perjantai 28. lokakuuta 2011

IKEAn joulu 2011

Meidän, IKEAn ja Kioskedin kamppis jatkuu vielä tämän postauksen verran. Edellinen postaus löytyy täällä.

Kävin siis toissailtana Espoon IKEAssa ja koko talo oli täynnä jouluista tunnelmaa. Napsin muutamat kuvat ja lisätietoja tuotteista saa siis viemällä hiiren kuvassa olevan ostoskärryn päälle. Kätevää!

Tuo valko-kulta-kattaus oli kyllä myös kaunis, itse kaipaan (myös jouluna) kyllä tujauksen punaista :)

Tämmönen olis kiva hankkia esim liinavaatekaappiin, mutta meillä siellä on jo Matin äidin Kroatiasta tuoma vähän vastaavanlainen laventeli-pussukka.

Nuo Joululasit oli pakko kotiuttaa...

Samoin kuin piparimuotit (paitsi otettiin eri setti, kuin tämä, siinä on mm. siili, kettu ja hirvi :D)

Tämä joulupöytä on kuitenkin enemmän minun mieleen, kotoisa fiilis. Olisin hankkinut muuten tuon paperitähden, ellei mulla ois jo pari vuotta sitten Intiasta raahattua tähteä :)

Meidän ulko-ovi kaipais jouluista kranssia, mut taidan tehä sen ihan ite... Muffinssivuoat toki ostin. Samassa paketissa oli myös käteviä pienempiä vuokia esim. itse tehdyille joulunameille. Mieleen tuleekin erään ystäväni pari joulua sitten lahjaksi antamat turkinpippurijoulunamut... mmmm...

Pullo lähti kassan kautta kotiin. EHANA!

IKEAsta löytyy joulutekstiilejä myös muualle kuin ruokapöytään.

Nämä olkipukit on niin siistejä! Tulee mieleen heti mummola.

Koristeita jos jonkunlaista. Moderniin kotiin myös tuo teline vois hyvin toimittaa kuusen virkaa?

MTL-äiti on yleensä pitänyt huolta, että joka vuosi ollaan saatu joulukalenterit. Toivottavasti tänäkin vuonna... Tuonne pukkiin saapi ite laittaa mitä haluaa, se on siis tyhjä.

Ihana tuo tummaihonen pukki :D Nämä on just niitä joulupusseja, joita ainakin meillä ala-asteella sai. Tais sisältää omenan, karkkeja ja pipareita.

Tässä oli tosiaan siis murto-osa kaikesta joulumeiningistä ja koristeista mitä IKEAsta löytyi, omia ostamianikaan ei nyt tässä kuvissa kaikkia ollut, mutta näätte ne varmasti vielä myöhemmin.

Nyt kun kerta joulunviettotavat yhdessä vai erikseen on jo selvitetty niin kysytäänpä vaikka sitten, että tykkäättekö ylipäätään laittaa joulua? Myös kivoja kranssiehdotuksia saapi laittaa. Ite oon ihastellut mm. jo tätä Weekday Carnivalin joulukranssia.

Kannattaa ehdottomasti käydä muuten IKEAssa pyörähtämässä, on nimittäin aikamoisen jouluinen meininki!


22 kommenttia:

  1. Oi ihanan jouluista!
    Alkaa fiilis nostaa täälläkin päätä, sillä viiden työjoulun jälkeen meillä on oikein kunnon perinteinen perhejoulu! Saahan jo alkaa hössöttää saahan?

    VastaaPoista
  2. IHANAA KOHT ON JOULU <3

    http://dashantilife.blogspot.com

    VastaaPoista
  3. Hyvin useat teidän postauksista vähään aikaan on ollut näitä postauksia, joissa esittelette ja mainostatte erilaisia yhteistyöasioita eri firmojen kanssa. Kaipaan niitä "normaaleja" postauksia, joissa näytte te ja joissa kerrotte ihan arkisista omista asioistanne. Niitä lisää, jooko? Olisi kiva lukea teidän oikeita kuulumisia.

    VastaaPoista
  4. OLISPA JO JOULU ! :(
    Mulla on niin joulufiilis jo nyt ja tekis mieli sisustaa koko kämppä ihan jouluiseks, mut en nyt ihan vielä viitti alottaa :D

    VastaaPoista
  5. Hitsi! Harmi kun meidän Ikea on vielä keskeneräinen. Mutta ensi vuonna sitten =D Kaikkea ihanaa bongasin noista kuvista!

    VastaaPoista
  6. Joululla on todellakin kultareunukset minun maailmassani, mutta silti heittäisin vähän närkästynyttä kritiikkiä sinne kauppojen suuntaan, nyt on kuitenkin vielä lokakuu.. Noh eipä se mitään, heti kun marraskuun eka päivä pyörähtää käyntiin niin minä isken jouluvalot terassille!


    joulukuu, tule jo!

    VastaaPoista
  7. Tosi kivoja joulujuttuja. :) Hauska idea toi tyhjäkalenteri. Meillä kotikotona on äiti ja isin tekemä joulutaulu, jonka koukkuihin ilmestyy monta pientä numeroilla varustettua pakettia, joita avataan päivittäin. :) Viime jouluna täytin poikaystävälleni joulukalenterin Laura Ashleyn huopatauluun, jossa on pieniä lokeroita. Tänä vuonna on minun vuoroni saada se, poikaystäväni saa valmiin kalenterin. ;) :D Musta joulukalenteri on must-have -juttu! <3

    millamainen

    VastaaPoista
  8. Ihanan jouluisia tunnelmia. Tuntuu kyllä hassulta sanoa se näin lokakuussa. Tosin tilailin eilen jo H&M:ltä joulujuttuja :D

    Pääsen reissaamaan tässä syksyn aikana kaupunkiin jossa on Ikea joten ihanaa mennä tutkimaan joulumeininkiä :)

    VastaaPoista
  9. Tuli ihanan joulunen fiilis tästä (: +pakko päästä ikeaan! :D

    VastaaPoista
  10. Oltiin tossa viime viikonloppuna Tampereen Ikeassa ja ostettiin tossa 1 kuvan pöydässä olevia jouluvalotähtiä monenvärisiä, niitä on kiva vaikka antaa pikkujoululahjaksi ja muutenkin tuovat joulupöydässä ihanaa tunnelmaa ilman tulipalon vaaraa:)

    VastaaPoista
  11. Kurjaa, että nykyään yhä useammin petyn tänne tullessani. En seuraa blogianne nähdäkseni IKEAn joulumainoksen. On ok, että esittelette välillä pakon edessä yhteistyökumppaneidenne juttuja, mutta pliiiiis voisitteko esiintyä itse näissä postauksissa enemmän? Mua ainakin kiinnostaa eniten "päivän asu" -tyyppiset postaukset ynnä muut arkiset jutut. Ihmiset on täällä kiinnostuneita teidän elämästänne, ja juuri avoimuus on mielestäni ollut yksi niistä tekijöistä, jotka aikoinaan bloginne nosti suosioon.

    Kivaa silti, että joulu tulee :)

    VastaaPoista
  12. Tuo pukkikalenteri on mainio, juuri tuommoista olen kaivannut. Meillä on ollut ikuisuuden vastaavanlainen täytettävä kalenteri joka alkaa olla jo kulahtanut. Tuommoinen kalenteri on ihanaa täyttää jollain mieleisellä ja antaa lahjaksi toiselle :)

    VastaaPoista
  13. Mielestäni tällaiset kaupalliset postaukset pilaavat koko blogin. Joku varmaan kommentoi tähän että ei tarvitse lukea jos ei kiinnosta - näin aion tehdäkin. Valitettavasti.

    VastaaPoista
  14. just tän takia harvemmin enää luen teidä blogia :(

    VastaaPoista
  15. Neljäs anonyymi: Emme esittele pakon edessä mitään täällä blogissa, kaikki on kyllä ihan just sitä mitä halutaankin esitellä. :) Ja toivomasi päivän asu tuolta samaiselta IKEA-reissulta löytyy tuolta pari postausta alempaa.

    Viides anonyymi: Näytä mulle suosittu blogi, joka ei ole millään lailla kaupallinen.

    VastaaPoista
  16. Tää ei oikein muhunkaan iskeny. Mainoksia saa postiluukustakin (hyvää vessaluettavaa), blogeista niitten lukeminen on jotenkin vastenmielistä.

    Oon aina pitäny huonona perusteluna sitä, että vetoaa siihen kun muutkin... Eikö ois mukavaa olla vaikka se ensimmäinen suosittu blogi, joka ei ole kaupallinen?

    VastaaPoista
  17. AAAAAARRGGGHHH JOULU ON IHANA! Kiitti vaan!! ;P

    VastaaPoista
  18. Apuaaa, minä tahon kans Ikeaan jouluostoksille! Aivan ihanan näkösiä tavaroita :)! Hitsit ku pitää asua täällä asti :(

    VastaaPoista
  19. SAIRAAN siisti kokoelma, jos kiinnostaa niin voi ostaa, muuten se ei häiritse :)

    VastaaPoista
  20. Ite tein viime vuonna vähän tämän tyylisen kranssin:
    http://www.skiptomylou.org/2008/12/10/how-to-make-a-candy-wreath/
    Oli aikamoinen hitti :)

    VastaaPoista
  21. Moikka! Luin ton uudemman postauksen ja sit piti tulla lukemaan myös tää, ja nää kommentit. Mun mielestä ei oo mitenkään "tyrkytetty mainos". Jos Mimmi ois käyny muuten vaan ikeassa ja ottanu sieltä tollasia fiilistelykuvia, niin kaikki ois ollu ok myös anonyymeille, no joo, ei kaikille. Kaikkia ei voi miellyttää ;)
    Mut sit ne ihmiset jotka saa hyvät vibat niistä kuvista niin lähtis ettimään ikean sivulta jokaista tuotetta erikseen, sehän on vaan meille lukijoille helpotukseksi että tossa on noi pikalinkit :)
    Ne jotka menee aina vaikeemman kautta ja haluu ajaa sillä lasten polkupyörällä, "kun ei oo tullu tarvetta ostaa uutta", tehkää se oma blogi. Saatte just-eikä-melkeen just sellasen mitä ootte aina halunnut lukee!

    Teillä on tytöt ihana blogi ja ote elämiseen <3! Ja nyt me, (kaikki kivat lukijat ;)) muistetaan kommentoida enemmän ja piristetään teidän päivää yhtä paljon kuin te meidän :)

    VastaaPoista

Hellurei ja hellät tunteet! KIITOS jo etukäteen kommentistasi!

Hey you! Please, leave a comment. We would really appreciate that! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.