maanantai 17. lokakuuta 2011

Gossippia, Gossippia...

Taas on palauduttu kiertueelta harrastamalla totaalista koteilua koko sunnuntain. Me molemmat mennään sellaiseen tietynlaiseen kiertue-moodiin ollessamme tien päällä ja sitä alkaa jo välillä naurattamaan, kun toinen toistaa sadatta kertaa jonkun sanan tai kun ei enää muisteta hotellihuoneen numeroa millään.

Gossipin mainoskasvoiksi pääseminen oli meille yksi todella suuren unelman täyttyminen luonnollisesti, mutta kuten muissakin niin tässäkin me halutaan enemmän. Me ollaan aika paljon yhteydessä nykyään Gossipin aivan ihanan suunnittelijan Evan kanssa ja viedään jatkuvasti teidän terkkuja eteenpäin. Eva onkin sanonut, että haluaisi suunnitteluun mukaan kaksi vähän isompaa apuria ja ne apurithan ovat nimeltään Mimmi ja Peppi. Ehkäpä siis jonain päivänä me oikeasti autetaan suunnittelijaa (itsehän ei sinänsä voida vaatteita suunnitella, kun ei käytännöstä tiedetä mitään) ja kauppoihin saapuu vaatteita joissa näkyy meidän kädenjälki. Ehkä. Toivottavasti.

Tällä hetkellä kuitenkin on ihan mahtavaa kiertää Suomea Gossipin tiimoilta ja mikä siinä sitten on niin parasta? No lukijoiden tapaaminen tietenkin.

Hämeenlinnassa meitä kävi jututtamassa eräs nuori tyttö joka kertoi odottaneensa meidän tapaamista ties kuinka pitkään ja vaihdettiin ajatuksia todella monesta asiasta. Kirjoitettiin myös nimmarit tytön kaverille joka oli sairaana kotona eikä päässyt meitä tapaamaan. Istuessani bussissa Hämeenlinnasta Lahteen rupesin itkemään, koska mulla tuli vaan jotenkin ihan mielettömän hyvä fiilis niistä asioista mitä tämä tyttö kertoi mulle ja siitä, että oikeasti pystytään tekemään joku ihminen onnelliseksi vain olemalla me. Se on ihan hullua.

Lahdessa meidän päivä alkoi sillä, että luoksemme saapui tyttö joka purskahti samantien itkemään ja kertoi keränneensä rohkeutta 15min kauempana, että uskalsi tulla sanomaan meille mitään. Mä en voinut kun halata tätä tyttöä ja juttelutuokiomme päätteeksi olin jälleen kyynelissä. Me Mimmin kanssa vaan aina pudistellaan toisillemme päätä ja sanattomasti kerrotaan kuinka lähellä on ettei kyynelkanavat aukea. Lahdessa kävi muutenkin ihan mielettömän upeita tyyppejä jututtamassa meitä ja oli ihanaa nähdä vanhojakin tuttuja. Lahti oli ehdottomasti yksi parhaista kiertuepäivistä tähän mennessä, sieltä jäi monta upeeta ihmistä mieleen.

Jyväskylässä vietettiin aivan erilainen päivä, koska oltiin malleina muutaman lukijan kanssa ja kerettiin olla vain vähän Gossip-osastolla. Jyväskylässä ihmiset oli ihan älyttömän ystävällisiä (ja tyylikkäitä) ja lähtiessämme lauantai-iltana kohti kotia, hymyiltiin vaan. Jyväskylään halutaan pian uudestaan järjestämään jotain kivaa, että keretään olla vieläkin enemmän teidän kanssa. Moni luuli, että me ollaan treenattu lavalla olemista, kävelyä ja malleilua noin yleensäkkin, mutta fakta on se, että ollaan ihan totaalisia ummikkoja. Me ei tiedetä miten siellä pitäisi pyöriä, mutta oli kivaa saada hyvää palautetta. Kiitos siitä.

Miksi, oi miksi meille on siunaantunut niin ihania ihmisiä ympärillemme? Se rakkaus mitä saadaan osaksemme tällä hetkellä vetää sanattomaksi jatkuvasti.

No mutta... Me jaksetaan ihastella jatkuvasti myös tuota meidän Gossippia. Vaikka siellä jokainen vaate ei olekkaan sellainen "meidän näköinen" niin on ihan käsittämätöntä miten paljon sieltä löytyy kaikkea kivaa.


Toi tunika on yks mun suosikeista, on tullut käytettyä aika paljon...


Tuon neuletakin unohdin Saaran autoon ja kismittää, koska rakastan kääriytyä siihen.


Housut on saanut jatkuvaa kiitosta, sieltä löytyy jokaiselle jotain. On matalaa, korkeaa, kapeaa, leveempää, suoraa ja pilliä. Farkkuja myydään tällä hetkellä todella paljon ja hinnatkin kun ovat siinä 50e molemminpuolin niin niitä oikeasti raaskii ostaakkin.


Yläosia löytyy eri väreissä ja moneen eri tarkoitukseen.


Lempparihameeni. En vieläkään omista tätä itse, mutta talvella aion omistaa.




Tämä tunika joka laitettiin erään ihanan naisen päälle on melkeinpä jo myyty loppuun ympäri Suomea.


Takit on saapuneet ja etenkin tuo toinen malli on mieleeni.


Se näyttää hyvältä takaa.


Ja edestä. Tämän takin hinta on 69,95e.

Yks kivoimmista jutuista Gossipissa on se, että sitä tulee jatkuvasti lisää Sokoksiin. Parin seuraavan viikon aikana saapuu juhlamallisto johon ollaankin jo valmiiksi rakastuttu. Pullerokin kun ihan mielellään joskus pukeutuisi nätisti pikkujouluihin.

Kiertue kaartaa Tamperelle ensi viikonloppuna ja sitten ollaankin taas tauolla hetki. Mimmillä olisi pieni projekti nimeltä oppari ja mullakin muutama projekti tuossa roikkuu jotka haluan saada hoidettua.

Loppuvuosi meillä näyttää hyvinkin kiertuepainotteiselta, mutta onneksi keretään olla myös kotona ja meillä onkin pari aika kivaa projektia tulossa myöhemmin tänä vuonna. Kiertueen päätteeksi minä häippäsen taas New Yorkiin (JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE) ja vitsi että odotankin sitä jo.

Nyt kuitenkin Uno kainaloon ja unille. Tilailtiin tänään vähän koirillemme kaikkea kivaa Ebaysta. :)

17 kommenttia:

  1. farkkuja♥

    ps. ootte ihania.♥

    VastaaPoista
  2. toivottavasti noita ihania takkeja löytyis vielä helsingistä!:)

    VastaaPoista
  3. gossip tuntuu pelastukselta!:) olen kylläkin hieman epävarma löytyykö sieltä siltikään sopivia kokoja?Olen kokoa 52?

    VastaaPoista
  4. Anonyymille, kuka pelkää ettei kokoja löydy: Kyllä löytyy :) Tosin, itse ostin ihanat kuminauhalahjefarkut liian isoa kokoa. Mukaan lähti 54 ja nämä lähtee jalasta vetämällä, vaikka vyötärön kiristysnauha on tiukalla :D Taidan luulla itseäni isommaksi kuin olen.. (ja ostin nämä tosin sovittamatta).

    Kokoja on siis todella hyvin, ja monet vaatteet näyttää käyttökelposilta :)

    VastaaPoista
  5. Harmin paikka, että Elle Style Awardsissa kävi niin kuin kävi. :( Kaikki kunnia Chisulle, mutta olisin mielelläni nähnyt teidät voittajina. Tosin, kuten tämä postauskin kertoo, olette joka tapauksessa niin monen tyttösen tyyli-idoleita. Kiitos teille siitä, taas kerran. :)

    VastaaPoista
  6. Jos kerta teidän kautta saa vinkkejä menemään Gossipin suunnittelijoille, niin täältä pesee: farkkuihin eri lahkeenpituuksia! Mää olen tällänen 160cm pitkä, jolle nuo standardipituudet on 10cm liian pitkiä, näin myös Gossipilla.. :( kaipaisin siis lahkeisiin pituutta 28" tai 29".

    VastaaPoista
  7. mitää kävitte jo jyväskylässä! olisin halunnu tulla käymää kattoo teitä :(

    VastaaPoista
  8. Palautteesta: Gossipin vaatteet näyttää ihanilta, mutta saisiko niitä pienemmissä koissa myös? (Minä en edes mikään valtaisan pieni ole, vaan "normaalikokoinen".)

    Tähän kysymykseen minulla on toki puhtaan itsekkäät syyt, mutta on tässä periaatteellinenkin asia takana: Käsittääkseni Gossipin ajatus oli, että isoluisemmatkin saisivat nättejä vaatteita ja voisivat pukeutua kuten pienemmät. Tämä ei kuitenkaan toteudu, jos pienemmät eivät näihin vaatteisiin voi pukeutua. Erottelu pysyy yhä.

    Ymmärrän toisaalta, jos tämä olisi pois resursseista, ja siksi sitä ei haluta tehdä. Toisaalta voisin kuvitella malliston saavan entistä enemmän faneja ja mainosta, jos se kattaisi koko kokoskaalan. (Tai no, ainahan on niitä liian isoja ja liian pieniä, mutta ymmärrätte varmaan mitä tarkoitan.)

    VastaaPoista
  9. Oi, mäkin liikutuin tätä lukiessani. Olen samaa mieltä, mimmit, että olette UPEITA ja TÄRKEITÄ esikuvia nuorille (ja vanhemillekin) naisille.

    Jatkakaa vain samaan malliin!

    VastaaPoista
  10. Onko vielä tulossa muihin kaupunkeihin niitä lukijoiden stailauksia, mitä teitte kiertueen alussa? :)

    VastaaPoista
  11. en ole vieläkään päässyt mallistoa katsomaan livenä, tai itse asiassa en ole tarkoituksella Sokokseen eksynyt, kun ei just nyt ole ylimääräistä rahaa tuhlata. muuten huomaisin kuitenkin ostavani jotain ja olen lähdössä just kohta Islantiin ja ei viitse matkabudjettia pienentää :D mutta just katselin kalenterista että rahaa tulee juuri sopivasti ennen kuin tulette Raisioon, sillon tulen kyllä katsomaan itselleni jotain kivaa ja moikkaamaan teitä!

    VastaaPoista
  12. Joensuussa ainaki Gossipia löytyy myös Prismasta :)

    VastaaPoista
  13. Eikä mitään pienempiä vaatteita! Gossip on isommille tsikseille ja ne joille vaatteet on liian isoja on ilman ja hankkii muita vaatteita. Normaalikokoisille on miljoona gossippia, me pidetään tää, eiks jeh?
    **Em

    VastaaPoista
  14. Voi, mieki hihkuin onnesta löytäessäni Gossippia Prismasta ja tohkeissani aloin talvitakkia testaamaan. Mut ei se sit mulle passannutkaan... :( Harmillista! Teidän päällä se näyttää niiiiiin hyvältä!

    VastaaPoista
  15. Mua harmittaa Gossipissa se, että jotkut niistä vaatteista on ihan liian pitkiä mulle :DDD Esim. ne ihanat tähtineuleet, miulla oma koko yltää melkein nilkkaan asti :DDD Minä nyt oonkin pituuteni puolesta semmosta taskukokoa (huom! vain pituuteni puolesta siis :DD) että ois ihan mahdotonta suunnitella semmonen vaatemallisto, joka sopis sekä pidemmille että miun kaltaisille tapeille. :D

    Minä odotan ihan innolla, että sinne Gossip osastolle tulis niitä juhlavaatteita, koska oon aina ihan kriisissä juhlimaan lähtiessä että mitä laitan päälle, jotta näyttäisin entistä hehkeämmältä. (: (Eikös se ole hyvä välillä kehua itseään? ;D)

    Mimmi ja Peppi, saanko kysyy yhen kysymyksen :D Oliko Joensuu teidän mielestä minkälainen paikka käydä? Kun ette oo sitä sen koommin maininneet kun siellä sillon käväsitte :DDDD Olikse ihan kamalaa? Minua harmittaa teidän puolesta, jos jäi huono maku siitä teille suuhun, mutta minusta oli aivan ihana tavata teidät! <3 (:

    VastaaPoista
  16. Tietääkö kukaan menisikö tuollainen takki raskaana olevalle? Olisi halvempi kuin mama-takit. :)

    VastaaPoista
  17. Oon himoinnu tota neuletakkia siitä asti ku näin sen täällä,ja eilen sitten kävin sen prismasta ostamassa. Ihanan pitunen ja mukava päällä on kyllä :)

    VastaaPoista

Hellurei ja hellät tunteet! KIITOS jo etukäteen kommentistasi!

Hey you! Please, leave a comment. We would really appreciate that! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.