keskiviikko 19. lokakuuta 2011

F21 x Rory Beca

Kuten ehkä ootte huomanneet niin etenkin mun päällä vilkkuu usein Forever 21:n vaatteita. Syy siihen on se, että Forever 21 on ehdottomasti yksi lemppareimmista kaupoista ja koska New Yorkista sattuu löytymään myöskin meille plussakokoisille aivan ihania vaatteita järkevillä hinnoilla, niin ollessani New Yorkissa vierailen siellä vähintään 1-2 kertaa viikossa. Ups.

Forever 21 on lähestynyt meitä ja kysellyt suomalaisten kiinnostusta vaatteisiinsa. He lähettivät meille myöskin palasen Rory Becan kanssa tehtyä mallistoa tämän videon muodossa.



Kiinnostaako teitä Forever 21? Haluaisitteko kuulla mahdollisuuksista saada niitä ihania vaatteita Suomeen tai vaikkapa joku arvonta? Mikäli näin on niin katsotaan mitä me voitaisiin tässä kohtaa tehdä. Minähän itse en malta odottaa, että pääsen katsomaan mitä kivaa talveksi löytyisi ja löydänköhän täksikin UV:ksi sieltä taas jonkun ihanan mekon... F21 shoppailukierrosta odotellessa...

Kertokaa mielipiteitänne! Tuleeko shoppailtua Forever 21:ssa usein?

76 kommenttia:

  1. F21 on nykyään oikeastaan ainut paikka, mistä teen nettiostoksia. Sopivan hintaisia, istuvia, trendikkäitä vaatteita kohtuullisilla toimituskuluilla ja erinomaisilla toimitusajoilla. Joten vastaus on kyllä, kyllä tulee shoppailtua ja merkki kiinnostaa. :)

    VastaaPoista
  2. Ehdottomasti!! Tosi kivoja vaatteita! Tykkäisin jos tulis Suomeen!

    VastaaPoista
  3. Tulisi ehkä useemminkin jos liike löytyisi Suomesta. Alaikäsenä on vähän hankala shoppailla netin välityksellä :)

    VastaaPoista
  4. Juu kyllä kiinnostaa!! :D Kävin Vancouverissa niiden liikkeessä, mutta siellä ei ollut plussamalliston vaatteita :( Vähänkö nyppi.

    VastaaPoista
  5. kiinnostaakiinnostaa ja kiinnostaa!
    hyvälaatusia mut halpoja, IHANIA, vaatteita!
    yks mun lemppareista nettikaupoista ehdottomasti. Ja ne kaikki laukut ja korut, voisin ottaa vaikka kaikki!

    VastaaPoista
  6. KYLLÄ! Rakastuin F21:iin Nykin reissulla ja sen jälkeen tilaillut sieltä melko aktiivisesti vaatteita. Materiaalit ei aina ole niitä kaikista parhaimpia, mutta myös helmiä löytyy joukosta. Ja hei, se Times Squaren plussakokojen juhlamekko-puoli sai allekirjoittaneen lähes itkemään.. Se rakkaus muotiin ja vaatteisiin sai siellä ihan uudet ulottuvuudet, koska pystyin olemaan osa sitä.. Ei ole Suomessa vastaavaa nähty :)

    VastaaPoista
  7. Tykkään kyllä kaupasta, kivoja juttuja halvalla!

    Tosin tämä http://blogtobealive.com/?p=3161 on ollut tänään täällä (Belgiassa) puheenaiheena, mm. Belgian Elle kirjoitti aiheesta sivuillaan Valerien blogipostauksen jälkeen. Eli kurjaa, että vaikka merkillä on hieno +sizes-mallisto, ei sitä kaikista liikkeistä löydy. (ei myöskään Brysselistä, joka oli manner-Euroopan ensimmäinen F21...)

    Mutta siis joo, F21 kehiin vain! :))

    VastaaPoista
  8. Kyllä todellakin F21 kiinnostaa! Itse kävin Itävallassa kaupassa ja rakastuin aivan täysin, kohtuuhintaisia, erilaisia ja ihania vaatteita :) Olisi ihanaa saada edes osa suomeen.

    VastaaPoista
  9. Varmaan puolet mun vaatteista on peräisin Forever21:stä, shoppailin viime syksynä Losissa asuessani siellä ihan hulluna... Eli kyllä kiitos kiinnostaa, tosin en ihan hoksannut et oisko teidän yhteistyö vain plussakokoja vai oisko tarjolla muitakin kokoja? :)

    VastaaPoista
  10. Ah, rakastan! Eli todellakin kiinnostaa, olis ihan sairaan huippua jos yks ihanimmista kaupoista löytyis täältä kotisuomestakin :)

    VastaaPoista
  11. Voi että, kiinnostaa todellakin!! Jeejee.

    VastaaPoista
  12. Olisi kiva jos löytys suomesta ! :9

    VastaaPoista
  13. Kiinnostaa todellakin! Mä aina ihastelen niitä vaatteita netissä mutta en ole vielä tilannut koskaan. Olisi mahtavaa jos voisitte vaikuttaa vaikka siihen että Suomeen saataisiin niitä vähän helpommin. Mieluiten muutamat myymälätä tänne, kiitos :D

    VastaaPoista
  14. joo, ois kyllä tosi mahtavaa jos forever 21 tulis suomeen!!! :D

    VastaaPoista
  15. Forever21 kiinnostaa todella paljon! Suomen pitää saada jo pikkuhiljaa oma osuutensa uudemmista kansainvälisistä vaatekauppaketjuista vanhojen rinnalle.

    VastaaPoista
  16. Forever 21:ssä tulee aina shoppailtua kun sinne vaan pääsee! Lempparikauppa, ehdottomasti.

    VastaaPoista
  17. Kiinnostaa kyllä! Uusi tuttavuus minulle (nettishoppailen harvemmin). F21:ssa näytti olevan hauskannäköisiä ja istuvia vaatteita. Jumituin varsinkin farkkuosastolle...

    Mimmi ja Peppi, teillä on loistava blogi ja teette mahtavaa työtä pyöreiden arvojen eteen. Kiitos. Pitäkää lippu korkealla! -K

    VastaaPoista
  18. Tää onkin ihan uusi tuttavuus! Mutta tosi ihanan näköisiä vaatteita :) Mites ne koot vastaa Suomen kokoja ? :o

    VastaaPoista
  19. Komppaan Outii, F21 on mun ehdoton lemppari (netti)vaatekauppa!! :) Hinnat on kohillaa, ulkonäkö on kohillaa ja tarjonta on kohillaa! Myös toimitus on nopeaa ja paketti tuodaan aina kotiovelle asti :) Juuri tällakin hetkellä selailen Foreverin tarjontaa mut no can do, siellä on niin ihania vaatteita, myös siellä F21+ puolella... Oon jopa kateellinen kun siellä on välillä hienompia vaatteita kuin normaalikoossa!

    Ps. Kiitos vielä teille<3

    VastaaPoista
  20. en ollut kuullukaan, kiinnostaa todellakin !:)

    VastaaPoista
  21. aina ulkomaille lähtiessäni tarkistan, josko jostain määränpääni lähistöltä löytyisi forever 21!! en ole tainnut koskaan myöskään lähteä sieltä pois tyhjin käsin. olisi ihan superia saada liike suomeen! :):)):)

    VastaaPoista
  22. Ihan paras kauppa! Sopivanhintaisia vaatteita, ja siellä on jotakin jokaiselle. (: Ei myöskään tule samanlaisia heti vastaan, se on vaarana jos kauppa tulee Suomeen.

    VastaaPoista
  23. voi vitsi oli kyllä kivan näköisiä vaatteita mitä kattelin netist :) mitäs kokoa Peppi tilailee mekkoja f21:stä? uskoisin et ollaan vähän samaa kokoluokkaa... jos vaikka kokeilis ja tilais

    t.sara

    VastaaPoista
  24. Mä ostan yleensä 1x tai 2x, riippuu ihan materiaalista. :)

    VastaaPoista
  25. Kiinnostaa todellakin! :)

    VastaaPoista
  26. Todellakin kiinnostaa Forerer 21!!! :)))

    VastaaPoista
  27. ILMAN MUUTA LIIKE SUOMEEN!!!!!!!!!!!!! :)

    VastaaPoista
  28. Kyllä kiinnostaa :) Nettikaupasta oon muutaman kerran tilannu ja on kyl olli ihania!

    VastaaPoista
  29. Forever 21 plussamallistoineen eeeehdottomasti suomeen! Jeejee :)

    VastaaPoista
  30. Oi vitsi! Mä NIIIN rakastuin Forever21:een kun olin NYCissä au pairina. Kerrankin löytyi kivoja, suht. halpoja ja muodikkaita vaatteita melkein kaikenlaisiin makuihin ja kokoihin sopivana. Ja hei, aina on asusteet! :D

    VastaaPoista
  31. Oi, rakastan F21! Olin '09 amerikassa reissussa ja tuli käytyä kyseisessä liikkeessä muutaman kerran. Ja kaikkea kivaahan sieltä mukaan lähti! Saataisiinpa suomeenkin kyseinen putiikki! :)

    VastaaPoista
  32. Olin nyt syyskuussa ensimmäisen kerran Nykissä ja tulihan ne F21:n liikkeet koluttua muutamaan kertaan tän 4 päivän aikana :D ihania vaatteita ja etenkin myös koruja järkevään hintaan. Mukaan lähti mm. villakangastakki, farkkuja, neuleita, toppeja, koruja, alusvaatteita..

    VastaaPoista
  33. Kiinnostavalta näyttää mustakin. En osta juuri koskaan vaatteita sovittamatta, joten nettikaupasta tuskin tulen tilanneeksi. Olisi kyllä hienoa saada liike Suomeen. :)

    VastaaPoista
  34. Onko postikulut kalliita For21? Ja onko tilaukset ym toiminut mutkattomasti? Pitääkö maksaa ensin vai laskulla? Olen aina hieman epäileväinen ulkolaisia nettikauppoja kohtaan

    VastaaPoista
  35. todellakin kiinnostaa! olin juuri matkalla New Yorkissa ja Foreveristä ostin melkein kaikki vaatteeni sillä matkalla!

    VastaaPoista
  36. AAAA huomasin että tuutte tänne pieneen Mikkeliin 12.11!!!! Toi tieto pelasti mun päivän, tuuun kyllä ehottomasti moikaamaan teitä :)

    VastaaPoista
  37. KYLLÄ, KYLLÄ, KYLLÄ!

    VastaaPoista
  38. Aivan varmasti riittäisi Suomessa F21:lle kävijöitä, ei epäilystäkään! :)

    Huippua että teillä on mahdollisuus päästä vaikuttamaan tällaisiin asioihin!

    VastaaPoista
  39. Ehdottomasti kiinnostaa! Suomessa olisi tosi iso markkinarako oikeasti kauniille ja trendikkäille "isojen tyttöjen" vaatteille! Nuo Seppälän ja Lindexin teltat on niiiiin nähty, eikä kukaan näytä niissä muodottomissa lakanoissa kauniilta!

    En myöskään itse tilaa ulkomailta netin kautta mitään, olisi hienoa jos noita vaatteita saisi johonkin liikkeeseen ympäri suomea. Esim. tosiaan Sokos!

    VastaaPoista
  40. AIVAN VARMASTI KIINNOSTAA! Mun ehdoton lemppari shoppailukohde Nykissä ! <3 <3 ÄÄÄÄÄÄÄ ! Ihanaa kuulla tällästä!

    http://dashantilife.blogspot.com

    VastaaPoista
  41. Löysin kyseisen kaupan vasta nyt Lontoossa asustaessani ja olen jo ehtinyt ostella sieltä kaikenlaista! Tosi kiva ja kiinnostava uusi tuttavuus :)

    VastaaPoista
  42. Heippa, Kirjottelen nyt teille ekaa kertaa vaikka olen lukenut ihanaa blogianne parin vuoden ajan. Aina kun itse pääsen käymään jenkeissä kuluu Forever 21 kaikki shoppailurahat, mahtavia vaatteita isoille naisille ! LOVE IT ! ja muuten niin tykkää poikaystäväkin kun sieltä löytyy kuitenkin persoonallisia vaatteita.

    Käyn F21:en nettisivuilla varmaan kaksi kertaa viikossa ihastelemassa vaatteita mutta en ole koskaan uskaltanut tilata kotiin ! jos vaan saisi suomeen niin varmasti löytyisi käyttöä !

    VastaaPoista
  43. ehdottomasti kiinnostaa!!!! jee <3

    VastaaPoista
  44. suomeen niitten vaatteita! it would be heaven <3

    VastaaPoista
  45. Kyllä kiinnostaa! :D

    VastaaPoista
  46. Hei!

    Kyllä kiinnostaisi kovasti tuo Forever 21!


    -M

    VastaaPoista
  47. Kyllä kiinnostaa! :)) Itse en kamalasti netistä ostele niin olisihan se niin superhienoa jos ko vaatteita saisi suomestakin ostettua :))

    VastaaPoista
  48. AAAAAA voi kyllä,kiinnostaa!
    Ois niin mahtavaa jos ko. liike tulisi suomeen :)! Tai edes se tilausmahdollisuus.

    VastaaPoista
  49. No kyllä kiinnostaa!!! Ja kiitos, että olette tuoneet pyöreät ihmiset positiivisella tavalla esille!!!!!!

    VastaaPoista
  50. YES! kyllä kiinnostaa! olin vuoden jenkeissä F21 oli mun ehdoton lemppari! ihania vaatteita ja kohtuu hinnassa. voikun F21 vaa keksis rantautua suomeen!

    VastaaPoista
  51. Juuu kiinnostaa!! Kivoja vaatteita tuntuu olevan!!

    VastaaPoista
  52. Kiinnostais tosi tosi tosi paljon, oon unelmoinut forever 21 vaatteista ja koruista tiin pitkäään!" :)

    VastaaPoista
  53. Kyllä kiinnostaa Forever21! :) Tilannutkin vaatetta sieltä, ja kivoja ovat.

    VastaaPoista
  54. Kiinnostaa!<3 Mä rakastuin siihe kauppaa Lontoossa♥

    VastaaPoista
  55. Joo ehdottomasti! Kesällä vierailin Times Squaren myymälässä ja vitsit niitä mekkoja, ihania!

    VastaaPoista
  56. Ihana liike! Nettishoppailua lähinnä sen kanssa oon harrastanut, mutta pari kertaa ihan näppituntumaakin saanut. Kiinnostaa ehottomasti :)

    VastaaPoista
  57. Useampi kerta on tullut tuolta tilattua, jo silloin kun ne tuli vielä Jenkeistä. Kävin muutama viikko sitten ihan livenä Lontoon liikkeessä, enkä löytänyt mitään ostettavaa :( Johtuu ehkä siellä olevasta Primarkista, josta löytyy sit ihan kaikkea tarpeellista. Mutta f21:n nettikauppaa tulee selattua suht usein ja onhan niiden postikulut halvemmat kuin esim. H&M:n. Viimeks tilasin myös lastenvaatteita ja ne oli meidän neidille tosi mieleisiä.

    VastaaPoista
  58. Oi F21 on ihana, eli todellakin kiinnostaa <3

    VastaaPoista
  59. Kiinnostaa todella paljon! Trendikkäitä ja kauniita vaatteita meille plussakokoisille on vaikea löytää, mutta onneks Forever21 auttaa tähän asiaan. Nettishoppaillut olen kyseisessä putiikissa :)

    VastaaPoista
  60. Ehdottomasti jos sais tän Suomeen tai jotakin kautta jotain niin kyllä!!!! Mukana ollaan!!! :)

    Ite oon meinannut monta kertaa sieltä tilailla, mutta kun en oikeen ymmärrä noita ulkomaisia koko juttuja niin se on hieman hankalaa. :/ Ja minkähänlaisia postikuluja sieltä tulee kun tilailee? Osaisko joku kertoa?

    Mutta tosi ihania vaatteita ja kaikkee mahtavaa siellä on ollut kun oon käynyt vilkuilemassa. (:

    VastaaPoista
  61. F21 on ihana kauppa.Sieltä löytyy aina jotain ostettavaa. Vaatteet ovat siellä aivan ihania kulkevat hyvin trendien mukana. Vaatteiden materiaalit ovat myös mukavia ja laatukin on ihan hyvä.
    Oi ja ne asusteet ne vasta ovatkin ihania:) Niihin voisi tuhlata vaikka kuinka paljon rahaa.

    Olisi mahtava saada F21 Suomeen.
    Mutta toisaalta on hyvä, että liikettä ei ole Suomessa. Silloin välttyy siltä,että jokaisella vastaan tulialla ei ole samoja vaateita päällä.
    Vaikka kuinka toivoisin, että liike tulisi Suomeen helpottamaan shoppailua F21:ssä. Pidän silti enemmän siitä, että sieltä löytyy vaatteita mitä useammalla Suomessa ei ole.
    Arvonta kyllä kuulostaa kivalta :)
    Mielestäni sieltä on helppo tilailla vaateita ja aina vaatteet on istunut hyvin päällä. Ja jos ei uskalla tilata vaatteita sieltä, niin aina löytyy niitä ihania laukkuja ja koruja. Itse olen ollut hyvin tyytyväinen vaatteisiin, laukkuihin, kenkiin ja koruihin mitä olen tilannut sieltä,
    Ai niin koskisiko teidän yhteistyö vain plussakokoja vai myös muita?
    Innolla odotellen uusien tilauksien tekemistä F21 netti kaupassa :)

    VastaaPoista
  62. kiinnostaaaaaaaaaaaaa

    VastaaPoista
  63. F21 on petollinen: sieltä palaa aina parin kassillisen kanssa. Ainoa putiikki, jossa minulle käy näin.

    VastaaPoista
  64. Kyllä, kyllä, kyllä!!

    VastaaPoista
  65. Kiinnostaa!! Aina ulkomailla on pakko käydä kyseisessä liikkeessä, jos vaan sellainen sieltä löytyy ja useitakin kertoja saman loman aikana :D Toivottavasti saadaan Suomeen liike.

    VastaaPoista
  66. JOOOOO FOREVER21!! :)

    VastaaPoista
  67. Ois ihan huipuinta jos tännekin saatais Forever21+ ! Ainakin kerran viikossa pitää itkeä koneen äärellä katsellen ihania vaatteita kun ei ole rahaa tilata niitä ulkomailta. Miehaluanforeverintännesuomeenhetinyt! <3

    VastaaPoista
  68. Todellakin! Forever on paras nettikauppa. Varsinkin, kun siellä on niin paljon kivaa! ja hinta tuotteilla on todella hyvä :))

    VastaaPoista
  69. Kyllä kiinnostaa! :)

    VastaaPoista

Hellurei ja hellät tunteet! KIITOS jo etukäteen kommentistasi!

Hey you! Please, leave a comment. We would really appreciate that! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.