tiistai 11. lokakuuta 2011

Lokakuu ja rundi jatkuu...

Palasin Suomeen aamulla ja nyt sitten ollaankin jo ihan kunnolla back in business, kun näpyttelen työjuttuja vielä kymmenen aikaa illalla.

Huomenna meillä on edessä Elle Style Awardsit ja on kivaa, kun tietää näkevänsä niin monia kivoja ihmisiä saman illan aikana. Ylihuomenna startataan sitten taas kiertue muutaman viikon tauon jälkeen ja suunnataan nokat kohti Hämeenlinnaa, Lahtea ja Jyväskylää.


Meillä on tiedossa varmaan taas levotonta meininkiä, kun ei olla pariin viikkoon kunnolla hengailtu ja Mimmi onkin varmaan taas keksinyt jotain "hyviä" vitsejä valmiiksi. Sillä on nimittäin tapana välillä miettiä jotain vitsejä etukäteen ja sit kertoa ne mulle. Mä sitten tietenkin vastaukseksi pudistelen päätäni ja pyörittelen silmiäni, vaikka oikeasti naurattaa. :D


Kuten näihinkin Nanan ottamiin Gossip-kuviin, ihanin Sarvaksen Saara meikkaa meidät huomenna myöskin Elle Style Awardseihin.


Jännittää jo, että onkohan nämä juhlakauden vaatteet vielä kerennyt kauppoihin, muistelisin nimittäin että ne tulee vasta parin viikon kuluttua.. Oon jo valmiiksi tehnyt listaa muutamista vaatekappaleista jotka aion itselleni lunastaa ja vaatia, että Mimmi kotiuttaa tämän mekon, koska se sopii sille ihan mielettömän hyvin! :)



Kiinnostaako tulla leikkimään meidän kanssa Gossipin vaatteilla?

Torstaina 13.10 kaivattaisiin Hämeenlinnaan muutamaa upeaa naista noin kello 11 aikoihin muutamaksi tunniksi. Ollaan tavattavissa Hämeenlinnan Sokoksella klo 11-16. Hengailu meidän kanssa sisältää paljon sovittelua, paljon naurua ja vinkkejä omaan pukeutumiseen. Ainakin kaikki tähän mennessä tulleet ovat väittäneet kokemuksen olevan kiva. ;) Vaatteet esitellään yleisölle teidän päällänne.

Perjantaina 14.10 pönötellään Lahden Sokoksen Gossip-osastolla klo 13-19 kertoilemassa Gossipista ja tietenkin vastailemassa kaikenlaisiin kysymyksiin. Meitä saa ja pitää tulla nykäsemään hihasta, autetaan parhaamme mukaan.

Lauantaina 15.10 Jyväskylään kaivattaisiin sitten kahta mallia meidän kavereiksi esittelemään Gossippia muotinäytöksiin jotka ovat klo 12 ja 14. Paikalla pitää olla jo aamusta sovitteluiden ja meikkien takia.

Kriteerit malleille ja stailattaville on iloinen mieli, koko 44 - 54 ja reipas asenne. Hommaan ei sisälly mitään pelottavaa ja mekään ei onneksi olla laisinkaan pelottavia. Luvassa osallistuneille myös kiva pieni vaivanpalkkio.

Mikäli kiinnostaa tällainen ainutlaatuinen kokemus, niin laittakaahan pian sähköpostia osoitteeseen more2love(a)more2love.fi ja kertokaa kokonne! Palaamme valituille mahdollisimman nopeasti.

Mikäli ette halua tulla stailaukseen/malleiksi, niin tulkaahan nyt ainakin moikkaamaan meitä näihin kaupunkeihin. Olisi ihanaa nähdä taas pitkästä aikaa lukijoita ja päästä vähän syleilemään!

Jee ihanaa päästä taas kiertämään ja pitämään hauskaa Mimmin kanssa. Nyt pehkuihin ja aamulla sitten alkaakin valmistautuminen illan gaalaan. Luvataan näyttää hyvältä, siitä pitää huolta lyömätön tiimi! ;)

Kuvat: Nana Simelius
Meikit: Saara Sarvas

18 kommenttia:

  1. Voi ei :( Oon huomenna hämeenlinnassa,torstaina sitten taas koko päivän töissä :/

    VastaaPoista
  2. Sen kerran kun minä lähden käymään Helsingissä (HURTS!!!), niin juuri silloin te päätätte tulla Jyväskylään! Reilua? No ei.

    VastaaPoista
  3. you look both sooo amazing!

    greeting,

    steffi
    http://conservatory-girl.blogspot.com/

    VastaaPoista
  4. Voi höh, työvuoro sotkee menoja :( Olisittepa tulleet vasta perjantaina hämeenlinnaan niin ehtisin moikkaamaan teitä..Mistä mihin asti olette sokkarissa?

    -Jonanna-

    VastaaPoista
  5. vitsit ku ei oma uskallus riitä malliksi, ois varmasti siisti kokemus!

    mut hei, mihin aikoihin meinaatte olla hoodeilla tuolla hämeenlinnassa? en oo mistään mitään tarkempia aikoja löytänyt, en kuitenkaan viitsisi turhaan polkea vesisateessa keskustaan jos oonkin väärään aikaan liikenteessä :C ainakin mallia tarvitaan yhdentoista aikoihin, eli joskus alkuiltapäivästä(kö) jo meinaatte olla "stagella"?

    tuun kyllä ehdottomasti kytikselle, ootte ihania ja silleen. :)

    VastaaPoista
  6. Aika jännä, että meikäläinenkin (koko ikänsä tuntenut itsensä "hirmuiseksi tankkeriksi") voi olla liian pieni malliksi. Ihan melkein imartelee. O_o

    VastaaPoista
  7. Voitte olla varmoja että tulen käymään perjantaina Sokoksella :)
    Saas nähdä voitanko ujouteni ja tulen oikein moikkaamaan!

    VastaaPoista
  8. Olisi niin kiva tulla moikkaamaan teitä. En tiedä vielä lauantain ohjelmastani joten jos vaan suinkin ehdin ja jaksan niin voisin raahata itseni Sokokselle.

    VastaaPoista
  9. Vähä ärsyttää ku oon just tän viikonlopun Helsingissä ku ootte tulossa Jyväskylään :-( Sen ainoon kerran ku täällä ois jotain, nii sitte oon muualla, mikä tuuri? :-D

    VastaaPoista
  10. Tsemppiä kiertueeseen! Harmi kun ette tulleet tänne pohjoiseen :(

    Ja mukavaa elle iltaa teille!

    http://diamondgirl-janika.blogspot.com/

    VastaaPoista
  11. Ette siis lahdessa stailaa ketään?

    Taidan tulla stalkkaamaan teitä jo klo 13 perjantaina ja koko päiväksi.=D !

    VastaaPoista
  12. Onnea Style Awardeseihin! Toivottavasti käytte lunastamassa sen pystin meidän kaikkien tyylikkäiden pulleroiden puolesta. :)

    VastaaPoista
  13. Voi että, olis ollu niin kiva tulla Lahteen teitä katsomaan, mutta koulun ja ajotunnin takia en pääse! :((

    VastaaPoista
  14. jee jyväskylässä nähdään :)
    ootteko monen aikoihin sokoksella?

    VastaaPoista
  15. Mitä?! Siis Mimmillä kielikoru! Millois tällänen on tullu kielee? Makee!

    VastaaPoista
  16. Hei kaunottaret! Harmi kun teitä on tollain ruvettu photoshoppailemaan! Ootte kyllä kivoi ilman sitäkin. Hauskaa syksyä.

    VastaaPoista
  17. Oon ihan satavarma että näin teidän lahdessa kun olitte syömässä siinä sokoksen vastapäätä, oisko ollu seurahuone tms! Meinasin tulla moikkaamaan mutta en kehdannut kun en ollut varma näinkö oikein :D

    VastaaPoista

Hellurei ja hellät tunteet! KIITOS jo etukäteen kommentistasi!

Hey you! Please, leave a comment. We would really appreciate that! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.