keskiviikko 12. lokakuuta 2011

Pieni pala lomaa...

Koska toinen jalka on jo Simon tuolissa Forumissa niin on pakko vain pikaisesti fiilistellä vähän. Nyt on nukuttu pois loman viimeisten päivien univelat ja aika hypätä kunnolla arkeen. Mimmi ilmoitti äsken, että on tänään tulossa mun luokse yöksi, oli kuulemma "ehkä unohtanut mainita asiasta". :D

Vaikka mieli onkin jo tiukasti työhommissa niin sydän ehkä vielä vähän jumittaa täällä...


Aamulla kömmittiin tänne, otettiin omat paikat, laitettiin musiikki soimaan ja yläosat pois. Mä vihaan rusketusrajoja, mutta valitettavasti tämä ei ollut nudistiranta jossa olis saanut ottaa rajatonta. :D


Rantapäivän päätteeksi pulahdettiin aina tänne...


Sen jälkeen mentiin parvekkeelle kuuntelemaan musiikkia, syömään välipalaa ja katsomaan auringonlasku. Tämän jälkeen ohjelmassa oli päikkärit ja sen jälkeen laittautuminen ja illalliselle.


Lomalla mieli lepäsi, oli aikaa ajatella asioita ja oikeasti nukkua. Ennen lähtöä tuntui etten oikein saanut otetta oikein mistään, mieli oli maassa ja olikin paras päätös koskaan lähteä vähän nollaamaan aurinkoon. Nyt mieli on huomattavasti parempi ja jaksaa taas painaa duunia.

Meille kävi maailman paras tuuri, koska otettiin reissu äkkilähdöllä Finnmatkoilta = ei tietoakaan minne päin Kyprosta majotuttaisiin, saataisiko edes omaa huonetta/suihkua tai mitään muutakaan. Päädyttiin kuitenkin (jälleen) Agia Napaan, mutta tällä kertaa kauemmas keskustasta. Saatiin ihan luksus hotelli ja loma oli todella, todella nautinnollinen.

Kirjoittelen myöhemmin lisää lomasta, nyt kirmaan sinne Simon tuoliin ihan oikeasti.

Ihanaa päivää kaikille! :)

Loman ehkä kuunnelluin biisi oli tämä:



14 kommenttia:

  1. Kypros <3 Kk sit ite kans Limassolis viikon reissulla, 12kertaa ;)

    VastaaPoista
  2. Mekin otettiin Finnmatkoilta äkkilähtö. Reissu oli muuten todella onnistunut ja saatiin myös upeat luksushotellit. Ainoa, mikä alussa pilasi vähän reissua oli se, että laittoivat meidät vahingossa väärälle lennolle mikä meni ihan väärään kohteeseen :D

    VastaaPoista
  3. Tuo hotelli on ihana! Olin siellä kaks viikoa viime kesänä. Toivottavasti oli rentouttava loma! :)

    VastaaPoista
  4. PEPPI. bongasinko sinut tiistai iltana forumissa ? : DD teki kovasti mieli tulla tervehtimään, mutta pelkäsin ettet se olekaan sä : D

    VastaaPoista
  5. Argh miten ihanan lämpöisen näköistä, oli varmasti ihana reissu :)

    VastaaPoista
  6. moi ! miksette voi tulla pohjoiseen gossip kiertueen kanssa? esim kajaaniin.

    VastaaPoista
  7. En muista jätänkö ekaa kertaa kommenttia, mutta tässäpä tätä tulee :) Luin tässä viimeisen parin viikon aikana bloginne alusta asti tähän päivään, kun joskus tänä kesänä tätä vasta lukea aloin.

    Ja se mitä haluan sanoa, on ISO KIIOS <3 <3

    Mä olen oivaltanut monta asiaa tätä blogia lukiessani, suurimpana sen, että mun paino ei saa estää mua nauttimasta kaikista muista ihanista jutuista mun elämässä. (Mun ihana 1,5v poika ja rakas aviomies, sekä kaikki ihanat ystävät <3)

    Jatkakaa samaan malliin ihanaa blogia (en ymmärrä väitteitä siitä, että tää ois jotenkin kaupallistunut tai te oisitte muuttunut, aivan ihania pohdintoja on jatkuvasti).

    Teidän saavutukset ja teot (esim. Pepin NYCiin lähtö) antaa uskoa siihen, että kaikki unelmat on saavutettavissa ja on tekosyy käyttää painoa esteenä niiden toteuttamiseen.

    Kiitos!

    <3:llä Marika

    VastaaPoista
  8. Kypros on kyllä upea maa, kertaalleen siellä olevan vain käynyt, mutta jäi hyvä fiilis niin ihmisistä kuin ympäristöstäkin :) Kivoja kuvia, ah <3

    VastaaPoista
  9. Hei tytöt!

    Haluaisin kysyä, että onko teillä säännöllisiä liikuntaharrastuksia tai tykkäättekö muuten esim. hyötyliikunnasta tai satunnaisemmista liikuntakokeiluista? Itse olen hurahtanut zumbaan ja nia-tanssiin, jotka ovat tosi hauskoja matalan kynnyksen lajeja. Voin suositella kaikille varsinkin niaa, koska siinä saa tuntea itsensä tosi sulavaliikkeiseksi ja se ei rasita niveliä.

    Mukavaa syksyn jatkoa!

    VastaaPoista
  10. Sulla on oikeesti niin ihanat hiukset :) Oispa itelläkin tollaset...

    VastaaPoista
  11. Moikka!

    Kiitos tosi kivasta jutteluhetkestä tänään ja toivon tosi paljon että nähdään vielä joskus ! ♥ :) Voin tulla teille oppaaks Hämeen linnaan, Verkatehtaalle ja ettimään Vagabondin kenkiä. :)
    Ootte mahtavia tyyppejä eikä siis ihmekään että Antti Tuiskukin lukee teijän blogia ! Mieki tykkään siitä. ;)

    Vielä linkki sinne blogiini, kuten pyysitte:
    http://littlebitofsara.blogspot.com/

    Sara
    ps. Pitäkää kivaa Lahdessa, eikä siis Tampereella. ;)

    VastaaPoista
  12. Siis tollaset kuvat pitäis lailla kieltää!!!!! Aurinkoa ja heti tännekin.

    VastaaPoista
  13. Tulin hetki sitten kotio Hurtsin keikalta ja haluun vielä kiittää kovasti lipuista jotka sain kauttanne :) Eli suuri kiitos!dervi

    VastaaPoista
  14. Haha, tohon aiempaan viestiin on tullu mukaan toi "dervi" eli sanavahvistus. LOL :)

    VastaaPoista

Hellurei ja hellät tunteet! KIITOS jo etukäteen kommentistasi!

Hey you! Please, leave a comment. We would really appreciate that! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.