keskiviikko 3. elokuuta 2011

Lauantain polttaripäivä

En tosiaan kauheesti mainostellut olevani viikonloppuna Kuopiorockissa ja siksi moni yllättyi (toivottavasti positiivisesti) törmättyään minuun siellä :D Oli muuten vaikee pitää salaisuus! Tälle "hiljaiselolle" oli syynsä, sillä tajuttiin tuossa keväällä Lantun kanssa, että Janen suuri nyt jo siis entinen rakkaus eli Danko Jones esiintyy Kuopio Rockissa 30.7. (eli männä lauantaina) ja vuoden päästä siitä samaan aikaan tanssitaankin Janen häitä. Me kaasot päätettiin hieman järkätä pienimuotosta Danko Jonesin jahistusta polttari (part ykkösten) merkeissä :) Ja yllätys jos mikä onnistui ihan täysin!


Eka mentiin syömään uuteen Kuopiolaiseen ravintolaan, eli Gustoon. Alkupalat maittoivat enemmän kuin hyvin. Jane yllätty tästä kaikesta siihen malliin, että saatiin ekan viiden minuutin aikana jo pyyntö olla hieman hiljempaa :D Saatto kyllä olla, että volyymi hieman koveni siinä yllätyksen paljastuttua... Janehan tosiaan luuli menevänsä pikkusiskonsa kanssa kahdestaan rokkailemaan ja yllättyi isosti kun me kaksi muutakin kaasoa pamahdettiin paikalle :)


Lohipastaa mmmm... En muuten jaksanu syödä tota loppuun (historiallista) oli sen verran tuhti annos! Suosittelen oikein lämpimästi!


Guston jälkeen suunnattiin "Snellun puistoon" ja pistettiin pystyyn "leipomo".


Ilmapallot kuuluu tietty asiaan.


Jane pääs koristelemaan itelleen esiliinan...


Ja alushousut, eli tuttavallisemmin lompsan. Nyt ei ollu kyse mistään PIKKUhousuista, vaan kyseessä oli tietty ainoot ja oikeet Sloggit!


Jane taiteili tekstin myös tietty takapuolelle :D


Ja eikun koristelemaan aiemmin päivällä Matin (ja Tomin) avustuksella vääntämiäni muffinsseja (jotka tosin oli saattanu ottaa hieman pientä iskua muovikassissa, eli UUNISSA...)


Ja tarjoilemaan niitä ohikulkeville Danko Jones-lautasilta :D


Piiikku nenat...


Tuli muuten melekosia taideteoksia. Pääsääntönä oli, että mitä mure(ntune)emmat muffinssit, sitä enemmän kermavaahtoo ja koristeita... Hyvin maskeerattu!


Uuni oli kuuuumana koko parituntisen ja leipurikotirouva pisti parastaan...


Maksu oli tietty omantunnon mukaan ja kivasti saatiin kassaa kerrytettyä.


Lompsa siinä elementissään :D Ku muffinssit loppu jatko tuleva rouva tietty pelkkien koristeiden kauppaamista :D Ja hyvin muuten meni kaupaks! Käytiin myös tässä välissä kioskilta ostamassa lotto ja tarttuipa mukaan tarra-arkillinen muffinssitarrojakin...


Onnea vaan tutuille pojille, joihin törmättiin matkalla Väinölänniemelle.
"Tuo tarra näyttää vähän luomelta jossa on joku hässäkkä..."


Ainut kuva minusta ja Janesta koko päivältä. Pus!


Janen iskulause. So true!


Tarroja tosiaan löyty illan mittaan vähän jokapaikasta :D Tuo piparipoika oli jo jossain vaiheessa hukassakin, mutta sitten se taas löyty...


Oli muuten melko ilosta naista katsomossa, kun Danko alotti soittamaan...


Missionahan tietty oli saada heitettyä lompsa (eli Sloggit) lavalle...


Ihanat sisarukset :)


Järkkäri yrittää ilmeisesti tiirata Janen puhelinnumeroo alkkareista muistiinsa :D

Missio onnistui enemmän kuin hyvin ja Danko ilmotti laittavansa alkkarit salaattiinsa. Kiva tietää, toivottavasti otti numeron eka ylös. Puhelua odotellessa...


Ilta huipentui ilotulitukseen ja rakkauskirjeeseen.

Voin kertoo, että oli kyllä ikimuistoisin päivä hetkeen! Kiitos vielä kaikille toteutukseen osallistuneille ;) Polttarit part kakkosilla sitten paremmaks, aight? ;)

Onkos teillä muilla ollu huikeita polttarikokemuksia tänä kesänä? :)

Ps. Jane ei uskaltanu hypätä benji-hyppyä vaikka ois maksettu se sille. Uskaltaisitko ite? Minä en.

17 kommenttia:

  1. Oi että...tulinpa hyvälle mielelle tämän merkinnän ansiosta! Ja nälkäkin tuli, hyvännäköistä ruokaa ja söpöt muffinssit! :)

    VastaaPoista
  2. Oivoi, tästä bloggauksesta tuli kyllä tosi hyvälle mielelle!

    Meillä oli viikkoa ennen (eli 23.pvä) polttarit lähipiirssä. Yhtä yllättynyt oli meilläkin polttarisankari kuin Jane ;) Kiva päivä oli meillä, vietettiin se keilaten, syöden ja nauttien saunan löylyistä (sekä hyvästä livemusiikista).

    Jatkakaas neidit bloggailua samaan malliin!♥

    VastaaPoista
  3. kuinka helmi toi tokavika järkkärikuva, ihana :D

    VastaaPoista
  4. no niin. eilen lueskelin vanhoja miss mixejä ja sillo huomasin, että huomenna pitää kyllä liittyä lukijaksi :D ja tässä sitä ollaan (:

    ihanaa! te olitte kuopiossa (: asunpa siinä kuopion lähellä nii, oli kiva kuulla, että olette seikkailleet sielläkin [:

    http://happinessinmyworldlove.blogspot.com/

    VastaaPoista
  5. Hahahaha nauroin niin pahasti tolle järkkärin ilmeelle ! :D:D:

    VastaaPoista
  6. Oi vitsi oon itekki miettiny just noiden lyriikoiden tatuoimista! En oo nähny ennen kellään muulla. :) On kyllä tärkeä ajatus noiden takana.

    muuttolintujasyksylla.blogspot.com

    VastaaPoista
  7. Hyppäsin benjin kuukaus takaperin Lahden Summer upissa kavereitten yllyttämänä ja ei voi muuta sanoa kun että oli ihan mahtava kokemus (varsinkin kun Lloyd Banks tahditti taustalla ;) ) Kaikesta paniikista, tärinästä ja kiljunnasta huolimatta SUOSITTELEN kovasti ;)

    VastaaPoista
  8. Kiva postaus! :) Mahtava teksti täynnä asiaa, toi Janen tatska :)!

    http://dashantilife.blogspot.com

    VastaaPoista
  9. IHANA postaus, tulin niiiin hyvälle tuulelle! Harmi etten törmännyt teidän jengiin vaikka Kuopiossa tuolloin pyörinkin! Muhvinssi ois kyllä kelvannut >:D

    VastaaPoista
  10. menin ihan sanattomaksi, kun näin sut kuopio rockissa bajamajan luona :) oli tarkotus tulla juttelemaan, mutta sitten jäädyin, kun olin aivan tohkeissani nähdessäni more to loven mimmin! :)
    vaikutatte huippis tyypeiltä jotka innoittaa tällästä muodokasta leidiä ;D

    VastaaPoista
  11. Ton yhen kielestä näkee että se on ihan harmaa. Sillon on huonot pöpöt päässy mahassa valloilleen.... johtuu varmaan tosta teiän karkin ja pullan mussutuksesta hyi :X

    VastaaPoista
  12. pakko kysyä! mistä saa noitä siistejä mukeja? :D

    VastaaPoista
  13. Bongasin sut kuopiorockista, oot ihan älyttömän kaunis:) Ja hahaha Danko Jonesin keikalla toi alkkarijuttu oli kyl nii hyvä!:D

    VastaaPoista
  14. Yäää, Guston sivuilla ei edelleenkään ole näkyvillä menua. Et olisi sattunut ottamaan siitä kuvaa?

    VastaaPoista
  15. Hei, tuosta Gustosta olisin utsinut, millainen hintataso siellä on ? Ja onko ruuat sellaisia että tällainen tavallinen ihminen niitä osaa syödä ? :D

    VastaaPoista

Hellurei ja hellät tunteet! KIITOS jo etukäteen kommentistasi!

Hey you! Please, leave a comment. We would really appreciate that! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.