perjantai 19. elokuuta 2011

Mikä ihmeen hyvä iho?

Te jaksatte aina kummastella Mimmin hyvää ihoa ja minäkin jaksoin aikani kunnes tajusin, että se on oikeasti vaan luonnonoikku ja siitä ei pääse yli eikä ympäri. Mimmi ei erityisemmin naamaansa pese millään supermömmöillä, oon nähnyt sen nukkuvan meikit naamassa ja se saa laittaa suuhunsa mitä tahansa, mutta siltikään sen iho ei a) kiillä b) oo näpykäs c) oo koskaan ruma. Luonnonoikku sanon minä.

Eilen viimeksi raivosin Mimmille, että mulla oli koko kesän ihan täydellisessä kunnossa (siis niin täydellisessä kun mun pintakuiva rasvainen ihoni voi olla) iho, eikä varmaan yhtäkään näppyä. Nyt oltuani Suomessa viikon mun iho kukkii, on kipeä ja siinä on ihan ihmeellisiä kuivia kohtia. Mimmi sanoi syyksi lentokoneen ilmastoinnin ja se on kyllä varmasti tehnyt jotain. Samoin AURINGON PUUTE.

Yksi syy myöskin on varmasti se etten oo Suomeen palattuani käyttänyt ollenkaan kaikkein ykkös naamatuotettani. Mä sain joskus ennen ekaa Nyciin lähtöä testiini Clarinsin Daily Energizer-sarjan ja käytin sitä koko sen ajan kun olin Nycissa. Tulos: Hehkuva, näpytön iho. Lähdin taas matkaan nyt kesällä ja käytin koko ajan ollessani sielä tuota samaista putsaria. Tulos: Hehkuva, näpytön iho ja kateelliset kaverit. :D Me siis juostiin valehtelematta Macysin kosmetiikkakerrosta ympäri etsimässä mun parille kaverille tätä samaa sarjaa, koska ne oli vakuuttuneita, että tämä pelastais niiden ihon kokeiltuaan multa. Noh, sieltä ei MISTÄÄN löytynyt sitä, vaikka Clarinsia kylläkin. Vääryys.



Eilen sitten illalla etin ihan hikipäissäni jostain ton putsarin jämiä, koska tiedän että ne on jossain. En löytänyt ja tyydyin putsaamaan naamani ton saman sarjan kasvovedellä. Aamulla kun heräsin, kokeilin naamaani ja mun näppylät oli kuivunu niin päätin tulla kirjoittamaan teille tästä ihmeaineesta. Mä en tiedä mitä ne on tolle tehnyt ja miten ihmeessä toi voi olla noin hyvää, mutta se vaan oikeasti on. Tämän vakuuttaa Peppi kahden putsarituubin, yhden kasvovesipullon ja kahden rasvapurkin testaamisella. Tätä sarjaa on hehkuttaneet myös Saara ja Neetta, joten ihan huonosta tuotteesta ei voi olla todellakaan kyse.

Mikäli kärsitte siis pintakuivasta ihosta, joka todellisuudessa kuitenkin on rasvanen ja näppyyntyvä niin etsikää tämä sarja käsiinne ja kokeilkaa. Mulla on myös herkkä iho, en voi käyttää hirveesti mitään näppyaineita ja tämä ei ole liian voimakas.

Tämä on ilmainen mainos joka tuli suoraan sydämestä. Jotenkin tuntui, että nyt on pakko saada jakaa teidän kanssa tämä yksi kivoimmista salaisuuksista jonka sisääni olen kätkenyt!

Näitä pitäisi löytää ainakin Sokokselta ja Stockmannilta ja mä oon ite bongannu lentokentältä. Rehellisyyden nimissä en tiedä hintatasosta Suomessa, mutta Mimmin mukaan nämä ei ole mitään kalliita, kalliita tuotteita. :)

Edit: Lukijoiden mukaan putsarin hinta oli alle 15e Sokoksella, joten voin kertoa, että on jokaisen euron väärti! Sitä ei myöskään tarvii paljoo läträtä, otan aina vain pienen tipan, koska on todella riittosa.


22 kommenttia:

  1. http://www.feelunique.com/search?q=clarins+daily+energinizer&go=

    feel uniquesta löytyy, ilmaisella toimituksella ja hinnat ei päätä huimaa :-)

    VastaaPoista
  2. Tuota näyttäis olevan ainakin Sokoksen verkkokaupassa kans. Pitääpä kokeilla.

    VastaaPoista
  3. sokoksella putsari 13,80e eli ei ole kalliita suomessakaan. Ostoslistalle meni heti! kiitos tuhannesti neuvosta :)

    VastaaPoista
  4. Hei ihan mahtava uutinen! Mulla on ihan samanlainen iho ja ei oikein ole kunnon tuotteita löytynyt kuin cliniquelta, missä hinnat kuitenkin nousevat joskus aika päätähuimaaviksi, joten tämä tieto tuli tarpeeseen! Pakko kokeilla! :)

    VastaaPoista
  5. pistin heti tilaukseen, jos tosta vaikka ois apua munkin naamalle :)

    VastaaPoista
  6. Kiitos vinkistä, kävinkin heti Sokokselta ostamassa tuon putsarin :) hintakin 13,80€ yllätti positiivisesti!

    VastaaPoista
  7. Vinkki! Ite tilasin putsarin ja kasvovoiteen hetki sitten Feeluniquesta ja koodilla SUMMERLOVIN sain 2,5 puntaa alennusta loppusummasta ja kaupan päälle Clarinsin 30 ml tuoksun. Tarjous loppuu tänään, eli hopi hopi :)

    VastaaPoista
  8. Kiiitos Peppi rakas! <3 Mun iho on just tollanen vammanen jonka kuvailit. Talvella ihoni on helppohoitoinen, aamulla vain vettä naamalle ja that's it. Kesällä sen sijaan naama kukkii ku kokonainen keto, lisäksi se on ihan rasvanen ja kamala hyyyi :( Tänäkin kesänä mulla on ollu jäätävät iho-ongelmat, en saa tätä naamaa millään asettumaan. Kävin sokokselta jo ostamassakin jotain tököttejä, mutta ei niistä taida olla apua. Seuraava hankinta onkin siis tämä sarja :)

    VastaaPoista
  9. kiitti Peppi <3 tämmöstä oon kaivannu

    VastaaPoista
  10. Olin just Sokokselta tuota tilaamassa, mut tilauksessa tapahtui kai joku virhe, enkä nyt enää löydä kyseistä tuotetta :S Loppuivat kenties..

    VastaaPoista
  11. "sorruin" ja tilasin, feeluniquesta tietty se on iha paras nimittäi :-) mulla on just tollanen iho enkä oo löytäny mitään hyviä tuotteita tälle ennen, toivottavasti nää olis passelit!

    VastaaPoista
  12. Atoopikkona ja astmaatikkona puhun.;) Farmaseutin mukaan on yksilöllistä mikä rasva kellekin on paras, vain kokeilemalla voi tietää. Varmasti hyvä tuokin.:) Itse olen tällä hetkellä tyytyväinen Erisanin allergiatestattuun, parabeenittomaan ja hajusteettomaan rasvaan. Sitä kaiken muun hyvän lisäksi saa marketeista ja on halvempi kuin apteekin perusvoiteet. Joista sinänsä löytyy myös hyviä vaihtoehtoja. Ja jos asennetta haluaa, lypsyvoide Tummeli (marketeista) käy myös ihmisten rasvaamiseen, mutta sillä hoitelee elukat samalla (mm. koirien tassunpohjat ja hevosten suupielet).;)

    VastaaPoista
  13. "nyt on pakko saada jakaa teidän kanssa tämä yksi kivoimmista salaisuuksista jonka sisääni olen kätkenyt"

    Anteeks, mut miksi mulla tulee tästä mieleen kaikkee härskiä :D Mut kiitos vinkistä, mulla samanlainen iho ja pitänee varmaan kokeilla.

    VastaaPoista
  14. Tummelia en kyllä suosittelisi kenenkään naamaan :D

    VastaaPoista
  15. Kiitos tuhannesti vinkistä :) Löysin tuon http://www.shopping4net.fi/ sivuilta

    VastaaPoista
  16. Lushin tuotteet ovat myös erittäin hyviä! Itselläni oli muutama vuosi sitten ihan kamala iho.. Kipeitä ja isoja finnejä, rasvoittuva iho. Mietin, että menen ihotautilääkärille, kun mikään ei toiminut. Sitten työkaverini suositteli Lushin tuotteita ja ajattelin, että kokeilen. Toimii! :)

    VastaaPoista
  17. Kiitos Peppi vinkistä, minäpä menin ja ostin ko. putsarin, ekan käyttökerran jälkeen iho tuntuu siloiselta, ihanaa!:D

    VastaaPoista
  18. Noi on niiiiiiin hyvän tuoksusia!:)

    VastaaPoista
  19. Hei, totahan pitääki kokeilla! Kiitti :)

    http://rosaliespaperplanes.blogspot.com/

    VastaaPoista
  20. Kiitos Peppi vinkistä! Satuin la löytämään ko. sarjan Viikkarin tax-freesta matkalla Tallinnaan. Putsari oli n. 16 € ja muut 20 € Tuoksuu ainakin ihanalta! :)

    VastaaPoista
  21. Minäkin tästä postauksesta innostuneena menin Joensuun Sokokselle lauantaina ja hyllyssä nökötti vain testerit. Sitten myyjä tuli paikalle, jolta kysyin ko. tuotteita. Myyjä kysyi sitten miulta, et miksi nämä on nyt parissa päivässä myyty loppuun ja ostajina ovat olleet nuoret, about parikymppiset naiset. Sanoin siihen, et yhdessä blogissa näistä oli kerrottu pelkkää hyvää, joten ehkä moni on ottanut vinkistä vaarin.. Myyjä oli tosi kiva ja laittoi mulle testereistä viikoksi kotiin kokeiltavaksi ja sitten voin käydä ostamassa, jos näyttää sopivan omallekin iholle! :)

    VastaaPoista
  22. jaaha tätä taidan kokeil seuraavaks :) mul on ollu iho-ongelmia nyt sellaset 7 vuotta, välil on vähä rauhottunu mut sit ku jouduin syömää yksii lääkkeitä ni niitten takii iho taas rupes kukkii enemmä enkä oo löytäny mitään mikä auttais, paitsi kesällä kostee ilma ja aurinko.

    VastaaPoista

Hellurei ja hellät tunteet! KIITOS jo etukäteen kommentistasi!

Hey you! Please, leave a comment. We would really appreciate that! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.