torstai 25. elokuuta 2011

Arkisia asuja!

Pyritään yleensä kasaamaan aina muutamalle päivälle kaikki palaverit/juoksevat asiat, ettei Mimmin tarttisi rampata Helsingissä montaa kertaa viikossa. Eilinen oli yksi niistä päivistä ja tänään on sitten toinen. No eilen käytiin myös valkkailemassa kenkiä meidän kiertuetta varten ja itse piipahdin myös Changessa. Mimmin postaukseen vastauksena: Ostin samat setit kuin sinä, mutta erivärisinä. Niin ja alushousut taisi olla eri mallia.


Koru: Ecuadorista rannalta
Tunika: Beth Ditto/ Evans (M)
Shortsit: New Look (20)
Legginssit: Piruetti (XL)
Kengät: Nike (9)


Huivi: Glitter
Takkipaitahässäkkä: Gina Tricot (XL)
Laukku: Kirppari, Joensuu
Farkut: Torrid (18)
Kengät: TOMS (37)

Ollaan nyt molemmat revitty pidennykset pois päästä ja valmiina Simon käsittelyyn. Ainoa ongelma taitaa olla se, että Simo on erittäin kiireinen ja päästään varmaan vasta joskus ens viikolla.. :D Oli pikkasen outo tunne pestä hiuksia ilman teippejä ja tekee kyllä varmaan ihan hyvää päänahalle tämmönen pieni kevennys.

Nyt suihkuun ja sitten Forumiin. Nukuin superhuonosti koko yön, koska tärkeä ihminen on sairaalassa New Yorkissa ja päivystin puhelimen ääressä kuullakseni, että kaikki on hyvin. Onneksi kaikki on ihan hyvin, nyt sitä vaan toivoisi olevansa siellä toisen seurana.

Aurinkoista päivää, tuolla näyttäis TÄNÄÄNKIN olevan lämmintä!!!!!!

5 kommenttia:

  1. Mmm.. Vaari kuoli tänä yönä ;< </3

    VastaaPoista
  2. Ihanat asut molemmilla! Minusta on kiva katsoa teidän asukuvia, koska olette aina niissä niin hymyileväisiä, tarkoitan, että postauksistanne huokuu aina sellainen hyvä energia :)

    diamondgirl-janika.blogspot.com

    VastaaPoista
  3. Eikös Pepillä ole päällä sama neule kuin Raaseporin linnalla ?! Silloin ilmoitit sen kooksi xxl. Pikku virhe,(jos neule tosiaan on sama) mutta kiinnitin huomiota. :)

    VastaaPoista
  4. Ei ole sama neule. :) Se toinen on paljon paksumpi!

    VastaaPoista
  5. Heiheihei mistä noi TOMS:it oot ostanu? :)

    VastaaPoista

Hellurei ja hellät tunteet! KIITOS jo etukäteen kommentistasi!

Hey you! Please, leave a comment. We would really appreciate that! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.