lauantai 30. heinäkuuta 2011

Rokkiasu

Tämän näkösenä fiilasin eilen mm. JVG:tä, Jukka Poikaa ja Palefacea Kuopio Rockcockissa. Kohta lähen viettämään ystävän polttareita (JES, YLLÄRI TAIS PITÄÄ LOPPUUN SAAKKA!!) ja illemmalla tarkistamaan vielä mm. Danko Jonesin kunnon samaisille festivaaleille...


Paljettipipo Warehouse
Arskat Seppälä
Mekko ASOS (22)
Farkkushortsit ASOS (24)
Laukku ASOS
Havaianasit (9)


Kelit on hellineet ja fiilis on mahtava. Terveisiä kaikille, ketkä on tullut moikkaamaan (ihan ennätysmäärä koskaan :)) Toivottavasti on huiput festarit tänäänkin!

Huomenna sitten takasin Nummelan kotiin...

14 kommenttia:

  1. Aattelin kysyä nytten, kun tää on mietityttäny mua jo jonkin aikaa. En mistään meinaa löytää luotettavaa kokotaulukkoa, jossa olisi aina isot koot lajiteltuna euroopan kokoon (eikös ne oo nää 44, 32 jne ?) ja samassa olis vaikka amerikan ja brittien koot. Oon niistä ihan pihalla ja olis mukava tilata eri paikoistakin vaatteita, ei vaan uskalla kun ei yhtään tiiä noita kokohommia :/

    - Hannavee
    http://likoorikahvi.blogspot.com

    VastaaPoista
  2. ootkos vaalentanu hiuksia ? :) kivalta näyttää !

    VastaaPoista
  3. Miksi aina nöyristelyasento poseerauksissa? Niin Mimmillä kuin Pepilläkin :( Upeet naiset, päät pystyyn :)

    VastaaPoista
  4. näin sinut siellä! et kyllä yhtään mun mielestä fiilistelly jukka poikaa tai ei ainakaa näyttänyt siltä, seisoit vaan :(

    VastaaPoista
  5. minä näin sinut ja kovasti yritin hymyillä, kun en uskaltanut tulla puhumaan mitään... :D kirjoitan tänne nyt sitten mitä ajattelin sanoa.

    Sitä vaan, että tykkään tästä blogista paljon. Erilaisuus tekee elämästä mielenkiintoisemman ja paremman, ja tää blogi on hyvä edesauttaja sen ymmärtämisessä. en tiedä saako mun kirjoituksesta mitään selvää, toivottavasti.

    Mutta siis kiitos täsä, toivottavasti bloggaatte aina. (:

    -elli

    VastaaPoista
  6. miten en huomannut sua rockissa, vaikka olin lipunmyynnissä töissä ja sen ohi on kaikkien kuitenkin kuljettava.. hmm! ohi oot menny :D

    VastaaPoista
  7. Moikka!
    Miekin ihastelin sinnuu rockcockissa, taisipa olla kans Jukka Pojan keikka. En uskaltanu juttelemaan tulla kun olitte niin söpön näköisiä Matin kanssa kahestaan. :-)
    Kuopiossa kun asun, niin ehkä me vielä törmätään!
    T: Oranssipaita/Farkkuliivi/Jaden vihreät kengät+ helmet. :-)

    VastaaPoista
  8. Voi kun laihduttaisitte, niin elämänlaatunne ja elinaikanne varmasti kasvaisi.

    Mies

    VastaaPoista
  9. HannaVee: Niissä on yleensä aika hyvin tuotteen mitat kerrottuna, joten oon ite ainakin ihan rohkein mielin tilaillu ulkomailta :) En tiedä itsekään minkäänlaista kokotaulukkoa ja nuiden nettikauppojen koot heittää myös (esim ASOS on paljo isompi ku NewLook jne.)

    miike: En oo vaalentanu, ollu jo tovin tämä sama tukka :) Tosin aurinko on voinut jopa vähän vaalentaakin :)

    Ronja: No ens kerralla sit :)

    Anonyymi: Jos tarkotat siinä kolmen ekan biisin ajan, jonka olin siinä lavan eessä niin oottelin tosiaan kuvaajaa ja siirryin sitten rantaan jammailemaan :)

    Elli: Ens kerralla tuut kyllä moikkaamaan!

    vix: Menin sieltä pressipuolelta :)

    Oranssipaita/Farkkuliivi/Jaden vihreät kengät+ helmet: Mäkin näin sut :) Eiköhän vielä törmätä!

    Mies: Jos tästä elämänlaatu vielä paranis niin alkais jo huolestuttaa, sillä eletään ihan täysillä ja ollaan onnellisia! ;)

    VastaaPoista
  10. Mitä Peppi touhuaa?? Onhan kaikki hyvin siellä isossa omenassa?

    VastaaPoista
  11. Moikka!

    Puhuitte joskus siitä, että julkaistaisiin MTL-kalenteri. Milloin niitä saa ja mistä? Haluaisin sellaisen, mutta koska opiskelut alkavat jo ensiviikolla ja kalenteri pitäisi hommata, niin en tiedä, pitääkö mun sit ostaa joku toinen... :/ Kiitos vastauksestanne!

    - Nanna

    VastaaPoista
  12. Hei! Linkitin blogisi omaani, toivottavasti et pahastu!:)

    http://fashetc.blogspot.com/

    VastaaPoista
  13. Hei kaikki! Tsekatkaa muodista, valokuvauksesta ja kuvittamisesta kertova SCHÖN! –magazine. Olen tällä hetkellä työharjoittelussa Lontoossa kyseisellä lehdellä!

    http://www.schonmagazine.com/

    - kaisa

    VastaaPoista
  14. Aiemmasta kommenttipostauksesta poimittua:

    "Tuossa kysyttiinkin jo onko teillä toiminimi/yritys takana? Tämä kun ei enää tunnu yhtään harrastuksenomaiselta touhulta.

Mikäli teillä on firma, mikä tuotteenne on?

Bloginne vilisee tuotemerkkejä ja tavaroita, mistä osa on varmasti ilmaiseksi saatuja/kerjättyjä. Mainitsetteko näistä saaduista tuotteista meille lukijoille? Esimerkiksi viittaukset Samsung galaxyyn ihmetyttävät kun blogissa ei ainakaan mielestäni näy sponsorilogoa, mutta en maininnan yhteydessä näe tietoa onko kyseessä yhteistyötaho ja tuotesijoittelu vai ihanko pyhää ystävällisyyttänne nostatte ostamianne tuotteita esille?

Kuinka usein otatte yhteyttä maahantuojiin/merkkeihin/kauppoihin saadaksenne tuotteita ja näkyvyyttä mihin blogi nykyään perustuu?

Olen kuullut usealta "vanhan liiton" bloggaritaholta negatiivista palautetta nimenomaan koskien bloginne piilomainontaa ja mietintää sen vaikutuksista. Olette jossain määrin muuttaneet blogigenreä röyhkeämpään suuntaan ja ennen itsestään selvä ilmainen tavara blogissa - maininta saadusta tuotteesta periaate ei enää ole voimissaan. Eikö teitä haittaa, että osa suosituista bloggaajista pitää teitä kyllä kivoina, mutta hyvin itsekeskeisinä materian suhteen sekä omilla pelisäänöillä pelaajina?

Onko totta, että käytätte assistenttia?"

    "Tähän kysymykseen aiotaan vastata jossain vaiheessa ihan omalla postauksella. :)"

    Minuakin on jäänyt tämä asia askarruttamaan. Onko asiaan tulossa selvennystä?

    Terveisin,

    Lissu

    VastaaPoista

Hellurei ja hellät tunteet! KIITOS jo etukäteen kommentistasi!

Hey you! Please, leave a comment. We would really appreciate that! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.