keskiviikko 10. elokuuta 2011

Anna hyvän kiertää!

Välillä on niin kiva ilahduttaa toista.

Me saatiin joskus viime keväänä valkata itsellemme OnePiecet Mimmin kanssa ja voin kertoa, että hurahdettiin molemmat ihan täysin. Meidän lähellä olevassa Siwassa naureskellaan varmaan edelleen, kun pamahdin aina paikalle lilassa haalarissani, mutta voi pojat se on mukavin asu IKINÄ! Mimmi hengailee omassaan varmaan enemmänku missään muussa vaatteessa, siinä tais palloyökkärikin jäädä jo keväällä kakkoseks.

Pakkailen tässä tavaroitani ylihuomista kotimatkaa varten ja annoin siinä tohinassa Rachelin koklata OnePieceani jonka olin tietenkin raahannut tänne 40 asteen helteeseen New Yorkiin mukaan JOS tulee sellanen olo, että haluaa laittaa haalarin päälle. :D (Mimmi turha huokailla siellä, saatoit sanoa jotain... Käytin 3 kertaa katolla sitä!)...

No Rachel rakastui haalariin täysin ja hetken mietittyäni päätin ojentaa sen Rachelille ja palata Suomeen ilman yhtä lemppareinta vaatekappalettani.


Tässä nainen poseeraa haalari päällä ja kiljui "Peppi, this is like the most comfy clothing ever, I love it!!"

Vaikka tuunkin kaipaamaan haalariani, niin ainakin tiedän tehneeni jonkun onnelliseksi. Rachel on tehnyt mulle niin paljon hyvää, auttanut mua niin paljon, joten tää on vähintä mitä voin tehdä.

Toinen kiva mitä aion huomenna tehdä on viedä kaikki kesän aikana kertyneet kolikot jollekkin kodittomalle ihmiselle. Haluun antaa ne yhdelle ihmiselle joka saa kerrallaan enemmän rahaa ja täten voi ehkä vaikka syödä pitkästä aikaa hyvän illallisen, tai ostaa jotain hieman kalliimpaa.

Koska mäkin kai joskus oon ihan kiva, on Rachel pakannut mun mukaan ison kasan Urban Outfittersille suunnittelemiaan koruja jotka suurin osa tulee myyntiin vasta ens vuonna. Rachelin 9-17 työ on suunnitella koruja eri brandeille ja isoin asiakas on maailman eniten lempparini Urban Outfitters. Ahh.

Niin ja oon muutenki tosi ilonen ja onnellinen elämässäni olevista ihmisistä juuri nyt. Lähtö täältä tulee olemaan tosi vaikeeta, mutta onpahan sitten entistä enemmän syytä ja kivempi tulla takaisin.

Antakaa paljon ja muistakaa ottaa myös jotain itsellenne! Tasapaino on kaiken A ja O. :)


11 kommenttia:

  1. Haha Rachel näyttää ihan teletapilta noissa kuvissa!! :D Ja hyvä ajatus toi kolikoiden antaminen. Mäkin Vancouverista lähtiessäni annoin kaikki kolikot yhdelle kodittomalle miehelle, joka istui monesti yhden aseman ulkopuolella koiransa kanssa. Pitää pistää hyvä kiertämään. :)

    VastaaPoista
  2. Toi on kyllä aikas kiva ! (:

    VastaaPoista
  3. Mä kyllä voin kanssa sanoa rakastavani omaa tummansinistä tekstein koristeltua OnePieceäni <3 Ihanan löllö päällä, ja hauskakin kaiken lisäksi. Olen ollut siinä kaupungilla ja töissä, ja saanut toki hassuja katseita, mutta so what :D

    OnePiece <3
    (löytyy itse asiassa yhdesstä mun tatuoinnistakin :D)

    VastaaPoista
  4. Olipas mukava aloittaa aamu tällä bloggauksella <3 Täytyy MTL-hengessä tänään muistaa entistä enemmin pitää kiinni elämänohjeesta, että kun antaa, niin saa.

    Tuollainen Onepiece on kyllä aivan upea keksintö, mikäköhän taikakalu täytyy laittaa kaulaan että tuollaisen löytäisi kirpparilta...

    VastaaPoista
  5. Kai tiedät et ne sun kolikot menee yleensä huumeisiin/alkoholiin kun annat ne kadulla kodittomalle? Jenkeissä ne, jotka asuu kaduilla ei pääse homeless shelter koska eivät ole sitoutuneet olemaan sober.

    VastaaPoista
  6. Oi vitsi kun olit ihana Peppi ! Oot ihan mielettömän epäitsekäs ja ihana persoona <3 Pakko kyllä sanoa että naurahdin nähdessä kuvan, Rachel näyttää tosi suloselta 8)
    Tässä vaan mietin että jos joskus ite tilaisin kyseisen vaatteen, valitsitko säkin sen ihan pituuden perusteella ? 8) Että onko se ihan reilun kokonen, koska en kuitenkaan oo standardimitoissa mun pituuden kanssa ..

    VastaaPoista
  7. ^ suosittelen ottamaan haalarin oman pituuden mukaan, muuten puntit ja hihat jäävät älyttömän pitkiksi. Itse olen runsas tyttönen (:D) ja käytän normaalisti kokoa L-XL. Ostin haalarin kokoa M joka osoittautui aivan liian isoksi, en sitten Jaksanut lähteä palauttamaan ja lahjoitin haalarini poikaystävälleni, jolle Se sopii paljon paremmin. Itse olen aikeissa tilata S-koon kunhan löytyy kiva kuosi :) olen siis n 165cm Pitkä. Lähetetty iPhonesta

    VastaaPoista
  8. Milski:

    Mä valitsin pituuden perusteella (olen M- pituutta) ja hyvin menee päälle, vaikka on masua, pehvaa ja reittä.

    VastaaPoista
  9. Ihana ele että annat haalarin Rachelille. :) Tunnistan itseni tuosta tekstistä. Mulle on usein käynyt niin että minulla on ollut joku tavara tai vaate mistä oon tykännyt tosi paljon, mutta sitten siskoni tai kaverini onkin tykännyt siitä myös tosi paljon ja olen antanut sen sitten pois. Vaikka olen itse tykännyt esim. jostain vaatteesta tosi paljon, niin tulen paljon onnellisemmaksi siitä kun nään että toinen on ikionnellinen saatuaan sen omakseen. Harmi ettei toiste päin ole juuri käynyt näin, mutta pääasia että muut ovat onnellisia, koska tulen siitä itse onnelliseksi! :)

    VastaaPoista
  10. Oi kun olet ihana! Mutta itse myös huomaan esim jouluna kuinka iloiseksi itse tulen kun saan antaa raikkaimmille lahjoja joista ne tykkää. Se on vaan parasta!

    VastaaPoista
  11. En kestä, miten maltoit antaa tuon pois! Oon katellu noita onepiecejä ja ajatellu et sellanen olis varmaan i-h-a-n-a-! Erittäin kiltisti tehty, varmasti tuli hyvä mieli :D

    VastaaPoista

Hellurei ja hellät tunteet! KIITOS jo etukäteen kommentistasi!

Hey you! Please, leave a comment. We would really appreciate that! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.