tiistai 30. elokuuta 2011

Haluatko meidän stailattavaksi Raisiossa tai Porissa? :)

Kuten jo aiemmin paljastimme, tulemme Poriin nyt lauantaina (olemme paikalla klo 11-16), mutta iloksemme pääsemme samalla reissulla myös Raisioon! Eli toisinsanoen meille järjestyi melko pikaisella aikataululla keikka perjantaina Raisioon ja olemme siis tavattavissa Kauppakeskus Myllyssä sijaitsevassa SOKOS-tavaratalossa klo 14-19.

Meitä pyydettiin myös malleiksi molempiin kaupunkeihin Gossipin pienimuotoisiin "muotikatsauksiin", mutta koska meiltä pyydetään usein shoppausapua niin haluamme tarjota kahdelle onnekkaalle per kaupunki mahdollisuuden toimia "malleina" meidän sijastamme.

Valitsemme siis neljä halukasta teistä, jotka pääsevät päiväksi meidän stailattaviksi. Olitpa sitten pitkä tai lyhyt, nuori tai vanha lähetä sähköpostia (kuka olet, miksi juuri sinä, kumpaan kaupunkiin pääsisit, vaatekokosi ja yhteystietosi) osoitteeseen more2love(a)more2love.fi. Ainut vaatimus meillä on, että sinun tulisi olla kuitenkin vähintään kokoa 44 ja päästä paikalle Raisiossa klo 13-18 ja Porissa klo 10-15 :) Kuva liittenä olis kiva, ei kuitenkaan pakollinen... Loput päivän ohjelmasta selviää sitten viimeistään paikan päällä... ;) Ollaan piakkoin yhteyksissä voittajiin!

Niin ja valituille neljälle henkilölle toki luvassa "malleilusta" myös pieni yllärilahja :)

Paikalle kannattaa tulla noin muutenkin (tietty tapaamaan meitä ja SYLEILYYN) ja onpa Raisiossa Gossip perjantaina -20% ja Porissa lauantaina s-etukortilla kaikki normaalihintaiset tuotteet -15% :) Eli shoppailu siinä sivussa myös kannattaa... Neuvotaan myös pukeutumisessa ja annetaan mielellämme muitakin vinkkejä (esim. Peppi New York-vinkkejä :D), joten rohkeasti juttusille vaan!


Ja sitten asiaan, eli lupaamiimme "behind the scenes"-kuviin Gossipin kuvauksista... Ollaan tehty tosiaan nyt kolmet kuvaukset Gossip-malliston tiimoilta ja ekat niistä olivat ehkä haastavimmat, olivathan ne meidän ihan ensimmäiset varsinaiset "isot" mallikuvaukset :)


Kuvauspäivät alkaa usein tosi aikaisin ja päivän mittaan odotellaan... odotellaan ja odotellaan... Mikä toi mun meininki oikein on? :D Peppi on älynny sensuroida naamansa!


Kuvia kuvattavista asukokonaisuuksista. Pepille, Pepille, Mimmille, Pepille...


Vaikka meillä molemmilla oli pidennykset päässä niin lisätukkaa LIIMATTIIN PÄÄNAHKAAN kiinni kuitenkin aikamoiset määrät...


Hiusten ja meikkien laitto kuvauksissa vie yleensä melkeinpä eniten aikaa.


Stailisti oli käynyt keräämässä tavaratalosta kasan koruja ja kenkiä, joita sitten soviteltiin ja löytyihän sieltä sopivat.


Ja sitten tukkaa kiharretaan...


Ja naamaa pakkeloidaan...


Ja tukkaa suoristetaan... ja naamaa föönataan, eiku miten se nyt meni... :D Onneks molemmat tykätään sikana siitä kun joku hiplaa hiuksia ja meikkaa, muuten nuo päivät vois olla aikamoista tuskaa...


Peppiä asetellaan oikeisiin asemiin kuvaa varten.


Peppi poseeraa. Tuo kuvaustilanne saattaa kestää (parhaimmillaan) vaan pari minuuttia ja sitten taas pahimmassa tapauksessa meikkiä ja hiuksia myöten koko paletti uusiks :D


Valmis kuva jossa Peppi vähän hassuttel...


Ja sitten poseerataan yhdessä. Meistä yleensä otetaan kuvia yhdessä ja erikseen.


Peppi juhlalookissa.


Mimmi partylookissa.


Ja taas väännetään kampauksia ja meikkejä uuteen uskoon.


Kuvauspäivän saldona hajonnut alusta (ei kahta lihavaa voi laittaa korkkareissa kahestaan seisomaan KALTEVAN "laiturin" päälle) ja kaksi paria hajonneita korkoja :D Nooo sattuuhan sitä...

Muutamat teistä onkin jo bonganneet meidät Sokoksen syyskuun teemakuvastosta ja syksyn upeasta LookBookista. HULLUA!!! :D Ollaan tästä yhteistyöstä edelleen tosi fiiliksissä ja meitä jännittää tuo kiertue muuten ihan sikana! Toivottavasti tuutte sankoin joukoin paikalle ja päästään vihdoin höpöttelemään kaikkien kivojen tyyppien kanssa! :)

Mitäs pidätte nuista kuvastojen kuvista? Ollaanko itsemme näköisiä? :)

Ps. Jatkakaa vaan talojen pommittamista (EDIT: Siis sähköpostitse :D), näyttää nimittäin tuottavan toivottua tulosta! ;)

12 kommenttia:

  1. Toi ps-osio kuulostaa ihan joltain terroristitouhulta :D

    VastaaPoista
  2. Kerranki mä oon liian laiha! Jeeee :D

    VastaaPoista
  3. Toi mimmin party lookin paita on <3
    ja Peppiä en meinannu aluks tunnistaa,kun ei ollu laseja päässä :D

    VastaaPoista
  4. Kiva postaus! Kiinnostais vielä tietää kuinka paljon kuvia muokataan ennen painoon menoa, varmaan ainakin ihoa retusoidaan..

    VastaaPoista
  5. Byäääää, kerrankin jotain Raisiossa missä ei oo ikinä mitään ja minä oon kokoa 42. :( Mut jos vaan suinkin ehdin niin tuun varmasti moikkaamaan teitä, ootta ihania!

    VastaaPoista
  6. Yyy. Oon ihan liian laiha.

    VastaaPoista
  7. kannattaisko teidän alkaa karppaamaan. ootte molemmat aika turvoksissa hiilareista. oon itekkin pläski ja kaikki turvotukset lähti kun aloin karppaamaan, ei mikään laihis ole...enkä pahalla sanonu, ihan vaa terveydellisistä syistä

    VastaaPoista
  8. Mahtavaa, että tuutte Raisioon! Täytynee tulla käväisemään paikan päällä. :)

    VastaaPoista
  9. Kivaa ku kerrankin pyöritte tääl turun suunnal, ni pääsen moikkaamaan :)

    Miten jos on kahta eri kokoa? xD Mulla on päärynävartalo ja alaosa kokoa 44 pääsääntöisesti ja yläosaan menee m-xl vähän riippuen vaatteesta :P

    VastaaPoista
  10. Ootte söpöjä! :))

    VastaaPoista
  11. "kannattaisko teidän alkaa karppaamaan. ootte molemmat aika turvoksissa hiilareista. oon itekkin pläski ja kaikki turvotukset lähti kun aloin karppaamaan, ei mikään laihis ole...enkä pahalla sanonu, ihan vaa terveydellisistä syistä"

    Voi pyhä jysäys.
    Kaikkien ei pidä karpata vaikka se onkin niin ihmeellinen muoti"dieetti" nykyään, jokainen elää tavallaan ja terveellisesti voi elää ilman karppaustakin.
    Toi karppausfanaattisuus alkaa tulla jo korvista ulos.

    Toisille se ei sovi, piste.

    VastaaPoista
  12. voi möhkö :( ei mahdollisuutta päästä niin kauas (täältä keskeltä pyllyä). ootte niin ihania että oon aina halunnu tavata teidät ja harmittaa kun näin teidät viime vuoden muotimessuilla enkä tullut sanomaan moi.. :P

    VastaaPoista

Hellurei ja hellät tunteet! KIITOS jo etukäteen kommentistasi!

Hey you! Please, leave a comment. We would really appreciate that! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.