sunnuntai 7. elokuuta 2011

Just a few...

Huomenta Suomi!

Kello lähenee yhtä ja istuskelen tässä sohvalla hikoillen varmaan puolet painostani pian pois. Ei tarvii ees miettiä harrastavansa liikuntaa, kun täällä hikoilee litratolkulla päivässäkin. Eikä siis sillä, että täällä olis aurinkoista vaan koska täällä tää kosteus on jotain käsittämätöntä ja ukkosta ilmassa koko ajan.. En siis pääse ottamaan aurinkoa, mut joudun hikoilemaan. YÖK! Vihaan hikoilla turhaan ja vihaan haista hieltä.

No eilen sitten pääsi amerikkalaiset ystäväni todistamaan, että suomalaisetkin osaa draamailla. Rachel ja Gabi oli pyytänyt mut Sohoon yhteen baariin ja mähän tietenkin taas päättäväisenä luulin tietäväni minne oon menossa.. Juuh.

Olin ettinyt koko päivän lompakkoani jonka hukkasin tiistaina matkalla taksilta meidän kotiovelle ja todella turhautunut. (Tiedoksi siis, että olin tulossa töistä yöllä ja viimeksi muistan tiputtaneeni lompakon maahan noustessani taksista, poimiessa miettinyt että huh pitää laittaa tää tänne kassiin ja kappas, lompakkoa ei enää löydy. Mulla on fiilis, että se on täällä kämpässä, mutta ollaan aikalailla käännetty koko kämppä ympäri eikä sitä vaan löydy. Lompakossa oli tietenkin n. 100 dollaria käteistä, pankkikortit (1 oli onneks salajemmassa hätävarana huh), verkkopankkitunnarit, vakuutusjutut ja silleen. Mua ärsyttää, en oo koskaan hukannut mitään tollasta "tärkeetä" ja oon yleensä tosi tarkka puhelimesta ja lompakosta.) no sitten Rachel oli laittanut mulle osoitteen tonne paikkaan ja heitin sen puhelimen GPS:ään (joka on muuten todella arvokas täällä, suosittelen kaikille).. No jostain syystä puhelimen netti ei toiminut ja jouduin sitten alkaa suunnistamaan ite... Kiersin ja puhisin varmaan 30min ympäriinsä ja itketti ja sit rupes ahdistaa lähteminen Suomeen ja itketti entistä enemmän. No sitten laitoin Rachelille viestin, että nyt lähden kotiin ku kiukuttaa ja ne rupes vuoronperään soittelee mulle ja vaatimaan mua sinne. Enhän mä sit kehdannut lähteä kotiin kuitenkaan.. Siinä kävelin ympyrää hetken, kuuntelin pari Beyoncen biisiä ja keräsin itteni. Päätin löytää sen paikan ja niinhän sitten teinkin..

Paikalta löysin siis nämä ja pari muuta:



Rakas Rachel.


Rakas Gabi, jonka ansioista me ollaan saatu Mimmin kanssa kokea ihan mielettömiä juttuja. Gabi on roolimalli!


Mun Rachel joka on mulle ihan järkyttävän tärkeä. Mä en oo koskaan tavannut Rachelin kaltaista ihmistä. Se on maailman eniten taiteilija, höppänä, unohtelee asioita ja niiiin hyväsydäminen. Rachel huolehtii musta aina ja onkin ottanut mut pikkusiskokseen. Paljon Rachelista kertoo se, että ennenku se on itse haukannut nälissään omaa leipäänsä, se tarjoaa mulle jo puolikasta tai vähintääkin haukkua. Rachel kuuntelee aina mun jutut ja mä sitten vuorostani autan sitä rauhottumaan, kun se rupeaa draamailemaan. :) Korvaamaton ystävä ja suuri tuki mulle täällä.

Tänään kun käytiin syömässä, olin pukeutunut seuraavanlaisesti:


Korvikset Rachelin tekemät
Mekko: Vila (M) (Ärsytti kun tullessani tänne huomasin, että mekkoon oli jäänyt piippari kiinni Suomesta. Kerroin asiasta tänään Rachelille ja 10min myöhemmin piippari oli leikattu irti ja ommeltu mekko kuntoon.)
Kengät: H&M (39)

Eilinen oli ihan sairaan kiva ja tänään olikin ihanaa ottaa ihan chillisti. Nyt katotaan vähän Liisa Ihmemaassa-piirrettyä ja sitten vois painua pehkuihin.

Paljon rakkautta JYKÄLLE, mä oon ihan myyty! Mulla on ihan kamala ikävä Unoa, aion juosta ekana (pankin jälkeen) Unon luokse ja sit haluun pian kans pussailemaan Jykää ja opettaa sille pahoja juttuja, että Mimmillä menee hermot ja saan sen hoitoon. 8)

25 kommenttia:

  1. Tuo rusketus ja tuo mekko (saako noita vielä jostain??).. Olen kateellinen. :D Ihan hyvin tuota aurinkoa on saanut täällä Suomessakin, mutta nyt alkaa syksy jo tulla.. :( Ja kohta onkin jo talvi, jota vihaan yli kaiken. Haluaisin asua jossain, missä lämpötila ei koskaan laske alle +20 asteen... :)

    VastaaPoista
  2. IHANA mekko, ihanaihanaihana!<3

    VastaaPoista
  3. tositositosi kaunis mekko! sopii sulle ihan mielettömän hyvin :)

    VastaaPoista
  4. tosi kaunis toi mekko, sopii sulle!

    haha nyt löysin toisen ihmisen joka tarjoaa leivästään aina haukkua ennen kun itse puraisee :D

    VastaaPoista
  5. Ihana asu, kuten tavallista. :)
    Käytätkö muuten taas piilareita? Kun sullahan oli tossa keväällä se silmätulehdus ja käytit pelkästään silmälaseja, niin onko sun silmä taas kunnossa?

    http://atc24h.blogspot.com

    VastaaPoista
  6. Oon niin rakastunu noihin sun mekkoihin (siis siihe oranssii ja toho) ärsyttää niin paljon ku niitä ei varmaa enää saa mistää !?

    Olis yks kysymys siitä Sokoksen Gossip- mallistosta, et onko jotain tarkkaa viikkoa tai pvm millon se tulee kauppoihin. Odotan innolla ! :)

    VastaaPoista
  7. jos ylipaino on kerta nyt niin "IN" että pitää ihan malliksi ryhtyä niin miksei täällä näy bikinikuvia vai tuleeko niitä kuvia vasta mallistoon? jos se onkin niin ettette olekaan ihan niin ylpeitä ylikiloistanne ja kehtaa laittaa bikinikuvia
    ja eihän sitä terveellisesti syömällä saavuta muuta kun voi elääkin pidempään! kannattaisiko vähän miettiä mitä mainostaa ja mistä on ylpeä sellaisia oikeita ylpeydenaiheita (lihavuuden tai vaikka tupakoinnin sijaan) voi olla esim hyvä työpaikka tai koulutus

    VastaaPoista
  8. ai hups ilmeisesti täällä ei julkaista kriitiikkiä vaan ihQutusta

    VastaaPoista
  9. Ei vitsit Peppi! Oot kyllä siis niin kaunis ja toi mekko on aivan ylihieno! :)

    VastaaPoista
  10. Anonyymi kirjoitti...

    jos ylipaino on kerta nyt niin "IN" että pitää ihan malliksi ryhtyä niin miksei täällä näy bikinikuvia vai tuleeko niitä kuvia vasta mallistoon? jos se onkin niin ettette olekaan ihan niin ylpeitä ylikiloistanne ja kehtaa laittaa bikinikuvia
    ja eihän sitä terveellisesti syömällä saavuta muuta kun voi elääkin pidempään! kannattaisiko vähän miettiä mitä mainostaa ja mistä on ylpeä sellaisia oikeita ylpeydenaiheita (lihavuuden tai vaikka tupakoinnin sijaan) voi olla esim hyvä työpaikka tai koulutus



    <--- BB-iida kirjotti ton kommentin, ihan tiedoksi vaan.

    VastaaPoista
  11. Ihana tuo mekko! Näytät tosi kauniilta. :)

    VastaaPoista
  12. I randomly came across your blog after seeing it mentioned in one of Nicolette Mason's posts. Since I am from the states, I have to translate your blog from Finnish to English. Needless to say, I miss a few things but I think that adds to the charm
    of reading your adventures : )

    VastaaPoista
  13. Mitä töitä teet siellä Nykissä?

    VastaaPoista
  14. BB-Iida.. Salli mun nauraa. :D Sillä tusinasilikoni-bimbolla onkin paljon varaa tulla tänne kommentoimaan.. reps.

    Mimmi ja Peppi pitävät blogia OMASTA elämästään. Niinkun mielestäni kaikki bloggarit. More To Lovessa on esillä myös muoti, niinkuin yleensä muotiblogeissa on. Missään vaiheessa he eivät ole sanoneet, että ylipainoisuus olisi IN. He ovat ylipainoisia, ja pitävät tätä blogia. Missään he eivät tiedettävästi ole sanoneet, että "HEI LIHOTTAKAA, NIIN OLETTE MUODIKKAITA!"

    Jos jollain muotiblogin pitäjällä olisi joka kuvassa vyölaukku ja Marlboron T-paita ja lisäksi hän kärsisi todella pahasta aknesta, niin tarkoittaako se sitä, että vyölaukut, akne ja tupakka T-paidat ovat nyt kuuminta muotia? Ei, vaan se on kyseisen blogin pitäjän omaa persoonaa.

    VastaaPoista
  15. En ala että sulle mahtuu Vilan M-koko!!! Itelleni ei mahdu Vilalta päälle yhtään mikään vaikken edes olen niiiiiiiiiiiiiin kauheen läski.

    VastaaPoista
  16. BB-Iida ei kirjottanut kommenttia!
    t. sen kirjoittanut ei bimbo eikä BBssä ikinä ollut

    VastaaPoista
  17. "BB-Iida.. Salli mun nauraa. :D Sillä tusinasilikoni-bimbolla onkin paljon varaa tulla tänne kommentoimaan.. reps."

    vai BB-Iida se ei ole nimeni ja en ole hankkinut silikooneja, onko vaikea uskoa että terveellistä elämää eläviä hoikkia ihmisiäkin on olemassa vai? lol

    VastaaPoista
  18. Mahtavaa että oot upeesti mikä oot, mut et kuitenkaan oo ihan niin itsevarma kuin annat ymmärtää - vai miks muuten joka kuvassa pää alhaalla ja vedetty tuplaleuka piiloon?

    VastaaPoista
  19. Heh tuokin että valehtelet vaatekokosi blogissasi kertoo siitä että et taida olla niin sinut itsesi kanssa kuin annat ymmärtää. En tarkota pahalla, mutta ärsyttää kun pitää edes vaatekoot blogiin merkitä (eihän muissakaan muotiblogeissa niin tehdä?)ja vielä valehtelet reippaasti alakanttiin.
    Eikös tämän blogin yksi tavoite ollut nostaa tyttöjen itsetuntoa? Voin kertoa että vaatekokojen merkitseminen tänne tekee juuri päinvastoin. Nimittäin normaalipainoiset ihmisetkin (jotka ovat oikeasti M-kokoa) saattavat alkaa luulla itseään lihavaksi kun näkevät kuinka sullekin mahtuu M koko vaatteissa.

    VastaaPoista
  20. korjaan: Luulevat että sullekin mahtuu M-koko

    VastaaPoista
  21. Anonyymi: Ei millään pahalla, mutta oletko oikeasti niin tyhmä, että kuvittelet mun valehtelevan täällä omaa vaatekokoani? Nappasin mukaani tosta mekosta kaksi väriä ja toisen värin vahingossa M-kokoisena. Punainen on L-kokoa. Tuo malli nyt sattuu olevan sellainen ettei koolla ole niinkään väliä, mutta mulla ei ole _MITÄÄN_ tarvetta ruveta valehtelemaan vaatekokoani. Joistain vaatteista mahtuu S ja joistain ei edes XXL. Riippuu hyvin paljon mallista/materiaalista.

    Nyt joku järki käteen ja kannattaa varmaan myös pysähtyä miettimään tuota omaa elämänlaatua jos sulla on oikeasti tarve tulla tänne tollaista soopaa kirjoittelemaan. :)

    VastaaPoista
  22. "mulla ei ole _MITÄÄN_ tarvetta ruveta valehtelemaan vaatekokoani"


    No miks sulla on tarve merkitä ne koot tänne? Yritätkö todistella että et olekkaan niin hirveän lihava?

    "Joistain vaatteista mahtuu S ja joistain ei edes XXL"

    Taidat jättää juuri niistä XXXL vaatteista koon merkitsemättä tänne.

    VastaaPoista
  23. Musta on just kiva et koot merkitään ja ne joilla ei oo muuta elämää ku tulla tänne valittaa muiden ihanista blogeista ni painukoot sinne mistä on tullutkin.

    Mimmi ja Peppi ootte ihania ja teiän blogi on ihana !

    VastaaPoista

Hellurei ja hellät tunteet! KIITOS jo etukäteen kommentistasi!

Hey you! Please, leave a comment. We would really appreciate that! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.