keskiviikko 24. elokuuta 2011

No vihdoin niitä alusvaatekuvia...

Aina ajoittain jengi hakee hiessä Googlesta meistä alusvaatekuvia ja niitä ei oo kyllä muistaakseni ennen täällä blogissa ollutkaan. No joskus kesän alussa (...TULE VIELÄ HELLE TULE) saatiin 50€ lahjakortit CHANGEen (ei siis sinne rahanvaihtopisteeseen, vaan alusvaateliikkeeseen) ja viime viikolla sitten tepastelin valikoimaan mieleiset alusvaatesetit itselleni...

Aina jos tulee puhe palvelusta ja alusvaatteista samassa lauseessa niin yleensä CHANGEn liikkeet nousee keskustelussa esille. Ja palvelu oli tosiaan parasta mitä oon koskaan alusvaateostoksilla saanu. Oon asioinu liikkeessä paristi ennenkin (en kyllä taas moneen vuoteen) ja ikinä ei oo tarvinnu pettyä. Ja kyllä, ne tulee sinne koppiin varmistamaan koon yms. istuvuusseikat.

Oon niitä lihavia ihmisiä, joilla ei oo isot tissit. Eikä ne siitä suurene, lihoin tai laihduin :D Käytän yleensä kuppikokoa 90B tai C (juu, hankala koko) ja oon tuskaillu rintsikoiden koon kanssa koko pienen ikäni. Multa löytyy kaapista noin miljoonat käyttämättömät rintsikat, kun ei ne sitten lopulta ookkaan ollu hyvät... Ja osittain just näiden hutiostosten takia VIHAAN alusvaateostoksilla käymistä ja teen sen vaan äärimmäisessä pakon edessä. Ahdistun jo ihan pelkästään koko ajatuksesta.

Viime viikolla tosiaan sitten astuin CHANGEn liikkeeseen sisään, myyjä tutkaili hetken rintamustani ja totesi, että 85D, ite yritin siinä vääntää, että eikö se 90 ympätysmitta ois parempi, sillä eihän mulla nyt voi olla D-kuppi, mutta kohta huomasin olevani sovituskopissa (myyjän kanssa) ja päälläni oli täydellisesti istuvat rintaliivit (varmaan tokaa kertaa elämässäni:D) ja äärimmäisen hyvä fiilis. Ja sitten kun se myyjätär vielä totesi, että tällä hetkellä heillä on tarjous "osta yksi setti, saat toisen kaupanpäälle" teki mieli kiljua onnesta!

Sain siis kaksi täydellistä alusvaatesettiä yhden hinnalla, eli 62,90,- josta 50€ kuittasin lahjakortillani. Tämän reissun jälkeen olen viihtynyt alusvaatteissani enemmän kuin hyvin (oon yleensä just se joka heittää rintsikat pois heti ekana kotiin tultuaan :D) ja ostoslistalla on samat setit muutamassa muussa värissä... En tiiä kauanko tuo kaksi settiä yhden hinnalla tarjous jatkuu, mutta aijon sen kyllä vielä hyödyntää! :)

Että semmosia alusvaatefiiliksiä Mimmillä. Mitenkäs teillä, tykkäättekö ostaa alusvaatteita ja satsata niihin, vai onko se ainaista pakkopullaa? Minusta tuntuu, että minun kammo aihetta kohtaan alkaa pikkuhiljaa täällä menolla helpottamaan! :)


CHANGE Basic Tactel Balconette Bra 24,95,- Hipster 9,95,-


CHANGE Rintsikat n.40€ Alushousut n. 22€

Ps. Peppi kävi tänään tuhlaamassa oman lahjakorttinsa, mitähän lie valitsi hän? :)

24 kommenttia:

  1. AAAAH, pakko rikkoa säsätöpossu ja suunnata CHANGEen ostamaan kunnon rintsikat. Oon meinaa ihan samaa kokoa kuin sä Mimmi (ennen CHANGEa olit :D) ja tuskailen rintsikoiden kanssa. Tällä hetkellä kaapissa kahdet "sopivat" ja kummassakin toinen kaarituki irti... Kiitos tästä! :)

    VastaaPoista
  2. Ihanan näköisiä alusvaatteita.

    Itse tiedän tunteen, kun joutuu painimaan sopivien rintaliivien löytymisen kanssa..
    Täältä puolen ruutua kun löytyy kokoa 85 G !!!!

    Alusvaateostokset ovat kauhein painajaiseni ja yritänkin viimeiseen tippaan viivyttää ostoksille lähtöä.

    VastaaPoista
  3. Varmasti löytyy monia minun lisäkseni! Kamppailen saman ongelman kanssa, mutta itse en kehtaisi niin paljoa maksaa alusvaatteista, tosin varmasti ne istuvat saisikin! :)

    VastaaPoista
  4. Alusvaateostokset on kyllä hemmetin rasittavia. Täältä löytyy 75F/70FF ja Suomessa on kyllä hinnat niin korkeella ettei pahemmin tee mieli mitään ostella. Toki jostain Lindexiltä saa äffää, mutta mallit ei kyllä sovi mulle yhtään ja Changelläkään ei oo oikeen tärpännyt kun muutaman kerran yrittänyt jotain löytää. Viime kevään Lontoon reissulla marssin Bravissimoon, ihana myyjä kanto mulle liivejä toisensa jälkeen ja taisin ostaa ainakin neljät. Nyt oon sitten samoja merkkejä uskaltanut tilata ihan netistäkin ja hyvin on istunut.

    VastaaPoista
  5. Toi on ihan klassinen erhe, että kuvittelee kuppikoon olevan pieni ja ympärys suuri. Siitä syystä juuri ne monet rintsikat siellä kotona ei istu. Ja tästä syystä itse jätän kokonaan ns. normivaatekauppojen rintsikat kauppaan ja käytän vain rintsikkaliikkeiden valikoimia ja palveluja. Isojen tyttöjen rintsikoita löytyy myös Lorellasta. Oma koko on G-85, joten ei ihan normikaupoista löytyisikään. :)

    Kivaa, että teillä oli positiivinen kokemus ja löytyi se oikea koko.

    -Miumiu-

    VastaaPoista
  6. Tissiliivien ostaminen on niin vaikeeta ja turhauttavaa!
    Missään Seppälässä en kehtaa myyjältä kysyä apua koon etsimisessä, koitan ottaa itseäni niskasta kiinni ja käydä ihan laadukkaassa alusvaateliikkeessä jossa ammattilainen auttaisi :)
    Saattaa joutua maksamaan vähän enemmän, mutta laadusta ja sopivista liiveistä kantsiikin maksaa!
    Itse kuulun kans noihin jotka heittää liivit heti sohvalla kun pääsee kotiin :D

    VastaaPoista
  7. Change on aivan paras! Mullakin on vaikeuksia löytää oikeaa kokoa normaaleista liikkeistä, koska mun ympärys on 65 ja sitä ei yleensä oo valikoimissa ja jos onkin, tarjolla on vain pieniä kuppikokoja ja minä tarvin isomman. Muualla kuin changessa saan yleensä maksaa itseni kipeäksi, jotta löydän jotain sopivaa. Harmi että mun kotikaupungissa (tai ihan naapurikaupungissakaan) ei oo changea. :(

    VastaaPoista
  8. Voi vitsit, kai se on vihdoin mentävä johonkin palvelevaan aluvaateliikkeeseen. 25 euroa noin hyvän näköisistä balconeteista ei edes ole paljon! En jaksa enää yhtään hiertäviä kaaritukia, löysiä olkaimia ja yleistä epämukavaa tunnetta.

    VastaaPoista
  9. heh, jo ennen raskauttani d-kupin rinnat vaihtuivat changen kokolapussa h-kuppiin. En edes uskalla ajatella mikä öööö-kuppi mulla ois nyt imetysvaiheessa, kun se normirintsikoissakin muuttu h-kupiksi.

    VastaaPoista
  10. Kannattaa sitten kyllä ottaa huomioon, että Changen koot ovat pienempiä kuin muualla. Kauppa on ihana, mutta itselläni on jäänyt hieman huijaamisen maku suuhun, kun on mainonta on mitä on. "Isoja kuppikokoja tarjolla monessa eri mallissa", ja okei, löytyy i:hin asti muistaakseni, mutta ne on silti liian pieniä kokomuuntelun vuoksi :(

    85 I -koko on varmaankin yhtä v-mäinen, kuin Mimmi sullakin omasi. Viimeksi maksoin kaksista rintsikoista alusvaateliikkeessä yli 170 euroa. Ja kiersin lähes kaikki Helsingin liikkeet.

    VastaaPoista
  11. Rintaaliivien ostaminen on aina yhtä ahdistusta. Jyväskyläänkiin on tulossa kyseinen Change-liike. Taidanpa suunnata seuraavan kerran sinne alusvaateostoksille. :)

    VastaaPoista
  12. Isotissisenä ja isona naisena käyn ostamassa rintsikat ihan kunnon kaupasta ja liivimerkki on semmoinen kuin Primadonna. Liivit on aivan älyttömän kauniita, istuvat ihan mielettömän hyvin ja ovat vielä tosi kestäviä. Kalliita ne ovat kyllä, mutta mieluummin maksan yksistä kunnollisista kuin ostan parit huonot ja käytän niitä kerran, kun kaaret on pihalla.

    VastaaPoista
  13. Mulle tuottaa myös vaikeuksia noiden rintsikoiden ostaminen kun tätä kokoa kropasta ja rinnoista löytyy. Mutta itekin kävin sitten kerran tuolla Change liikkeessä ja ostin kolmet rintsikat samalla kertaa ja oon ollu tyytyväinen. :)

    Ensin tuli itelleen semmonen olo että kehtaako tässä nyt mitään apua kysellä kun hävettää olla siinä ilman paitaa, mutta nopeasti tuo hävetyksen tunne katosi ja myyjä oli oikein asiallinen, vaikka välillä näytti että löytyykö niitä kokoja ollenkaan :D Kun aina oli joko liian pienet, liian suuret tai sitten eivät istuneet kunnolla.

    Harmi vaan, että nuo merkkiliikkeet mistä saa oikeasti laadukkaita rintaliivejä on niin kamalan kalliita. :/ Ei työttömällä hirveästi ole varaa sieltä ostella.
    Jos varaa olisi, niin kyllä rintaliivit on sellainen asia, mihin kannattaa satsata, koska niitä tarvitset päivittäin.

    VastaaPoista
  14. Heh nyt on kyllä pakko kommentoida kun on niin ajankohtainen aihe itellekin - päätin toissapäivänä että nyt loppuu huonojen ja epämukavien liivien (lue, H&M...) osto ja marssisin Changeen. Yritin myyjälle selittää, että "kyllä mä oon aina ollu kokoa 75B" mutta kappas, poistuin liikkeestä kaksien 70DD- liivien kanssa :-D kyllä siinä sovituskopissa pääsi nauru jos toinenkin tyyliin "heh mulla on D-kuppi, kiva pamela" :-D mutta myyyjä kyllä selitti, et koot on normaalia pienempiä, koska kokoskaala on niinkin laaja kuin A:sta J:hin.. :-)kyllä nyt kelpaa, varmaan ensimmäistä kertaa elämässäni oikeasti kauniit, sirot, mukavat ja istuvat liivit päällä! Eikä hintatasokaan ollut niin päätähuimaava mitä ensin opiskelijana kuvittelin :- )

    VastaaPoista
  15. Changen liivit on kyl tosi toimivia! Muutoinkin suositan kaikkia, niin isommalla kuin pienemmälläkin rintavarustuksella siunattuja, suuntaamaan alusvaateostoksille johonkin asiantuntevaan liikkeeseen; hyvin istuvat ja kauniit liivit kun tekevät ihmeitä! Lisäksi em.kaupoista hankitut liivit kestää useimmiten paljon pidempään kuin H&M:n jne mallit.

    VastaaPoista
  16. Mulla itsellä taitaa olla just nuo samat basic mustat rintsikat, ja voin sanoo, että ne vaan on niin mahtavat päällä (+ sitten se, että on myös tosi edulliset!)! Ennen changea käytin seppälän yms. halppis rintsikoita, koska ei ollut järkeä ostaa kalliimpia kun toi rintamus vielä kasvaa, mutta sitten äiti vei minut changen liikkeeseen, ja se valaistuminen oli uskomaton!:D Enää en pysty käyttämään seppälän rintsikoita, sillä ne ei oikeasti tukenut yhtään vaikka koko oli sopiva! + sitten myyjät on ihan äly mukavia, ja osaa kattoa sulle just sen oikeen koon ja mallin!(: Suosittelen;)

    VastaaPoista
  17. on vaan niin jäätävä kuulla ammattilaisen sanovan et kuppikoko onkin isompi, siinähä pukkaa identiteettikriisii jo :D:D

    VastaaPoista
  18. Ei ne rintaliivit mitään, mutta mistä löytää sopivia alushousuja/hipstereitä/hotpantseja, jotka ei ui perseen väliin jokaisella askeleella?! Stringit on etovia, mutta kai se on sama alkaa käyttää niitä kun ne on jo valmiiks Siellä. =O

    -Jen

    VastaaPoista
  19. huoooh, musta tuntuu et sopivien rintsikoitten hankkiminen on tuskaa ihan sama mikä koko. itelläni on 65H mikä on melko päräyttävä muuten kohtuu pikkasella naisella(onneks mullon myös melkonen ghettobooty et oon ihan tasapainossa :D) ja rintsikoitten ostaminen on kyllä yhtä tuskaa täälläkin. varsinkin opiskelijabudjetilla

    VastaaPoista
  20. Change on ihan ykkönen! Ihan huikea palvelu ja ennen niiiiiiiiin raastava velvollisuus on muuttunut kerrassaan kivaksi ja NOPSAKSI piipahdukseksi liikkeessä. Mullakin muuttui ympärys ja kuppi ihan huimasti ja ekaa kertaa istuu kunnolla. :)

    VastaaPoista
  21. Joo Changessa on huomattavasti pienemmät kuppikoot, oma C-kuppi muuttuu siellä tupla-D:ksi :DD Mutta eihän sillä lapun merkinnällä ole väliä, jos on hyvin istuvat liivit.

    VastaaPoista
  22. Pitääkin heti tehdä reissu kyseiseen liikkeeseen. Kiitos! Ehkä sitä valoa tunnelin päästää voi vielä löytyäkin. Olen aika tuore lukija ja mietinkin, että onko täällä keskusteltu farkuista tai mistä niitä voisi löytää hyviä? Hyviä= isoja+lyhyet lahkeet+ hyvät päällä :D

    VastaaPoista
  23. Jos on pieni ymparysmitta mutta iso kuppikoko rinstikoita voi aina muokata. Kunhan rinta mahtuu mukavasti kuppiin niin voi hihnoja lyhentaa ja liivien 'pantaa' pienentaa hakasia siirtmalla. Kunnon liivit ovat sijoitus samalla tavalla kun hyvat kengat tai farkut. Kun pesee liiveja kasin ja antaa kuivua pyyhkeen paalla niin ne kestavat vuosia.

    VastaaPoista
  24. Miekin kävin tänään changessa mut en saanu settiä :(. kun ei ollut mulle pikkupöksyjä :( plääh. Ostin sit kuitenkin hienot rintsikat :)

    VastaaPoista

Hellurei ja hellät tunteet! KIITOS jo etukäteen kommentistasi!

Hey you! Please, leave a comment. We would really appreciate that! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.