keskiviikko 26. elokuuta 2009

Mimmin Top 5 oheistuotteet @ TBS!



Synteettistä karvaa oleva kabuki-sivellin. Loistava sivellin pitää mukana (lyhyt varsi) ja toimii niin aurinkopuuterin kuin poskipunankin levityksessä. Paras sivellin ever! :)


No More Rough Stuff-jalkaraspi. Tämä raspipalanen on muotoiltu käteen sopivaksi. Tosi kestävä ja ennenkaikkea toimiva! (Kerran pyöräytin vahingossa pesukoneessa ja ei käynyt mitään! :D)


Body Buddy-"hierontalapasella" saat veivattua veren kiertämään esim reisissä. Loistava vaikkapa selluliittiöljyn kanssa, tai normaalin suihkugeelin kanssa.


Aivan ihanan tuoksunen kynttilä kylpyhetkiin! Haaveina olisi saada amme ja näitä kynttilöitä ammeen reunalle. Koska ammetta en vielä omista käytän tällä hetkellä tätä siis ihan muuten vaan tunnelman ja tuoksun luojana :)


Kuorintahanskat. Loraus suihkaria ja levitys hanskoilla. Avot! :) Uudet perunatkin voi muuten kuoria näillä ;) Sopii myös kuivaharjaukseen.

Nyt on tullut myös hetken valikoimasta poissa olleet pesuliinat takaisin, joka on ihan must sinkkunaisen selänpesijä! :) Eli pitkä liina joka on tuota hanskamatskua, sillä saa selän pestyä mainiosti!


Tässä oli nämä ja viimeinen (4/4) osa TBS-suosikeistani. Jossain vaiheessa tulossa kysymyspostaus The Body Shopin tuotteista, koska niistä niin paljon on kyselty. :)

17 kommenttia:

  1. Tahtoisin muuten kysyä, että haluatteko te oikeasti laihtua? Se on jäänyt vähän epäselväksi. :) En tarkoita että teidän pitäisi laihtua, jokainen eläkööt siinä kropassa jossa viihtyy. Minua vain kiinnostaa onko se päämäärä vai ei.

    VastaaPoista
  2. Anonyymi: No jos käyt kattomassa tuolta laihdutus-kategoriasta, niin mä oon laihduttanut just 35kg ja aion vielä laihduttaa varmaan jossain vaiheessa enemmänkin. Mimmi myös, mutta ei oteta siitä mitään stressiä, vaan sittenkun on motivaatiota tarpeeksi. :)

    VastaaPoista
  3. Niin ja SAA ja PITÄÄKIN kysyä, että kiitos vaan! :)

    VastaaPoista
  4. Hirveä himo tulee lähteä ostoksille aina kun joku suosittelee jotain. Sun suosituksesta mukaan on lähteny jo uusi kulmaväripaletti (en muistanutkaan kuin hyvä se on..), hamppuvoide, vitamiini kasvosuihke ja vauvavoide. Mitäs vielä..:D

    VastaaPoista
  5. Ei hitto katoin et tos ekassa luki kokovartalosivellin... :D Kelasin vähän että jaahas!

    VastaaPoista
  6. Joku väitti mulle, että jalkaraspia ei pitäisi käyttää vaan rasvata sen sijaan. Eiks toi nyt tossa ole jalkaraspi? Mä haöluan pehmoset jalat, miten??? Niin täällähän tarjoillaan myös tbs-neuvoja ;-)...

    VastaaPoista
  7. Heihei, mulla on jotain e-vitamiininaamarasvaa, sellanen vaaleanpunainen purkki, äiti vähän lahjoi (kuulemma opiskelijalla ei ole varaa ostella rasvoja muuten...). Mä en saa sitä hiton repäisyjuttua auki, joten en nää sitä ainelistaa sitten... Sopiiko se vegaaneille?

    VastaaPoista
  8. Nää topvitoset on kivoja! Ja hyviä myös sen takia, että aiheita niille voi keksiä loputtomiin :) Haluun tommosen jalkaraspin ja Body Buddyn!!

    VastaaPoista
  9. Itelläni on kanssa luottotuotteena tuo samainen sivellin :)
    Sitä on muuten vähän niinkuin vihreempi fiilis kun tuolla The Body Shopissa shoppailee x)

    VastaaPoista
  10. Carra: Toivottavasti ostoksen on osottautuneet hyviksi :) (Hyvä syy shoppailla ;))

    Tiia: Joo voihan sillä vaikka koko vartalookin hipsutella ;)

    Nooruska: Joo ei saiskaan raspailla älyttömästi, rasvailua puolestaan tulisi harrastaa ihan joka ilta. Mutta voit tehdä esim niin että kylvetät jalat ja raspaat ja sitten alotat rasvailukuurin :) Johan pehmenee kintut!

    VastaaPoista
  11. Anonyymi: Mulla ei oo nyt tässä kotona e-vitamiini voidetta, mut tsekkaan huomenna töissä sen INCI-listan. Palaan asiaan! :)

    Ja joo ne on tosi vaikeita irrottaa ne tarrat niistä, vielä ku siinä on monta kerrosta niitä tarroja :D

    Maian: Joo se raspi ei oo kyllä hinnalla pilattu, laatukin on aivan loistava! Ja se Body Buddy maksaa muistaakseni jotain 8,5€ tms :) Ne on ollu kyllä nyt loppu, toivottavasti tulee äkkiä lisää!

    Mindye: Joo se sivellin on vaan paras. Ja sehän on vähä ku hyväntekeväisyyttä tuo shoppailu ;)

    VastaaPoista
  12. Paljonko tuolla ihme nypyläpalalla on hintaa?=)

    VastaaPoista
  13. Anonyymi: Joku 8,5€ muistaakseni, mut ne on ollu nyt loppu (ainaki Helsingistä Forumista), toivottavasti tänään tuli :)

    VastaaPoista
  14. mille noi kynttilät tuoksuu? onko eri tuoksuja? paljonko maksaa? :)

    VastaaPoista
  15. hmm, tossa mainittiin toi et hyva selluliitioljyn kanssa.. toimiiks se oljy oikeesti :D

    VastaaPoista
  16. Hei, osaatko kertoa, että onko body shopilla mitään morsiussauna-paketteja? Kun jostain kuulin, että on? Ja että miten homma toimii?
    Ps. Fiilistelen teidän blogia ja teitä niin paljon, että lisäsin teidät facebookissa kavereiksi :)
    -Laura

    VastaaPoista
  17. Anonyymi: Tarkistin tänään töissä eli e-vitamiini päivävoiteessa on lanoliinia joka on siis eläinperäistä, eli ei sovi vegaaneille.

    Anonyymi: Tuo kynttilä tuoksuu lootuksen ja valkean jasminin kukalle :) Aika herkullinen. Nuo on aika kalliita (joku 19€) mut se onkin sitten iso ja ylellinen. Myös muita kynttilöitä on paketissa :)

    Hata: Liikunnan ja ruokavalion kanssa kyllä. :) Ja säännöllisellä käytöllä. Ne meidän Body Focus tuotteet oli Sport lehdessä joskus testattu ja todettu parhaiks. Pitäis kai itekin taas ottaa käyttöön :)

    Laura: Ei oo enää, oli ennen, mutta on poistunu :/ Sitä kysytään ihan tosi tosi paljon kyllä.

    VastaaPoista

Hellurei ja hellät tunteet! KIITOS jo etukäteen kommentistasi!

Hey you! Please, leave a comment. We would really appreciate that! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.