maanantai 3. elokuuta 2009

XL-Malliksi?

(HUOM, POSTAUS SISÄLTÄÄ KUVAMATERIAALIA TULEVILTA JAKSOILTA!)

Huippumalli haussa 8 alkoi ja tällä kertaa kilpailemassa on kaksi XL-kokoista tyttöä (Whitney ja Diana). Mielestäni molemmat ovat ihan potentiaalisia, mutta enemmän liputan kyllä Whitneyn kiloille. (Vitsi mikä iho!) Whitney vaikuttaa muutenkin semmoselta pirtsakalta (rehevä ja rempsee tietty) ja vois kyllä tulla meikäläisen puolesta vaikka heti kirjottamaan More to love-blogia!

Pakko laittaa tähän pari kuvaa molemmista!


Whitney:


Diana:


Meikäläistä (kuten myös Peppiä) on kehoitettu usein osallistumaan kaiken maailman Miss XL-kilpailuihin ja menemään XL-malliksi
(malliksihan niin vaan mennään). Tajuan kyllä miksi, omaammehan toki vähintään yhtä hyvät vartalot kuin edellisissä kuvissa olevat neitokaiset. Vaikkakin nämä ihmiset luultavasti ehdottavat moista ihan hyvällä, usein läski silti hieman närkästyy. Olisko se nyt siistiä olla joku Miss XL? Sais tietty Moda XL:n sponssin tai jonku ja faneja? Minua oikeesti ainakin hävettäis poseerata jossain mummouimapuvussa kameralle ja julistaa kuinka rehti ja rempsee oon. En ainakaan kehtais kertoo kellekkään (kukaan ei varmaan sais tietää asiasta) ja miettikää ku porukka tunnistais, että heeei sä oot se Miss XL! (Nyt ku rupesin tarkemmin miettimään, niin onko se sitte sen siistimpää olla läskiblogin kirjottaja ku Miss XL???:DDD)


Googlettelin XL-malli hakusanalla ja tuli kyllä jos jonkinlaista artikkelia ja kilpailua. Useilla sivuilla iski kuitenkin oikeesti valitettavasti ihan hirvee myötähäpeä. Mielestäni tuommoset XL-kisat vois kokee pienimuotosen päivityksen, että niihin kehtais ihmiset ees osallistua. Pitänee kai järkätä tässä jotkut omat More to love-mallikisat :D


Eniten läppä oli kuitenkin se, että hakusanoilla: miss xl seiska tulee useita kuvia ihanasta Tuhlauksesta! :DDD (EDIT. Olinki mokannu hakusanan ja se oli miss xl SEIKA :DDD)

No jos joku XL kokoinen nyt kuitenkin kiinnostui niin XL-malleista on ainakin viime vuoden loppupuolella ollut tämän artikkelin mukaan jopa pulaa, harmi ettei meihin otettu yhteyttä :D

Vakuuttiko Whitney tai Diana?
Kumpaa kannustat?



Ps. Plus size-mallikin voi tehdä Toccara Jonesit ja laihtua!


EDIT: Kiitti Blogger, että fonttien koko toimii! ARGH!

28 kommenttia:

  1. Kiva ja ajankohtainen postaus! Kiitos :)

    VastaaPoista
  2. whitneyllä on ihan killerkroppa! sellanen terhakkaan muodokas, ei kyllä oo läskiä harmi nähnykään... :D

    VastaaPoista
  3. BelovedCava: Jee. Kumpaa kannustat? :D

    Lumo: NO AIJAA!!! Varsinainen XL-malli perskele!!!

    VastaaPoista
  4. Kiitos taas aivan todellla mielenkiiiintoisesta postauksesta, että tekisi mieli mennä UUUUNIIIIn.
    Toi whitney on siis kyllä aivan todella kaunis ja oikeesti hyvännäkönen. Ihanaa kun huipparit alkoi taas, nam!
    Mutta siis tuo seiskan juttu on mun mielestä aivan täysin noiden ihmisten nolaamista. On hienoo että noikin uskaltaa lähtee tollaseen juttuun, mutta jossain muualla kun seiskassa. Onhan se muutenkin aika roskaa koko lehti!

    Mutta onneksi tämä blogi on herkkuuuu. Koko päivän odotin taas että millon uusi postaus tulee. Thank YOU!

    VastaaPoista
  5. ei nyt millään pahalla mutta XL-MALLEJA??? Siis okei, xl-malleja, koska normaalimallithan on luurankoja, joten siis normaalikokoiset/hoikat naiset on siis XL-malleja. Helvetin fashion industry!! Siis paljon upeempia ovat kyllä noi "xl-mallit" kropiltaan kun ainaki ne kaikki nälkiintyneet joita siinäki sarjassa aina näkee... Ne "xl-mallithan" on muuten ihan samankokosia ku Tyra ite!

    VastaaPoista
  6. Emzzi: Joo, samaa mieltä.

    Kiitos ihanasta palautteesta, herkut maistuis kyllä!

    Anonyymi: AIVAN! Sarjassa spekuloitiinkin että missä menee XL-mallin ja normimallin raja ja totesivat, että XL-mallit on kokoa 40-44. Noihan ei oo 44 kokoo nähnykkää :DDD

    Täällä yks real XL-kokonen katkerana kirjottelee :D

    VastaaPoista
  7. En oo vielä päättäny kumpaa kannustan, kun tänään meni 40min ohi ekasta jaksosta! :)

    VastaaPoista
  8. Siis what?! Mitä ihmeen kuvia sä tollasella haulla löysit? Mä en löytänyt ainootakaan, piti nimittäin toki testata. :D Googlen kuvahaulla vai millä?
    Ehkäpä se on merkki korkeammilta voimilta jotka kehoittavat mua pukeutumaan kammottavaan seltaiseen seiskatelttaa ja kilpailemaan maan kuumimmasta mallisopparista. XD

    VastaaPoista
  9. Tuhlaus: hehehehe :D Siis kuule laitoin ihan varmasti nuo hakusanat ja tuli se sun pissistelykuva jossa on pieni farkkutakki ja liian pienet farkut(?). Putosin pahasti :D

    Nyt ei tietenkään enää tuu :DDD

    VastaaPoista
  10. Tuhlaus: Kuva postauksesta "operaatio yksikään ei huku" :D

    VastaaPoista
  11. Tuhlaus: Sori, ne hakusanat olikin miss xl seika :DDDD (kirotusvirhe perskele!) Nyt ylsit jo ekalle sivulle ja toisella sivulla kuvia vaikka muille jakaa!

    VastaaPoista
  12. hahaa. no onneks oli kirjoitusvirhe, ettei kovin moni muu sellaisia löydä noilla hakusanoilla. :D
    Mut en silti tajua miks tollanen kuva sinne löytyy. :)

    VastaaPoista
  13. loistava kuvahaku on myös "kiiltolegginssit". Pidän hallussani kolmea ekaa sijaa. :D Tästä mulle vinkkasi joku lukija. Ehkä mä olenkin sit joku miss leggins. xD

    VastaaPoista
  14. IIK, Toccarako on hieman laihtunut?! Se oli niin ihana rempsee sillon <3

    Jjjuu jos nyt oman kantani tähän sanon niin kyllä tuo Whitney saa mun äänen. Toki liputan tälle XL-rysälle (vau, jopa kaks plusmallia) mutta Diana ei oo mun mielestä _yhtään_ kaunis kasvoilta vaikka kroppa onkin mun mielestä tosi nätti vaikka vähän isompi. Whitneyllä taas on kasvoissakin jotain, vaikkei kyllä kuitenkaan mun suosikiksi nouse.
    Ja on se muuten kumma, että varsinkin tuossa karkkijätskishootissa Whitney näyttää todella hoikalta...

    VastaaPoista
  15. Mitä eroa on Miss XL-voittajalla ja "läski"bloggarilla? Bloggarihan voi tehdä mitä huvittaa ja kirjoittaa ja postata ihan mitä vaan, Miss XL joutunee noudattamaan sponsori- yms sopimuksiaan. (Eli jos vaikka Aino-jätski olisi sponsori, niin miss XL ei saisi hehkuttaa B&J:tä!) Sananvapaus ja itseilmaisu toteutuvat siis paremmin bloggarin kohdalla, eli onneksi olkoon Peppi ja Mimmi ;)

    Omasta mielestäni Moda XL ja Lorella (SUURENMOISILLE NAISILLE) on muodokkaiden naisten pilkkaamista. Miksi sitä kokoa pitää aina korostaa? Ja miksi ne vaatteet on niin kamalia mummoriepuja ja telttoja jotka saa ihmisen näyttämään entistä suuremmalta?

    Eilinen huippisjakso oli todellinen plus size rant varmaan juuri siksi että Miss Tyra on eläköidyttyään mallimaailmasta saanut vähän enemmän lihaa luiden ympärille. Ja muuten, sen todella huomaa, että sarja on edennyt jo kahdeksanteen tuotantokauteen. Taso on laskenut todella alas (kaikki se kiljuminen ja esittäminen?!?) ja oikeastaan kaikki valituista mallikokelaista oli todella pahasti kampaajan ja stylistin tarpeessa. Oikeat huippumallit (siis ne jotka edustavat haute couturea) (ANTM ja kaikki sen muunmaalaiset versiot eivät ole poikineet yhtäkään oikeasti menestynyttä ja tunnettua mallia) ovat hoikkia, let's face it. Unkle Karlkin ilmoitti haute couturen olevan hoikille ihmisille suunnitellessaan malliston H&Mlle pari vuotta sitten kun ihmeteltiin miksei mallistossa ollut ns. normaali-ihmisten kokoja. Mikseivät ihmiset vain tyydy olemaan sitä mitä ovat? Kaikista ei tule Giseleä, Adrianaa tai Agynesiä. Big is beautiful, eikä sitä todellista kauneutta kannata etsiä catwalkilta. Henkilökohtaisesti näkisin mielelläni enemmän lihaa catwalkilla, mutta tähän ei näytä tulevan muutosta vaikka pari vuotta sitten joku mallityttönen kuolla kupsahti anoreksiaan kesken muotiviikon... Eli More to love-kisa kuulostaa koko ajan vain siistimmältä ajatukselta! Tavallisia ihmisiä tavallisissa vaatteissa, katumuotia mahtaville persoonille jne.

    Huippis on oikein oivaa aivojennollausmatskua, sitä on kiva katsoa kamalan työpäivän jälkeen ja katselun ohessa unohtaa hetkeksi todellisuus...

    VastaaPoista
  16. No noi ei oo kyllä mitään XL-kokoa nähnykään! Mut ei kai se mitään, hyvännäkösiä typyjä....

    - Selma

    VastaaPoista
  17. Flicka: Joo mä tarkotin lähinnä, että jos tyypit tunnistaa jossain et heeei toi on se LÄSKIBLOGIn kirjottaja :DDD (siistiä!)

    Oon samaa mieltä tosta, miks niitä XL missejä ei voida pukee sitten nätisti. Tän blogin yks idea oli just kapinoida tätä lorella ja mode xl meininkiä vastaan ja osottaa, että iso nainenkin voi pukeutua kivasti.

    More to love-mallikisaa odotellessa!

    Mahtava kommentti muuten :)

    Anonyymi-Selma: Joo, hyvännäkösiä molemmat, se on pääasia :)

    VastaaPoista
  18. Mieluummin kuitenkin SELÄSKIBLOGGARI kuin se 16-vuotiaiden keskuudessa tosi kuuluisa jokubloggari josta puhutaan paskaa demi.fi:ssä ;) Mutta tiedän mitä tarkoitit!

    VastaaPoista
  19. Hitto kun putoilin eilen noille xl-malleille :D jossakin ulkkisblogissa oli joistakin xl-fashion weekeistä (tms) kuvia ja siellä oli sentään oikeesti isoja malleja. Ja ne oli nättejäkin!

    Ja voi luoja kun hävetti kun tuli flashbackeja siitä, että oon kirjoittanu teidän blogiin jotakin ripulista :D

    VastaaPoista
  20. WAU, toccaraa ei kyllä tunnistais samaksi,huh mikä muodonmuutos! nostan kyllä peukut pystyyn kummankin xl-mallin kannustukseksi..ois niiiiin hienoa et jompikumpi voittas ja näyttäs skinny model-kaavalle närhenmunat..toivossa on hyvä elää,vaikka tiedän et tuo ei tule kuitenkaan koskaan käymään toteen, nyyh..

    VastaaPoista
  21. ANTM on parasta huumetta. Ahmin noi kaikki tuotantokaudet jo youtubesta.. mutta vois ne telkastakin vielä kattoo, ei kaikkea kuitenkaan muista. : )
    Whitney oli asenne, Diana vähän pliisu, Toccara UPEA.

    VastaaPoista
  22. Wow! Eksyin tänne vasta.. Todella mukavan meiningin sisältävä blogi teillä, okein piristävää! Jään takuulla "langalle" seurailemaan :)

    VastaaPoista
  23. Äh, noi ANTM:n "xl"-tytöt ei kyllä oo xl:ää nähnykään...

    Sinänsä kiva, että on kuitenkin taas otettu kisaan erimallisia osallistujia, mutta käyköhän tässä taas niin, kuin on käynyt joka ikinen kerta, eli xl-tytöt dumpataan jossain puolivälin paikkeilla, kun tuomaristo toteaa, että mahdotonta on xl-tytön voittaa kummiskaan :/

    VastaaPoista
  24. Flicka: Meissähän riittää ruotimista, kuhan Demistä bongaavat :)

    NooranElämää: Joo, pitää googletella OIKEESTI xl-kokosia malleja vielä joku päivä. Ja ei se mitään, ripuli on ihan normaalia :DDD

    Boobettes: Joo, ei kyllä tunnista!

    En spoilaa tän enempää ANTM:n tuotantokausia :DDD

    Aba: Joo, ei juma mitä DRAAMAA välillä :D Whitney oli kyllä oikeesti symppis :)

    Mindye: Voi että, kiva että tykkäät :) Tervetuloa!

    VastaaPoista
  25. Kumpikaan EI OLE OIKEASTI LÄSKI, flikat hei!!!

    VastaaPoista
  26. Whitney ja Diana? Ei kyllä olekkaan. Kyllähän Tyraakin on haukuttu julkisuudessa läskiks ja jos se on läski, ni mä oon mörssäreiden emo! :D

    VastaaPoista
  27. MUTTA ihanaa nähdä muodokkaampia naisia myös kisassa. Se piristää aina mieltä! :)

    VastaaPoista
  28. Heiiii<3 mun on pakko sanoo, että suurin osa naisista on muodokkaita, mutta niin naisen kuuluukin!!! kaikki hetero miehet tykkää muodokkaista :)

    VastaaPoista

Hellurei ja hellät tunteet! KIITOS jo etukäteen kommentistasi!

Hey you! Please, leave a comment. We would really appreciate that! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.