tiistai 18. elokuuta 2009

Mimmin Top 5 vartalotuotteet @ TBS



Hamppukäsivoide nyt vaan sattuu olemaan eittämättä paras käsien kosteuttaja, vaikka tuoksu ei ehkä ole mikään maailman paras. Pienempi koko on must matkatuote!


Mango suihkugeeli: Ei kuivata ihoa ja tuoksuu jumalaiselta. Lempparituoksu suihkareista tällä hetkellä.


Parapähkinä vartalovoide: Siis kertakaikkiaan herkullinen tuoksu ja hyvä kosteuttaja. NAM.


Hunajahoitoaine: Hiukset on nyt osa vartaloo, sillä tämä hoitsikka on vaan ihan törkeen hyvää. Tykkään, että silottaa kunnolla ja tämä sen kyllä tekee. Kampaajana oon hieman kriittinen aina kaikkien "ei kampaamotuotteiden" kanssa, mutta tämä hoitoaine kyllä yllätti positiivisesti!


Buriti baby vartalovoi: Tämä vartalovoi on ehdoton lempparini kaikista. Sisältää paljon aloe veraa, joten leviää kuin unelma ja reissuissa lämpimiin maihin pakollinen viilentäjä. Kosteuttaa myös tosi hyvin ja rauhoittaa kärähtänyttä ihoa :)



Mikä on teidän lemppari vartalovoi?

13 kommenttia:

  1. Toi hamppukäsivoide on niin parasta!!! :) Varsinkin sillon kun olin vielä Pentikillä töissä, kädet kuivu tosi paljon - silloin oli apua hampusta =P Mun lemppari vartalovoit on mansikka ja kirsikka :)

    VastaaPoista
  2. Mango Body Butteria kuluu purkkikaupalla, se on vaan niin paras! Ja hamppusarjan käsi- ja jalkavoiteet löytyy kans. Niin ja sit tota Mango suihkugeeliä oon käyttänyt monta vuotta :)

    VastaaPoista
  3. Hei, onko noissa BodyShopin hiustuotteissa, esim. juuri tuo hunajahoitoaine, silikonia? Eli ovatko silikonista vapaita? Omat hiukseni menivät tosi huonoon kuntoon ns. kampaamotuotteista, joita käytin hiuksiini kymmenen vuoden ajan. Eräänä päivänä ystäväni vinkistä otin vaarin ja aloin käyttämään hiustenhoitotuotteita, joissa ei ole silikonia. Tämän myötä hiukseni ovat nyt erityisen hyvässä ja ihanassa kunnossa, paljon paljon paremmassa kuin ennen. Siksi vannon itse silikonittomien tuotteiden puolesta Hurraa-huutoja! BodyShopin hiustuotteita en ole vielä kokeillut ja mieli tekisi, mikäli niissä ei ole tuota silikonia.

    VastaaPoista
  4. Hellou!

    Mun ihan lemppari "vartalovoi", jota siis käytän jaloille ja käsiin on dermosilin aprikoosirasva (kirkkaan oranssi pallomainen purkki). Kokeilin sitä kerran, kun olin vanhempieni luona käymässä ja ihastuin täysin tuoksuun ja koostumukseen. Selvisi myöhemmin, että se rasva olikin isäni :D Aika huvittavaa sinänsä, että isäni ja minä käytämme samaa rasvaa :)

    Olette Peppi ja Mimmi tehnyt minuun lähtemättömän vaikutuksen. Tunnutte olevan niin aitoja, lämpimiä ja muista vähät välittäviä ihmisiä, että oksat pois! Jatkakaa samaan malliin muikkelit :>

    VastaaPoista
  5. ou jee! kiitos vinkistä. Ostankin tulevaa kroatianpurjehdusta varten tota vartalovoita! =) Aika hintavaa näyttää olevan, mut ilmeisesti riittää pidemmäksikin aikaa?

    VastaaPoista
  6. Cava: Niinpä, se oikeesti toimii! :) Ja kirsikka <3 EHANA!!

    Flicka: Hyyyyvä tyttö :) Jatka samaan malliin ;) (Ps. Nyt on tarjouksessa se mango whip, eli kevyempi ku vartalovoi, mut myös ihana, 11,50€)

    Anonyymi: En kerenny tänään sen kummemmin INCI-listaan paneutua, mutta ainakin yks silikooni sieltä silmään osu. Oisin kyllä tolla silottavuudella olettanu olevan enemmänkin. Ainakaan nokkos samppoossa ei ole silikooneja.

    Hemuli: Ihana isi <3 ja VIELÄ IHANAMPI SINÄ!! Kiitos huipuista tsempeistä! :))) Tuli tosi hyvä mieli. (Kyl me välillä välitetään vähän muistakin ;))

    Sisko: Joo se on ihanoooo!! Ja riittää joo, ihanku jotain vanukasta (siks ehkä tykkäänki, LOL!)

    VastaaPoista
  7. Mitä mieltä oot noista tea tree- tuotteista?

    VastaaPoista
  8. Anonyymi: Tea tree-sarjahan uusiutu nyt kokonaan (jäi säilöntäaineet pois ja tuli myös sitruunateepuuöljy, eli on vielä puhdistavampi). En oo oikein ite käyttäny, mutta kokeillut olen ja ihan jo itse teepuuöljyn antiseptisten vaikutusten takia kyllä toimii. :) Tiedän monia jotka tykkää hulluna ja käyttävät juurikin epäpuhtauksiin ihossa.

    Niissä tippu itseasiassa vähän hintakin ton uudistuksen myötä. Ja nyt on teepuuöljy 5€ kpl (normaalisti 6,50€)

    VastaaPoista
  9. Mikä on sun mielestä TBSin paras vartalon kuorinta aine?

    VastaaPoista
  10. Anonyymi: Tykkään kesällä koostumukseltaan geelimäisistä kuorinnoista, koska ne leviää niin helposti iholle. Suosikki oli passion, mutta se poistu valikoimista :( Nyt on vadelma käytössä (mut ei oo kyllä vielä vakuuttanu). Geelipohjasista löytyy myös verigreippi.

    Ehkä tällä hetkellä suosikki toi voidemainen (eli myös kosteuttaa) parapähkinä jota tekis mieli myös syödä :DDD

    VastaaPoista
  11. Mango Body Butteria käytän minäkin, se kosteuttaa hyvin, on mukavan riittoisaa, ja tuoksuu taivaalliselta :)

    Tuo hoitoaine kuulostaa kokeilemisen arvoiselta, kovasti hapsottava ja kuiva otsatukkani tarvistee todellakin silottavaa hoitoainetta!

    Ja kiitoksia hei tästä blogista, More To Love on sulostuttanut elämääni ihan hurjan paljon, sitten heinäkuun puolenvälin kun tännen ensimmäisen kerran eksyin :) Kun sitä ei itsekään olla "ihan" mallin mitoissa, ja ruoka vaan nyt sattuu maistumaan, niin oon kyllä saanut teidän blogista todella paljon irti! Oon nauranut vedet silmissä ja vatsalihakset kipeinä useamman kerran :)

    (niin ja hei, heh, kävin ostamassa sulta Mimmi tänään huulivoin, mutta sitten pikkupullukalla meni pupu pöksyyn enkä uskaltanut sanoa face to face että rakastan tätä teidän blogia :D)

    VastaaPoista
  12. paula: Joo silottavuus yllätti positiivisesti:


    Ihana, että tykkäät! Mehän ollaan kaikki oman elämämme mallinmitoissa... Ja tän blogin tarkotus on treenata niitä vatsalihastentyhjiäkoloja ja ehkä muodostaa jotkut lihakset joskus niiden paikoille ;)

    Ihana :DDD Toivottavasti en ollu kovin K otassa tänään töissä, vaan palvelin ihan asiallisesti ;)

    ENS KERRALLA KYLLÄ ILMIANNAT ITSESI!! (Piti toki heti kytätä blogistasi miltä näytät ja taidan itseasiassa muistaakin sut...)

    VastaaPoista
  13. Kyllä oli palvelu ihan asiallista :)
    Ja saas nähä, saanko kerättyä rohkeutta seuraavalla kerralla tarpeeks :D ehkäpä.. heheh.

    VastaaPoista

Hellurei ja hellät tunteet! KIITOS jo etukäteen kommentistasi!

Hey you! Please, leave a comment. We would really appreciate that! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.