torstai 20. elokuuta 2009

Pepin arjen pelastajia!


Meiltä on kyselty mitä meikkejä käytetään, niin mä aattelin nyt valottaa hieman mun arjen pelastajia. Mä tykkään hirveesti meikata, mutta en todellakaan oo mikään pro, enkä arkena nyt varsinkaan. Mä en myöskään siitä oo normaali tyttö, että en omista hirveetä kasaa meikkejä.. Muita purnukoita sitten sitäkin enemmän. Esim. hiustuotteita, rasvoja yms. mulla on kertynyt aikamoisen paljon. Siis rasvoja muuallekkin kun lantion seudulle.. :D

Tässä kuitenkin muutama mulle sydäntä lähellä oleva tuote:

1. M.A.C Studio Tech- meikkipuuteri?!?!? (mulla on termit myös aika hakusessa) ihan loistava pohja pikameikille ja pysyy myös oikein kivasti. Sitä yleensä levitän tolla meikkivoidesiveltimellä.

2. Helena Rubinstein Lash Queen - ripsari. Mä oon jo pitkään ettiny ripsaria, joka sopis mun todella hankalille, tuuheille ja aina sotkusille ripsilleni ja sitten me kohdattiin. Rakkautta.

3. The Body Shopin kulmaväri. Tässä on väreinä musta ja ruskea, käytän niitä molempia kulmiini. Välillä saatan sipasta mustaa myös silmäkulmiin vähänku kajalia.

4. Victoria's Secretin Beauty Rush-huulikiillot. Rakastan niitä ihan hirveesti ja haluisin kaikki mahdolliset värit. Rakastan muutenkin VS:n kosmetiikkaa, oon saanut niitä aina parhaalta ystävältäni tuliaisiks. Harmi, kun näitä ei myydä Suomessa. Hintalaatusuhde on vähän turhankin hyvä.

5. M.A.C. poskipuna, just kiva ja hyvä.

6. Sitten nää.. Ihanaakin ihanempi Linda meikkas meidät vähän aikaa sitten lehtikuvauksia varten ja kriiseillessäni erittäin öljystä ihoani, antoi Linda mulle muutaman tämmösen testaukseen. Se kuulemma kantaa näitä aina Jenkeistä (yllättäen taas sieltä, mur) kotiin hirveitä määriä. Kyseessä on siis tollaset "öljyn poisto-lappuset", jotka ei oo semmosia perinteisiä paperisia, vaan vähänku sellasia kumimaisia. Ne imasee sun naamasta öljyt veke ihan hetkessä (ihan täydellisesti) ja sitten siihen on kiva levittää puuteria päälle. Nää toimii ihan loistavasti ja mun onkin siis ihan pakko saada näitä tietenkin ja nyt pitäis ruveta googlettelemaan mistä näistä voisi tilata. M.A.C kuulemma myy vastaavia, mutta huomattavasti isompina ja niiden oli jotain 13e/30kpl... Kun taas kuulemma nämä pienet maksoi jenkeissä jotain 6,5dollaria/50kpl.. Ihan älytöntä. Mun on pakko saada, pakkopakkopakkopakko.


Yks mun luottotuotteista on myös mattavoide. Levitän sitä aina meikin alle ja yritän vähentää kiiltoa sillä. Oon käyttänyt tota Vichyn Normaderm Pro Mat-voidetta, se ei oo kyllä mulla toiminut ihan niin kuin olisin toivonut. Oon kyllä ns. "normaali-ihoisilta" kuullut hyvää palautetta, mulla on kuitenkin niin öljynen, et tarviin jotain vahvempaa kamaa. (Tai sitten vaihtoehtoisesti esim. ämpärin, jota kuljetan sylissä että voi ylimääräset öljyt tippua sinne)

Päätin testata myös ton The Body Shopin mattavoiteen, joten kokeillaan olisko se sit parempi ja pitäis mun naaman mattasena. Nyt ainakin vaikuttais olevan melkosen hyvä tuote, ottaen huomioon et oon tänään hikoillu ja palellu vuorotellen, koska mulla taitaa olla vähän kuumetta ja siltikään naama ei oo pahemmin kiiltänyt.

Näin tänään töiden jälkeen Mimmin nopeesti, kun käytiin asioilla ja tässä on teille pari asukuvaa tältä päivältä: Ensin neiti kuumehikoilu ja sitten neiti supersöpöliini.

Vaadin saada Mimmiltä aurinkolasit verestävien silmieni peitoks.

Vähän jännitti ja hymykin aika väkisin väännetty.. :D

Takki: Zara, koko L
Tunika: Fred Perry, koko XL? ja Mimmiltä
Tuubimekko: GT, koko XL
Leggarit: Varmaan H&M
Kengät: Spirit, kirpparilta

Mimmi sanoo: legginssit h&M L
Mimmi sanoo: mekko XXL (KELATKAA!!!) GT
Mimmi sanoo: laita siihen et 4,90 ostettu viime sunnuntaina
Mimmi sanoo: ja biker GT XL
Mimmi sanoo: laukku H&M
Mimmi sanoo: tai kassi
Mimmi sanoo: mut mennään kauppaan
Mimmi sanoo: moi


Mimmi on niin söpö, et mun tekis mieli rutistaa sitä poskista. Sydän!

Nyt lepäämään tää lämpöily pois. Ehkä vois jopa rupee jo nukkuu tai ainakin siirtyä sänkyyn teekupin ja uusimman Olivia-lehden kanssa! :)

Syksy tulee ja mun pitäis löytää täydellinen meikkipohja, joka peittäis isot ihohuokoset ja kestäis myös päivän myöden tulevan öljysyyden. Onko kellään vinkkejä? Metsästys alkakoon.


20 kommenttia:

  1. nakojaan noi oljypaperijutut on alennuksessa taalla
    http://www.cvs.com/CVSApp/catalog/shop_product_detail.jsp?filterBy=&skuId=320988&productId=320988&navAction=jump&navCount=3
    en tiia toimittaako muualle kun tanne.. jos epatoivoseks kayt, laita mulle viestia, ni voin ehka olla mukava ja auttaa :D

    VastaaPoista
  2. Sanni: No huhhuh! Nyt kyllä lähtis halvalla (pilkkahintaan) joudun tutustua noihin sivuihin ja sit ehkä kääntyä sun puoleen, jos eivät suomeen toimita :DD

    VastaaPoista
  3. Heii,
    Mullakin oli ennen tosi tosi "öljyinen" naama ja meikkivoide kesti kivana sen puoli tuntia :) Siirryin sit kokeilun kautta käyttämään englantilaisen Lily lolon luonnollisia mineraalimeikki"voiteita" ja sen jälkeen ei ole tarvinnut stressailla öljyistä naamaa. Myös naaman kukkiminen on vähentyny hullusti. Sieltä voi tilata sellasia pikkupikkunäytteitä halvalla. Harmi vaan ettei näitä löydy kaupoista (vielä). :) Ja hei ennen kaikkea, hirmuisen kiva blogi. Suoranainen piristys tähän blogimaailmaan! Kiitti!

    VastaaPoista
  4. Hauschka-tuotteet (öljy, puhdistusvoide ja special-kasvovesi) + lily lolo -meikkivoide + MAC-irtopuuteri. Ihania. Ja mulla on oikeesti maailman öljysin naama.

    XOXO!

    VastaaPoista
  5. Mullakin on tollasia öljyliinoja joita löysin ihan Virosta perusmarketista :) Tosi käteviä!
    Kun minäkin olen tälläinen syöppö ja läski tunnen syviä tunteita tätä blogia kohtaan, viimein tälläinen kukkakeppien tilalle! Olihan mulla jotain muutakin... Hmm, niin! Tosiaan kiinnostaisi tietää millaisia uima-asuja/bikinejä te suositte? kun itselle on aina jotenkin vaikeaa löytää sellaisia mitkä olisivat hyvät, kiitos :)

    VastaaPoista
  6. Ehdottomasti kannattaa kokeilla aitoa mineraalimeikkiä. Ite käytän BareMineralsin pohjaa, se on huippu, koska se oikeesti hoitaa ihoa samalla kun tekee siitä kauniin :) Se on vaan vähän kalliimpi kuin esim. yllä mainittu Lily Lolo tai Everyday Minerals.

    VastaaPoista
  7. tiiättekö, mun pitää aina hakee jotain evästä ennen kuin voin lukea teidän uusimmat postaukset...

    VastaaPoista
  8. hei pitää vaan sanoa, että olen aivan rakastunu teidän blogiin!
    niin ihanan rehellistä meininkiä! ja läskit! pyhpah sanon minä! GTllä ja HMllä vaan on niin helvetin pienet koot! Kattokaa nyt vaikka kokoa 34, meikäläisellä mahtuis siihen yks jalka :D

    ihanaa kun on tällainen kauniiden naisten blogi! kiitoskiitoskiitos!

    -Olivia W.

    VastaaPoista
  9. Tosi ihana toi Mimmin mekko :) Saanko muuten kysyä, miksei kommenttiani tohon posti-postaukseen ikinä julkaistu, vaikka se oli kaikin puolin asiallinen?

    VastaaPoista
  10. Hitsi, mäkin oon kuullut noista öljylappusista mut en oo kans löytänyt mistään :C Mulle on myös tuputeltu noita mineraalimeikkejä mut siinäs tilaat ilman luottokorttia (saakelinpankkieisuostuantaamulleverkkokäyttöominaisuuttaaaaa)

    Jos toi TBSn mattavoide toimii/löydät niitä öljylätkiä ni raportoithan sitten! :D

    VastaaPoista
  11. Body Shopissa oli ainakin ennen noita öljyn poistolappuja semmosissa vihkoissa, muistaako kukaan? En tiiä onko yhtä laadukkaita, kuin nuo maaliman ihmeet, mutta kannattaa kokeilla!

    Maarit

    VastaaPoista
  12. Maya: Julkastaan aina kaikki postaukset, oli asiallisia tai ei, en tajua miks ei oo tullu :( Oisko Bloggerissa jotain häikkää??

    VastaaPoista
  13. mä olen etsiskellyt edullisia kiillonpoistopapereita kaupoista kadonneiden wet'n wildin halpiksien tilalle. Koska en ole toistaiseksi löytänyt, niin käytän hommaan sätkäpapereita! Mitä sellaisiin meikkivoiteisiin tulee, jotka säästäisivät tuolta sätkäpapereihin turvautumiselta, niin en valitettavasti osaa auttaa.. :D

    VastaaPoista
  14. Heipsis!
    Löysin tänään teiän blogin ja ootte aivan hurmaavia! Jäin totaalisesti koukkuun ja siirryn heti vakkarilukijaks. :DD

    VastaaPoista
  15. mä oon tykännyt johnson&johnsonin clean&clear-tuotesarjan (huh mikä sanahirviö!) noista oil-absorbing neliöistä. löysin niiden nettisivuilta jotkut energizing sheets jotka on hyvät aamuun ja jotka tuoksuu hyvältä.. ei siinä jos niitä kerran tarvis, mutta jos käyttäis pitkin päivää niin tuoksuis varmasti erittäin hurmaavalta päivän päätteeksi.. :D

    http://tinyurl.com/mew762

    tuolta toi 50kpl on 3,86e, varmasti jos tilaa dollareissa niin saa ehkä halvemmalla. tosin lähetyskuluja ei ollut mainittu.

    näyttää myös löytyvän 1,45e 50/kpl joku jean-pierre, mutta arvostelut ei näytä olevan hyviä http://tinyurl.com/muzfuw

    VastaaPoista
  16. Kristina: Heii ja kiitos paljon näteistä sanoista! <3 Lily Loloa täytyy ehkä kokeilla kyllä, kun siitä oon kuullu paljon hyvvää.

    Marsu: XOXO back at ya! Hyviä vinkkejä, kiitos. Mä rupeen nyt tosissani koklailemaan kaikkea, et saisin naaman näyttämään suht mattaselta koko talven ajan! Nyt se rupee tietty viel kuivumaankin, kun tulee kylmä.

    Anonyymi kirjoitti: Oi pitää ens kerralla tsekkailla sieltäkin, jos vaikka löytyis! Haha kukkakeppien tilalle, olipas hauskasti sanottu :D Me ollaan ihmeen hyvin mahduttu tänne blogosfääriin, kun yleensä tuppaa ton mahtumisen kanssa olemaan ongelmia.. Esim. bussien penkeillä.. ;)

    Hyvä kysymys! Katohan ton vaatteet-tunnisteet alta. Sieltä ku skrollaat alaspäin, niin pitäis löytyä mun pohdintaa uimapuvuista ja bikineistä ja sitten Mimmin tuunaamat bikinit :DDD

    Fearless Fuchsia: Tästä olenkin lukenut paljon ja aion kyllä ehdottomasti testata. Kiitos vinkistä! :))

    hellevi: Tiiätkö, mä hain eilenkin evästä kun tein postauksen.. Joten näin se vaan menee! ;)

    Olivia W: Hei pitää vaan sanoa, että KIITOS! :) Ihanaa jos oot, tulee taas tosi kiva mieli. Rehellistä meininkiä joo, mitäpä sitä lihavuuttaan piilottelemaankaan, kun kyllä kaikki sen näkee. Joo, 34 koon tuubitopit sopii meille hyvin säärystimiks! ;) Kiitos itelles, kun luet meitä! <3

    Maya: Mustaki se on tosi kiva mekko, katoin heti et vau mikä Mimmi! Siis joko bloggerissa no jotain mätää (poikaystäväni sisko ei kuulemma pääse ollenkaan kommentoimaan blogiamme jonku errorin takia) tai sitten mä oon vahingossa hylännyt snu kommentin, kun hyväksyn niitä aina tolla kosketusnäytöllisellä puhelimella ja mulla on väilllä vähän tumpelosormet. Ikinä ei kyllä mitään tarkoituksella hylätä! :) Sorry!

    hanna: Tottakai raportoin, mattavoide on nyt tokaa päivää naamassa ja hyvältä tuntuu ainakin vielä näin aamusella.. :)

    Maarit: Joo mä oonkin ainakin ihan ahkerasti käyttänyt niitä The Body Shopin ns. "paperisia" öljynpoistolappuja ja ovat oikein hyviä arkikäytössä. Noi muailman ihmeet on sellasia kumisia ja ne imasee öljyn vieläkin tehokkaammin. Toispa joku näitä suomeen myöskin! :)


    More to love!-Mimmi: Moi Mimmi! :)

    Tuhlaus kirjoitti: Haha ihana! :D Noita paperisia öljynpoistolappujahan saa just esim. Body Shopista ja ovat hyviä myös! Mut nää on jo ihan hc-hyviä! ;)


    Anonyymi: No arvaa onks kivaa, huippua kiitos! <3

    sanni: oi vitsi KIITOS! mä meen heti tutkimaan, kun pääsen kotiin ja kattelen sit. :)

    Kiitos paljon ihan loistavista vinkeistä kaikille! :) Ehkä mä oikeesti vältyn käyttämästä sitä ämpäriä! :D

    VastaaPoista
  17. Mulla myös mineraalimeikit on pitänyt ihon aika kivan mattana, ja muutenkin tasottaa hyvin ihoa. Tosin joskus joutuu kuitenkin turvautumaan niihin sätkäpapereihin, niitä ei ainakaan oo hinnalla pilattu. :D

    VastaaPoista
  18. No siis...

    Kävin Helsingin-reissulla MACin pisteellä Stokkalla ja ostin MACin (Behold! MACin pisteeltä MACia!) meikinpohjustusvoiteen. Selitin eka kauheat litaniat omasta pintakuivasta, mutta kuitenkin rasvottuvasta ihosta, jossa on laajentuvat ihohuokoset ja kuvittelin saavani ongelmaani apua. Pah. Kyllä tää tekee ihosta aivan supersileän, mut eipä juuri muuta.

    Lopullinen ratkaisu ongelmaan pitäs tietenki etsiä eka ihonhoitotuotteista, eikä meikkijutskista. Kokeilin joskus jotain Biothermin seerumia, mikä oli nimenomaan ihohuokosia supistava. Se oikeasti tekikin, mitä lupasi.

    VastaaPoista
  19. Anna: The Body Shopilla on kans semmonen tuote seaweed-sarjassa (joka on siis sekaihon sarja) joka supistaa ihohuokosia, sen nimi on pore perfector. En ite oo käyttäny, mut muutama kaveri ja tuntuu ainakin heillä toimivan :)

    VastaaPoista
  20. Kommentoin vähän jälkijunassa mutta noita lappusia rasvan(kasvoista)imuun saa aikas edullisesti esim beautybay.comista,Paul & Joe Blotting Paper Refill(täyttöpakkaus kausittain vaihtuvaan rasiaan, mutta näkyypä tuo ihan mainiosti toimivan ilman moista rasiaa...)Hintaa kokonaiset £2. En tiiä vielä montako paprua tuossa on mutta varmaan parisenkymmentä.

    VastaaPoista

Hellurei ja hellät tunteet! KIITOS jo etukäteen kommentistasi!

Hey you! Please, leave a comment. We would really appreciate that! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.