lauantai 8. elokuuta 2009

Perjantai ja Laardin promokuvat!

Eilen aamulla herätessäni olin ehkä maailman väsynein. En muista oikein koko päivästä mitään, mutta iltaa kohden mentäessä rupesin piristymään.. Olihan kuitenkin PERJANTAI ja viikonloppu alkoi.

Töiden jälkeen kävin moikkaamassa Mimmiä töissä, kun siellä oli mun tavaroita. Saatiin testaukseen uuden TRESemme-sarjan hiustuotteita ja olin käyny hakemassa ne aiemmin. Purnukat paino ihan hirveesti ja olikin tuskaa raahata niitä kotiin hiestä märkänä. Nukahdin junaan ja olinkin varmaan ihan kaunis näky kuola poskella keskellä päivää. :D

Testasin tuotteita eilen ekaa kertaa ja ihan hyvältä vaikutti ottaen huomioon, että kyseessä on siis marketteihin lanseerattava sarja, jonka hinnat on jotain 9e luokkaa. Mimmikin meinasi niitä testata (ei vielä oo voinu viedä kotiinsa, koska siellä on sellasia sika painavia 900ml pulloja pari ja sen hissi ei toimi :DDDD läskin ongelmat osa 12345677) ja se alko heti paasata mulle jostain ihmeen ainesosista mitä ne sisältää ja miten hän kyllä käy jotkut luettelot sitten läpi ja katsoo, että onko ne sitä ja tätä tai onko niistä ylipäätänsä mihinkään. Me tullaankin antamaan mielipiteemme tuotteista amatöörin (meikäläinen) ja ammattilaisen (Mimmihän on parturi-kampaaja) näkökulmista. Jatketaan testailua ja Mimmin hissin korjaantumisen odottelua..


Myöhemmin meille tuli kylään poikaystävän sisko poikaystävänsä kanssa koko viikonlopuksi ja päätettiinkin lähteä käymään jossain terassilla. Mentiin Kaivopihalle istuskelemaan ja siirryttiin myöhemmin sisään Dublineriin.

En oo koskaan pelannut Black Jackia ja heittäydyinkin ihan villiksi parin siiderin jälkeen. Tuhlasin 2e kyseiseen peliin.. Voittoja ei näkynyt. Outoa. Miks toi salama tekee tommosia mustia länttejä mun punasiin laseihin?

Poikaystävä yritti syödä mut, oon ilmeisesti niin herkullinen.

Käveltiin junalle ja käytiin hakemassa vähän evästä tolta mieheltä.

Iloset yösyöpöt. En uskaltanu ruveta julkasemaan meidän seuralaisista kuvia, kun ne ei välttämättä halua.

Tultiin kotiin ja lähin käyttämään vielä ton karvakasan ulkona. Sen mielestä on maailman kivointa kirmata vapaana öisin. Itse menin keinuun ja meinasin jäädä ahteristani kiinni siihen. :D

Sit menin kotiin ja otettiin vielä tämmösii Laardin (Lordin sukulainen) promokuvia klo 2 yöllä..


Mekko, GT koko L
Nahkatakki, GT koko 42
Leggarit jostain
Pinssi: H&M Fashion against HIV Katy Perry
Converset ruskea: ÖÖ ehkä Beamhill joskus 5v sit?
Lasit: MicMac

Tänään muut lähti kaupungille ja itse jäin pesemään pyykkiä. On ihanaa olla välillä kotona ja haista pahalle pyjamahousuissa. Mä oon melkonen kotihiiri yleensä ja nyt onkin ollut ihan ihmeen paljon menoa. Voisin aina hengailla kotihousuissa ja topissa, ilman meikkiä tietenkin.

Hengaako kukaan muu kotihousuissa aina kun on mahdollista?

13 kommenttia:

  1. Peppi, nää sun erilaiset silmälasisysteemit on über cool!

    Vanhat ja kulahtaneet joskus vuonna 1 ja 2 H&Mstä ostetut vähän isot college-housut on maailman parhaat kotihousut! Jaetulla toisella sijalla ruskeat ruudulliset pyjamahousut (näissä olen käynyt makuunista hakemassa leffoja ja karkkeja :D ) ja maailman söpöimmät halinalle/care bears-pyjamahousut joissa edessä iso vaaleanpunainen rusetti.

    Toukokuiselta jenkkilänmatkalta tuli tuotua pullo TREsemmé-hiuslakkaa. Pullo on järkyttävän iso (kuten jo sanoitkin), lakka ei tuoksu erityisen hyvältä (Tigin tuotteisiin tottunut), mutta hyvän suukappaleen takia lakkaa saa suihkutettua juuri oikeisiin paikkoihin ja lakka kuivuu nopeasti. Eli ei mikään huipputuote mutta pidän tätä duunissa hätävarana.

    Hauskaa viikonloppua! :)

    VastaaPoista
  2. Flicka: No kiitos! Haluisin hirveesti lisää, mä rakastan laseja. Ne on mun juttu!

    Aah noi kaikki sun kuulostaa housut täydellisiltä!! Asuessani keskustassa sain usein outoja katseita käydessäni kiskalla pyjamahousuissa. En kuitenkaan oo koskaan jaksanut välittää niistä katseista. Mun poikaystävä ei koskaan suostunu ennen pitää kotona muutaku farkkuja tai boksereita, mut nyt sekin on ihan hurahtanut pyjareihin ja käy ulkoiluttamassa koiraa usein pelkästään ne päällä. :D

    Katotaan mitä TRESemme tekee meikäläisen tukalle, ensivaikutelma oli ihan kiva, mutta tuoksu kieltämättä ei ollut hyvä, eikä koostumuskaan mikään ihan huippu. kyllä se kuitenkin ihan jees pidon sai aikaan, eikä paakkuuntunut sellaseks hirveeks. Mä jatkan testailua.. :)

    Kiitos paljon ja samoin! :)

    VastaaPoista
  3. Mä oon just sellanen kotihousuihminen :D

    VastaaPoista
  4. Kotona en hengaa kotihousuissa, vaan liian isossa, polvia viistävässä ja tietenkin ah-niin-ihanan kulahtaneessa teepaidassa vuosimallia viis. Taattua tyyliä.
    On muuten ihkaensimmäinen kommentti minkä teille kirjoitan - nyt saa aploodeerata - mutta rohkenen epäillä, että ei taida jäädä viimeiseksi... Kerrankos sitä elämässään jotain repäisevää tekee! ...ja tämänhetkisen neljän seinän sisälle jumittuneen elämäni valossa tämä todellakin on repäisevintä mitä voin tehdä ;)

    VastaaPoista
  5. mari: ihanaa, niin mäkin! voisin elää vain niissä :)

    Envia: Kuulostaa myös erittäin hyvältä ja taattua tyyliä, todellakin! Toivottavasti tulee kommentteja jatkossakin, niitä on oikeesti tosi kiva saada! Terkkuja täältä toiselta jumahtaneelta - ei jaksa liikahtaa edes jääkaapille ;)

    VastaaPoista
  6. Kotihousut on jotain parasta <3 Niillä on ihan varmasti jotain terveydellisiä vaikutuksia ihmisiin koska rankan työpäivän jälkeen ei oo mitään ihanampaa ku lössähtää ne jalassa sohvalle... Krapulassakin hyväksi havaitut :D

    VastaaPoista
  7. Alasti. siis jos kotona hengaan. tai mahdollisesti alusvaatteissa tai silkki-kimono. Päihittää kaikki hikiset pyjamat ja colleget.

    VastaaPoista
  8. Moi tutustuin just teidän blogiin ja ihastuin heti!!! Kysyisin et kuinka pitkiä te olette? Kiitos jo etukäteen vastauksesta ja ihanaa kesän loppua molemmille!
    nelli

    VastaaPoista
  9. Kotihousut on niiiiiiiin ihania<3
    Multa löytyy monet vanhat kotihousut, joita olen myös isältä ottanut, vanhat on parasta (::
    Musta on tosi kiva lukee näit tein postauksii ku ne on niin positiivisia ja hauskoja, ja muuten pisteet videopostauksille (aivan parhaita!)
    Kiitos (::

    VastaaPoista
  10. Ootte ihania! Ja kotihousut on parhaita. Mä oon tullut iän myötä yhä mukavuudenhaluisemmaksi ja käytän koiran ulkona aamuisin kuulkaas flannellipyjamahousissa. Ja kireät pillifarkut vaihtuu aina kotona pehmoisiin kotipöksyihin!
    Teidän blogi on ihan huippu, hihittelen aina teidän mainioille jutuille!:)

    VastaaPoista
  11. Itsehän olen clevörrrr ja kuikuilen kotona mukavissa urheiluhousuissa, notta jos vieras yllättää, näytän sen verran sporttiselta, että erehtyy luulemaankin sellaiseksi - "joo, olin just lenkille menossa... mut kai mä voin sittenki jäädä kattoo tota leffaa sun kaa ja hei muistitsä tuoda karkkii myös?!".

    Pidän muuten peukkuja ton hissin pikaisen korjaamisen puolesta. Ei voi olla kauheen kivaa tollanen :D

    VastaaPoista
  12. Miten näin ihania ihmisiä voi olla? Ihan totta :D Voi että kun itekkin olisin samanlainen!

    Tosi IHANA ja piristävä blogi, taitaa muodostua ihan lemppariblogiksi niinku vissiin monelle muullekkin.

    JEEEE jatkan seuraamista!

    VastaaPoista
  13. Anonyymi: Mä oon ihan samaa mieltä noista terveydellisistä vaikutuksista! Täydellistä.

    shallowwaters: Kyllä itsekin viihdyn oikein hyvin alasti, mutta tässä nyt satutaan olemaan fyysisesti siinä kunnossa, et pitää ottaa myös kanssaeläjät huomioon ja pukea jotain päälle.. :D

    Anonyymi: Mä oon jotain 163 ehkä? ja Mimmi jotain 171?? tms.

    Mjandi: Ahh, vanhat pyjamahousut on parhaita. Sopivasti kauhtuneet ja pehmeet <3 Kiva jos ollaan edes jonkun mielestä hauskoja! :DD Videopostauksia tulee varmasti lisää. :D

    tres chick (en osannu tehdä tota eetä ku vaan toisinpäin :D): minä käytän myös koiraa pyjamahousuissa, se on niin mukavaa. Kiva jos hihityttää, me tykätään hassutella :D

    MushuTheLohari: Toi on tosi hyvä idea!!! Ainoo vaan, et mä en näytä tippaakaan sporttiselta missään urheilubyysissa. Näytän lähinnä säälittävältä :DD Mut karkki maistuu kyllä. Joo, mä pidän kans. En voi mennä Mimmille kylään, ku en jaksais nousta niitä portaita ;D

    Anonyymi: No nii-i? Oon usein miettiny ite samaa, et mistä näin ihania ihmisiä löytyy? ;) Vau jos lemppariblogiks muodostuu, oon otettu :) Kiitos!

    VastaaPoista

Hellurei ja hellät tunteet! KIITOS jo etukäteen kommentistasi!

Hey you! Please, leave a comment. We would really appreciate that! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.