tiistai 11. elokuuta 2009

"Why waste a second not loving who you are"


Mulla on ollut tänään sellanen päivä, että aamulla vetäsin löysät vaatteet päälle ja oli semmonen ns. "ruma-olo". Tää saattoo johtua siitä, että mua väsytti ihan hirveen paljon ja tekikin mieli jäädä vaan nukkumaan..
Se ei kuitenkaan ole mahdollista, koska tämänkin läskin on saatava lisää ruokaa ja siksi käytävä töissä. Koko päivän oon kriiseillyt milloin likasia hiuksiani ja milloin hikistä uumaani ja miettinyt, että tänään on vaan niin ällö ja ruma.

Kävellessäni kotiin tuli Ipodista sattumalta Natasha Bedingfieldin biisi, jota en ollut edes aiemmin kuullut. Sen nimi oli Freckles ja se kolahti samantien. Sopi ku suklaakastike vaniljajäätelöön tähän mun päivään ja haluunkin jakaa sen teidän kanssa:

I used to care so much about what others think about
Almost didn’t have a thought of my own
The slightest remark would make me embark
On the journey of self doubt

Mä mietin aina nuorempana ihan hirveesti mitä muut ajattelee. Kattooko ne mun perään, että hyi hemmetti mikä läski, vai pitääkö ne mua muuten vaan ällöttävänä..

But that was a while ago
This girl has got stronger
If I knew then what I know now
I would have told myself don’t worry any longer it's OK

Nykyään oon tullut huomattavasti itsevarmemmaksi ja oikeesti ruvennut jopa tykkäämään ittestäni. Jos joku kattoo mun perään ja vaikka miettisikin, että mitä toi läski tossa lyllertää, niin se ei mun päivääni pilaa. Mä oon ikuisesti läski ja vaikka painaisinkin 25kg, niin mieleltäni mä oon aina lyllerö! ;)

'cause a face without freckles is like a sky without stars
Why waste a second not loving who you are
Those little imperfections make you beautiful, lovable, valuable,
They show your personality inside your heart
Reflecting who you are

Mä rakastan yksityiskohtia ja mun mielestä ne tekeekin maailmasta niin kauniin. Kiinnitän aina pieniin asioihin huomiota ja oonkin sellainen joka kuuntelee hirveesti mitä ihmiset sanoo ja muistaa ne vielä pitkänkin ajan päästä. Vaikka oon ulospäin todella puhelias, niin mä usein saatan porukassakin jäädä vaan seurailemaan ihmisiä ja fiilistellä jonkun pientä kaunista yksityiskohtaa, kuten vaikka just pisamia. "Why waste a second not loving who you are" on mun mielestä ihan äärettömän nerokas lause ja taidankin nostaa sen yhdeksi mun motoksi!

I wondered if I could trade my body with somebody else in magazines
With the whole world full at my feet
I phantom worthy and would blame my failures on the ugliness I could see
When the mirror looked at me

Ajatelkaas kun sinne lehteen ilmestyisikin jonkun Giselen tilalle Peppi ja Mimmi poseeraamaan bikineissä!! Ei luultavasti hirveesti enää kukaan haaveilis, että vois vartaonsa vaihtaa noiden mallien kanssa.. ;) Oon muuten huomannut, että on hirveen helppo syyttää kaikista virheistä sitä omaa peilikuvaansa. "Toi opettaja varmaan syrjii mua, koska oon läski ja siks sain huonon numeron" :D

Sometimes I feel like the little girl who doesn’t belong in her own world
But I'm getting better
And I'm reminding myself

Meillä kaikilla on huonot päivämme ja sillon pitääkin mun mielestä syödä karkkia ja muistaa, että ehkä huomenna on jo parempi. Sit jos ei oo, niin käy ostamassa lisää karkkia. :D


Tässä muutamia asioita, joita kriiseilen usein ja nyt päätinkin sitten kääntää ne posiitivisiksi:


Läski on jees ja etenkin mun vartalotyyppi, joka kerää ryppyjä tohon lantion tietämille. Sehän on ihan pirun hedelmällinen (lue: päärynävartalo)
Kiiltävä naama on cool
"kesällä saa hehkua" kuten Mimmi asian kiteyttäisi.
Lyhyet ja lihavat jalat on kivat
, koska eipähän tarvii pelätä, että kukaan viheltelis hyvien säärien perään.
Luonnonkihara tukka on rento, ei tarvii ainakaan pelätä, että hiukset näyttäis koskaan samalta ja pysyis esim. hallinnassa.
Finnit piristää
, ne kertoo että ihonkin alla on elämää.
Hienhaju rulaa
, nykyäänhän on in olla luonnollinen.

:D

Kuunnelkaa toi biisi, mä ainaki tykkäsin siitä kovasti!

20 kommenttia:

  1. aivan ihana postaus, mulla meni kylmät väreet kun luin. sulla on ihan huippu asenne ja yritän ottaa siitä vaikutteita myös omaan ajattelutapaan(: yritän vaan olla välittämättä niistä jutuista joista en tykkää ulkonäössäni, se on vaan vähän vaikeaa!

    VastaaPoista
  2. Tosi kauniisti kirjoitettu ja niin totta! On aivan mahtavaa, että täällä blogimaailmassa on teidän kaltaisia tyttöjä, tosta asenteesta voisi moni ottaa oppia. Kiitos Peppi taas päivän piristyksestä! <3

    VastaaPoista
  3. Voi jestas, ootte kyllä niiin parhaita! :) pussss.

    VastaaPoista
  4. Kivan aito ja rehellinen postaus, niinkuin teidan tyyli nyt muutoinkin :) Holmoahan on, etta sita kuvittelee etta jos olis erilainen siita, tasta ja tuosta kohdasta niin ei tarvis masistella ulkonaostaan tuollaisina rumuuspaivinakaan, mutta kun kuuntelee ihmisia ymparilla niin huomaa, etta ihan jokaisella niita paivia on, "taydellisyydesta" huolimatta. Lohdullista sinallaan ;)

    Olen hetken aikaa teidan blogia seurannut ja olette kylla aika hulvattomia :D Kiva piristys muutoin niin samantyyppisessa blogimaailmassa (ts. taman ikaisten nuorten naisten kirjoittamien blogien joukossa) :)

    Niin ja piti sanomani: sulla on ihan huippunatit ja ystavalliset kasvot ja vaikutat videoiden perusteellakin sellaiselta sateilevalta tytolta :)

    ps. Biisikin oli kiva :) Vaikka ei pisamia voi kylla mitenkaan lukea minkaan sortin viaksi, ne on ihania! (Yllattaen taas ne kenella niita on runsain maarin inhoavat niita :D Mika siina on ettei voi olla tyytyvainen siihen mita on vaan aina pitaa haluta juuri sita toista (vrt. suorat/kiharat hiukset yms) :))

    VastaaPoista
  5. Mun mielestä te ansaitsisitte saada elantonne tän blogin kirjoittamisesta. Ootte sen verta ihanii. <3

    - Selma

    VastaaPoista
  6. Tämä postaus sai mut hymyilemään, aivan ihanaa!! :3
    Löysin teidän blogin muutama päivä sitten, rakastuin heti. Persoonallinen, hauska blogi, saatte minut hyvälle tuulelle, KIITOS. :)

    VastaaPoista
  7. Aivan ihana postaus ja muutenkin huippu blogi teillä! Oon vasta pari viikkoa teitä kyylänny ja kyylään kyl jatkossakin :DDD Aivan ihania ootte! =)

    VastaaPoista
  8. Siis oon ihan rakastunut teidän blogiin, ja te vaikutatte niin aidoilta ja ihanilta. Ja teidän suhtautuminen ulkonäköönkin on niin rentoa, että voin vaan toivoa että pystyn joskus ite samaan. :)

    VastaaPoista
  9. Munkin ihan pakko kehua - todella ihana postaus. Nosti hymyn huulille ja tipankin melkein linssiin. Näinhän sen pitäisi mennä - olla iloinen niistä asioista mitä jo on eikä aina ajatella, että pitäisi muuttua.

    Itse joskus totesin ystävälleni, että jos olisin ollut hoikka koko ikäni enkä tällainen reilusti ylipainoinen tapaus - olisinko luonteeltanikaan enää samanlainen?
    Eihän minua olisi kiusattu koulussa välttämättä samalla tavalla, enkä olisi siitä päässyt yli vastaavalla tavalla - ja samalla kehittänyt huumorintajuani ja sanavalmiuttani siihen mitä se on nyt.

    Jokaiselle siis - katso peiliin, näe ja tunnusta mahdolliset (kauneus)virheet ja totea sitten: "Mä oon silti ihana!"

    VastaaPoista
  10. Aika hassua, miten ihminen voi tosiaan olla itsensä pahin kriitikko.
    Päärynävartalosta tai kiiltävästä naamasta en tiedä mitään, mutta minä ainakin nään sinussa vain erittäin kauniin naisen!

    VastaaPoista
  11. Voi Peppi sie oot kyllä todella kaunis, tuntuu että mitäs sun pitää tuollaisia ajatella kun olet nii ihana jo. Ja mimmikin niin söpö että! Itekki oon LÄSKI ;D melkee samanlaine kuin te, ainakin samoja kokoja vaatteissa, ja saan kyllä jotenki voimaa ja hyvää mieltä. Oh, lovely you!

    -Lula

    VastaaPoista
  12. Vviivy: Hei ihana! Niin se on munkin ongelma, siihen tähdätään ja joskus me ehkä vielä ajatellaan kumpikin niin. Ihanaa, kun kommentoit. Kiitos <3

    Aa-Aa: Kiitos itsellesi, kun kävit lukemassa. Ihanaa jos piristetään ja on niin kiva saada tuollaista palautetta. Kiitos <3

    Heidi: Oot hei Heidi ite. <3 PUSSSSS!

    Johanna: Pisamat ei todellakaan oo munkaan mielestä mikään vika, haluisin niiiin paljon niitä itelleni. Mut niinku sanottu - se minkä ite näät kauniina toisessa, niin se luultavasti saattaa ite nähdä sen rumana. Hassua, mut tämmösiä me vaan ollaan. Kiitos piristävistä sanoistasi ja kiitos kun näet vaivaa kirjoittaessasi noin pitkän kommentin. <3 Arvostan.


    Selma: Aww ihana! Mä kyllä ihan mieluusti voisin kirjotella blogia päivätyökseni - se olis ehkä kivoin työ ever? :) Kiitos <3

    Shan: Ihanaa jos saadaan sut oikeesti hyvälle tuulelle. Me ollaan me, ei mitään muuta. :) Kiitos ja pusuja! <3

    Riksu: Tuu kyylään meitä jatkossaki. <3 sinne vaan sulle!

    Alma: Täällähän on vaan hyvännäköisiä läskejä! ;) Kiitos kun tykkäät, lämmittää mieltä :) <3

    Mou Rire: Itselläni on usein samanlaisia ajatuksia, olisiko sitä oikeesti samanlainen? Olisiko sitä luja ja napakka suustaan? Ihana kommentti sulta, kiva jos teksti herätti tunteita. Mussa myös :) Ei muututa, jooko? <3

    rachell: <3<3<3

    lauradelille: Aww ihana kommentti. Niinpä niin, näin me vaan nähdään itsessämme näitä vikoja, vaikka toiset näkisikin kauniina. Kiitos <3

    Lula: Läskit rulaa ja tässä blogissa niistä ei ainakaan oo pulaa! ;) Kiitos kommentista ja ihanaa jos meistä oikeesti saa hyviä fiiliksiä! <3

    VastaaPoista
  13. eiii hitto Peppi! IHANAAA!!! Kiitos!!

    Mulla tuli tippa linssiin kun luin tätä postausta.
    Niin tuttu tunne kun joskus on aivan paska päivä ja olo tosi ruma ja ällöttävä, eikä mikään innosta.
    Mutta nyt, aina kun sattuu tulemaan tälläinen päivä, niin tuun lukemaan tän postauksen ( ja kuuntelen biisin ehkä) niin varmasti päivä piristyy ja muistaa että on ihana sellaisena kun on. Ja muutenkin se täytyis muistaa aina.
    Kiitos, parasta, ihanaa.

    IHANAA!! <3

    VastaaPoista
  14. Jälleen niin ihana ja elämänmakuinen kirjoitus! Kiitos jälleen päivän aloituksesta.:) Halipus! :) <3

    VastaaPoista
  15. Ai kamala. Tämä läski itki eilen tätä lukiessaan ja lähellä on taas. <3

    -N

    VastaaPoista
  16. Emzzi: Tuu aina lukemaan, jos piristää! :)) Eiköhän meillä kaikilla oo joskus tollanen päivä ja sillon pitää sit vaan syödä karkkia! ;) <3<3

    Mimsi: Ihana <3 elämänmakuinen on ihanasti sanottu! Kiitos itelles, <3<3

    Anonyymi:
    Ihanaa, oot herkkis. Niin mäkin! <3

    VastaaPoista
  17. Onko teillä mitään vinkkejä, että miten pääsis eroon siitä kun pitää itseään vain ja ainoastaan rumana aina?

    VastaaPoista

Hellurei ja hellät tunteet! KIITOS jo etukäteen kommentistasi!

Hey you! Please, leave a comment. We would really appreciate that! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.