tiistai 18. elokuuta 2009

Paras ystävä ja lyllerön kohellukset osa 13456432345


Tänään lähin näkemään pitkästä aikaa parasta ystävääni, jonka kanssa meillä on menny aikataulut ihan ristiin viime aikoina. Ollaan totuttu näkemään aina pari kertaa viikossa, joten tää on ollu meille vaikeeta aikaa. No, tänään kyllä olin onnellinen kun kurkkasin ikkunasta alas ja siellä se tuttu limenvihreä paholainen odotti mua parkkiksella. "Hyppäsin" kyytiin ja huristettiin hengailemaan.


Ensimmäiseksi huristettiin tämmöseen antiikkikauppaan ettimään ystävälle pöytää. Käytiin muutamassa eri puodissa, nää oli sellasella ihanalla alueella ja tämmösiä vanhoja halleja, missä oli vaikka mitä vanhaa.

Läski yllättäen löysi myös sukulaisia ja sukukokous alkoikin samantien!

Siellä oli kaikkea söpöä mitä olisin voinut viedä vaikka mieluusti mökille.

Seuraavaksi huristettiin Kallioon ja lempparipaikkaamme, eli Soul Kitcheniin. Tänään söin puolikkaan grillatun kanan salaatilla ja nannaa oli! Ystävälle kelpasi ribsit, mmmm! Soul Kitchen on yksi parhaista paikoista Helsingissä ja sieltä saa aina hyvää palvelua. Suosittelen!

Kaunokainen poseeras läskille. Megaheart.

Otettiin juomiks taas noi ihanat soodavedet murskatulla limellä ja jäillä, nam!

Soulista mentiin käymään keskustassa ja kuvailtiin itteämme tommosen peilin kautta parkkihallissa. Tultiin siihen tulokseen, että peili oli leventävä. :D

Testattiin myös naamareita ja nää vois käydä melkeen ostaa seuraavaa baarireissua varten.. Ilmaisia drinkkejä varmaan tuotais eteen jatkuvasti ja jono miehistä yltäis ulos asti. :D

Käytiin vähän kiertelee kauppoja ja ystävälle tarttu mukaan nämä suloset kengät. Hintaa huimat 7e!

Itse ostin jälleen uudet nörttilasit, pari pantaa, pipon ja niittirannekkeen.

Tykästyin heti noihin rilleihin. Pukee läskiä, eikö?

Mulla juuttui tänään piilari silmään ja se halkes sinne. Mun koko silmä on nyt punanen ja verestävä, enkä saa sitä puolikasta pois. Miettikää miten eroottinen näky on lyllertävä Peppi punaisessa silmässään? Onko kellään mitään vinkkejä miten saan sen pois? Vesi tai mikään ei oo vielä auttanu. :D Siis voi LOL sanon minä. Miten mulle aina tapahtuukaan..

17 kommenttia:

  1. Aww, tuli kauhean ikävä parasta ystävää tätä lukiessa. :) Ja vähänkö repesin noille naamareille!! :D

    Itellänikin on pari kertaa haljennut piilari niin, että se toinen puoli on jäänyt silmään. Eka yritin sitä melkein tunnin sörkkiä sormella pois, mutta koska se ei auttanut (enkä nähnyt yhtään, missä se oli), niin soitin sitten vaan terveyskeskukseen ja kysyin apua. Siellä neuvottiin laskemaan hanasta silmään vettä niin kauan, kunnes se puolikas sitten joko itsestään tippuu pois tai sitten liikku semmoiseen paikkaa, mistä sen sitten saa pois. Eihän se kauhean kiva oo pitää silmää auki ja laskea siihen vettä, mutta mulla ainakin auttoi!

    VastaaPoista
  2. Auts! Piilarien ex-käyttäjä tunnen puolikkaan piilarin sirpaleen kivun. Auts auts auts. Joko se lähti pois?

    VastaaPoista
  3. Mulla on kans käyny toi piilolinssikatastrofi!! Yritin puol ikuisuutta tonkia sitä puolikasta pois silmästä mut se meni yläluomen alle (mikä tuntu muuten aika mehevälle..), sit juoksin paniikissa ulos ja siellä tuulessa silmät alko vuotaa ja se puolikas vaan tipahti poskelle :D

    VastaaPoista
  4. ei mulla muuta kun että repesin tolle edelliselle anonyymille :D

    VastaaPoista
  5. Eiiih, mä oon täällä kokoajan kommailemassa, mutta mikä antiikkiliike toi on? Potentiaalisia tuoleja näyttäis olevan yhteen työjutskaan.. (Tää sisustushässäkkäkin kuuluu mun toimenkuvaan noiden hääkolttujen ohella :)

    -minka <3

    VastaaPoista
  6. ihania ostoksia! mistä toi niittiranneke on? :)

    VastaaPoista
  7. Mullakin jäi kerran piilarin puolikas silmään, mut se meni yläluomen alle enkä siis saanut sitä itse pois, joten menin optikolle joka sai sen veke ehkä sekunnissa.. :) Suosittelen siis optikkoa tms. jos vielä aamulla vaivaa!

    VastaaPoista
  8. ääk. mun kaverilla jäi kanssa puolikas piilari silmään ja se katos johonki silmän taakse-> jouduttii lähtee sairaalaa ottaa se pois. :s ja hyi ne käänsi sen silmäluomen väärinpäin ja kaiveli sen sieltä. ;) :s

    VastaaPoista
  9. Itselläni kanssa on aina välillä pikku probleemoita pilarien kanssa, mutta yleensä saan silmätipoilla ja sorkkimisella piilarit tai niiden palaset pois ellei muu auta :P

    Ja muuten tykkään kovasti noista nörttipokista :)

    VastaaPoista
  10. Mä en nyt varmana saa unta ku luin nää piilarijutut - mä en oo tienny että tolleeki voi käydä, vaikka pidänki piilareita melkein joka päivä. Tai pidin ennen näitä juttuja ja ens yön painajaisia :'( että KIITTI VAAN :DDD ja aiheeseen liittyen, ihanat noi rillit <3

    VastaaPoista
  11. Nörttipokat on mahtavat! Mullakin on haljennu piilari silmään, älä ainakaan vedellä yritä sitä irrottaa, vesi vain liimaa osan silmään! Toivottavasti sait sen jo pois!! Väkivalloin suosittelen yrittämään! :D

    p.s.Mäkin rakastan Soul Kitcheniä!!

    VastaaPoista
  12. Anonyymi: Joo neidit vähän innostu noista naamareista! :D Mä eilen sun ohjeen mukasesti liotin sitä pois ja ensin se liimautu vielä pahemmin, mut sit se onneks kuitenkin valu pois sieltä! :D Nyt on silmä sit ihan punanen.

    Anonyymi: Kiitos! :))

    aba: Joo illalla hankasin sitä pois joku puolisen tuntia ja laitoin viel silmätipat yöks. Hittolainen et joutuu tommosistakin kärsiä! :D Kiitos sympatioista!

    Anonyymi: Mä repesin niin paljon tolle, koska mäkin lähin ulos koiran kanssa, et jos se vaikka lähtis tuulessa! :D Mut ei hievahtanukkaan! Hahahaha! :)

    -R-: Samoin! :DDD

    soul by the sea: Vitsi en muista sen nimee, mutta se on Tattarisuolla! Mä voin kysyä mun ystävältä, et mikä sen nimi oli. :) Kiva ku kommentoit, niin pitääkin! Tulee tosi hyvä mieli.

    nadjastrange: Kiitos söpöliini! :) Se on Lasten H&M ja poikien puolelta. Käy hakee omas, niitä oli paljon ja hinta joku huimat 3e! :)

    Sini kirjoitti: En ois pystyny nukkuu sen kanssa, se hankas niin paljon. Hävetti kulkea kaupungilla punasilmänä ja se sattu ihan hirveesti. :) Onneks sain pois, kiitos vinkistä kuitenki. En usko, että tää oli eka/vika kerta :D

    sanna: Kiitos tsemppauksista, yöööööh! :D Onneks sain sen pois!!!! En enää ikinä käytä piilareita, koska olis ihan hirveetä joutuu mennä sairaalaan poistattaa se. :D

    Maya kirjoitti: Joo niiden kanssa tulee aina välillä. Varsinkin noiden kertakäyttöpiilareiden kaa, ne kun on niin heiveröisiä. Mut nyt mul on kuukauslinssit, jospa välttyisin moisilta probleemoilta! :) Kiitos, mä tykkään kans ja odotan jo et pääsen korkkaamaan ne! :)

    NNA: Hahaha! :D No ei tommosia tuu ajateltua, mut onneks ne yleensä kuitenkin saadaan pois! Mäkään en ehkä enää voi käyttää piilareita, mut sit toisaalta en vois myöskään käyttää noita laseja ja se ois harmi! Kiitos :)(:

    Anonyymi: Kiitos, mä tykkään niistä kans! Ja joo, yritin väkivalloin, vedellä ja lopuks silmätipoilla. :D Nyt on pois ja silmä taas melkein kuin uusi, lol! Soul Kitchen RULES 4ever! Love.

    p.s.Mäkin rakastan Soul Kitcheniä!!

    VastaaPoista
  13. soul by the sea: Se liike on Puupaja Hgin Tattarisuolla. Niillä on kanssa Töölössä liike, yhteystiedot löydät www.puupaja.com :P t. parasystävä

    VastaaPoista
  14. Ihanan seepraset nuo norttilasit!! Ja komiat on kannykat kummalakin tyttosella!!

    VastaaPoista
  15. Mistä noin ihanat rillit? :O

    VastaaPoista
  16. parasystävä: olitkin nopeempi! pus <3

    Anonyymi: Jee mäkin tykkään ja joo, kännykät rulaa! :D:D

    oona: Spirit Store, mut eilen ei ainakaa ollu enempää! :o

    VastaaPoista

Hellurei ja hellät tunteet! KIITOS jo etukäteen kommentistasi!

Hey you! Please, leave a comment. We would really appreciate that! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.