lauantai 22. elokuuta 2009

Läskit taiteili yössä!


Eilen jäin töiden jälkeen suoraan kaupungille hengaa. Oon jo pari päivää ollu semi-kipeenä, mutta en halunnut missata muutamaa tärkeetä juttua. Näinkin töiden jälkeen yhtä tosi kivaa ystävääni (joo se on se sama poika, joka ei suostu tulemaan kuviin tai jos joutuu, ni haastaa blogin oikeuteen :D) ja se juoksutti mua ympäri helsinkiä, koska en tajunnut pätkivän puhelimeni takia, että se oli BEAMISSA ei BEAMHILLISSA. Puuskutin ympäri keskustaa hikisenä ja vihdoin löysin etsimäni. Mentiin Javaan yhille, koska olin ilmottanu haluavani olla siellä klo. 17:00 kattomassa I Love Viviania, jota hehkutin jo eilisessä postauksessa.

No siis awww, pojat oli ihan supersulosii ja niistä kuuli, et ne on tosi lahjakkaita.

Biisit oli loistavia, erityisesti Sex and Money ja tää läskihän ihastu ihan täysin tohon laulajaan. Haluisin sen ehkä herätyskellokseni, koska se ois maailman piristävin herätys! Ihana.

No sit menin käymään Mimmin töihin ja hengailin siellä hetken. On muuten maailman rankkaa, kun hengaat siellä, koska aina tekee mieli ostaa jotain. Haistelen aina niitä kaikkia tuotteita ja kyselen "mitä tää on" "mitä tää sit on" ja oonkin havainnut, että aina kannattaa kysyä, niistä tuotteista saa ihan uusia ulottuvuuksia irti. Kuten sain eilen kuulla ihan loistavia vinkkejä siitä mattavoiteesta, jota nyt yritän testata, että olisko se parempi ku aiemmin käyttämäni. Ostin sitten tietty myös sen Mimmin hehkuttaman hamppu-käsivoiteen. Se on ihan täydellinen! Oon tänäänki jo laittanu sitä kahdesti.... (kello on 12 päivällä, lol).

Mimmi pääsi töistä ja lähettiin kattelemaan Espalle ilmapalloja. Olin kertonut, että siellä on joku ilmapallo show, koska poikaystävän kaveri oli siitä puhunut. Me luultiin Mimmin kanssa, että siellä on jotain tavallisia ilmapalloja mitä lähetetään ilmaan, mut kyseessä olikin jotain "vähän" erilaista... :DDD Mimmi viel dissaili mua monta päivää, et "joo mennään kattoo sun ilmapallo showta, wooow en malta odottaa" Sit ei ensin edes löydetty sieltä mitään muuta paitsi yks puuhun tarttunu tavallinen ilmapallo, ni oltii et jes tässäkö tää sit oli.. Käveltiin kuitenkin sitten Espaa eteenpäin ja löydettiin näitä:


Nää kuvat otti poikaystävä, meidän kuvissa näky vaan päälakia ja pimeetä.. Ollaan vissiin ihan hyviä valokuvaajia.. :D

Ei jaksettu pitkään juosta näiden perässä, koska tajuttiin että oltiin ihan liian kaukana. Me lösähdettiin Glo-hotellin eteen istumaan sellaselle penkille ja istuttiin siinä varmaan tunti tuijottamassa ohikulkevia ihmisiä. Ei läskit jaksanu hirveesti köpötellä ympäri kaupunkia, kun oli hirvee nälkä, väsytti ja oli tultu seistyä jo monta tuntia.. Siinä sitten törötettiin ja näytettiin varmasti sporttisilta.

Matkalla junaan törmättiin kuitenkin Kallion tyttöihin ja Tiina tulikin meidän kanssa poseeraamaan. Mimmi muuten näyttää tässä kuvassa ihan ruipelolta :DD

Meillä oli nälkä ja mentiin tunneliin kiduttamaan itteämme niihin kaikkiin tuoksuihin.. Onneks Makuuni ei ollut enää auki, olisin menny heti tutkimaan onko sinne tullu jo Rollo-toffeita.....

Sit kuvailtiin asuja.

Mimmin asu:
Lasit: Pepin, korjattu (jeps, se liimas ja NITO niitä ja ne tipahti mun päästä, kun kokeilin :D)
Huivi: Tiinalta varastettu (Peppi varkaana)
Takki: GT, koko XL
Toppi: Bershka Barcelona, koko L
Koru: Antti Asplund
Hame: kirppis
Kassi: Saurus
Leggarit: H&M, koko 42 Italia
Kengät: Nike, Italia



Pepillä myös oli päällänsä vyö, mutta se oli hautautunut makkaroiden sekaan.
Peppi murjotti, koska teki mieli herkkuja.

Lasit: Spirit Store
Biker: Gt, koko L
Mekko: Kirpparilta joku vanha suomalainen hame, koko 42
Laukku: Bianco
Vyö: kirpparilta
Leggarit: H&M, koko L
Kengät: H&M, koko 37

Poikaystävä bongas meidät junasta. Mimmi oli ilosena, koska sen jääkaappi oli täynnä ruokaa ja yritti kutsua meitäkin syömään.. Ei kuitenkaan voitu, kun piti käyttää koira ja oli niin paljon kaikkea muutakin ja väsytti ja oli kipee olo ymsyms. (TOTUUS: Hissi rikki, läski ei jaksa kävellä yhdeksää kerrosta)

Poikkis kuvaili melkosen vakavaa ja väsynyttä Peppiä junassa, joka oli jostain kumman syystä juuri kieltäytynyt pizzan tilaamisesta. Saattoi johtua siitä, että käytiin aiemmin kaverin kanssa myös pizzalla Virgin Oilissa ja kaks pizzaa on liikaa yhden päivän aikana.. :D (vai onko?)

No alko se hymykin irtoomaan, kun pääs kainaloon.

Me ei olla muotiblogi, enemmänkin ehkä muotoblogi, mutta näköjään meidänkin postaukset löytää nykyään kätevästi myös täältä . Vaikuttaa melkosen kätsältä palvelulta, jos haluaa seurata enemmänkin blogeja!

PS. Osallistukaa meidän arvontaan. Noi Paul Mitchellit on ihan törkeen ihania ja laadukkaita!

8 kommenttia:

  1. Oijoi, näin noista palloista juttua uutisissa. Harmittaa hiukan ettei tullut lähdettyä. Ei Tampereelta niin pitkä matka kuitenkaan ole.

    VastaaPoista
  2. Haju: Luulin, että tää koko blogi on RIKKI, ku kukaan ei kommentoinu :DDD


    PELASTIT ILLAN!! KIITOS! :D

    VastaaPoista
  3. Haa söpöt söpöt lasit :D Ristikoru on myös hieno.

    VastaaPoista
  4. Nuo Pepin lasit näytti jotenkin hämäävän tutuilta, mutta sitten muistin että hipelöitsin niitä (niiden kaksoissiskoa tms?) himoiten Spirit Storessa semmonen viikko sitten :D
    En sitten ostanut, mutta ne on kivat!

    VastaaPoista
  5. Laureate: Kiitos, mä rakastan kaikkii lasei! Ristikorui kans, omani on unohtuneessa paikassa tällä hetkellä :////

    paula: Ne on just kivat mun mielestä kans! Ehkä sä oot hipelöiny mun laseja, jotka sit menin ja ostin? 8)

    VastaaPoista
  6. i love vivian on mahti! laulaja on kaverini, ihana tapaus ;)

    VastaaPoista
  7. Anonyymi: Mä en oo vielä tutustunut ko. bändiin. Täytynee tehdä se kuitenkin pian! (Eli heti ku näin kuinka söpöjä poikia ne on!)

    VastaaPoista
  8. Katkeroituneet läskit! Ei kannattaisi alkaa ihannoimaan lihavuutta ja välittämään sitä eteenpäin. huora. ei ole meidän vika että itsekurinne ei riitä laihduttamiseen. olette yhteiskuntamme häpeäpilkku ja huono roolimalli nuorille naisille.

    VastaaPoista

Hellurei ja hellät tunteet! KIITOS jo etukäteen kommentistasi!

Hey you! Please, leave a comment. We would really appreciate that! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.