sunnuntai 9. elokuuta 2009

Kesällä ISO saa hehkua!


Huomenta!


Kysynpä vaan, että kuka läski herää vapaaehtoisesti ainoana vapaapäivänään kahdeksalta?!? No tiedän ainakin tällä hetkellä pari masokistia, ollaan nimittäin Pepin kanssa lähdössä kiertämään kirppiksiä ja kyllähän siellä pitää heti ensimmäisten joukossa niitä puolijoukkuetelttoja olla väijymässä. Tekis oikeesti vaan mieli laittaa pää tyynyyn ja puhelin äänettömälle...

Kosmetiikkapostauksia on paljon toivottu ja haluaisinkin nyt tiedustella teiltä, että minkälaisia kosmetiikkapostauksia toivotte?

Ollaan Pepin kanssa mietitty, että tulossa on esim. omista luottotuotteista postauksia, näitä meikkikuvia ja muutakin, mutta onko erityisesti jotain toiveita joita tässä nyt lähtisin (tai lähtisimme) toteuttamaan?

Paljon on kyselty myös omasta ihonhoidostani ja siitä on kyllä luvassa oma postauksensa.

Työkaveri (eri ku viimeks) teki minulle taas meikin ja kokeili vähän uutuusluomivärejä. Meikistä tuli tosi kiva, harmi että kamera tosiaan syö nuita värejä aika paljonkin. Meikissä käytetty siis vaaleanpunaista, hopeaa ja vihreää shimmeriä.







Mimmin kauneusvinkki:

Kesällä iho saa hehkua, älä puuteroi ihoasi pakkomielteisesti mattapintaiseksi, vaan anna sen kuultaa! (Peppi on tästä toisinaan hieman eri mieltä :D)


PEPPIEDIT: Anteeksi vaan Neiti Ammattilainen, mutta lasketteko rasvaisen kiillon höystettynä parilla finnillä hehkuksi??? :DDD


Ps. Eilen ajattelin alottaa laihiksen (ylläri) ja muuttaa ruokavaliotani radikaalisti. No Peppi on aina puhunut herkuttelupäivän tärkeydestä dieetillä, joten aloitin sitten sillä. Ja en jaksanut edes syödä pois kaikkia herkkuja, joten ei vieläkään päästä alottamaan ihan puhtaalta pöydältä... Tänään herkuttelupäivä part 2???

8 kommenttia:

  1. Huomenta! Mua kiinnostaa teidän ns. perusmeikit, eli arkimeikki sekä bilemeikki. Myös just noi luottotuotteet kiinnostaa. :) Ootte kivoi!

    VastaaPoista
  2. Kertokaahan hyvät vinkit... Mitkä kirpparit olette havainneet käymisen arvoisiksi täällä pääkaupunki seudulla?

    ...Nii, ja mitä löysitte kierrokselta?

    VastaaPoista
  3. hiukset ei varmaan varsinaisesti lueta kosmetiikaksi? mut jos niistä sais jotain pientä mainintaa edes; millä sävyillä värjäätte, oma väri, hoitotuotteet, miten laitatte arkena ja viihteelle...? :))

    VastaaPoista
  4. Saara: Tulee :) Kiitos! Säkin ehkä oot kiva ;)

    Anonyymi: Kävästiin just Hietalahdentorilla ja Valtterissa. Mukavia löytöjäkin tehtiin, laitan kohta tarkempaa postausta...

    Anonyymi2: Kyllä hiustuotteetkin ovat kosmetiikkaa, joten niistäkin luvataan tehdä kyllä postaus :) Minähän olen siis kampaaja, joten jos kiinnostaa niin aiheesta muutenkin voin postailla.

    Tällä hetkellä mulla on täysin oma väri hiuksissa.

    VastaaPoista
  5. Mua kiinnostas tietää, millaisilla sävyillä kulmia kannattaisi meikata. Haussa olisi ruskea luomiväri tai vastaava kyseiseen puuhaan. Jotenkin oon kyllästynyt kynän kanssa pelailuun ja haluaisin sellasen vielä luonnollisemman lookin. Auttakee. Teillä on nätit meikit aina molemmilla. :)

    VastaaPoista
  6. Ihana meikki! Mulla on aina vaikeuksia silmämeikin kanssa.... Yleensä jumitan yhteen väriin ja sitä on sitten aina (tai sitten olen ilman silmämeikkiä). :)

    VastaaPoista
  7. hei tehkää joku sellanen ruokapäiväkirjan tyyppinen juttu, et mitä kaikkee ootte päivän aikana vetäny :D

    VastaaPoista
  8. Anonyymi3: No esim The Body Shopilta löytyy kulmakarvaväripaletit, kolme eri väriä, kahta väriä paletissa, josta saa miksattua oman sävyn. Tosi hyvä ja riittosa!

    Helene: Kiitos :) Joo mullakin on semmoset luottovärit, joita sutasemalla pääsee pitkälle. Välillä tekee mieli hifistellä ja onkin mahtavaa, kun on luovia ja kokeilunhaluisia työkavereita, jotka loihtii ties minkälaista meikkiä :)

    Anonyymi4: Joo just naurettiin yks sunnuntai, että tästä päivästähän sais tosi hienon ruokapäiväkirjan :DDD Tuli nimittäin syötyä PALJON!

    VastaaPoista

Hellurei ja hellät tunteet! KIITOS jo etukäteen kommentistasi!

Hey you! Please, leave a comment. We would really appreciate that! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.