tiistai 11. elokuuta 2009

Mimmin Top 5 meikit @ TBS!

Jos jollekin on jäänyt vielä epäselväksi, työskentelen siis The Body Shopilla kosmetiikkamyyjänä. Olen työskennellyt ko firmassa nyt kaksi kesää ja talvisin aina koulun ohella. Parempaa työpaikkaa en kyllä voisi toivoa! Jostain kumman syystä minulle on siis kertynyt aikamoiset määrät kyseisen firman tuotteita (ja näyttää kertyvän kokoajan lisää).

The Body Shopilla, kuten mielestäni jokaisella sarjalla, löytyy valikoimistaan aikamoisia helmiä. Listasin ensimmäiseksi teille meikkituotelempparini.


Mimmin Top 5 The Body Shop-meikit



Shimmer cubesit: Minulla löytyy näitä kuutioita varmaan ainakin viisi erilaista settiä. Kuutiot ovat käteviä, koska ne on jokainen pakattu erilleen ja niistä saa näinollen kätevästi otettua tarvittavat sävyt matkaan. Yksi kuutio on tosi riittoisa (4x4g, TBS normiluomivärinappi 1,4g, hinnassa siis suhteessa aikamoinen säästö) ja pigmenttiä on mukavasti. Ehdottomiin luottosävyihini kuuluu tuo keskimmäisen cubesin hopea. Shimmer cubeseja tulee aina myös vaihtuva kausiväri (kuvassa vasemmalla). Love it!



Kulmaväripaletti: Kulmakarvoille suunnattu paletti, joita löytyy kolmea eri sävyä. Jokaisessa paletissa löytyy vieläpä kaksi eri sävyä. Kätevä myös rajauksissa kosteana. Mukana tulee pensseli, mutta itse en käytä ko pensseliä. Toooooodella riittoisa. Minulta löytyy yhä vanhoilla kuorilla oleva paletti (meikkisarjan ulkoasu uudistui kolmisen vuotta sitten) ja sitä on vielä rutkasti jäljellä!

(H&M:lla taitaa olla aika suora kopio tästä paletista tällä hetkellä myynnissä, mutten ole testannut)



Hi-shine "Stop violence in the home"-huulikiilto: Eli kotiväkivallanehkäisemiskamppanjan huulikiilto josta saa aivan ihanan kiillon.


Shimmerit: Nämä shimmerit toimivat loistavasti meikissä esim kulmaluulle ja silmän sisänurkkaan sipaistuna. Rajauksen päälle laitettuna saat intensiivisemmän sävyn esiin. Itse levitän näitä shimmereitä yleensä sormilla, niin tavaraa saa reilusti.

Tea rose-poskipuna: Tea rose on vakio poskipunasävyni, jos tarvitsen pelata varman päälle (tai on muuten vaan kiire). Tea rose poskiin, hopeaa shimmer cubesia silmiin ja punaiset huulet. Avot!



Haluatteko seuraavaksi postauksen suosikki TBS kasvotuotteista, vartalotuotteista vai oheistuotteista? :)

22 kommenttia:

  1. Kasvotuotteista kiitos! Lomat on loppu ja arki alkaa, niin alkaa hieman tuo naaman ulkomuoto huolestuttamaan, kun ei enää voi hipsiä räkäverkkareissa ja mahd. isot aurinkolasit päässä mökillä :D

    VastaaPoista
  2. Vartalotuotteista! :)

    VastaaPoista
  3. Iik ihania, haluan tollasen Shimmer cubesin! Onko valikoimassa sellaista, jossa olis vain esim. harmaan/hopean sävyjä, kun noi ruskeat ja punertavat ei käy mulle yhtään? Ja vartalotuotteita seuraavaks :)

    VastaaPoista
  4. Vartalojuttuja!:) Ne voit, aah!<3

    VastaaPoista
  5. mäkin haluaisin kuulla vartalotuotteista! oma nahka on kun sahara, varsinki talvisin ja ois kiva löytää joku hyvin kosteuttava rasva apoteekin töhnien lisäks. :)

    VastaaPoista
  6. Onks teillä vegaaneille sopivia meikkejä, esmes jotain puutereita yms? Mulla on jäänyt noi tbs-ostot aika vähäisiksi sen l'oreal-yhteyden takia yms., mutta ois silti kiva tietää vastaisuuden varalle...

    VastaaPoista
  7. Hei voisitko laittaa vähän noiden hintoja kehiin? Kiitos :)

    VastaaPoista
  8. mäkin haluan esittelyn vartalotuotteista! :))

    VastaaPoista
  9. Kuinka paljon rahaa käytät suunnilleen kuukaudessa kosmetiikkaan? (:

    VastaaPoista
  10. kiva postaus! vartalojuttuja kaipaan minäkin :)

    VastaaPoista
  11. mä oon ihastunu tohon kulmaväriin ja siitä on tullu ihan must-have meikkituote! Mulla on siihen TBS:in vino pensselikin, joka on myös ollut huippu!

    VastaaPoista
  12. Kasvotuotteista halutaan postausta täältä suunnalta :) !

    VastaaPoista
  13. Haa mikä aihe: löysin pari viikkoa sitten BS:n vartalovoin (jos tuo nyt edes on suomea, kuitenkin se coconut body butter!) ja suihkusaippuan, coconut shower creamin. Ne on parhaimmat, joita olen vuosiin käyttänyt. Ja se kookostuoksu! Koukussa ja varmasti ostan lisää, kun nuo loppuu. Myös antiallergia-ripsari on ollut hyvä. Shimmerit täytyykin testata... Ja ettiä joku tosi kevyt puuteri. Sellainen puuttuu.

    Kasvotuotteista olisi kiva lukea, niitä en tunne. Varsinkin niistä, jolla tämä lärvi kaunistuu heti +100 %. =)

    VastaaPoista
  14. miks haukutte itseänne läskeiks ku ette te musta ees oo nii lihavia:o

    VastaaPoista
  15. Kasvotuotteet kiinnostaisivat minuakin. Ja pakko sanoa, että olen viimeaikoina niiiin koukuttunut blogiinne. Hirveän hauskasti kirjoittelette :D

    VastaaPoista
  16. Kraah, ostin viikko sitten teidänkin jossain postauksessa mainitseman ionisavinaamion ja koklasin tietysti hei. Jumaskökäle nyt on naama täynnä semmosta pientä röyhelöä...yök, kaikki kesän aikana syöty jäätelö pukkaa vyötärön lisäksi ihohuokosista...Kannattasko lätkiä samaa naamiota avuksi vai antaa ihon "levätä"?

    VastaaPoista
  17. Mulla kiinnostais myös hiustökötit:) vaikka ei niitä vissiin tbs:ssa ookkaan!

    VastaaPoista
  18. kasvojuttuja halutaan!

    -suvi

    VastaaPoista
  19. Itse toivoisin kovasti kasvotuotteista seuraavan jutun :) kesän jälkeen alkaa tuo naama kukkimaa hirveästi >:
    loistava blogi ! ;)

    VastaaPoista
  20. Maiju: Tossa on kaikki kolme shimmer cubes palettia, jotka on tällä hetkellä. Ei oo harmaata, toivottavasti tulis syksyks/talveks. :(

    Anonyymi: Joo, vaikka Loreal osti TBS:n niin silti TBS:n arvot yms. ovat säilyneet ennallaan, eli niihin ei ole oikeuksia kajota tai niitä muuttaa. Kivi- ja meikkipuuteri sopivat vegaaneille (irtopuuterista en oo ihan varma, voin tarkistaa) ja myöskin mineraalimeikkivoide, joka on kuitenkin tosi kevyt.

    Anonyymi2: Kaikkien muiden hinnat taitavat näkyäkin, paitsi poskipunan joka on 14,70€. Tarkoitus ei ole kuitenkaan mainostaa, vaan mainita vaan suosikkituotteeni TBS:n meikeistä, sillä en hintoja varsinaisesti laittanutkaan.

    Anonyymi3: Riippuu tosi paljon kuukaudesta. En kuitenkaan kovin älyttömiä summia :D Voisin tehdä jonkun kuukauden kosmetiikkaostoista vaikka pienen seurannan. Kuitenkin töistä saan jonkun verran kosmetiikkaa etc.

    little miss muffin: Se on oikeesti tosi hyvä, siksi sen tähän listasinkin! :) Samoin se sivellin, harmi ettei meillä oo sitä enää valikoimissa :/

    Keiju: Joo tällä hetkellä listaan siis vaan henk. koht. suosikkini, mutta voisin tehdä vaikka kaikkia mahdollisia kysymyksiä varten oman postauksen? Luin tänään yhtä mainoskansiota ja TBS ei muuten mainosta mitään mitä ei voi todistaa. Kuten että "Tasoittaa rypyt kuudessa viikossa" :D

    Kookos on kesällä kiva :) Siitähän poistu nykyään kokonaan säilöntäaineet :)

    anonyymi4: Kaikki meidät tuntevat ja nähneet voivat todistaa meidän oikeasti olevan läskejä :D

    Anne: Joo, I told ya! (Tai toivottavasti ainakin myyjä kertoi...) Se on ihan normaali reaktio, se vetäsee oikeesti kaiken ä-än pintaan :D Anna vaan rauhottua, kyllä se siitä :)

    Anonyymi5: Löytyy TBS:ltä hiustuotteetkin. Tässä postauksessa kuitenkin vaan henk. koht. lemppareitani meikeistä. Muut hiustökötit joita tulee käytettyä esitellään myöhemmin :)

    Ja kaikille muille tiedoksi, että sekä vartalo- että kasvosuosikkituotepostaukset tulossa!

    VastaaPoista
  21. Ooh, haluun tulla sun luo meikkiostoksille! Mun on jotenkin tajuttoman vaikea itse osata ostaa juuri luomivärejä!

    Olitkos Forumin TBS:ssä, vai missä?

    VastaaPoista
  22. okei... eli jos mikko ottaa suhun yhteyttä lahjojen merkeissä, niin voit ujuttaa ton huulikiillon mukaan! :D

    VastaaPoista

Hellurei ja hellät tunteet! KIITOS jo etukäteen kommentistasi!

Hey you! Please, leave a comment. We would really appreciate that! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.