torstai 13. elokuuta 2009

Videoblogi: Peppi täällä jälleen moi!

Jeps, tänään on taas aika Pepin videopostaukselle. :D




Tässä ei sit oo mitään Photoboothin efektiä (kuten tunneli, pullistuma, venytys yms.) päällä , vaan oon ihan luonnostaan näin "nätti" :D

35 kommenttia:

  1. Voii mikä pirteä ilmestys taas! :D Pakko mennä heti lisää teiät, mulle saa laittaa kaikkii noloi kommenttei vaik joka päivä jee!

    VastaaPoista
  2. Hei oletpa kaunis!=) Miten olet meikannut silmät tässä videolla? tosi kauniit simmut omistat

    VastaaPoista
  3. Tiia: Jee kiva ku lisäsit, noloja kommentteja tiedossa! ;D

    kakara: hei kiitos vaan :) oon meikannut ne niinkin ihmeellisesti kun ripsivärillä :D ripsaria laitoin aamulla ja sit ulkonurkkiin ihan vähän mustaa väriä bodyshopin kulmaväri-paletista :DD oon varsinainen pro-meikkaaja ;) kiitos, hyvin ne ainakin saa väännettyä kieroon!

    VastaaPoista
  4. Vitsit, näytät tosi tutulta ja kokoajan vaan mietin enemmän että missä oon nähny sut.. (tää ei sit oo epätoivonen iskuyritys!) ;D mutta joo, mietinpä varmaa seuraavatki viikot! :D Nätti vaikka naama väännettynä ;)

    VastaaPoista
  5. räppitsirbula ;D

    VastaaPoista
  6. hahaa, ihanaa, että ihmiset tekee videopostauksia....

    VastaaPoista
  7. oot niin kaunis :) ja iloinen ja pirteä ilmestys! munkin on ehkä pakko kohta uskaltautua lisään teidät, koska haluun olla teidän kaveri!

    VastaaPoista
  8. Mun mielipide on kyllä se, että läskit on erityisen hyviä just tietokoneiden kanssa. Itellä on kokemusta mm. koneiden kaatamisesta, tiedostojen kadottamisesta, tiedostojen hävittämisestä, pullanmurusista näppiksellä jne jne.

    Ps. Ihan säälistä lisäsin molemmat kavereiksi. Ei vaan, ootte mun ekat julkkisfrendit, jeeee :D !

    VastaaPoista
  9. varmaa eka videopostaus jonka katoin kokonaan :D
    ja tekisin iteki noita paljon enemmän, mut ku mulle aina jotenki sattuu ne ihan jäätävät "alotuskuvat" tohon videon stilli-alotuskohtaan :D eli siis joku 4 sierainta auki ja hampaat otsassa ja ainaki 6 kaksarii :D
    ja söpöi kuvii!

    VastaaPoista
  10. hahhah voiei oot taas niin söpönä tässä :D mulle kans feisbuukkii kaikkee noloo ku mäki pistän sulle :D <3

    VastaaPoista
  11. Aiiiivan iiiihana blogi teillä! :) Pari päivää sitten vasta tän löysin ja oon ehkä koukuttunut tähän jo pahemmin kuin irtokarkkeihin.. Ja toi on jo toooosi paha..I know! :)Oon siis lukenu jo kaiken,mitä ootte kirjotellu ja nauranu itteni ihan tärviölle,et kiitti vaan.. :)
    Jatkakaa samaan malliin! :)

    -minka <3

    VastaaPoista
  12. Cava: Niinkö? Mistäköhän? Jostain galtsusta kuitenkin? Olin siellä joskus pari vuotta sitten ja jos oot esim. käyny kuolaamassa mun kuvia? :D

    masistelija: Mä niin arvasin, että käyt hakemassa täältä piristystä. Ihanaa, että sun elämästä löytyy tämmöinen valo! ;)

    Mikael: No eiks oo :D Tee säki!!

    Anonyymi: Siis mitäH?!?! Etkö oo vieläkään lisänny? Alahan uskaltautua, mekin halutaan olla sun kavereita. :)

    piiapauliina: Joo mullakin jotenki oudosti on aina näissä valkosissa näppäimissä semmosia ruokatahroja.. Mistä lie johtuu? Ilmeisesti toi mun 65kilonen toinen puoliskoni (en puhu nyt toisesta jalastani, vaan poikaystävästäni) syö koneella. Itsehän en koskaan ;)

    Tara: Onnittelut siitä :D Mä en oo ite viel pystyny kattoo tota kokonaan ja MÄ NIIN TIEDÄN MISTÄ PUHUT noiden alotusilmeiden kanssa. Miks niissä näyttää aina ihan urpolta? :D Kiitos, söpö kuin sika pienenä! ;)

    fffrida-frida: No sä oot kyllä jo mun fb-pommituksen uhrina! ;) <3<3

    Anonyymi: Aiiiivan ihanaa, kun tykkäät. Kiitos <3 Toi on kyllä jo paha, mut onneks lukeminen ei (ainakaan toivottavasti) lihota,kun irtokarkit taas lihottaa.. :D Ihanaa jos oot lukenu, toivottavasti sillon näky vielä kuvatkin. Nyt ne on historiaa :DD

    VastaaPoista
  13. Voi ihanuus peppi...nää sun videoblogimerkinnät on niin piristäviä ja ihania! :D Oot niin todella valloittava ihminen... Voin vaan kuvitella että oot jotain tosi tosi parhautta irl ja just sellanen ihminen jonka jokainen toivois löytävän kaveripiiristään.
    -viola

    VastaaPoista
  14. Viola: Kiitos paljon :) kauneus on aina katsojan silmissä ja niin myöskin parhaus. :D

    VastaaPoista
  15. Niin ja lisäähän meidät kavereiks facebookissa! ;)

    VastaaPoista
  16. Ei tälläinen blogiton uskalla teitä lisätä ku ihan nobody olo :''(

    VastaaPoista
  17. hallootahalloota, nyt lisäämään meidät kavereiks :)

    VastaaPoista
  18. mun pitää vielä harkita asiaa, että tohdinko :) -viola

    VastaaPoista
  19. Oi,mulla on uus ihana kaveri facebookissa.. :)
    Juu,onneksi ehdin nähdä kuvat,ennenkuin ne katosi!
    Mutta mukavaa viikonloppureissua sulle! :)

    Uusia ihania postauksia+kuvia odotellessa..
    -minka <3

    VastaaPoista
  20. Hihii "kilot on mun ilo" :D pitaa ottaa toi asenne ku en oo taas jaksanu salille johonki viikkoon :)
    ma lisaan sut kaveriks feisbuukissa HETI NYT! :D

    VastaaPoista
  21. hahah katoin ton videon ja laitoi musiiikin soimaan sen jälkee ja alko soimaan lapdance! en kestä. noni moi voitais nähdä pian ! <3 öitä toivoo sirpa vähä kaljukkapäissäääää!

    VastaaPoista
  22. Ihan huippu blogi! Seuraillut tätä lähes alusta asti, nyt vasta uskaltauduin kommentoimaan.
    Ehkä uskaltaudun lisäilemään myös fb:ssä.. :D

    VastaaPoista
  23. Sulla on ehkä täydelliset hampaat (mulla ei)! Muuta en osaa tosta sanoa, koska en voinut töissä katsoo sitä äänet päällä :D

    VastaaPoista
  24. Minka: No niin on ja kiitos paljon, pidän hauskaa!<3

    Sanni: Oot mun fbkamu, jee! :D ja niinhän se menee, kilot on mun ilot lol! :D <3

    Sirkku: hahaha APUA! :D <3<3 voi niin todellakin pitää nähdä pian! pussssssss <3

    Hanna: Kyllä pitää uskaltautua ;) Kiva, kun oot seurannut alusta asti - ihanaa, että jotkut jaksaa oikeesti lukea meidän juttuja ;) Kiitos <3

    Maian: Öö ne on kaukana täydellisistä, i promise! Mulla on lasten hampaat :D Ne on sellaset pienet neliöt, ihan erilaiset ku muilla. Plus että mulla on etuhampaissa kulumia, kun oon narskutellu niitä JA multa puuttuu yks hammas takaata hoitovirheen takia :DDD et siinä on todellista täydellisyyttä ;) Läski, hampaaton nainen. Mitä voikaan mies enempää toivoa? ;);) Kiitos silti <3 ps. ihanaa, et oot kattonu ilman ääniä :D Huippu!

    VastaaPoista
  25. täytyy kiittää tylsää toimistotyötäni, sillä ilman sitä ja tuntien surffailua, en olisi löytänyt tälläistä blogihelmeä! :) oon tässä parisen viikkoa lukenut blogianne ja käynyt kaikki merkinnät läpi. te tytöt ootte ihan hulvattomia ja samastun niin noihin 'fat people are harder to kidnap'-tyyppisiin juttuihin! yks mun suosikkiläskivitseistä on 'if swimming is good for your figure, explain me whales'. ja klassikko 'rantakunnossa ne hylkeetkin on'

    oon aikalailla samaa koko luokkaa kuin te, ja niin mahtavaa kuulla etten oo ainoo joka pistää omat läskinsä läskiksi! ja välillähän saa masistella. niin ihanaa lukea jotain muutakin kuin kokoa 34 olevan tytön blogia jossa on elämän kriisi kun piti kerrankin ostaa kokoa 36.

    tiedättekö tunteen kun pyöräilee vastatuuleen, tai miksei myötätuuleenkin, ja tuntuu että on kiva vauhti meneillään vastuksista huolimatta, naama hieman punoittaen, mutta kuitenkin 200 metrin aikana sinut kevyesti ohittaa moni esim. äiti lapsensa kanssa, iäkkäät ihmiset ja hetkessä nuo kaikki ovat jo horisontissa ja samalla pyöräilyn ilo katoaa eikä tiedä puuskuttaako turhautumisesta vaiko huonosta kunnosta? tai no, kyllä sen tietää mutta voidaan esittää ettei tiedetä :D mutta onneksi läskit menee lujempaa alamäessä! :D

    eli siis kiitos peppi ja mimmi, mimmi ja peppi!

    VastaaPoista
  26. sanni: Kiitos ihan hirveesti ihan mahtavasta kommentista!!! Ihanaa, että laitat kans läskit läskiksi - välillä tietty masennellaan, mutta se nyt kuuluukin asiaan. Tarkotushan on kuitenkin elää tätä elämää, eikä miettiä miten inhottavaa se on, ku ei mahduta (vaikka kuinka survois) niihin 34-kokosiin vaatteisiin.

    Tiedän ainakin itse (eiköhän Mimmikin voi samaistua) ton tunteen niin täysin! Mun 74v mummi on paljon paremmassa kunnossa, kun minä 24v :D Se käy päivittäin tunnin kävelyllä ja painaa alle 60kg :DD On kiva aina sen vieressä kävellä, tulee sellanen olo et tekis mieli vihellellä ja olla ku ei oliskaan.. Niin ja tiedät varmaan kans sen tunteen, kun kävelet ulos esim. junasta ja sit huomaat jääväs aika nopeesti sen koko ihmislauman hännille? Ite aina esitän, et näprään esim. Ipodia, jollon kukaan ei varmasti huomaa, et oon läski, enkä vaan pääse jaloistani niin nopeesti..

    Kiitos Sanni, kun luet meitä. Piristi ihan hirveesti mieltä ku kommentoit! :)

    VastaaPoista
  27. viime vuonna kävin työn puolesta vaa'alla joka ei vain laske kiloja vaan myös fyysisen iän. kun 50-vuotiaiden fyysiseksi iäksi tuli +-30, niin minä 25 vuotta.. noh, arvata saattaa :D

    ja tuli mieleen, että on pakko tulla tänne myöntämään että kun kaikkia muita ällöttää morgan spurlockin dokkari supersize me.. niin mulle tuli kauhea nälkä sitä katsellessa. :C :DD

    tuun muuten parin kaljan jälkeen joskus jossain kemuissa avautuu, näyttää että käytte aikalailla samanlaisissa tapahtumissa kun minä. ja pharrellista että huhhuh, on kyllä livenä kuuma. kun joulukuussa kulttuuritalolla nosteltiin tyttöjä lavalle niin tuli mieleen että montakohan miestä tarvittais mun nostamiseen. :D harmittaa että missasin noi h&m.n use your brain paidat.

    ei tässä tällä erää muuta. /end of vuodatus II

    VastaaPoista
  28. Sanni: Ihanaa avautumista:D Ja TODELLAKIN TUUT MOIKKAAMAAN!!

    Kai oot lisänny meidät kavereiks jo Facebookissa?

    Joo Pharrell... Tuosta illasta ei olekaan kuin hyviä ja hyvin hauskoja muistoja :DDD

    VastaaPoista
  29. ai, oho, taa google tilin kuolema vahan sillain varmaan selittaa miksi ne kuvat ei nakyneet, ja just ku paasin valittamasta! jaahas, mutta pyysinpas teidat kavereiksi facebookissa, jee!

    VastaaPoista
  30. sanni: kyllä aivan ehdottomasti tuut meidän kaa nojailee baaritiskiin ja puhumaan syvällisiä lihavuudesta. MULLA TULI KANS NÄLKÄ SITÄ KATSOESSSA LOL LOL :D hahaha!

    Pharrel on kuumis ja ai että. Mä olin eturivissä ja ihan raivona siellä ihmettelin, et miks ne nosti tytöt mun molemmilta puolilta, mut ei mua :DDD Mut kyllä läskit keinot keksii jos haluaa jotain, voin vaan sen verran sanoa! :D

    Hata: hyvä, että pyysit! siis mua ehkä ärsyttää VÄHÄN laittaa noita kuvia uusiks :DD kaikkia ei edes enää oo!

    VastaaPoista
  31. Jos sä vielä joskus ikinä väität, että sulla on huono iho, niin mä en ala mitään :)

    VastaaPoista
  32. Vitsi oot kyllä niin kaunis, noi silmät.. vau!
    Terkuin kade :/

    VastaaPoista
  33. Pirita: Ei mulla oo huono iho, mutta tosi rasvanen ja epäpuhdas! Mulla tulee ihan hirveen helposti finneja ja rupee aina iho kiiltämään. Juonkin vettä monta litraa päivässä, et saisin finnit pidettyä pois, mut nytku on tullu herkuteltua, niin paiseita on noussu heti tänään.

    Henna: Älä oo kade, ne on vaan silmät. :D Mut kiitos <3

    VastaaPoista
  34. oot todella kaunis täytyy myöntää ! :) kaikkee hyvää teille molemmille 1

    VastaaPoista

Hellurei ja hellät tunteet! KIITOS jo etukäteen kommentistasi!

Hey you! Please, leave a comment. We would really appreciate that! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.