sunnuntai 16. elokuuta 2009

Täydelliset juhlat Joensuussa!


Kuten mun jo viimeöisestä fiilistelystä huomasitte, niin läski oli eilen yhdissä elämänsä parhaista juhlista. Anoppi täytti 50v ja niitä juhlistettiinkin heidän kotonaan Joensuussa. Juhlissa oli mukana n. 50 henkilöä ja kaikkien mielestä ne oli erittäin onnistuneet karkelot.


Läski sai pusuja ennen juhlien alkua eräältä erittäin ihanalta urokselta! (Tää ei oo mun poikaystävä kuitenkaan, vaikka molemmat onki blondeja.)

Ruokavalmistelut oli jo hyvällä malilla. Läski parveili hyvinkin aktiivisesti ton pöydän äärellä pitkin iltaa ja jo ennenku vieraat tuli.. Seurana mulla oli poikaystävän ihana pikkusisko, jonka kanssa tykätään herkutella oikein kunnolla. Ainoona erona se, että sillä ne herkuttelut ei näy missään. Jonkunhan se on tästä meidän harrastuksesta kärsittävä ja se nyt satun olemaan minä.

Siellä näkyykin taustalla kaksi "maisteilijaa" joiden piti testata etukäteen esim. lohimousse, paahdetut mantelit ja fetalihapullat.. :D Toi oli aika hyvää salaattia..

Läski paistattelee päivää takapihalla päällänsä Mimmiltä lainaan saatu (tullaan varastamaan) Ivana Helsingin mekko. (Kokolappua en löydä, mutta varmaan XL)

Takapihalta on eksytty taas pöydän ympärille norkoilemaan ja toivottiin, että vieraat jo tulis ja pääsis tosi toimiin..

Juhlien menu oli siis seuraava:

Tomaatti - tuorejuustosalaatti
Broileri - nuudelisalaatti
Perunasalaatti
Oliiveja
Cocktailkurkkuja
Fetajuustoa ja aurinkokuivattuja tomaatteja
Paahdetut mantelit
Espanjalainen kasvismunakas
Fetatäytteiset paprikat
Manchego - juustoa
Kylmäsavulohituorejuustorullat
Lohimousselusikat
Jokirapuavokadorullat
Chorizo-makkara
Fetalihapullat
Patonkia ja ciabatta-leipää
Tzatzikia
Tuorejuustoa

Vadelmavalkosuklaaleivokset
Macaronet
Mustikka- ja puolukkakonvehdit

Espanjalaisia viinejä, olutta, siideriä ja boolia

Vieraat saapui vihdoin ja läski pistettiinkin sitten hommiin. Olin varma, että vähintääkin pyllähdän ja kaadan noi kaikki vieraiden päälle, mutta ihan hyvin selvisin.

Tässä fiilistellään lohimoussea. En tajuu miten hyvää se pystykään olemaan.. ai että. Noi oli niin hyviä, että meinasin vahingossa nielasta koko lusikan.

Joo-o, noita lihapullia tuli vedettyä ihan huolella. Niitä oli niin mukava napsia ja ne oli äärettömän maukkaita.

Oli pakko välillä tuulettua pihalla ja pääsinkin kuvaan poikaystävän ihanan kaksoissiskon kanssa. Se kuitenki halus naamansa blurrattavan, ilmeisesti häpee olla lyllerön kanssa samassa kuvassa?!?!?!?!?!

Jes! Jälkiruokaa. Meidät lähetettiin kerran tän herkuttelija-siskon kanssa hakemaan kylmiöstä jotain, niin löydettiin sieltä muutama ylimääräinen leivos. Päätettiin sitten syödä ne, koska "ei kukaan kuitenkaan huomais" Tietenki just kun tungettiin niitä naamaamme, tuli kaksoissisko paikalle ja yllätti meidät itse teosta. Sen jälkeen joku vielä kyseli, että "miks muuten kylmiössä on vaan 1 leivos enää?" :D

No tässähän se lihava sit ihan kirjaimellisesti himoitsee leivoksia. Noi Macaronetkin oli niin hyviä, että niitä oli pakko vetää aika monta.

Booli maistui myös ja silmistä rupes huomaamaan, että pyllerölle on myös alkoholi maistunut..

Myös koirakaveri oli löytänyt itselleen penkin ja nautti juhlista.

Meistä otettiin yhteiskuva ja yritettiin näyttää fiksuilta siinä onnistumatta.

Kuvaajan mielestä oltiin liian virallisia ja se päätti vähän hassutella.. Toi on se onnekas, joka on saanu napattua tän (ei ollu hirveen vaikeeta kyllä) läskin puolisokseen.

Illan viimenen kuva jossa esiinnyn. Jossain vaiheessa iltaa (ei todellakaan mitenkään myöhään) olin kivunnut yläkertaan yksin ja jutellut Mimmin kanssa mesessä kännykällä. Myöhemmin mut löydettiin nukkumasta kännykkä kainalossa ja vielä koiran sohvalta todella oudosta asennosta. Rupes ilmeisesti ramasemaan, kun oli vatsa sen verran täynnä.

Ihan täydelliset juhlat, ei vois parempia toivoa! Tarjoiluista vastasi pääasiassa Maukas ja Mainio ja ollaankin pyydetty Maarit myös huolehtimaan meidän häiden tarjoiluista. Odottakaas vaan, kun läski pääsee suunnittelemaan häiden tarjoiluja, voi että. Poikaystävä keksi eilen, että haluaa ehdottomasti häihin KINUSKIPUTOUKSEN. Anteeksi mitä? :D Noh, sitten se selitti, että se ois sellanen mihin vois dipata esim. mansikoita ja läski lämpeni ideasta tämän jälkeen kovin yllättäen. Saa nähdä mitä Maarit keksii meidän kinuski-himoon? ;)

Jos muuten joku Joensuun alueella tarvitsee hyvää pitopalvelua, niin suosittelen ehdottomasti tätä!!


25 kommenttia:

  1. ooppa ollu upeena tuolla baby!

    ja ihan törkeen hyvä menukin näköjään ollu!:D

    VastaaPoista
  2. No nyt tuli kyllä nälkä, vaikka alla on kaikenlaista sunnuntai(lue:krapula)mättöä muutenkin. Hipsinpä siis jääkaapille..

    Oikein kivoilta pippaloilta vaikuttaa, oot ollu hirmusen nättinä. :)

    VastaaPoista
  3. minkä ikäsiä ootte? !

    VastaaPoista
  4. turha varmaan edes sanoa kuinka ihanan näköstä mättöä !

    VastaaPoista
  5. kiitos pitopalveluvinkistä, näytti tosi herkulliselle! ihan nälkä alkoi kurnimaan ja melkein jo maistoin noi macaron-leivokset suussa. nimim. saattaa tässä joskus tarvita ihanaa pitopalvelua itä-suomesta:)

    VastaaPoista
  6. Oi oot ihan sairaan kaunis! Varsinki sun silmät on aivan ihanat :) T. Tuleva vakkarilukija

    VastaaPoista
  7. anni: kiitos muru! <3

    Saara: Kiitos paljon ja syöhän nyt hyvä nainen! :D

    Anonyymi: Mä oon 24 ja Mimmi 25.

    Anonyymi: No koskaan ei oo turha sanoa, mutta yhdyn mielipiteeseesi täysin! :D Eikä vaan näköstä, vaan myös makusta :D

    Jane: Oleppa hyvä! Itse oon ainakin ollut enemmän kuin tyytyväinen. Tää oli toka kerta, kun olin juhlissa joissa oli tää pitopalvelu ja aina on ollut mahtavaa palvelua ja ruokaa! :)

    Anonyymi: Kiitos <3 Ihanaa, että oot tuleva vakkarilukija! Pus!

    VastaaPoista
  8. vaudevau oisit ottanu mut kuokkavieraaks! sit ei ois kyl jääny muille mitään ruokaa :D

    VastaaPoista
  9. Herkun näköiset tarjoilut todellakin ja aivan ihana tuo mekko! :)

    -minka <3

    VastaaPoista
  10. Just aattelin, että onpa hyvä kun söin ton aamupuuron, niin ei oo enää yhtään nälkä. No niin just, maha alkoi kurnimaan kuin viimeistä päivää näitä kuvia katsellessa. Mulle kans :) Kauniina olet kyll ollut!

    VastaaPoista
  11. Haaste:
    http://moumoumouruaa.blogspot.com/2009/08/ne-vaatteet.html :)

    VastaaPoista
  12. Kivan pirteä blogi, mutta mun mielestä hoette noita läskijuttuja vähän liikaa.. :--/ Löysin tän blogilistan kautta ja luin juttuja pari sivua taaksepäin, niin se tuntui ehkä pikkusen toistolta. Eiköhän se tullut selväks jo mimmosina "lylleröinä" pidätte itseänne. :-D
    Lisäks en ymmärtänyt että miks kerrot(te?) vaatteen koot postauksissa. :-o
    Mut anyway, ootte tosi nättejä ja sulla on ihan mahtavat kasvonpiirteet!

    VastaaPoista
  13. Ahhh noita ruokia! Joensuu-postaukseen liittyen, ootko käynyt siellä sellasessa pizzeriassa kun Verona? Mun alunperin joensuulainen poikaystävä on kehunut sitä kovasti ja se on kuulemma yks Suomen vanhimmista pizzerioista tjsp, mut mua ei vielä koskaan oo viety sinne syömään :(

    VastaaPoista
  14. Cava: Haha, tuut sit ens kerralla mukaan :)

    Minka: No eikö oo? Haluun sen itelleni!! Ja ruoat oli huippuja. :)

    Carra: Kiitos <3 joo mä menin kans kattelee taas noita kuvia ja nyt kärvistelen nälissäni lounastuntiin asti :DD

    MouMou: Täytyy tutustua, kiitos muru! <3

    Anonyymi: Vaatteiden koot on esillä ihan siks, et me halutaan niin. :D Ne on ollu alusta asti ja ihmiset on kiitellytkin sitä, että näkevät kuinka "isotkin tytöt voi pukeutua kivasti". Me ollaan tämmösiä läski-julistajia myös ihan oikeesti ja siksi sitä tulee tänne blogiinkin paljon. Tää on kuitenkin meidän elämää rehellisesti käsittelevä blogi. :) Kiitos paljon ja kiitos kun kommentoit, on tosi ihanaa saada aina palautetta! :) <3

    Maian: no OON! Monestikki ja siis AHHHH se on täydellinen. SIellä on tosi hyvää ruokaa ja isot annokset. Vaadi, että sut viedään sinne. Kannattaa kans tsekata Astorian ruoat (se on siinä joen varressa). Ihana miljöö ja täydellistä sapuskaa! <3

    VastaaPoista
  15. Peppi, et sinä edes näytä läskiltä! Todella kaunis olet. Kasvosikin näyttävät hyvin solakoilta, enkä uskoisi sinun käyttävän XL-kokoisia vaatteita.

    Ihanat herkut juhlissa, nam!

    VastaaPoista
  16. Eilen löysin tieni blogiinne ja oon nauranut vatsa"lihakseni" ihan kipeäksi. Kiitos hienosta blogista, t. eräs lyllerö :D

    VastaaPoista
  17. Anonyymi: Kiitos paljon. :) Kasvot ovatkin suht solakat, mutta mulla tapahtuikin ns. "klassiset" laihtuessani, että ne lähti ylävartalosta ja kaikki jumahti tohon keskivartalon tienoolle. Kuvissa se ei välttämättä näy, mutta luonnossa se kyllä näkyy! :D

    Jenniilona: Ihanaa, mekin nauretaan aina meidän lihasten paikat kipeiks välillä. :D Kiitos itellesi, kun kommentoit! Lylleröt jyrää! ;)

    VastaaPoista
  18. Peppi sä oot niin kaunis!
    Ja noi tarjottavat näytti ihan himohyviltä! :9

    VastaaPoista
  19. dotha: Miks ihmeessä just sillonku ite tuntee ittensä turvonneeks, eikä niin hehkeäksi, niin muut sanoo että oot kaunis? :D On se outoa. Mut kiitos, piristää mieltä! <3

    VastaaPoista
  20. Ootpa ollu kauniina liikenteessä! :) Lueskelin yks päivä tota Laihdutus-kategoriaa, ja olin ihan yllättyny, kun kerroit, että oot tiputtanu 35 kg. Yllättyny positiivisesti siks, että ite oon pudottanu 25, joista tosin 10 on hiipiny (vyöryny :D) takas, prkl. Mutta siis harvoin törmään kohtalotovereihin, ja siks tää blogi on muodostunutki heti ihan lemppariksi. Plus onhan teillä ihan loistavat jutut ja huumorintaju! :)

    Ois ihan mahtavaa nähä ne sun 35 kiloa sitte otetut kuvat, jotka nyt oli postauksesta kadonnu, sillä niistä sais varmasti itellekin taas tsemppiä. En nimittäin aio palata enää kolminumeroiseen painoon , vaan tavoite ois just sama kuin sulla: että mahtusin normivaatekokoihin ja olo ois hyvä (arvaas muuten, mistä mun nicki on peräisin... :D). Ois myös kiva, jos postaisit joskus ruokaohjeita. Vaihtelu virkistäis, ku aina tulee kotona pyöritettyä niitä samoja ruokia pienillä variaatioilla. Kiitos tästä blogista ja tsemppiä kilojen kuritukseen! :)

    VastaaPoista
  21. hauska ja mielenkiintoinen blogi, eksyin ekaa kertaa, mutta en todellakaan viimeistä :)

    VastaaPoista
  22. TULI NÄLKÄ. :'DD

    VastaaPoista
  23. löysin tämän blogin just ja musta tulee kans uus ja erittäin innokas lukija :--)

    ps. oot mielettömän kaunis!

    VastaaPoista
  24. Oot aivan älyttömän nättinä ollut juhlissa, oikein säteilet! Kyllä tuli nälkä ja olis mukava päästä itekin tuommosiin kesäjuhliin! :)

    VastaaPoista
  25. Ninety: Kiitos ihanasta kommentista ja kiva kuulla että "kohtalotovereita" löytyy ;)
    Mä ehdottomasti lisään kuvat sinne takaisin (kunhan ne jostain ensin löydän) ja pääset sitten näkemään! Ne on kyllä aika järkkyjä :D

    Ihanaa, kun tykkäät meidän blogista ja joo - mä taas eilen palasin "normaaliin" ruokavaliooni, koska en haluu kesäkilojen lisäks enää yhtään enempää. Tarkotus ois tässä kuitenkin edelleenkin pudottaa painoa ja edessä vielä monta tuskallista kuukautta/vuotta pudotuksen parissa..

    Mä ooon siitä huono noissa ruokaohjeissa, kun aina vaan itekki sovellan. Katon mitä kaapissa on ja lätkin niitä sit pannulle. :D En ikinä oikein osaa noudattaa mitään ohjeita. Mut katotaan jos jotain tulis. :)

    Kiitos kannustuksesta, oon tosi ilonen kun luet meitä!

    E: Kiitos paljon, kannattaa tulla toistekin. ;)

    Shan: SSSSSAMA! :DDD

    Aija: Ihanaa, kiitos! Toivotaan, et saan pian kuvia tonne vanhoihinkin postauksiin, ni pääset lukemaan niitäki kuvien kera! :) Niin ja kiitos! <3

    Anonyymi: Aww, iso kiittää <3 Mulla kans on ihan hirvee nälkä (45min lounastuntiin) ja kesäjuhlat on ihan huippuja!

    VastaaPoista

Hellurei ja hellät tunteet! KIITOS jo etukäteen kommentistasi!

Hey you! Please, leave a comment. We would really appreciate that! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.