torstai 5. huhtikuuta 2012

Treeniterveiset treeniterveiset, treeeniterveiset!

(^Laulettava sillä talviterveiset-sävelellä :D)

Hikiset terveiset taas kidutuskammiosta, jota myös kuntosaliksi kutsutaan... Lauantai-illan rutiini mulla on muutamalla viikolla ollut painella salille siinä puoli ysin-ysin jälkeen. Näin tapahtui siis myös viime lauantaina jolloin napsasin myös nämä kuvat (mikä siinä pukkarissakuvailussa muuten hävettää? Tämän jälkeen, kun kamera oli jo laukussa joku tuli hiljaa tuonne pukuhuoneeseen ja säikähdin melkein kuoliaaksi :D). Tuohon aikaan salilla on about se kaks henkee minun lisäks, joten saa kyllä veivata ihan omassa rauhassaan (ellei sitten ne kaks tee ihan samantyylistä ohjelmaa ja laitteita mitä sinä ite, näinkin kävi nimittäin kerran...).

Ja kun kerta pahemman luokan välineurheilijasta on kyse, treenataan tietysti parhaat (urheiluvaatteet) päällä. Tässä tapauksessa alkaa reilun vuoden kokemuksella DAVIDin Plus-mallisto olla aika tuttu, turvallinen ja hyväksi havaittu.

Tuo ohkanen swetari on paras ja käy päälle muutenkin (hengailen se päällä tälläkin hetkellä). Siinä on myös kauniit rypytykset edessä.

Huomatkaa luonnollinen ja tulevaa salikuolemaa innolla odottava hymy ;) Päällä piristämässä tätä omenavartaloo siis tämän kevään/kesän väri omenanvihreä. Koko tuossa topissa on mulla muuten L, eli 48-50 ja malli Plus tank. (Mites mä näytän tässä kuvassa muuten näin ruskeelta? :D)

Salilla treenaan yleensä ihan ilman tuota takkia, se on päällä vaan alussa (ehkä myös juoksumatolla). Koko setti on siis DAVID Plussaa, myös siis housut joita kuvassa ei näy. Kannattaa pistäytyä tuolla sivulla lueskelemassa vinkkejä mm. siitä, mikä malli sopii millekkin vartalolle. Meidän pitäis kyllä Pepin kanssa järkätä ihan kunnon kuvaussessiot, joissa esiteltäis meidän treenivaatekokonaisuudet teille vähän paremmin. Harmi vaan, että treenataan eri saleilla, joten ei kovin usein yhdessä olla jumppavaatteissa liikkeellä.

Tästä tulikin mieleen, että oon törmänny semmoseen asiaan, että jos tuota käsivartta vähän paksummin löytyy (ja vaikkei löytyisikään) niin ei uskalleta pukeutua niihin toppeihin salilla (eikä välttämättä muuallakaan). Ite ainakin on huomannu sen näiden hyvien, istuvien ja tukevien treenivaatteiden käytön jälkeen, ettei tarvii kyllä "häpeillä" itseään treenatessaan vaan voi tehdä ihan sitä samaa mitä muutkin ihan saman värisissä/merkkisissä/yhtä trendikkäissä vaatteissa. Saattaa olla, että oon vähän hölmö, mutta mulle se on tärkeetä. On kyllä mahtavaa että DAVIDilta löytyy hyviä urheiluvaatteita myös meille isommille. DAVID on ainakin itelleni aina nimittäin edustanut juuri sitä sporttista ja hyvinvoivaa merkkiä ja se, että yrityksen ideologiaan kuuluu osoittaa, että myös me isompikokoiset istumme tähän tervehenkiseen mielikuvaan on minusta ihan superhyvä-juttu!

Tämän pitkän pääsiäisviikonlopun tavoitteena on ehtiä salille ainakin kaksi kertaa (tavoite olis mulla viikossa käydä siis kolme kertaa salilla,2xsaliohjelma ja kerran ryhmäliikuntatunti, tämä ei kyllä ihan aina toteudu). Matti vähän naureskeli tälle minun tavoitteelle, kun sen ääneen sanoin, tämä pääsiäinen kun kuulemma kestää sen viis päivää, joten tuo "tavoite" on jopa minulla ihan saavutettavissa ;D 

Mites on, motivoiko ne kauniit urheiluvaatteet yhtään lähtemään salille ja uskallatteko te pukeutua toppeihin ja paljastaa ne käsivarret vai onko allit  visusti piilossa myös treenien ajan?

Urheiluvaatteet blogin kautta saatu.

Ps. Muistakaapa myös JUMPIN-arvonta, johon on aikaa osallistua vielä tänään :)

35 kommenttia:

  1. Joo siihen jumpin arvontaan (;

    ja ei itteään pidä pelätä :D

    VastaaPoista
  2. Kiitos uusista treenivaatevinkeistä :)
    Pitkän flunssakierteen jälkeen (lue kohta 6 kk)
    haaveilee jo salillekkin pääsystä ;)
    -Tuija.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No HUH HUH! Muistahan parantua kunnolla, ennenkuin lähdet treenailemaan :)

      Poista
  3. Kyllä trendikkäät ja kauniit treenivaatteet motivoi lähtemään salille ja yleensä ne ovat myös tarkoituksenmukaisia, eli antavat hyvän tuen sekä siirtävät hien pois iholta. Pitkään verhosin itseni vanhoihin puuvillaisiin hikeävarastoiviin mainospaitoihin, mitä jostain syystä oli kertynyt kaappeihin ja allit oli tällä tytöllä pitkään piilossa. Nykyään nautin väreistä ja Body Pumpissa olen jopa ollut pelkällä neonkeltaisella Niken topilla :D Itse tykkään myös Röhnischin treenikuteista, joita käytän usein myös vapaa-ajalla. Täytyypä seuraavana tilipäivänä käydä vilkaisemassa Davidin vaatteita. Sieltä voisin hyvin saada piristystä kevääseen.
    -anu

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täyttä totta. Mulla on semmonen sääntö, että vaikka olisin ostolakossa niin silti saa urheiluvaatteita ostaa ;)

      Etenkin tuo omenanvihree toppi on tosi kiva!

      Poista
  4. Minulla on kapeat kädet joten niitä en häpeä mutta vatsa. Jos olisi joku kiva mikä ei ole ihonmyötäinen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, ne mahasta löysät on vähän anteeksantavampia kuin ihan älyttömät makkarankuoret...

      Poista
  5. Mullakin on uudet treenikuteet just DAVIDiltä ja oon tykänny niistä. Mamma osti housut ja pari toppii ja ne on ollu tosi hyvät päällä :) Haluun seuraavaks ostaa pinkit urheilurintsikat ja jonku kivan topin ja tavoite olis että kesällä voin treenata ilman ahdistumista siitä että allit ja maha näkyy!!!! :)

    http://dashantilife.blogspot.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, nuo housutkin on tosi tukevat. Mä sain just kans äitiltä yhet vaaleenpunaset urheilurintsikat ja todellakin vaan käsivarret esiin! :)

      Poista
  6. Minä en uskalla _ikinä_ näyttää käsivarsiani. Kesäkuumallakin vedän hihattomien mekkojen päälle jonkun neuleen tms. Ilman ei vaan pysty olemaan, tulee kauhee sotanorsu-olo. Muuten voin kyllä pitää esim. hyvin vartalonmyötäisiä vaatteita, mutta käsivarret pitää olla piilossa. Oon laihtunut jo 20 kiloa ja luulen että vaikka laihtuisin vielä sen 20 lisää, niin mulla ois ehkä siltikin tää sama ongelma...miks pitää olla niin tyhmä ja kehittää jostain niin pienestä asiasta kauhee ongelma itelleen?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ou, mun mielestä nuista tulee enemmän semmonen että "lihava siinä piilottelee"-fiilis katsojalle, kun jossain superhelteessä pitää verhoutua. Kannattaa ruveta siedättämään itseään pikkuhiljaa :) ja laihtuessa aivot tulee tosi jäljessä, joten et varmasti tajuakaan omaa laihtumistasi vielä. Tsemppiä harjoitteluun! :)

      Poista
  7. On kyllä pakko sanoo että oot mun mielestä ihan uskomattoman nätti! kumpa itelläkin oisi noin kiva naamaa :D -> kuulostipa hassulta noin "ääneen" sanottuna mutta oon miettiny tätä jo pitkään kun oon lukenu teijän blogia ja selaillu kuvia :)

    VastaaPoista
  8. Saako näitä Davidin vaatteita tilattua jostain netistä? Yritin osallistua jumpin arvontaan, mutta viestini ei mennyt perille. Eli tässä uusi osallistumisilmoitus:)

    Mä haluan myös sanoa, että sä oot ihan uskomattoman kaunis, etkä näytä kuvissa omenvartaloiselta vaan "kurvikkaalta":)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä en itseasiassa oo törmänny DAVIDin plussavaatteisiin netissä. Varmistetään vielä tämä. Mut useissa Intersporteissa näitä on :)

      Kiitos vielä paljon, on se omenakin muoto ;)

      Poista
  9. Mä käytän napakoita juoksu"leggingsejä" alaosassa (capri-pituiset) ja sitte ylhäällä jotain napakkaa toppia alla + sellanen Blendin racerback- lötkötoppi päällä. Allit saa näkyä, mutta tykkään kun vatta on suunnilleen hallinnassa. Jalat mulla nyt on aina ollutkin aika sillee "esiteltävät" :D

    Tuo ompunvihree toppi on kyllä kivatus!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuulostaa hyvältä, mutta sulla onkin aina niin kivoja vaatteita. Nuissa housuissa on kans kivasti tukee just mahaan. :)

      Poista
    2. Kiitos Mimmi. Itelläs on ^_^

      Hankin muuten tuossa äskettäin Gossipin oliivinvihreän kevättakin, ja se vasta olikin hyvä ostos! Tosi hyvän mallinen ja mukava päällä. Ja tänään tuli Ellokselta pellavahame, semmonen hauska isotaskullinen, hieman pussimallinen. Piti vaan tehdä vaihto, kun olin tilannut ekaksi koon 58 :DDD Sinne ois mahtunut ainakin 2,5 Katia :DD Kyllä nauratti.

      Poista
  10. Mie oon kans semmonen etten haluu paljastella käsivarsiani. :/ Ainoot tilanteet on kun oon kotona poikaystävän kanssa niin ehkä sillon tai sitten porukoiden kanssa.
    Mutta mulla kans on aina ihan hirvee kriisi kesäisin, että miten uskaltaa pukeutua, ettei tartteis huolehtia pömppiksestä ja liian paksuista käsivarsista...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pikkuhiljaa vaan harjoittelemaan sitä käsivarsien paljastelua :) Ja mitä tuohon pömppikseen tulee niin monet vaatteet onneksi imartelee vähän "mahakkaampaakin" vartaloa :)

      Poista
  11. Käyttääkö Peppi tai Mimmi e-pillereitä?:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mahtava päivä :) sain kuulla työssäoppimispaikas et sain sieltä kesätöitä.sali treeni teki teräää,piristää kummasti.elämä on ihanaa,kun sen oikein oivaltaa :)

      Poista
  12. No todellakin motivoi hyvät ja etenkin hyvännäköiset treenivaatteet lähtemään salille! Ei ole omat käsivarret ehkä sieltä kapeimmasta päästä, mutta ajattelin et kasvatetaanpa sinne hirveä haba niin ei tartte häpeillä ;)
    Hihattomat esim topit on näppäriä vaikka zumbassa, mutta perus "bodauksessa" tykkään ainakin itse käyttää sopivia t-paitoja :)

    Kiitos muuten aivan ihanasta blogista, jota on tullut jo pitemmän aikaa seurattua! Ihania ja upeita olette, molemmat! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oon samaa mieltä. Haban kasvattaminen on myös hyvä vaihtoehto :D Meillä on myös hyvä, että salilla ryhmäliikuntatunnilla on semmonen vaihtuva värivalaistus, eli ei treenata täydessä loisteputkivalaistuksessta. Tykkään!

      Voi kiitos, kiva että tykkäät! :)

      Poista
  13. Ehdottomasti uudet ja kauniit treenivaatteet motivoi, ja nuo Davidin varusteet näyttää kyllä tosi kivoilta. Alleja itseni kyllä täytyy treenatessa peitellä, ainakin jonkinmoiset hihat pitää olla, vaikka lyhyetkin. Millä saleilla muuten treenaatte, ja mitä maksaa esim. kuukausikortti? Uutta salia tässä nimittäin etsiskelen.
    Näytät muuten jälleen tosi kauniilta. :-D

    -Monsku

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minä treenaan balanssissa ja Peppi Lady Linella. Mulla maksaa 59€/kk, Lady Linen hinnoista en tiedä ja kiitos :)

      Poista
  14. Oot tosi nätti luonnollisena ja vähemmällä meikillä. Suorastaan KAUNIS!!!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos. Mulla ei ookkaan yhtään meikkiä naamassa tässä kuvassa :)

      Poista
  15. syysterveiset, syysterveiset, syyyysterveiset...hah sori on pakko viilata pilkkua :D

    VastaaPoista
  16. Hei! Mulle tuli tästä mieleen, että kun te usein esittelette vaatteita jotka käy meille pyöreämmille niin haluaisitteko tehdä joskus postauksen väreistäkin? Hirveen usein suomalaiset vaatteet on tehty vaaleaveriköitä silmälläpitäen ja tummana sitä itse ei oikein osaa arvata että mitkä värit kävisi. Tietty oikea vastaus olis mennä värianalyysiin, mut enpä ole semmoista löytänyt omalta paikkakunnalta joten pliis, kirjoittakaa väreistäkin:) Mitkä käy kesällä, mitkä talvella jne. kun olette kummatkin kuitenkin tummia!

    t. omena minustakin tuli, nyt kakkosen synnytyksen jälkeen:) Tarttee treenata peffaa ja hartioita niin saa niitä levitettyä, ja omenan piilotettua:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hellou, ei olla varsinaisiä experttejä noissa väriasioissa ja ite oon vaan koulutuksen puolesta "joutunut" värianalyysiin (olin talvi). Nuohan on myös jo joidenkin mielestä vähän vanhanaikasia juttuja nuo, että värit menis vuodenaikojen mukaan, en tiiä. :) Katellaan!

      Poista

Hellurei ja hellät tunteet! KIITOS jo etukäteen kommentistasi!

Hey you! Please, leave a comment. We would really appreciate that! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.