lauantai 28. huhtikuuta 2012

New York ikävä!

Aikasta monessa blogissa ollaan tällä hetkellä New York-meiningeissä ja pahensin New York-ikävää (kyllä, sinne tulee ajoittain kovakin ikävä) tuijottamalla eilen illalla vielä New Years Eve-leffan ja Suomi-tytöt New Yorkissa-sarjaa. Äsken sitten tässä tajusin, että mulla on kansiollinen kahen viimesen illan New York-kuvia tammikuulta julkaisematta ja tässä siis lauantai-iltaan myös meidän blogista New York pläjäys. Kuvat ovat tosiaan sen sushilounaan, viimeisen aterian ja kotimatkani väliseltä ajalta. Enjoy!















Meille tulee aika paljon kyselyitä tuosta New Yorkkiin matkustamisesta ja voin nyt tässä vastata, että kolme kertaa NYCiin matkanneena on joka kerta mennessä mennyt useempi tunti passintarkastuksiin jonotellessa, mutta takaisin päin homma sujunut huomattavasti sutjakkaammin, viimeisimmällä kerralla kävelin suoraan tiskille ja passintarkastukseen, eikä tarvinnut jonotella yhtään. Kaikki tuo riippuu pitkälti tuurista, ekalla reissulla 2004 olin nimittäin kaiken maailman pistokoetarkastuksissa...

Mukavaa lauantai-iltaa pörrit! :)

18 kommenttia:

  1. Voi että, kyllä tuonne täytyy joskus vielä itsekin päästä <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, voin kyllä suositella... tosin sitten sinne haluu aina vaan uudelleen ;)

      Poista
  2. Pistokoetarkastuksissa? Minulla ei kyllä ollut tietääkseni sellaista. Ei missään missä olen ollut (losi nyci ja 2kert. florida) Passintarkastukseen tosiaan vierähtää aikaa kun ottaa sormenjäljet ja naamakuvan.

    VastaaPoista
  3. Ihania kuvia!
    Tänään juuri autossa muistelin mun Nykin matkaa.
    Suunnittelen vieväni tyttäreni sinne vuoden päästä. Toivottavasti reissumme onnistuisi. Kaksi vuotta sitten olin tyttöni kanssa (oli silloin 7v) kuukauden Jenkeissä. Käytiin Losissa, Disneylandissa, San Franciscossa, Sacramentossa ja Phoenixissä. Oli aivan ihana reissu!
    Nyt suunnattais about samoihin paikkoihin, paitsi aloitettais reissu Nykistä. Oi kun olisi ihanaa matkata 9v tytön kanssa jälleen.
    Käy muuten kurkkaamassa blogistani, tai googlesta "Freyan Pariisi" kuvat. Aika huikeita kuvia tyttäreni otti pari viikkoa sitten ollessaan Pariisissa. =) En tiennyt, että osaa kuvata...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana reissu varmasti! Toivottavasti pääsette vuoden päästä taas uudelleen :)

      Poista
  4. Mulle tuli noista tarkastuksista mieleen melkein neljä vuotta sitten tekemäni Jenkkilän reissu vauvan kanssa. Mut syynättiin aina ihan super tarkkaan. Piti riisua vauva kantorepusta ja sen vaippojenkin sisälle aina katsottiin. Olin aivan äimänä. Vauvan kanssa turvatarkastukset on KAMALIA! Ei siis että vauva olisi vaikea, vaan tarkastukset mennään hurjan paljon tarkemmin. Etsivät vissiin huumeita ym? Kai niitä sitten piilotellaan vauvojen vaippojen sisään. =( Mut on ne turvatarkastukset hyvä olla. Ei haluta uutta 9/11 enää...

    VastaaPoista
  5. Upeita kuvia! Nyt iski kauhea halu päästä käymään tuolla, ja pian! :D

    VastaaPoista
  6. Noita pistotarkakastuksia on ollut viimeisen kymmenen vuoden aikana silloin talloin, riippuu USAn turvatilanteesta ja mille kentalle lento suuntautuu. Jos mennaan oranssilla ja on tietoa epailyttavista matkustajista tietyilla lentokentilla, kaikkien tanne lentavien kasimatkatavarat, lipu ja passit tarkistetaan moneen kertaan ennen portille paasya. Pariisissa kerran takavarikoitiin Tupla-patukat kun oli matkalla kotiin Michiganiin. Olin ostanut ne Helsinki-Vantaan R-Kioskilta matkaevaiksi, mutta niita ei saanut ottaa matkustamoon mukaan. Nayttivat kuulemma epailyttavilta. Muutaman kerran matkustajia on pysaytetty pistotarkastuksiin viela portin jalkeenkin, siis ennen koneen ovea. Mielestani se on ihan ok, mieluummin ylireagointia mahdollisiin uhkiin kuin jalleen kerran yksi tragedia.

    Ikava kylla taytyy sanoa, etta New York ei ole minun lempikaupunkini. Mieluummin suuntaisin nokan kohti vaikka Seattlea.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nojoo... Samaa mieltä.

      Pitää kyllä päästä muuallekkin Jenkkilään vielä joku päivä :)

      Poista
  7. New York -ikävä. Ei: New York-ikävä. Viehättävä juttu, mutta oli pakko korjata kun sama kirjoitusvirhe toistui niin usein.

    VastaaPoista
  8. Mimmi ei tälläsia täällä saa julkaista! :) Koska nyt tuli taas kauhee hinku päästä tuonne New Yorkiin. Ja se ei tällä tytöllä ainakaan viel moneen vuoteen ole mahdollista :/ Mutta ihania kuvia ja kiitos silti tästä postauksesta <3

    VastaaPoista
  9. Todella pöyristyttävä ikävä täälläkin! Ja nää kuvat vaan pahentaa sitä. Toi New Year's eve oli kaikessa siirappasuudessaan todellista New york -pornoa. Kuinka ihana kaupunki se onkaan!! Ja miksi minä olen Kokkolassa!!??

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tiina, elämän suuria valintoja ;)

      T: Nainen Nummelassa, Ei New Yorkissa

      Poista

Hellurei ja hellät tunteet! KIITOS jo etukäteen kommentistasi!

Hey you! Please, leave a comment. We would really appreciate that! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.