tiistai 17. huhtikuuta 2012

Matkalla mukana - TEMPUR

Saatiin vuoden alussa ennen New Yorkin matkaa (joo, se 9h lentokoneessa on vähän tuskanen) silmällä pitäen testiin Tempur-yhteistyömme tiimoilta nuo Tempurin matkatyynyt ja unimaskit. Moni teistä on kysynyt, että miten siellä koneessa pärjää sen pitkän matkan ja voin kertoo, että tuskaahan se välillä kyllä kieltämättä on... Onneks on kuitenkin kehitetty näitä helpottajia, joihin lukeutuu mm. tuo Tempur-unimaski ja lentokonetyyny, niin ja kannattaa välillä jalotella, juoda sitä vettä ja ei se kasvosuihke + käsivoidekaan pahitteeksi oo, tuo lentokoneen ilmasto kun on nimittäin kuiva ;)

Tuossa unimaskissa silmät jää semmoseen "tyhjään tilaan" joten vaikka mullakin oli tuollon ripsien pidennykset niin tuo maski ei painanut silmiä ollenkaan, eikä tehnyt siis myöskään tuhoja ripsille. Matsku tuossa maskissa on samaa Tempuria, joka mukautuu siis kasvoihin lämmön mukaan ja voin kertoo, että kun tuo mukautuminen on tapahtunut niin oli muuten maskin alla pimeetä! :D Ekan kerran muuten pidin älykkäänä tuota maskia väärinpäin ja ihmettelin, että kylläpä muuten painaa ikävästi, no harjoitus tekee mestarin (tai edes kohtalaisen onnistujan ;)).

Hassuteltiin Pepin kanssa koneessa (mikäs tuo Pepin etutukan meininki oikein on?)... Kannattaa huomioida, että ensin tuo tyyny saattaa tuntua myös vähän isolta ja kovalta, ennenkun se ehtii muotoutumaan (myöskin siis lämmön vaikutuksesta) ja kuultiin myös hyvä vinkki, että sitä kannattaa välillä pitää myös toisinpäin (eli leuan alla) jos ei halua, että pää retkahtelee ikävästi nukkuessa (vihaan tätä tapahtupa se sitten lentokoneessa, autossa tai junassa), testattu on ja toimii!

Värivalikoimaa tyynyissä ja unimaskeissa on sekä sinistä, että harmaata. Tässä kuvassa taidetaan nähdä parhaillaan makoisia unia Ryan Goslingista, katsottiin nimittäin koneessa Crazy Stupid Love...  ;)

Me ollaan Pepin kanssa semmosia lentokoneessanukkujia, että kerran nukahdettiin molemmat viidessä minuutissa kun istuttiin koneen penkkiin ja punnerrettiin vyöt kiinni (oltiin tuolloin tosi tosi väsyneitä ja TODELLA loman tarpeessa) ja lentoemännätkin päivitteli että onpas siinä tosiaan väsyneet tytöt, mutta toisinaan (kuten Bogotasta Frankfurttiin 12 todella tuskaista tuntia) en saanut nukuttua en yhtään ja se oli hirveetä se. En tiiä mikä siinä on, mutta toivottavasti Tempur tuo helpotusta lentomatkoillemme jatkossakin, raporttia seuraa varmasti myös tulevaisuuden reissulta (kukahan muuten kustantais meidät jonnekkin pitkälle ja lämpimälle reissulle, alkaa nimittäin taas pari tyyppiä olla loman tarpeessa, vapaaehtoiset maksajatahot voipi ilmottautua meille mahd pian ;))

Vanha puhallettava lentotyyny (vaikka kuinka Hello Kitty-kuosinen onkin) pääs kyllä ansaitulle eläkkeelle Tempurin myötä. Ja onpa pakko todeta, että kyllä tuo tyyny ajaa asiansa välillä myös istuintyynynä lentokoneessa ;)

Tempurille semmosia terveisiä, että koskakohan kehitätte matkapeiton, nimittäin kuinka ahdistavia on nuo sähköset lentokoneviltit. Vapaaehtoiset matkatuotetestaajat ovat valmiina palvelukseenne anytime! 

Nyt ne vinkit jakoon, kuinka selviätte pitkistä lennoista? Osaatteko nukkua lentokoneessa? Niin ja onko tullut testattua noita Tempurin matkatuotteita?

Lisätietoa tuotteista täältä

46 kommenttia:

  1. Haha, olipa hauska postaus! :D

    VastaaPoista
  2. Ihana tuo otsatukka, ou nou! =D

    Takuulla hyvät tyynyt.

    VastaaPoista
  3. Itsekkin haaveilen reissusta lämpimään, maksaisikohan joku minut teidän kanssa? ;;;)

    Tosi kiva postaus, olette kyllä hauskoja!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, pitäiskö meidän kaikkien kerätä kolehti ja varata lentokone (jossa on pitkät turvavyöt) ja lähtee reissuun? :D

      Poista
  4. Olen pärjännyt lennoilla tähän mennessä kohtalaisen hyvin myön tuonne New Yorkkiin. Kunnes sitten lensimmen Helsinki-Frankfurt-Abu Dhabi-Kuala Lumpur-Langkawi reissun. Olin ison osan matkasta nälissäni eikä lentojen välissä kunnolla ehtinyt ostaa syötävää. Ja tietenkin ahtaat jalkatilat.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Huh huh! Se, ettei saa KUNNON RUOKAA ja tarpeeks ottaa välillä pattiin, mutta onneks sitä yleensä osaa jo varautua :D

      Poista
  5. Hep!
    Mie olen vahingosta viisastunut ja nykyään niskatyynyn lisäksi lennoilla on ehdottomasti mukana KORVATULPAT!! Anteeks vaan kaikkki lentävät perheelliset ihmiset, mutta ei niitä huutavia muksuja jaksa kuunnella, etenkin jos on pitkä matkustuspäivä takana.

    -anna-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, tuo on kyllä totta! Itellä on yleensä joko omat tai ne koneesta saatavat kuulokkeet...

      Poista
  6. hauskoja kuvia, ja mimmille sopii nykynen hiusväri (;

    VastaaPoista
  7. Pitääkin itsekin kokeilla tempurin matkatuotteita! Ei koskaan tule nukuttua koneessa ja on ihan puutunut kun pääse perille.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, mulla on ollu vähä sama ongelma, onneks nuo on helpottanu asiaa jokseenki.

      Poista
  8. HAHA näyttää ihan Eero Heinäluomalta toi viimosessa kuvassa istuva mies :D

    VastaaPoista
  9. Tukisukat jalkaan, tarpeeksi juomista + ipod ja hyvä kirja. Siinähän se aika kuluu. Eikä toki haittaa jos käsilaukusta löytyy vaikka irtokarkkeja. Tai jotain muuta pientä naposteltavaa. Jenkkilennot on näille eväin sujuneet tähän asti ihan mukavasti :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minä en oo ikinä kokeillu tukisukkia, pitäis varmaan testata. Irtokarkit... nams! Onko ok jos alko tekemään nyt niitä mieli? :D

      Poista
  10. Eipä ole tullut testattua. Matkassa kuitenkin aina on silmälaput ja korvatulpat. Ilman niitä ei tule matkasta mitään. Varmaan pitäisi testailla noita Tempurin matkatuotteita ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Korvatulpat täytyy itekin alkaa pitämään muuten matkoilla mukana :)

      Poista
  11. Itse olen lentänyt tänä vuonna kolmeen kertaan 13-16 tunnin lennot (onneksi yksittäinen lento on tähän mennessä ollut pahimmillaan 10 tuntia) ja kohta on kotiin lähtö taas edessä. Itse ostin niskatyynyn vuoden alussa ja vaikka onkin kentältä ostettu halpistavara, niin kyllä sekin jo selvästi oloa koneessa helpottaa. Kuljetan myös mukanani omaa vilttiä ja ehdoton on kashmirvillainen bolero, joka siis on tarkoitettukin käytettäväksi vaatteiden alla. Itsellä kun hartiat jumittuvat siitä kylmästä puhalluksesta, että on aivan ehdoton kombo tämä viltti+tyyny+bolero. Pitääpä tutustua noihin tempurin tuotteisiin, vaikka tällä hetkellä kyllä koenkin pärjääväni tuolla matkamuistokoju-versiolla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No huh! Tuo kashmirvillabolero kuulostaa kyllä hyvältä! Ja oma peitto olis kyllä aina bonusta, kuten sanoinkin, ne viltit...hrrr...

      Poista
  12. Vaikka kuinka yritetään naamioida viattomaksi ja kepeäksi Tempur-yhteistyö-jutuksi, josta "ihan oikeesti tykätään tosi paljon" niin on vaan niin törkeen leimiä lukee jotain "siis tää on niin hyvä tää maski koska tää Tempur-materiaali siis mukautuu Tempur-laatuun viitaten todella hyvin.." Tempur Tempur Tempur Tempur Tempur Tempur.

    Olisi edes vähän uskottavampaa, jos en sattuisi tietämään, että esim tollanen Tempurin matkatyyny painaa enemmän ku maitotölkki ja on näin ollen erittäin epäkäytännöllinen matkustamista ajatellen.

    Täytyy muutenkin sanoa, että Pepin postaukset on aina aivan ihania, aitoja ja ne ei ärsytä lainkaan, mutta Mimmin postauksista tulee usein vähän sellanen feikki fiilis.

    Mutta näinhän se on, blogi on teidän työ, leipä tulee näistä.

    Tsemppiä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sen takia se mainitaankin heti siinä postauksen alussa, että sitä ei tarvitse lukea, ellei kiinnosta. Henkilökohtaisesti ainakin skippaan suoraan postaukset jotka eivät minua kiinnosta ja se ei oo minulta yhtään millään lailla kyllä pois.

      Mietitään aina Pepin kanssa sitä, että kun meillä on nämä omat "fanit" niin minkä ihmeen takia sitä toista pitää silti aina dissata? Nämä on kuitenkin makuasioita ja eikö se ois feikkiä jos yrittäisin kirjoittaa kuin Peppi? Eiköhän tämän blogin monipuolisuus ja rikkaus perustu juurikin siihen, että meitä on kaksi erilaista ihmistä. Ja ihan yhtälailla Peppi näitä Tempur-postauksia tekee, niinkuin minäkin, jos et ole huomannut...

      Ja mitä tuohon feikkiyteen tulee, niin onhan se asia niin, että oikea nimeni ei tosiaan ole Mimmi ;)

      Poista
  13. Mulla ehkä pisin lento koskaan on ollut 6 tuntia, mutta huomaan jo semmosilla reilun tunnin minilennoilla nukahtavani ihan hetkessä. Ihan sama onko mitään mihin päänsä kallistaa, laitan kädet puuskaan ja kallistan pään taaksepäin ja näytän varmaan vähintäänkin naurettavalta. Enkä mä muuten oo mikään mestarinukkuja, mutta jostakin syystä koneessa alkaa silmät aina lupsahtelemaan. :DD Jonkunmoinen niskatyyny vois silti olla aika jees.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha :D Joo, ja sitten onkin hyvä herätä omaan kuorsaukseen ;) Kokemusta on...

      Poista
    2. Tai siihen että kellahtaa nojaamaan vieressäistujan olkapäähän. :DD Kokemusta on siitäkin. Pahin oli ehkä silloin kun lensin Italiasta ja istuin kahden italialaismiehen välissä! Olin sairaan väsynyt ja kaaduin koko matkalla vuorotellen kummankin päälle tai ainaskin hyvin lähelle monesti. Hävetti!

      Poista
    3. Haha, siinä oli miehet ihmeissään!

      Luin kerran, että jotkut oli tavannu niin, että se muija oli nukkunut ja unissaan pudotti purkan suustaan vieressä olevan miehen villapaitaan tms. ja siitä alkoi heidän rakkaustarinansa... <3

      Poista
    4. Ihan hyvä tuokin, ehkä mulleki joskus käy niin. :DD Tai jos ei purkasta niin ihan vaan siitä kaatuilusta.

      Poista
  14. sori, pakko tulla leijumaan.. mut lennoista selviää loistavasti bisnesluokassa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kelpais... Ei auta ku haaveilla moisesta. Ehkä joku päivä sitten :)

      Poista
  15. Moi ihanat Peppi ja Mimmi!

    Mulla olisi tällainen vähän random-kysymys taikka paremminkin juttutoive. Nimittäin eksyin ensimmäistä kertaa blogiinne joskus jo vuosia sitten. Se oli ollut vasta ihan vähän aikaa olemassa, ettekä olleet paljastaneet edes kasvojanne tai mitään. Ihan tavallisen oloinen blogi. Nyt luen aina silloin tällöin blogianne. Ihailen teitä kovasti, sillä teillä on aivan upea asenne elämään, ja vaikutatte tosi rohkeilta! Äsken liikutuin kyyneliin asti Pepin äidilleen osoittamasta blogipostauksesta. Uskon, että innoitatte monia, monia nuoria naisia, annatte innostusta ja inspiraatiota, että uskomalla itseensä, pystyy mihin tahansa! :-) Olisi hienoa kuulla tarinastanne vähän enemmänkin. Eli miten tavallisista bloggareista tuli ilmiö? :D Toivottavasti ymmärrätte, mitä yritän tässä sanoa... Eli olisi hienoa kuulla, miten tämä mahtava tarinanne on edennyt, ja millaista se elämänne oikeastaan onkaan :) Uskon, että se innostaisi monia lukijoitanne!!

    Ihaninta kevättä teille, ja kiitos mahtavasta blogistanne!! Annatte valtavasti innostusta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hehe, kiitos hyvästä vinkistä :)

      Pitäis oikeesti varmaan laittaa asiat ihan omaan postaukseen niin sitä tajuais itekin miten koko homma on kehittynyt, koska välillä on oikeesti ihan hankalaa pysyä itekään perässä :D

      Kiitos sinulle tosi kivasta kommenteista, laitetaan idis korvan taa :)

      Poista
  16. OI te ootte IHANIA! Luin kaikki tän postauksen kommentit ja munki rupes tekee mieli irtokarkkeja... :D hih hih ! Mua ärsyttää kun kaikki tytöt mun koulussa tulee mulle selittää että miten ne on niin lihavia (itse olen melko laiha) ja haukkuvat anorektikoksi. SE EI OLE KIVAA! Syön ihan normaalisti mutta liikun paljon, enkä todellakaan ole anorektikko! JA voin sanoa, ettei ystäväni ole lihavia, ja vaikka olisivat, mikseivät voisi olla sellaisia kuin ovat? Kaikki ovat omanlaisiaan ja ihailen teitä juuri siksi, että olette mitä olette ettekä esitä mitään :) ♥ sitten vielä, kärsittekö väsymyksen takia tummista silmänalusista? Itse nukun viikolla liian vähän kun kouluhommat puskee päälle, joten olisiko teillä mitään vinkkejä, kuinka peittää ne? Kiitos jos on ! :) ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juuri tätä mekin pohditaan, miksei voisi olla sinut itsensä kanssa ja antaa muiden olla juuri sitä mitä ovat :)

      Meillä ei itseasiassa ole tuota tummien silmänalusten ongelmaa kummallakaan, joten ei osata oikein antaa vinkkiä tähän.

      Poista
  17. Mimmi, olet TODELLA kaunis tuossa ekassa kuvassa. Huh! :)

    VastaaPoista
  18. Ihan yks tosi pieni mut tärkee kysymys eli kun new yorkissa ostaa metroon pay-per-ride lipun ni tarkottaaks se vaa et sil voi matkustaa sen yhen matkan vai voiko sil matkustaa sen koko päivän ajan ??

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En kyllä osaa sanoa? Oon ostanut vain single ride-lippuja ja Metrocardin koko kuukaudeksi/viikoksi. Suosittelen viikon korttia jos meinaa yhtään reissailla siellä. Maksaa itsensä takaisin about kahdessa päivässä. :)

      Poista
  19. hey ladies!
    I love your blog and your fun pics they always make me smile!
    Ive been following you for months and always look forward to your new post!
    Id love it if you took a look at my blog too If you love it then follow me:)
    Lots of Love
    http://bigisalsobeautiful.blogspot.com/

    VastaaPoista

Hellurei ja hellät tunteet! KIITOS jo etukäteen kommentistasi!

Hey you! Please, leave a comment. We would really appreciate that! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.