tiistai 24. huhtikuuta 2012

Bestseller ei petä!

Piipahdettiin torstaina Bestsellerin (Vero Moda, Only yms.) pressipäivässä ja todettiin, että aina ne onnistuu, nimittäin ruokavalintojen suhteen. Parkkeerattiinkin melko tiiviisti tuolla showroomilla vuohenjuustoperunahunaja(?)leipätarjottimen viereen... Tultiin myös siihen tulokseen, että noita leipäsiä pitää askarrella joskus myös kotosalla. Siinä se koko ilta sitten vierähtikin...

No ei, kyllä me siinä kierreltiin ja pari kuvaakin sitten räpsästiin... ;)

Kyseessä oli siis ensi syksyn/talven mallistot (tuntuu aina vähän hassulta tutkia niitä jo nyt, kun vasta kesää odotellaan) ja olihan tuolla vaikka mitä kivaa. Etenkin paljon neuleita.

Nämä asusteet tosin tais olla (bikineistä päätellen) vielä tämän kesän vermeitä, joka ei kyllä näin neonvärien rakastajana haittaa kyllä yhtään, näyttävät nimittäin aikasta hyvältä!


Takki Torrid
Villatakki H&M (L)
Toppi Forever 21+ (3XL)
Legginssit American Apparel (XL)
Kengät Converse


Villatakki DKNY Cozy ebay (M/L)
Paita GT (XL)
Hame NewLook (UK20)
Legginssit Piruetti (XL)
Kengät Nike Dunk Low (9)


Semmoset perusasut meillä tälläkertaa. Tuon jälkeen suunnattiinkin paperihommiin Pepille ja jäin yökylään. Tällä viikolla jää yökyläilyt väliin, oon nimittäin onnistunut saamaan flunssan ja tuntuu kyllä siltä, että pitää pysytellä kotosalla parantelemassa.

Toivottavasti te ootte terveenä, ei nimittäin taida olla mikään nopeiten ohi menevä tapaus tämä pöpö :< 

Palataan taas, toivottavasti vähän parempivointisena! 

11 kommenttia:

  1. taidan varastaa tuon pepin topin, ihana! :)

    ja hei, jorisin tuossa juuri melko painavaa (öhöhöö funnyyyyy, not!:D)tekstiä blogissa, käykää toki vilkaisemassa :>

    http://fffirstclassticket.blogspot.com/

    VastaaPoista
  2. Moi Mimmi ja Peppi! Sori että kommentti on vähän aiheesta poikkeava, mutta enpäs tiennyt mihin muuallekaan tämän jättäisin, joten tässä se nyt tulee: Olisiko teiltä mahdollista saada tällaisille keltanokille jotain (loma)matkapostausta Jenkkeihin? :) Esim. mitä pitää ottaa huomioon ennen matkaa ja vähän selvennystä siihen viisumiasiaan. Netistä löytää paljon juttua, mutta paljon myös huttua enkä minä ymmärrä mistään mitään. Kaikkea tämmöistä tuli mieleeni että olisipa kiva kuulla tytöitä kun ootte siellä päin paljon käyskennelleet :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meiltä löytyy tuolta NY state of mind-labelin alta noita NYC-postauksia. Sieltä varmaan löytyy ainakin jotain infoa. .)

      Poista
  3. Ihan oikeesti aivan ihanan näköset asut on ja sopii teille ! :)

    VastaaPoista
  4. Pakko kysyä Pepiltä, onks sulla mitään tuossa leggareiden ja paidan välissä, kun näyttää suht lyhyeltä tuo paita ja leggingsithän eivät ole housut.......

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Paita on suhteellisen lyhyt, mutta peittää kuitenkin esim pepun! Makunsa kullakin, itselläni ei ole mikään ongelma käyttää legginssejä lyhyen paidan kanssa. :)

      Poista
  5. Se on varmaan vain tuo kuvakulma, joka saa paidan näyttämään lyhykäiseltä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo ei se mikään hirmu pitkä ole, mutta ei överilyhytkään! :)

      Poista
  6. Miksi melkeinpä aina (varsinkin Peppi) seisotte kuvissa kuin teillä olisi vessahätä? Ei se tee teitä yhtään sen pienemmän näköisiksi. Miksi edes pitäisi, sillä ette te oo isokokoisia! Ihan normaaleja suomalaisia naisia. T. kokoa 56 ja ikää 24

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sitä on vuosien varrella jumiutunu tietynlaisiin tapoihin poseerata. Kyse ei ole siitä, että yrittäisi näyttää pienemmältä. Vessahätääkään ei tässä tilanteessa tainnut olla. :)

      Poista

Hellurei ja hellät tunteet! KIITOS jo etukäteen kommentistasi!

Hey you! Please, leave a comment. We would really appreciate that! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.