lauantai 14. huhtikuuta 2012

H&M Against AIDS 2012

H&M Agains AIDSin kevään 2012 malliston kuvat ovat pyörineet blogeissa jo tovin, mutta pakkohan tuolta oli itsekin kerätä muutama oma lemppari. Mallisto tulee siis myyntiin 26.4. ja nuo etniset kuosit miellyttää ainakin omaa silmääni tällä kertaa ihan toden teolla!

Mukavaa myös on, että hinnat on pidetty kivan edukkaina ja seuraavat tuotteet (paitsi tuon takin) aijon kyllä itselleni napata, tai siis ainakin yrittää :D Myös ne malliston farkkushortsit, joita en tähän kollaasiin nyt kuitenkaan lisänny on kyllä tör-keen hienot! Niin ja 25% kaikesta tämän malliston myyntitulostahan menee suoraan HIV-/AIDS-tietoutta edistäville kansainvälisille projekteille.


Laastarit 1,95€ - Bikiniyläosa 7,95€ - Puhkukotelo 2,95€ 
Aurinkolasit 6,95€ 
Käsikoru 4,95€ - Takki 29,95€


Onkos joku muu ihastunut jo tähän mallistoon ja mitä muuten ootte mieltä näistä hyväntekeväisyysmallistoista? 

Nyt suuntana suihku, laittautuminen ja sen jälkeen Helsinki ja yhdet kolmekymppiset ja toiset tuparit ja taidanpa vielä ennen sitä viedä tuon toisen puoliskoni Vapianoon syömään... Mukavaa lauantaita! Ciao!

10 kommenttia:

  1. TUO KALLOKORU MUN ON SAATAVA! Söpö kun mikä! :D

    VastaaPoista
  2. Tuo bikiniyläosa olis kyllä tosi kiva vaikka ihan perusmustan alaosan kanssa. :)

    VastaaPoista
  3. Taitaa jäädä väliin tänä vuonna... Noiden perusteella tulee liikaa mieleen 90-luku ja MC Hammer x) Toi rannekoru on hauska mutta nuo muut... eih... Ei oikein kolahtanut Marni for H&M- ja Versace for H&M- mallistotkaan, ehkä vaan asusteiden osalta lähinnä nekin :B

    VastaaPoista
  4. Mikä ihmeen sana oikein on "edukas"? Oon oikeasti tipahtanut täysin kielen kehityksen kyydistä, en ymmärrä tuollaisia sanoja ollenkaan. Okei, tiedän kyllä mitä se meinaa, mutta.. miksi? :D

    Mutta jos olisin rohkeampi pukeutuja, niin ehdottomasti hankkisin tuon pusakkahommelin! Se on jotenkin niin cool 8) Tai sitten ihan vaan kotiin oloasuksi.

    VastaaPoista
  5. jännä juttu että valittu tollanen afrikkahenkinen 'etnisyys' edustaan AIDSia. mutta afrikkahan = AIDS. <3

    VastaaPoista
  6. Pusakka on ihana, mutta en uskalla ehkä tollaseen kuosiin pyöreää ruhoani kääriä :3 Halusin tässä muuten kysyä, että tiedättekö jotakin hyviä kauppoja Lontoossa vähän pehmoisimille tytöille? Viime kesä siellä menikin vaan asusteita ostellessa, kun ei tahtonut löytyä mtn vaatteita sieltä ;;___;;

    VastaaPoista
  7. ^ HIV/Aids linkittyy ihmisten mielessä usein tosi vahvasti Afrikkaan. Minusta on ihan hyväkin, että H&M valitsi afrikkalaistyylisen designin mallistoonsa, muistutukseksi että Afrikan suurelta mantereelta on syntynyt paljon paljon paljon muutakin kuin Aids-epidemia.

    Ja etenkin Afrikan paikalliskulttuurien vaalimat pukeutumistyylit ja koristautumistavat ovat itselle suuri inspiraation ja ilon lähde. Tässä H&M-mallistossa on tosiaan ripsaus Ysäriä joten ovat sopivan "länsimaiset" valtavirran makuun. Myös tuo kuvioiden käyttö tuo mieleen Warholin, tai ehkä Bel-Airin prinssin! :)

    PS. kännykkäpussukan voisin melkein itselleni kotiuttaa, muille kamppeille ei juuri nyt ole tarvetta vaatekaapissa.

    VastaaPoista
  8. Absolutly amaze prints! Adore them! thanks for sharing them girls x

    VastaaPoista
  9. Tuleeko nää siis H&M:iin kautta maan? Meinaan, kun meikäläinen ei asu ihan siellä Etelä-Suomessa, ja ois harmi, jos en sais noita ihanuuksia omaan vaatekaappiin :)

    VastaaPoista

Hellurei ja hellät tunteet! KIITOS jo etukäteen kommentistasi!

Hey you! Please, leave a comment. We would really appreciate that! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.