perjantai 27. huhtikuuta 2012

Makes me smile!

Ajattelin taas kerätä vähän tuolta Instagramin puolelta kuvia jotka tekee mut iloiseksi. Oon unohtanut viime aikoina kameran kotiin keskimäärin päivittäin, joten tämä kännykkä on saanut korvata sen sitten.
 
1. Rupesin käymään reilu kuukausi sitten Vallilan Ladylinella ja vihasin sitä silloin. Jotain on kuitenkin tapahtunut, koska raahattuani itseni sinne tarpeeksi monta kertaa, poistun nykyään hyvillä mielin. Olen tälläkin viikolla löytänyt itseni kolmesti salilta rehkimästä, on pientä stressiä ilmassa.
 2. Ninni koukutti mut herkkuihin nimeltä riisikakut oliiviöljyllä ja ruususuolalla ja pakastemarjat kookosmaidolla, kookosöljyllä ja pähkinöillä. Nam!
3. Uno kävi trimmauksessa ja siitä tuli Dumbo.
4. Käydään Unon kanssa Kumpulassa lenkeilemässä ja yhtenä iltana näytti näin kauniilta. Mulla on tulehtunut akillesjänne äkillisen liikuntapuuskan seurauksena, kun rupesin myös vähän juoksemaan. Se on kiva huomata, että iän myötä alkaa paikatkin helpommin pragailemaan.
 
5. Haastattelin Metrolive.fi:hin PistePistettä eilen. Ihana tyyppi!
6. Vanha ystäväni Hilja lähetti meille piristyksenä koruja joita tekevät Turussa poikaystävänsä Pirkan kanssa. Indeedin Facebookissa on kivoja juttuja, käykää tutustumassa!
7. Naamani on tänä keväänä käyttäytynyt todella oudosti ja nämä kaksi Elizabeth Ardenin tuotetta onkin olleet pelastajat. Tuo puhdistusaine on ihan käsittämättömän hyvä, luulin aina etten löytäisi yhtä hyvää kuin Clarins ja nyt se on saanut rinnalleen toisen suosikin. 8 hour creamin hyvyydeen tietää kaikki sitä joskus kokeilleet.
8. Limbossa oli tällainen turbaani myynnissä ja rakastuin siihen palavasti. Olisin halunnut tänään käydä ostamassa sen, mutta en kerkeä mitenkään. Toivottavasti se on siellä vielä ensi viikolla!

9. Naapurin supersuloiset Chihut. Äiti ja tytär.
10. Hesari on sellainen paikka, että mua rupeaa aina ärsyttämään siellä jostain syystä. :D
11. Musiikki pelastaa kaikki päivät.
12. Samoin vihreä tee. En tulisi toimeen ilman Clipperin vihreätä teetä.

Päivitettiin myöskin meidän Spotify-soittolista kevätkuntoon, se on nyt aivan uudistunut. Kannattaa käydä tilaamassa mikäli ei ole vielä tilannut. Itse kuuntelen sitä just ja aika hyviä biisejä osattiin valita. :D

Tahdon niin paljon lomalle. NIIN PALJON. Barbados houkuttelisi, kun Rachel lähtee sinne toukokuun lopussa, mutta ei taida olla mahdollista ottaa ihan niin paljon lomaa. Joku viikon äkkilähtö olisi ihan unelmana nyt. Tämä kevät on vetänyt ihmisen ihan piippuun ja olenkin rehellisesti sanottuna ollut todella, todella väsynyt henkisesti viime aikoina. Onneksi aurinko pilkottaa tuolla ja tänään lähden veljen häiden jälkeen Rukalle ystävien mukana vähän relaamaan!


8 kommenttia:

  1. yritätkö laihduttaa? En kyllä näkis sua more to lovena jos oot laiha:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En. Haluan vain kohottaa kuntoani ja voida paremmin. Oon blogin alkuaikoina ollut useita kiloja pienempi ja olin kyllä silloinkin ihan yhtä More To Love :)

      Poista
  2. haluaisin kysästä sellasta asiaa ku ilmottauduin tonne miss mixin kevätbileisiin ni sain siitä sähköpostiin vahvistuksen joten tarkottaako se sitä et mun nimi löytyy sit nimilistasta siel ovella ? ja saako kaikki halukkaat kuvansa ihanan Christopherin kanssa ? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En osaa varmaksi sanoa, mutta uskoisin että löytyy. Kaikki varmasti jotka kerkeävät, ei voi Christopherin puolesta luvata mitään. :)

      Poista
  3. Oi oot tulossa Rukalle! Voin kertoa, että olen tämän läänin kovin More to love-fani :)

    VastaaPoista
  4. Olette sellaisia piristysruiskeita minulle, että blogissani odottaa teita tunnustus. :)

    http://imageblackandwhite.blogspot.com/2012/04/tunnustus-versatile-blogger-award.html

    Terkuin:

    IMAGE :)

    VastaaPoista
  5. Hei,
    Ihania koruja olette saaneet ystävältäsi. Olen itsekin suunnitellut muutamia.
    Kohta nähdään,
    Aurelia12

    VastaaPoista
  6. hienoa että joku muukin on saanut itseään raahattua salille :D
    luin tuon ekan kommentin niin sen perusteella et aijo laihduttaa, mutta eikö sua houkuta yhtään olla laihempi?:) kun kaikki tuntuu ihannoivan laihuutta. Ja on terveellisempää olla laihempi, ja elää pitempään.
    ps. oot super nätti :)

    VastaaPoista

Hellurei ja hellät tunteet! KIITOS jo etukäteen kommentistasi!

Hey you! Please, leave a comment. We would really appreciate that! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.