tiistai 3. huhtikuuta 2012

Takatalvifiiliksiä

Koirabloggaajanne Mimmi täällä taas hei.

Valehtelematta tyyppi jonka kanssa tällä hetkellä eniten päivittäin hengaan on Jykä. Oon oppinut tuolta mustalta pötköltä tämän reilun puolen vuoden yhteiselomme aikana jo kyllä yllättävän paljon. Tänäänkin aamulla Jykä iloitsi yön aikana yhä lisääntyneestä lumesta ihanan aidosti ja vietti  tunnin takapihalla kinoksissa möyrien. Sisälle kamun sai houkuteltua vaan lahjonnalla ja lupauksella, että suuntaamme pian yhdessä ULOS (tuo maaginen U:lla alkava sana, jonka kuullessaan kaveri muuten sekoaa täysin)...

Totesin siinä sitten, että parempi siis ajatella asoista kuin Jykä, suljin Facebookin, jonka status-päivitykset ovat täynnä lumivihaa ja fiilistelin FitFlopejani jotka SAIN laittaa jalkaan näin lumen taas palattua (toivottavasti kuitenkin viimeisiä kertoja tänä talvena), kiskaisin toppatakin niskaan, pipon päähän ja suuntasin talvea (huhtikuussa!) uhmaten ulos.

Ja kinoksissa siis mentiin ja möyrittiin taas ja syötiin lunta minkä ehdittiin (Jykä enemmän, minä vähän vähemmän). Tuo tuon pikkukoiran ilo tuota ihmeellistä valkoista asiaa kohtaan on vaan jotain sanoinkuvailematonta :D Viime viikolla kevät toi ihan uudet ja oudot hajut mukanaan ja keskityttiin jo lenkeillä ihan taas eri asioihin. Toissayö palautti kovasti rakastetun talven ja nyt oikeestaan jo vähän harmittaa, kun tästä lumesta joudutaan taas kohta luopumaan.

Kotona sisällä kuitenkin syötiin kesän 2012 uutuusjäätelö (valkosuklaa-murokeksi Classic, oli tosi hyvä), nautittiin auringonlämmöstä (ikkunan läpi tosin), sitruunajääteestä (vuosia sitten lusitut Thaimaan reissut mielessä, tuli nimittäin kiskottua muutama tölkillinen Nestean jääteetä siellä rannalla löhötessä, aijai), tehtiin uunissa täytettyjä herkkusieniä (grillivakio) ja keskityttiin olennaiseen, eli siihen, että kyllä se kesä vielä sieltä tulee!

Nyt Jykä vetää tuossa vieressä unta palloon ja itse haaveilen (minulle) uuden keskellä pahimpia pakkasia huuto.netistä hankitun Marimekon Kimara-riippukeinun ripustamisesta takapihalle. Taidanpa heittää siis pitkäkseen tähän sohvaan ja lueskella Glorian koti-lehdestä artikkelin "7 keväistä kotia"... Palataan siis keväämmällä taas huomenna! 


Kengät, jäätelö ja jäätee blogin kautta saatu.

9 kommenttia:

  1. Meillä myös koirat on lumen ystäviä ja aina yhtä innoissaan,kun sitä tulee. Oon myös sitä mieltä,että kyllä se kevät ja kesä sieltä tulee. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se noiden ilo on jotain niin vilpitöntä :D Ei voi kun itekin tulla hyvälle mielelle.

      Poista
  2. ollessani koiralenkillä kyllä meidänkin Frodo heittäytyy kieriskelemään täydellä antaumuksella hankeen..melkein saa minutkin mukaan..

    VastaaPoista
  3. Täällä pohjosessa asfaltit on jo ihan kuivat, mutta takapihalla on vielä kinoksia niin kyllä koira niistä viimesetkin ilot osaa ottaa irti. :D Hullunkiilto silmissä juoksee piehtaroimaan ja nappailemaan nassuun lunta lenkin jälkeen. Ei siinä pokerinaamalla voi olla ku kattelee 30kilosta jättiläistä innoissaan niin ihanasta asiasta ku LUMI. Kyllä ne koirat osaa nauttia elämästä niin hyvin! :)

    VastaaPoista
  4. Olen tämän kevään ylioppilas ja haluaisin löytää kauniin mekon juhliini. Lihaa on kuitenkin luiden yllä vähän reilummin, joten mekon löytäminen ei ole kovin helppoa. Olen etsinyt suunnilleen joka paikasta ja enempää ei tule mieleen. Esimerkiksi nellyllä on kauniita mekkoja, mutta koot loppuvat valitettavasti ällään. Voisitteko tehdä esimerkiksi postauksen siitä, mistä mekkoja kannattaisi etsiä? Mekot voisivat olla nettikaupoista tai normaaleista kaupoista.

    Kiitos, jos voitte auttaa:)

    VastaaPoista
  5. Ihanaa että joku pystyy ajattelemaan tota lumen tuloa vähän eri näkökulmasta! Kaikku muut (itseni mukaan lukien) kun vain valittaa siitä :D

    VastaaPoista
  6. Miten paljon te keskimäärin ulkoilette Jykän kanssa päivittäin?

    VastaaPoista
  7. Mites ton jäätelön oot saanu, tuskin ihan postin mukana tullu, et ootko noutanu jostai kaupasta vai?

    VastaaPoista

Hellurei ja hellät tunteet! KIITOS jo etukäteen kommentistasi!

Hey you! Please, leave a comment. We would really appreciate that! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.