keskiviikko 4. huhtikuuta 2012

JumpinJUMPINJumpinJUMPIN

Sain tuossa juuri ystävältäni Martalta viestin, kun olin palaverissa:
"Haluatteko arpoa Jumpinin lukijoillenne? Kertokaa samalla, että Jumpin Storessa on kaikki tuotteet huomenna (TORSTAI HUOM!) -25%!" Liikkeessä on muuten kaikkea kivaa uutta(esimerkiksi huppareita), joten suosittelen käväsemään! Niin ja liikehän sijaitsee Kluuvin kauppakeskuksessa Helsingissä.
Koska meillä on tänään ollut jotenkin vähän kökömpi päivä, niin kommentoikaa tähän postaukseen jotain piristävää ja positiivista, tai kertokaa vaikka mitä KIVAA teidän päiväänne kuuluu. Kaikkien tähän postaukseen kommentoineiden kesken arvotaan perjantaina Jumpin-haalari. Voittaja saa itse valita värin ja koon! Muistathan keksiä itsellesi nimimerkin. :)

616 kommenttia:

  1. Tänään on Pelicans-Blues matsi jota ootan löysät housuissa. JÄNNÄÄ

    VastaaPoista
  2. Kivaa on ollu hyvä ruoka, ja vapaapäivä! Ei tuo oman kullan kainalokaan kovin epämiellyttävä ole ollu! :)

    VastaaPoista
  3. No mun kaveri teki mulle ihanan kampauksen ja kävin kirjastossa ja lainasin ihania kirjoja!♥

    VastaaPoista
  4. Mun kissa rinnan päällä kehräämässä, ihaninta maan päällä <3 Roope lähettää myös sinne paljon purrmau-terkkuja!

    VastaaPoista
  5. Moi! Minä täällä kirjoittelen kauppalistaa. Odottelen iltavuorosta tulevaa poikaystävää, ja ajattelin yllättää hänet kahdenkeskisillä tortillakemuille. Semmoista kivaa meidän päivään. :) Nyt kauppaan! ps. Jumpin ois kiva <3

    T. Helmeri

    VastaaPoista
  6. Mun päivä kuluuu kokeisiin lukiessa, onneksi kohta tosin alkaa pääsiäisloma:) Jumpinin voitto, ois aika kiva piristys o:)

    VastaaPoista
  7. Jos vielä muistatte miut, kun haastattelin teitä Trombitia varten. Mimmin haastattelu oli ainakin vielä vähän aikaa sitten luetuin henkilökuva ;)

    Nyt siellä on Sami Hedberg haastateltuna kanssa ja vaikka kuinka monia muita! Tulossa ensi viikolla vielä miun tekemänä Annika Eklundin haastis.

    Käykää kattomassa! :)

    VastaaPoista
  8. Mulla on niin hyvä fiilis siitä, että oon parantanut Pepin päivää huonolla hetkellä =)

    VastaaPoista
  9. Kuuntelen PmmP:tä (melkein) täysillä ja nautin auringosta, mikä täällä Jyväskylässä ainakin paistaa! Kohta poikaystävä pääsee töistä ja lähdetään kaupungille chillaa. :D
    -Ellis

    VastaaPoista
  10. Tänään on kiillotettu ja hinkattu vanhoja hopealusikoita yms aterimia sekä kahvikuppeja että -lautasia niin että sormet on ihan rusinat ja kynnet niin pehmiät että hyvä kun uskaltaa näppäimiä näpytellä ettei katkea nuokin nysät :D
    Nyt olis poikaa istua sohvalle jumpinissa teekupin kanssa lukemaan lehteä. (onneksi mulla on sentään se tee ja lehti ;D)

    VastaaPoista
  11. Ihan mieletön päivä ollut, ulkona on kaunis ilma ja vaikka me pikkutytön (8kk) kanssa ollaan kipeinä niin ollaan ihasteltu ikkunasta ihanasti lämmittävää aurinkoa <3 Ehkä teillä on huomenna parempi päivä tytsyt ! <3

    VastaaPoista
  12. Huomenna alkaa 5 päivän vapaat :)) Ollut viimeviikot töissä hieman stressaavat, mutta onneksi pääsee omalle möksälle rentoutumaan, sillä tänkin päivän jaksaa! :D

    VastaaPoista
  13. Tänään on ollut ihana aurinkoinen päivä ja olen ollut tosi ahkera! :) Olen ihan innoissani pääsiäisestä, kun viemme muuttokuormaa, näemme pientä kummityttöä ja pääsee isän synttärikahveille! :)
    Iloista pääsiäistä ja aurinkoista päivää ja elämää Teille ihanat! <3

    VastaaPoista
  14. jotenkin ollut hulvattoman levoton päivä! semmoinen että kaikki on hassua ja hauskaa, eikä millään jaksaisi keskittyä esim. luentoihin:D tänään tiedossa vielä bodypump ja kavereita, kuulostaa hyvältä! jeww_@hotmail.com

    VastaaPoista
  15. Jejejee! Mä pääsen tänään mieheni kanssa piiiiiitkästä pitkästä aikaa kaksin johonkin. Ja se jokin on vielä nauruterapiaa by Sami Hedberg, joten hauska ilta tiedossa. Lisäksi leivoin äsken pullaa ja siitä tuli kyllä tosi hyvää. Lapset eivät tappele ja Huvikumpukaan ei ole hirveän pahasti vinksin vonksin :)

    VastaaPoista
  16. Ulkona on ihana auringonpaiste ja kohta on pääsiäinen. Kevät, täältä tullaan - viimeinkin! :D

    VastaaPoista
  17. Jotain kivaa :)) Hauska päivä on ollu, työharjottelussa sujuu mukavasti ja nuoret siellä on aivan mahtavia! Aurinko paistaa ja ei enää stressaakkaan se työharjottelu ollenkaan kun alkaa oleen jo tottunu :) Ja onpa sitä tullu treenattua vähän EI:n sanomistaki ni loppuviikosta saa ihan vaan rentoutua. Terkkuja kummalleki!

    VastaaPoista
  18. Näin tänään pitkästä aikaa ihanaa serkkuani. Istuttiin ja juoruttiin auringossa ja hörpittiin mun lempparia, nimittäin persikkajääteetä. Ihanaa kun kerrankin saa vaan olla ilman kiirettä mihinkään!

    VastaaPoista
  19. Mahtavan menun suunnittelua Helsinkiin pääsiäisreissulle, rakkaiden ystävien luokse. <3 Kokin ammatin parhaita puolia.
    Lisäksi tänään on mahtava auringopaiste täällä Varsinais-Suomessa. Ah. ♥

    VastaaPoista
  20. huomenna vipo koe ja sitte alkaapi pääsiäisloma:))

    VastaaPoista
  21. sairaslomaa pukkaa, mut tänään pääsin kävelemään jo ilman keppejä kauppareissun :) aurinko paistaa ja elämä on kivaa. mikäs sen parempaa? :)
    -Annastinen

    VastaaPoista
  22. Te ootte ihania ja piristätte mun päiviä - ihan joka päivä. :)

    -J

    VastaaPoista
  23. Oon edelleen onneni kukkuloilla, kun Pelicans voitti Kärpät, ja tänään jännäillään hallilla miten käy Bluesia vastaan. Oman mussukan kanssa on vuosipäivä, ja saan pääsiäisen ajaksi pitkästä aikaa omat maailman parhaimmat ystävätytöt samalle paikkakunnalle. Aurinko paistaa, lumen sulamisen ihan kuulee. (: Elämä hymyilee!

    VastaaPoista
  24. tänään vika koe tässä jaksossa ja illalla tanssitunti! <3 + huomenna alkaa loma!

    VastaaPoista
  25. Kökkö päivä on ollut muuallakin. Kävin äitini kanssa tänään kaupungilla ja hän "sekoili" ja arhenteli aika lahjakkaasti ja sanoinkin siinä sitten hänelle, että "hemmetti, kun sä olet äkänen ja äksy tänään ja kiukuttelet joka asiasta." No siitä sitten lähdettiin omille teillemme molemmat ja parin tunnin päästä tuli äipältä tekstari: "Mun horoskoopissa luki että keskittymiskyky on tänään vinksinvonksin ja se saattaa aiheuttaa mielenhäiriöitä, kyllä tähdet tietävät!" Väkisinkin alkoi fiilis paranemaan :D T:Rita 39v (ja äippä 58v.)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ihana Rita ja Ritan äiti :) Muistan teitin äiteen n. 30vuoden takaa......heh
      miiuli
      (luetaan näköjään samaa blogii)

      Poista
  26. Raskauspahointi ja väsymys alkaa olemaan tiessään! Nyt nautitaan keväästä ja kasvavasta masusta. Olo on aika onnellinen <3

    VastaaPoista
  27. Aivan ihana ilma ulkona, lukiessa teidän blogia auringon paisteessa ja nauttien elämän pienistä ihmeistä :)

    - Miintttu

    VastaaPoista
  28. tänää kivaa suunnitella pukua huomenna, koulussa on ns. vaihda sukupuolta päivä, eli tytöt pukeutuu pojiks ja päinvatsoin =D=D=d täällä just ressaan että kehtaanko mennä huomenna kouluun _jäätävän_ kokoisissa kanin farkuissa =D=D=D=DD=D=D=D= Olispaha ainaki kivaa

    VastaaPoista
  29. Kävin eilen kampaajalla ja se teki niistä upeat. Tänään herättyäni ja katseltuani itseäni peilistä en voinut muuta kuin todeta, että näytän törkeen hyvältä. ;)

    VastaaPoista
  30. Silloin kun elämässä tapahtuu ikäviä asioita,on ilo löydettävä pienistä jutuista.Tänään tuo ilo löytyi auringosta ja siitä,että sain vihdoinkin auton siivottua ja pestyä.. :D(olen siihen kuitenkin henkisesti valmistautunut kuukauden päivät ;))

    nim.merk teorissa hoidettu,käytännössä ei aina ;)

    VastaaPoista
  31. Jojensuussa paistaa aurinko jo ties monettako päivää putkeen, aurinko aurinko JEE!

    VastaaPoista
  32. Heippa! Mä olen tänään saanut pakkomielteen yhdestä ihanasta vauvojen takista, ja olenkin metsästellyt sitä ympäri nettiä tuloksetta, mutta periksi ei anneta! Ja jos vauva saa uuden takin, niin äitillekin ois kiva saada jotain :)
    Kivempaa päivää sinne, paistaa ainakin aurinko!

    VastaaPoista
  33. Vauvan kanssa vapaapäivä <3 Lepposasti lekotellen ja tuhisten mennyt päivä ihmetellen täydellisiä sormia, nenää, korvan pieniä nipukoita..
    nimim. Enni-pieni menninkäinen

    VastaaPoista
  34. Tää päivä on ollut erityisen kiva, aamulla heräsin hyväntuulisen miehen ja jokeltelevan poikamme keskeltä, mummoni kävi kahvittelemassa kanssani, aurinko paistaa ja ruuan jälkeen lähdetään koko perhe piiiitkästä aikaa kävelylle nauttimaan tuosta ihanasta auringonpaisteesta. Tämmönen mukava arki se on parasta :) (vaikka niitä kökköjä päiviä löytyy täältäkin ;))

    VastaaPoista
  35. Poikaystävä pääs armeijasta lomille jo eilen (tiistaina !:O) ja tällä viikolla on kerrankin kunnolla aikaa olla yhdessä ja parantaa maailmaa. Ja myös se piristää, että aion huomenna mätöstellä Ben & Jerry's purkin ihan yksin!

    - Cookie Dough;)

    VastaaPoista
  36. Neljän vuoden määräaikaisilla tynkäsopimuksilla työskentelyn jälkeen sain vakinaisen työpaikan! Nyt on hyvä fiilis!! :)

    VastaaPoista
  37. Mä kuuntelen aina Juhaa,kun on kökkö päivä,tätä etenkin http://www.youtube.com/watch?v=k20h4hZ4Roc&feature=related ja piristys on taattu! :)

    VastaaPoista
  38. Aurinko tekee niin iloiseksi! Sen lisäksi illalla on tiedossa kiva pääsiäisensuunnittelulenkki kaverin kanssa =)

    VastaaPoista
  39. Aurinko paistaa ihanasti ja mulla on kivaa töissä. Hih. :)

    VastaaPoista
  40. Aina te jaksatte sitten piristää päivääni! Blogi ihan huokuu positiivisuutta, ja se saa myös minut iloiseksi, vaikka joskus olisikin huonompi päivä :) On mahtavaa, että suomesta löytyy noin itsevarmoja ihmisiä, jotka todella ovat omia itsejään. Ja mitä tuohon arvontaan tulee, oon niin pitkään halunnut tota omaa haalaria/jumppia, ja ihan varmasti omani käyn tuolta noutamasta, ellei sitten onni ole myötä ja voitan arvonnassa :D

    VastaaPoista
  41. Erokriisin keskellä pilkottaa jotain kivaakin kun edessä kauan odotettu pääsiäisloma rakkaiden seurassa. Jumpiniin olisi kiva kääriytyä sen sylin puutteessa, mutta jo noiden rotunaisten seura lämmittää jo ajatuksena. Ystävät on parhautta, päivänpaisteita harmaudessa. <3
    -Tanjuska-

    VastaaPoista
  42. Mie palautin tänään opparin, jee! Tätä juhlistetaan kyllä ja kunnolla! Ehkä mää vielä valmistun tänä keväänä. Etin myös valkosta printitöntä lasten t-paitaa lähes kolme tuntia...sitä riemua kun sen vihdoin ja viimein löysin. :D

    VastaaPoista
  43. Tänää on ollu täydellinen päivä! Oon käyny moikkaamassa frendejä, ulkoiluttamass tutun koiraa ja nyt matkalla salille zumbaamaan. Ostin salikortin ihan vähän aikaa sitten ja en ikinä ois uskonu et sakon tän mut oon alkanu nauttiin urheilusta ja nyt oon luvannu ittelleni pitää huolta ittestäni. Toi sää kans piristää! Ihana aurinko!!! JA ihana mtl! Hyvää kevättä <3

    VastaaPoista
  44. Enää yksi työpäivä ja alkaa 5 päivää vapaata :) ihanata ihanata! Aurinko paistaa ja päätä ei säre...
    Ihanaa pääsiäistä tyttösille!

    VastaaPoista
  45. Tunsin juuri ensimmäistä kertaa ulkoapäin kädelläni (vahingossa tosin), kuinka pieni poikani mahassa potkaisi tai löi nyrkillä, hehe, mistä tuosta tietää :) Nyt siis isikin voi ehkä tuntea tulevan poikansa konkreettisesti eikä vain katsomalla kasvavaa pötsiäni! Parhautta :) Niin ja huomenna pääsen KUOPIOON, jeee :D - Maija

    VastaaPoista
  46. Musta on mahtavaa, että kevät tulee pian, pois kaikki puheet jostain takatalvista pyhpyh! Urheilu saa taas aivan uudet perspektiivit sulilla teillä, mahtavuutta. Keep smilin', keep shinin' ! <3

    -Hemppa
    heidi_one@hotmail.com

    VastaaPoista
  47. Oiiii ihana päivä<3 aamulla varhain kamun kanssa lenkkarit jalkaan ja juoksemaan ympäri Kupittaan jalkapallokenttiä. Niin siis siellähän oli tietysti myös niitä pelaajia, mikä saattoi vaikuttaa paikkavalintaan. Nyt vähän datailen ja sitten leffaan!
    Kyllä se on parasta, kun ensin raataa koeviikon ja sitten saa pitää melkei viikon lomaa<3 Ihanaaa, vaikka vähän kökköisempää päivää teillekin :) love youuuu

    VastaaPoista
  48. Tänään on hyvä päivä koska aloitan pääsiäisloman etukäteen ja lähden kotiseudulle vanhempien seuraan ja (täyden) jääkaapin ääreen, tapaamaan kavereita ja viettämään superpidennettyä viikonloppua! Plus mahtava arvontakin vielä piristi päivää ;)

    -Terho

    VastaaPoista
  49. Heippa muruset! Älkää lannistuko, en mäkään lannistu. Todennäkösesti ja hirrween paljon varmasti mun koko kesä menee tiiviisti työpaikalla, viikonloput oo 24/7 duunissa, mutta ei she mitään! Mä meen tulta päin ja täysillä.;) Onneks rrrakastan mun duunia ja niitä ihania murusia jotka meillä käy asiakkaina:) Syksyn tullen ihkaikioma jumpin tois lohtua tulevaan kylmään talveen.;) Isot halit teille molemmille niin ootte nättejä.!! ;););) nim. Ninuzi

    VastaaPoista
  50. Minun hiukset värjäytyy tänään kivasti keväisen pirteeksi oranssinpunaiseksi! :) Nykyinen väri tummanruskea. Ja kaiken tämän toteuttaa ihana parturikampaaja-ystäväni. Kuinka jänskää ja kivaa ja varmasti piristää katsoa peiliin!

    Muutoksen ennen ja jälkeen-kuvat tulevat illalla löytymään:
    http://consequencesofbeingme.blogspot.com/

    VastaaPoista
  51. Parantelen kotona flunssaa ja mietin kuumeisesti mitä pitäis pakata mukaa perjantain Viking Line Amorellalle, lähetää tyttöjen kans nauttimaa Annan viimisestä laivakeikasta ennen sen pidempää taukoo. :'')

    Kivaa kevättä teille molemmille! <3

    T. Ippe

    VastaaPoista
  52. Aurinko paistaa ja eiköhän lumikin tosta kohta suja ja kevät pääsee käyntiin! Rakkautta <3

    VastaaPoista
  53. Joensuussa paistaa arska, linnut laulaa ja energiaa on riittänyt siivoamiseenkin, illalla sisko tulee käymään ja tiedossa on herkuttelua porukalla, ei voi siis valittaa :>

    VastaaPoista
  54. Ainoa positiivinen asia koko perheen oksennustaudissa on, että kolme vuotias poikani kakkasi viimeinkin pottaan :) Vähän tämmönen yök kommentti, mutta jumpin piristäis kummasti ;)

    VastaaPoista
  55. sain viettää lasteni kanssa ihanan vapaapäivän. Käytiin Hoploppailemassa ja syömässä. Kohta lähdetään vielä liukurimäkeen kun aurinkokin niin ihanasti paistaa!

    VastaaPoista
  56. kipeenä täällä viidakon tähtösiä kattelen! :DD

    VastaaPoista
  57. Ihana päivä! Enää yks koe tältä viikolta jälellä, ja huomenna Ruka kutsuu (: Äsken katoin kahta lempparisarjaa, tai oikeestaa niitä komeita miehiä :D

    VastaaPoista
  58. Mun päivä on ollut piiiitkästä aikaa hirmusen kiva, koska pääsin lähtemää koulusta kotiin jo kahdelta. Opiskelen melkein 300 kilsan päässä kotoa. Koulupäiviä on enään jäljellä 26 ja sitten olen ammatiltani liikuntaneuvoja :) Nyt saa rentoutua kotona viisi päivää.. ja tehdä rästihommia (ei niin kivaa).
    Toivottavasti helsingissä paistaa aurinko ja piristää
    teidän päivää! :)

    -juuli porista

    VastaaPoista
  59. aurinko on paistanut ja nostattanu hymyn huulille ja silleen <3

    VastaaPoista
  60. Hih tänään on kiva päivä, koska meillä on ihalla vaihtariporukalla international evening-bileet ja luulin jo etten ehtis kokata mitään helppoa ja nopeaa, mutta sitten tajusin soittaa kotimatkalla mummille, ja kysellä pannarin ohjetta. Siispä matkan varrella kauppaan ja nyt sain jo pannarin uuniin, jes.. Hieman rauhallista blogiaikaa ennen kun pitääkin jo lähteä juhlimaan :) Ainiin, ja kuultiin myös, että koko meidän kielikurssiryhmä pääsi läpi eilisestä vaikeesta saksan kokeesta, joten jippeee!!!!

    VastaaPoista
  61. Oi vitsit, onko olemassa jo tollasia kivoja malleja isommilla kokonumeroilla höystettynä?:) Vaikka laihdutusoperaatio meneillään ni musta on silti epäreilua kun on suurempi ku kokoa 40 tai 42 on vaan "rättejä" joihin pukeutua. Kyllä meilläkin on oikeus laadukkaisiin vaatteisiin ja tyylikkääseen pukeutumiseen. Kiitos teille molemmille, kun piristätte arkea. Teidän blogia on niin kiva lukea ja kuvia katsella (kuolata niitä teidän vaatteita, meikkejä, kampauksia). :) Ihanaa pääsiäistä molemmille! :)<3

    VastaaPoista
  62. Huippua fiilistellä kevättä auringon paisteessa koiran kanssa ulkoilen ja huomenna alkaa pääsiäisloma! Mukavaa ja aurinkoista kevättä ihanille Pepille ja Mimmille!
    t.Santsu

    VastaaPoista
  63. huomenna alkaa loma vihdoin! sitä odotellessa :-)

    VastaaPoista
  64. Jotain piristävää ja positiivista, tai kertokaa vaikka mitä KIVAA teidän päiväänne kuuluu. ;)

    VastaaPoista
  65. Tänään on luvassa pieni irtiotto arjesta kun suuntana on oma rakas koti<3

    VastaaPoista
  66. Kun herää aamuauringon ensisäteisiin, mies käyttää koiran yllärinä, että saan yöpaitasillani nautiskella aamukahvin, työpäivän keskellä kuopus soittaa, että on viitannut musiikintunnilla ja vastannut oikein ja esikoinen raportoi tet-päivänä päässeensä vähän yli asiakaspalvelukammostaan - ei voi kuin olla onnellinen :)
    nimim. kik67

    VastaaPoista
  67. Huomaa et alkaa tulla kevät ku oon paljon pirteempi kun ennen! Tänää oli älyttömän kiva ja rento päivä vaikka sinänsä oli pitkä koulupäivä täynnä pelkkiä lukuaineita. Oon ihastellu tota ihanaa säätä ulkona ja voi että! :) Kyl se huominen on teillekki sit kivempi päivä. Hyvää kevättä tytsyt! ;)

    VastaaPoista
  68. Eilisen hardcoreshoppailupäivän jälkeen oon lepuuttanut jalkojani, kuolannut ihania leivontabblogien leivonnaisia, ihaillut uusia kenkiäni, iloinnut yo-mekon löytymisestä, syönyt itsetehtyä karjalanpaistia ja tämän vuoden ensimmäisen mämmiannoksen (voi NAM, rakastan mämmiä<3), aurinko paistaa ja ei ole huolen häivää :) Illalla kaveriporukalla vielä kahville, niin täydellinen päivä on pulkassa! Ihanaa pääivää kaikille <3

    P.s. Olen se punapää, jonka näitte Mikkelissä kiertueella (: Tulkaa pian uusiks sinnepäin!

    VastaaPoista
  69. Olen mummolassa ja päivä on ollut mahtava! En ole nähnyt mummoani 9kk, joten oli ihanaa päästä takaisin tänne pohjoiseen! Mummu tekee mut niin iloiseksi ja maha täynnä hedelmärahkaa & kasvissosekeittoa. Iloinen fiilis!

    VastaaPoista
  70. Mun kivaan päivään kuuluu lakannut lumisade ja Milka-suklaata Egyptistä, ah! Piristystä sinnekkin, kesä on jo tulossa ;)

    VastaaPoista
  71. On ollut ihan mukava päivä.. Kotosalla olen ollut miehen kanssa, tehnyt makaronilaatikon ja aivan jäätävän hyvän mustikkapiirakan.. Joka on jo tosin melkein syöty.. Kättäni koitan parannella rannekanava leikkauksen jäljiltä.. Tosin rakennekynsien tekeminen ei ehkä sitä paranna mutta ainakin nätit kynnet parantaa omaa mieltä! Äsken tuli poika kotiin ja nyt olla möllötellään vaan perheen kanssa.. Ja ehkä innostun tekemään tänään vielä kinkkupiirakankin.. Ja hyvän tästä päivästä tekee vielä se että ainakin täällä Jyväskylässä paistaa aurinko <3 Kesää ei siis vielä olekaan peruttu! Ihanan mukavaa kevään jatkoa teille sinne! <3 <3

    -Minerva-

    VastaaPoista
  72. Jippijaijee, tänään on ollut ihana vapaa päivä, vaikka kohta saakin viettää neljän päivän viikonloppua!:)
    Nukuin pitempään kuin yleensä (eli siis puoli yhteentoista!) ja lorvailin koneella (mm. lukien teidät blogia, hehe) melkein kahteentoista asti, kunnes köpöttelin salille puoleksitoista tunniksi. Jossakin vaiheessa sinne eksyi se yksi söpö mies, jota aina katselen piilossa laitteiden takaa......toisinaan se taas osaa ahdistaa kun siellä käy se söpöpää, koska en tietääkseni ole kovin hehkeimmilläni siellä 8) No, ei se mitään!
    Myöhemmin päivällä otin pitkän suihkun, ja laittaudun ihan kivan näköiseksi. Kävin pika kaupunkikierroksen ja ostin ystävälleni syntymäpäivä lahjan, ja paidan itselleni. Sekä taisin vahingossa ostaa myös valkoviiniä perjantaille, jolloin on ystäväni synttärit! :)

    Toisinsanoen ihan kiva päivä, toivottavasti teilläkin on tänään vielä kivoja hetkiä! :)

    VastaaPoista
  73. Vielä viikko lomaa jäljellä ! Tänään ajattelin olla niinkin rentoileva että vaan syön, luen ja ehkä hieman siivoilen kirjahyllyäni.. ihanan rentouttavaa kevättä (kohta kesää) Mimmille ja Pepille ! :)

    VastaaPoista
  74. Tokaviiminen päivä koeviikkoo, viel huominen edessä, huh! Kaipa siitä selvitään positiivisella asenteella. Pieni hermoloma pääsiäisen muodossa tulee kyllä ihan tarpeeseen.. :)

    VastaaPoista
  75. Suunnittelen täällä munanmetsästystä perjantaille perheelle. 24 kindermunaa ja munien perässä pääsee kirmaamaan pitkin maita ja mantuja kun sitä tilaa täällä maaseudulla on. Peppi ja Mimmi ootte enemmän kuin tervetulleita mukaan :)

    VastaaPoista
  76. Mä kävin eka kertaa elämässäni "kävelemässä" hevosen selässä maastossa! Se oli hirveen jännää! Täytin maanantaina vuosia ja illalla Boogie Woogie Ultimate Bileet! :)

    VastaaPoista
  77. ulkona on ihana sää Kevät/kesä on täällä ihan pian, myös muutto takaisin Tampereelle piristää, odotan innolla uuden työpaikan sekä opiskelujen aloittamista,ja että saan taas viettää ennenmmän aikaa poikakaverin ja ystävien kanssa:)
    Hanna88

    VastaaPoista
  78. Aurinko paistoi tänään ja opintotuet tuli! Saimme koulussa myös viikon työt jo tänään valmiiksi puoleltapäivin ja pääsin jo viettämään pääsiäislomaa. Kävin myös ostamassa uuden, täydellisen laukun ja ihanan oranssinpunaista kynsilakkaa. Nyt hyvää musiikkia ja limesorbettia <3

    VastaaPoista
  79. Vapaapäivä! Nukuin pitkään. Terveellinen elämä taas aloitettu. Kohta tulee maailman ihanin poikaystävä viettämään kanssani iltaa. Aurinko paistaa! Elämä on ihanaa! :)
    Mirabell

    VastaaPoista
  80. Tänään mä olen vaan makoillut ja katsonut lemppari tv-sarjaa, enkä tehny mitään hyödyllistä ! Nyt, ehkä ensimmäistä kertaa pitkään aikaan, nautin vaan olemisesta ja rentoutumisesta. Selkä on parantumassa revähdyksestä ja loma on meneillään. Kaikki menee aika hyvin tällä hetkellä ja elämä hymyileen nyt. (:
    Mukavaa kevättä teille !

    VastaaPoista
  81. tänään piristi koeviikon loppuminen!! fiilis oli katossa ku lähin matikan kokeesta ihan ok tyytyväisenä polkeen kotiin, koko homman kruunas aurinko =)

    VastaaPoista
  82. Mun päivään kuului MLL:llän tukioppilas koulutus. Siel tutustu taas paljon uusiin ihmisiin ja kavereitaki sai (: Innolla odotan jo kesää! Illalla käymään mummolassa kun pappalla on synttärit! :>

    VastaaPoista
  83. Nautin auringosta, kuuntelen omaa soittolistaa (mm. Innan Amazing ja Selena Gomezin Hit the life, David Guetta Titanium, Uniting Nations Out of Touch sekä Alexandra Staniii...) Ja uudet ekat arkikorkkarit ostettu :) Jos viel osais kävellä ilman et näyttäis tyhmältä.

    VastaaPoista
  84. Mun päivään kuuluu koulunkäyntiä parhaiden kavereiden seurassa <3 Nyt teidän blogin lukemista ja kohta voisi sitä ruokaakin väsätä. Ja kesän odottelua sillä 14.6 lähden puolaan rippileirille ja sitä en malta odottaa :) Piristystä teille :)

    VastaaPoista
  85. Tätä päivää on piristänyt aurinko, iso cappuccino ja uudet pökät, johon tämä mammakin mahtuu mahansa kanssa.. :)

    -Jennnni

    VastaaPoista
  86. Tänään ei kyllä oo rehellisesti sanottuna ollut kiva päivä, sillä olen flunssassa :( Mutta kivaa on se, että töiden sijaan saan nauttia koiranpentuni seurasta kotona! :) Lisäksi olen huomenna menossa silmien laserleikkaukseen, jota odotan innolla!

    VastaaPoista
  87. "Olisipa kaipaus viiniä, ympäripäissäni odottaisin sinua..."
    -Tommy Tabermann

    VastaaPoista
  88. Heii :) Tänään on ollu iha mahtava päivä ;) Ku tulin koulusta kotii nii olihan se ihan pakko sitten tulla lukee tätä teidän blokii koska tää on paras ;) Nyytt sitten kuuntelemaan musaa ja tekee läksyt. Ootte iha parhaita <3

    -Iida

    VastaaPoista
  89. koeviikko ohi! voin taas hengittää! kävin tänään syömässä ihanassa kreikkalaisessa ravintolassa yhdessä 6 tärkeän ystäväni kanssa ja olen niin onnellinen, että minulla on sellaisia ystäviä, niin kuin ne <3 ystävät on elämän suola, muistakaa se!

    VastaaPoista
  90. Päivä muuttui juuri ihanaksi, kun sai palata raskaan ja kiireisen työpäivän jälkeen vastasiivottuun kotiin <3 Tilasin kertaluontoisen pääsiäissiivouksen, kun tässä hektisessä elämänvaiheessa tuntuu aina olevan parempaakin tekemistä kun siivoaminen... Tosin rakas tyttäreni 7v totesi eilen kaverilleen, että meille tulee siivooja kun äiti ei enää jaksa siivota :D Totta sekin. Päivän kruunaa vielä mieheni kokkaama hemmotteluillallinen <3 Ja huomenna alkaa loma!!

    VastaaPoista
  91. Ei mun kohalle se arpaonni kummiskaan osu (kuten ei yleensä ikinä), mutta ainaha sitä on pakko osallistua kun kysees on Jumpin :))

    VastaaPoista
  92. Mun pitäs saada toi jumpin koska porukan pojat väittää et se näyttää urpolta, voisin todistaa et se näyttää söpöltä. näyttäs kyl huippuhyvältä ainakin mun uuden lilan räppilippiksen kanssa :D ja voisin sylittää koiraani ihan samallailla ku yllä olevassa kuvassa :)

    Tänään on ollut ihan huippu päivä, kummipojan eka sana äiti ja siihen heti perään nnnnka ( eli inka ) :) sitäpaitsi aurinko paistaa, kohta kahvakuulailemaan ja illalla miehelle illallisylläriä ;) kevät tulee vaikkei siltä näyttänytkään

    VastaaPoista
  93. Juttelin tänään itselleni tuntemattoman mummon kanssa hieman pidempään ja kun olin lähdössä jatkamaan hommia, mummo kiitti juttuhetkestä ja kertoi sen piristäneen mieltä kovin, koska ei kuulemma enää hirveästi juttuseuraa hänellä ole. Tuli itsellekin sellainen lämpöisen pörröinen fiilis, kun kuuli miten paljon tuollaisella (minulle) pienellä eleellä, toisen huomioimisella ja kuuntelemisella saa aikaan.

    VastaaPoista
  94. Sain Trendi-lehden vuodeksi puoleen hintaan!

    VastaaPoista
  95. Oho, kiva oli lukea näin monia terkkuja :) Mie fiilistelen lapsen kanssa aurinkoista keliä, pojalle se on kovin jännä homma miten eilen oli lunta ja tänään pelkkiä vesilammikoita!

    VastaaPoista
  96. Mun päivääni kuuluu koeviikon viimeinen päivä, aikainen bussivuoro kotiin sekä monien tärkeiden asioiden - pankki-&kunnanvirastokäyntien - hoitaminen pois alta! Lisäksi mahtava valokuvauskeikka ilmaantui kuin tyhjästä! Takatakatakatalvinen lumikaan ei haittaa tällä hetkellä yhtään! :--) Piristystä teidän päivään myös!

    VastaaPoista
  97. Tänään alkaa pääsiäisloma ja pääsen lappiin kattomaan sukulaisia ♥ viime kerrasta on jo liian kauan!

    VastaaPoista
  98. tein maailman hienoimmat Turtles-kynnet ikinä (itsekehu haisee, mutta so what:D) ja rakastan näitä, jeejee(: ootte ihania<3

    -meri

    VastaaPoista
  99. hei mullla on toi sama jumpini kun sulla :) sain sen eilen ja oon pitäny sitä kokoajan!! nää on parhautta <3

    VastaaPoista
  100. Mulla alkoi pääsiäisloma, jippii!

    VastaaPoista
  101. Tätä päivää on odotettu, kun päälle viikon mittainen pääsiäisbreikki vihdoin alkoi :)) toki se tulee vietettyä nenä tenttikirjoissa, mut silti on sairaan kiva fiilis!

    VastaaPoista
  102. Moi! No täällä luvialla metsän keskellä paistaa aurinko ja ilma ainakin on tosi positiivinen ja keväinen, viimeinkin! Ja tänään helpotukseksi koeviikko loppui ja loma alkoi niin ei voisi paremmin mennä kun pääsee kotiin syömään pääsiäissuklaata! :) Lähetän tän Länsi-Suomen auringon sinneppäinkin!♥

    ♥katieveliina
    http://katieveliina.blogspot.com

    VastaaPoista
  103. Tää kevät ja aurinko piristää päivää kun päivää (jopa näin keskellä koeviikkoo) joten fiilikset nousee aina kun kattoo ikkunasta ulos!

    VastaaPoista
  104. Lenkillä pikkupoika (iältään 3-4v) haukkui mua "tyhmäksi ämmäksi" kun kielsin sitä juoksemasta mun koiran perässä (4,5kk chihuahuan pentu). Normaalisti mä olisin pitänyt pojalle pienen saarnan käytöstavoista, mutta ilmeisesti kevätaurinko on sekoittanut mun pään, mä käänsin pojalle vaan selän ja jatkoin naureskellen matkaa. :D

    VastaaPoista
  105. Tänään täällä sawossa paistoi aurinko kviasti ja lämmitti vähän tuon muuten kylmenevä sään keskellä tuli hyvin hymy suuhun! Eilen tuli myös poikaystävän kanssa 1,5vuotta täyteen joten tänään mennään katsomaan nälkäpeli ja oon ihan innoissani!:) Myös teidän postausken on tuonnut monesti hymyn huulille:))

    VastaaPoista
  106. Aurinko paistaa, pääsiäisloma tulossa, pomo kehui = viikon paras päivä! (Tosin, huomisestahan ei vielä tiedä...)

    TiuhtiWiuhti

    VastaaPoista
  107. Tänään on pitkästä aikaa ollut vapaa päivä koko perheellä! El ihyvää ruokaa ja ulkoilua miehen ja kolmen lapsen kanssa :)

    -SaaraT

    VastaaPoista
  108. Aloitin tänään TET:tin päiväkodissa! Oli aivan superhyperupeeta! :) ja huomenna uudestaan ja innolla odotan. Se on ihana katsoa lapsia juoksentelemassa ympäriinsä ja nauttimassa heidän lapsuudestaan. Jumpin päällä tuntisi itsekkin lapseksi ja samalla todella muodikkaaksi siellä! :) T.Pirteälöinen päiväkodista

    VastaaPoista
  109. Ihan mieletöntä olla vanhempien hoivassa pitkästä aikaa Dubaissa. Tää on niin mieletön paikka ja aion ottaa siitä kaiken irti seuraavan 3 viikon ajan :)

    VastaaPoista
  110. Tänään oli vika koe (hallelujah koeviikko ohi!) ja meitin 5 päivän loma alkoi. jippii (:

    VastaaPoista
  111. Tässä päivässä mainiota on se, et vihdoin koeviikko on ohi ! :)

    VastaaPoista
  112. Oi että! Tänään on ollu jostain syystä tosi positiivinen ja energinen olo :) oon siivoillu pari tuntia ja luin tuossa kanssa harry potterista puolet ! Toivottavasti iltakin menee hyvissä merkeissä. Voisinpa katsoa vaikka sen piiat elokuvan mikä on pitänyt katsoa piitkään piitkään.

    sannakoskimaki.96@gmail.com

    VastaaPoista
  113. Läppäri ja koira sylissä, aurinko paistaa ja pääsiäisloma alkoi :) mitään en vaihtais! Nuppu-cotoni lähettää täältä muiskut ihanalle Unolle <3

    - Ana ja karvakaveri-Nuppu

    VastaaPoista
  114. Mua piristää just nyt monta asiaa. Koeviikko on ohi ja aurinko paistaa... sitä luntakaan ei tunnu olevan missään. Lisäksi juuri äsken sain luettua Shakespearen Romeon ja Julian joka oli oikeasti todella hyvä. :)
    Pääsiäinen on kohta ja sitten alkaa viimeinen jakso jonka jälkeen alkaa maailman ihanin kesäloma festareineen.
    Keväisiä ajatuksia siivittää maailman parhaat biisit.

    VastaaPoista
  115. Moikka!

    Tätä päivää oon odottanu syksystä lähtien, nimittäin tänään pääsen tilaamaan itselleni vihdoinkin ylioppilasjuhliini mekon!
    Pullukkana en edes lähde kaupoista etsimään, kun löysin netistä sen täydellisen :) Plussana vielä aamulla tajusin että pitkästä aikaa mulla on kaikki hyvin ja oon tosi onnellinen. Nyt jos vielä arpa osuis kohdalle nii herrantuutelis, kiljuisin onnesta! :)

    with love, nannamanna

    VastaaPoista
  116. Tähän päivään on mahtunut vaikka mitä kivaa: oon askeleen lähempänä vaihtoon lähtöä (Australia <3), postisetä toi mulle ihka ensimmäisen oman ghd-raudan, koulu loppui tältä keväältä tänään ja lähdetään juhlimaan sitä ihanien kavereiden kanssa! tuntuu että niitä kökkö-päiviä on ihan liikaa mutta onneks aina välillä on kivaakin :)

    VastaaPoista
  117. Opiskelija-asunnossa asuessa oppii pukeutumaan lämpimästi, kun sisllä on niin kylmä! Onneks on ihana oma koira kiehnäämässä kyljessä, lämmittää mukavasti :) Ilma vielä on niin upea että melkeen pitäis ulos lähteä!

    VastaaPoista
  118. tänään on ollu kiva päivä, ku ei oo ollu koulua ja muutenki täällä on ollu niin ihanan keväinen sää! :) joutsenetkin on rantautunu tänne jo. hyvää kevään odotusta teille <3

    VastaaPoista
  119. Hih, hih...voi vitsi kun mua huvittais katsoa itteeni peilistä sellanen ihuna vaaleenpunainen Jumpin potkupuku päällä... ;) Laittaisin tutin suuhun ja konttaisin pitkin poikin kämpän lattioita ;) Hulvattoman haaskaa ja munarikasta joul...siis pääsiäistä isse kullekkin ;)))
    Hip hei, nyt salille pullistelemaan ;))

    VastaaPoista
  120. ihana aurinko paistaa ! ja sain nukkua aamulla piiitkään.

    VastaaPoista
  121. Mulla on ollut ihan kiva päivä! :) Olin koulussa kahteen asti, sitten tulin kotiin ja koska tänään alkoi loma, aion viettää laatuaikaa äitini kanssa. Äiti on paras!

    piristystä teille, ootte ihania! ♥

    ps. nauratti toi ensimmäinen lause ku omakin nimi on Martta :D

    VastaaPoista
  122. Minun päivääni kuuluu kivaa koska lenkkeily koiran kanssa Nicki Minajin uutta levyä kuunnellen ihanassa auringon paisteessa piristi kummasti :) varsinkin pieleen menneen ruotsin kokeen jälkeen..

    VastaaPoista
  123. tänään on ollu ihana päivä koska saatiin riidat ystävien kanssa sovituksi ja ulkona on maailman ihanin ilma ! :-)

    VastaaPoista
  124. Ootte ihania ♥ Tänään mua on piristänyt aurinko! Ja on ollut ihan kivan lämminkin =)

    VastaaPoista
  125. Tnään tein kerranki terveellistä ruokaa eli kasvispitsaa ruokalistalla! (:

    VastaaPoista
  126. Huipun päivästä on tehny auringonpaiste, joka piristää näin takatalven tultua. Päikkärit murun kainalossa ei ollu nekään yhtään huonot, vaikka toinen kuorsasi niin että seinät tärisi. Iltaa kohden päivä vielä paranee, kun olen kahden mahtavan muksun vahtina. Ja koko alkuviikon olen iloinnut uusista oransseista Hai-kumppareista sekä siitä että kerrankin keksin poikaystävälle täydellisen synttärilahjan! Edes ulkona odottava lumi ei saa mieltä maahan, se kevät on kuitenkin tulossa!

    VastaaPoista
  127. Parasta päivässä on se, että lähdin koulusta aikaisemmin ja tulin hoitamaan kipeää kissaani. Kun tulin kotiin, kissa oli ihan entisellään ja purisi ja puski minkä kerkesi onnellisena kun tulin kotiin :) Näin ollen pääsin nauttimaan laatuajasta kotona eikä tarvitse kiirehtiä minnekkään :) Aurinko <3

    VastaaPoista
  128. Ihan kökkökökkökökkö päivä! mutta jos jotain positiivista pitäisi keksiä, niin tänään ei ole satanut lunta ja aurinko paistaa <3

    Klementiinis

    VastaaPoista
  129. Itse olen viime aikoina elänyt aika ikäviä aikoja. Äitini parani reilu vuosi sitten rintasyövästä ja saimme nyt kuulla, että syöpä on uusiutunut ja levinnyt aika laajalle alueelle. Silti pyrin hymyilemään ja nauttimaan itselleni tärkeistä asioista; luonnosta, eläimistä, ystävistä, perheestäni sekä tuosta aivan uskomattomasta miehestäni joka on jälleen kerran todistanut ihanuutensa olemalla niin täysillä tukenani. Vaikka olisi kuinka vaikeaa niin täytyy muistaa, että niin kauan kun elämä on tässä niin sitä täytyy muistaa elää täysillä. Elämä on kuitenkin loppu pelistä ihanaa ja sen kauneutta ei voi ikävätkään asiat viedä pois (ehkä väliaikaisesti, mutta ei iäksi). Välillä pitääkin olla vähän vaikeeta, että osaa arvostaa niitä ihania puolia elämässä. Joten tytöt, vanha mutta toimiva klisee; Don't worry, Be happy. Put a smile on your face <3

    -Flowergirl- :D

    VastaaPoista
  130. Hih hih....voi vitsi kun huvittais katsoa itteään peilistä sellainen vaaleanpunainen ihqu Jumpin potkupuku päällä. Laittaisin tutin suuhuni ja konttaisin pitkin poikin kämpän lattioita...voi ihastus ;)))
    Hip hei, hirrveen ihanata ja munarikasta joul...siis pääsiäistä isse kullekkin ;) Nyt reippailemaan salille ;)

    VastaaPoista
  131. Oli piristävää ja positiivista tai ei, olen kattonu koko päivän surullisia leffoja jotka saa mut aina poraamaan, ja siitä on tullut vain HYVÄ olo. Ihanaa itkeä kun syynä ei ole oikeat murheet ja huolet!

    VastaaPoista
  132. Teiän blogista saa ilosen fiiliksen aina ku tätä lukee! :--)

    VastaaPoista
  133. Olen töissä Ärrän tätinä, ja tänään ei ainakaan päivä alkanut mitenkään kovin hohdokkaissa merkeissä. Kaikkea typerää sähläystä ja muuta. Olin jo aika ärsyyntynyt siihen, kun mikään ei tunnnu toimivan niin kuin pitäisi ja muuta, kun eräs vanhempi herrasmies saapui asioimaan. Hän huudahti jo ovelta, että "ihanaa! Ilonen tyttö on töissä! Sää se jaksat aina hymyillä ja olla positiivinen, onneksi!" Päivä parani heti tuhat astetta! :) Kivat asiakkaat siis teki tänään päivästä kivan!

    VastaaPoista
  134. hmm, siis jotain positiivista pitäisi siis kirjoitella ;-) Miettikääs kaikki Jumpinia, kun sen pukee päälle voi hetkeksi tuntea itsensä vaikkapa potkupukuiseksi lapseksi, ehkä kuitenkin mökkioloissa vaikka voisi tuttipullon vaihtaa johonkin hieman aikusempaan makuun sopivampaan, kuten esimerkiksi... kaakaoon. Kyllä kaakao ja Jumpin ne vois olla aika hyvä yhdistelmä. Nautitaan kaikki keväästä ja tulevasta kesästä, jotta päästään nauttimaan lämmöstä, kesäsateista, uimisesta, lenkkeilystä ja kaikesta muusta, ikinä unohtamatta ystäviä, joita ilman mikään päivä ei tunnu miltään. Muna-/Tipurikasta pääsiäistä kaikille MTL-lukijoille :-)

    VastaaPoista
  135. Tänään englannin kokeessa tuli tekstissä vastaan sana ' submarine ' . Aloin sitten laulamaan päässäni '' We all live in a yellow submarine, yellow submarine, yellow submarine... '' Ärsytti ihan sikana ku en millään saanu päähäni mitä toi yellow submarine meinaa, ei oo nimittäin ikinä tullu ajatelleeks. Jossain vaiheessa meinasin laulaa sitä jo ääneen siellä kun en kekannu mikä se sana on. :-D

    VastaaPoista
  136. Itse tulin ainakin iloiseksi kun käytiin Merihaan ladyjen ( yli 65 vuotiaita.) kevätjuhlassa mitä ollaan itse viime lukukautena järjestetty niille ( erilaist ohjelmaa ja toimintaa) ja kun ne kiitteli ja näytti niin vilpittömän onnellisilta.
    Koittakaa nauttii kauniista säästä ja hetken ajan vielä pienistä lumimaisemista.

    VastaaPoista
  137. Parasta tänään oli se, et sai herätä ilman herätyskelloa auringon paisteeseen kullan kainalosta <3

    VastaaPoista
  138. Tänään olen mm. ollut koulussa ja vienyt pepe koirani pitkälle lenkille . Tänään sitten olis tarkotus vielä mennä kattomaan jyväkylän synergia-areenalle jyp-jokeri -peliä (:!

    -emssu

    VastaaPoista
  139. Tämän ei pitäisi olla iloinen uutinen, mutta on se: olen ihan koukussa Maraboun Star Bar -patukoihin.. Omnom :)

    VastaaPoista
  140. Tänään on Porissa aurinko paistanut koko päivän ja hymy on ollut herkässä :) Näin kaupungilla kahta ihanaa ystävää ja pääsin syömään maailman ihaninta kana-cesar-salaattia ex-Wikholmille (taitaa olla nykyään joku Steiner). Käykää seuraavalla Porin vierailulla maistamassa, mä voin tulla mukaan! :D

    Tulee päivittäin mietittyä tota teidän MTL-filosofiaa, ja se on tosi huippu! Kiitos, Mimmi ja Peppi, kun ootte rohkeesti omia ittejänne ja teette kaikkea ihanaa <3

    ps. Ja mulla ja Mimmillähän on sama sukunimi :)

    VastaaPoista
  141. Raahauduin aamulla salille vaikka en olisi millään jaksanut, jälkeenpäin oli tosi hyvä ja tyytyväinen olo. Sai huoletta napostella pari keksiä ;) Nyt nautin auringonpaisteesta töissä.

    VastaaPoista
  142. Hymyn huulille saa edessä häämöttävä viiden päivän pääsiäisloma. Tiedossa mökkeilyä ja läheisiä :)

    saprukka

    VastaaPoista
  143. Mun päivä on mennyt tähän asti lähes täydellisesti; pääsin matikan tentistä läpi, odotettu pääsiäisloma alkoi, aurinko paistaa ja tilasin vaatteita. =)

    Iloista pääsiäistä teille!

    VastaaPoista
  144. Muutama päivä sitten syntyneet kahdeksan pientä koiranpentua ilostuttaa tätä päivää :)))

    VastaaPoista
  145. Mustikkapiirakka vie ikävän pois! :-)

    -Suvi12

    VastaaPoista
  146. Mun poikaystävä, joka ei todellakaan osaa kokata (anteeksi muru), yllätti mut tänään valmiilla makaronilaatikolla, kun tulin pitkän päivän jälkeen kotiin! Tuli hirmuisen hyvä mieli. (: Mau!

    VastaaPoista
  147. Terveisiä Oulusta, täällä päivää piristää ihana auringonpaiste, meidän suloisen kissanpennun toilailut sekä opintotuet! :) Huomenna lähdetään poikkiksen ja kissan kanssa pääsiäisenviettoon vanhempien luo sata kilometriä pohjoiseen! ps. opintotuilla ei paljoa jumpineita ostella, vaikka kuinka haluaisin :D

    VastaaPoista
  148. Kaverini suunnittelee häitä ja kun näytin teidän super hienon hää-osion lehdestä innostui hän tosissaan. Ihanaa kun ootte niin iloisia, surullisia ja sinuja itsenne kanssa. Toivottavasti kerkeätte lomailla pääsiäisen aikana! Siis IHANAA vapaa-aika kera ystävien!
    t.tiinaaa

    VastaaPoista
  149. Täällä pienen chihu vauvani kanssa aurinkoista päivää vietellään, kohta baletti harjotukset kutsuu (: Oikein iloista päivää sinne!! <3

    VastaaPoista
  150. Mun päivän piristi kyllä soitto, että oon saanu töitä !!:) Enkä oo ku vasta tässä kuussa 15.. :) Lisäks tuun aina iloselle tuulelle teijän blogista (:
    Plus se fiilis, kun on koko alkuviikon ärsyttänyt toi uudelleentullut lumi, ja nyt kävelytiet alkaa olee sen verran sulia että saa taas jopoilla.. iiii ! :)

    VastaaPoista
  151. Tämä päivä on ollut 'hyvää-muille-päivä'. Olen käynyt hoitamassa sairasta vaariani (mummini kanssa) ja laitoimme hänelle pullaa, siivosimme kodin, veimme hänet parturiin ja juttelimme hänen kanssaan. Nyt on mahtava fiilis koska tiedostamme, että hänen elämänsä ei tule kestämään enää kauaa. Annoimme hänelle tilaisuuden nauttia elämän iloista, koska ne ovat hänen elämässään harvassa. Tämä oli asia jonka haluisin ilmoittaa sitten teille kaikille, mutta ihanaa ja AURINKOISTA päivää kaikille! More to Love Rocks! <3

    VastaaPoista
  152. Tänään alkoi lukuvuoden viimeinen jakso, joka tulee olemaan TODELLA rento jeee ! ja aurinko paistoi koko päivän !

    VastaaPoista
  153. No mitäs ois kiva tän kurjan takatalven keskelle voittaa ikioma jumpin.. oon kauan sitä himoinnu mutta opiskelijana siihen ei ole varaa!ja voitto piristäit kurjaakin kurjempaa työpäivää ja kokotyöviikkoa .. 12h x 6päivää... työt ja koulu<3

    VastaaPoista
  154. Mun on pitkän aikaa pitänyt kommentoida teille tänne tämä asia, mutta en jotenkin oo ikinä saanut aikaiseksi, mut nythän tähän on hyvä tilaisuus kun voi kerta voittaakin ha ha haa :D
    Siis sitä vaan, että siitä asti kun teidän blogia oon lukenut ni mun elämänlaatu on ollut huomattavasti parempi. Meinaan usein rumaläskipäivinä mietin kuinka en voi lähteä ulos koska olen niin kauhea ja ällö. Sit mietin teitä ja sitä kuinka upeita ja rohkeita ja kauniita te olette ja uskallatte kulkea pää pystyssä vaikka reidet ehkä onkin keskivertonaisen reisiä paksummat.
    Te olette upeita ja toivon joskus, että voisin tavata teidät joskus ihan oikeastikin.
    PS. kerran näin mimmin ilosaaressa, mutta ujous iski hiihiihii.

    VastaaPoista
  155. Tässä aamussa ei ollut hirveästi kehuttavaa. Heräsin liian myöhään, jätin pehmoiset lapaseni lukitun oven taakse ja kaiken lisäks vielä myöhästyin bussista, joka tarkoitti liian monen kilometrin kävelymatkaa. Ärsymasis-fiiliksissä aloin laittaa poikaystävälle viestiä elämän kamaluudesta ja halusta vajota peiton alle viikoiksi, kunnes tajusin, että mitä minä tässä oikein valitan. Vaikka kello oli vasta hädin tuskin yhdeksän aamulla, aurinko paistoi ja lämmitti niin ihanasti, että ohuessakin takissa tuli kuuma! Niinpä minä kävelin kotiin punaisissa Haissani, lumettomia asfalttiteitä pitkin uudet aurinkolasit päässä ja hymyilin jokaiselle vastaantulijalle. Kotona odottikin varsin iloinen karvanassu ja heiluva häntä, voiko siitä enää päivä parantua?

    VastaaPoista
  156. Aloitin maanantaina suursiivouksen ja nyt loppu häämöttää jo. :)

    VastaaPoista
  157. Pääsiäinen! Vanhempien luo matkustaminen! Suklaamunat! Hyvä ruoka! Mmmmm. Tänään oli on siis pirteä pitkästä koulu- ja matkustuspäivästä sekä takatalvesta huolimatta :)

    VastaaPoista
  158. Heippa!
    Ihan vaan piristääkseni teitä, kerroinkin jo Facebookissa ryhmässä että minkälaista unta näin, mutta kerron sen vielä täälläkin: Halusin ostaa Gossipin farkut, mutta kerroitte että niiden tekeminen on lopetettu vähäisen mielenkiinnon vuoksi. Peppi halusi kuitenkin jotenkin sovittaa tilanteen ja halusi myydä omista vaatteistaan valkoiset farkut ja valkoisen läpikuultavan paidan, jossa oli kukkasia. Peppi halusi välttämättä ostoksista 210 euron setelin :D

    Muistakaa aina, että vaikka näitä kökköjä päiviäkin on, olette silti vaikuttaneet niin moneen elämään positiivisella elämänasenteellanne, olette varmasti osaltanne vaikuttaneet monen ylipainoisen ajattelutapaan itsestään ja lanseeraamalla isommillekin ihmisille hyvännäköisiä vaatteita, olette saavuttaneet sellaisen konkreettisen asian, joka varmasti poikii pikkuhiljaa Suomeen muitakin lafkoja jotka ottavat isompia, HYVÄNNÄKÖISIÄ vaatteita myyntiin. ISO ja MUHKEA ja LIHAVA kiitos teille blogistanne ja panoksestanne hyvän mielen liikkeeseen :) Hyvää kevättä teille molemmille.

    VastaaPoista
  159. on se kiva että nää arvontapostaukset kerää aina näin paljon kommentteja ;))mutta päivässäni kivaa on ollu se että pääsin luultua helpommasta MAA9-kokeesta keposesti läpi !! huomenna vika koe, jee :--)

    VastaaPoista
  160. Voi, mun päivä on ollu paras piiitkään aikaan, kun pääsin kotikotiin pohjoseen. En ehtinyt edes avaamaan ovea, kun meidän lapinkoira ja itki ja vinkui ovella ja pomppi jaloissa. Jouduin heittämään kassit maahan ja pyllähtämään jäälle koiran nuoltavaksi. Koirat on niin vilpittömiä ja voimaa antavia. Rakastan.

    Nauttikaa tekin teidän ihanista lemmikeistä :)

    VastaaPoista
  161. Pääsiäisloma alkoi ja sain nukkua aamulla niin pitkään kuin halusin. Lisäksi ulkona on ihanan aurinkoinen ilma - tähän kun vielä lisää jotain pirtsakkaa musiikkia, kuten vaikka Veronica Maggiota, niin on aika täydellinen yhdistelmä. Kiitokset ihanasta blogista. :)

    VastaaPoista
  162. Meillä oma yritys, joten töitä riittää. Maanantaina mun 3v. tyttäreni oli nielu- ja kitarisaleikkauksessa, joten hänellä on sairasloma. Hän on toipunu todella hyvin, äidin reipas prinsessa. <3 Ollaan kaksin kotona ja nautitaan kun ei ole kiire mihinkään. :) Kevät aurinko vielä kruunaa kaiken ! ;) Ja huomenna ois mun ja mieheni 3v. hääpäivä, lisäksi perjantaina päästään katsomaan Lauri Tähkää. <3 Tästä ei loppuviikko parane.. :)

    Minde

    VastaaPoista
  163. Tänään on ollu kivaa, koska koulua piti olla 8-16, mutta sitä oliki vaan 8-13 :D Lisäks on piristäny myös se tieto, että huomennakin on suht lyhyt päivä ja sen jälkeen alkaa loma! :)
    Myös toi pieni auringonpilkahdus piristää kummasti!

    VastaaPoista
  164. Ei päästy parhaan kaverini kanssa tenttiä läpi ja uusinta sattuu ensi tiistaille. Joudutaan siis vaihtaan kaikki pääsiäissuunnitelmat lukemiseen. Joten päätettiin että tänään vietetään mahtava ilta ja ollaan lähdössä juhlimaan ihanalla tyttöporukalla pääsiäistä ja kaikkea muuta mitä on jäänyt juhlimatta viime kuukausien aikana! :)

    VastaaPoista
  165. Meikäläisen päivä on ollut todella aurinkoinen =) Kävelin kaupungilla karvahattu (semmonen söpö gepardihattu jossa on korvat) päässä ja uudet kuulokkeet korvilla. Hyvää musiikkia kuunnellen! =) Oikein mukavaa kevättä teille Mimmi ja Peppi! Teijän blogi on huikee!

    -Marika

    VastaaPoista
  166. Näin tänään kaupassa käydessäni sattumalta aikas kivan miehen jota oon vähän yrittänyt bongailla tällä viikolla hihi :)

    (bizarreh@hotmail.com)

    VastaaPoista
  167. oli ihanaa saada vaihtaa kuulumisia vanhan ystäväni kanssa jota en ole nähnyt vuoteen. hän on ihailtavan vahva. saanut toisen lapsen ja menettänyt äitinsä syövälle yms..paljon mahtuu vuoteen.
    nasu86 nita15@suomi24.fi

    VastaaPoista
  168. Huomenna alkaa loma ja viikonloppuna lähden Valkeakoskelle käymään veljeni luona! Tänään tuli hyvä fiilis, kun sain auttaa tuttaviani saunan pesussa :)

    VastaaPoista
  169. Iltaa ootellessa että pääsis nukkuun:)))))

    VastaaPoista
  170. Minun päivän piristys oli kun höpöttelin pienelle pojalleni (2kk) kaikenlaista kun vaihdoin vaatteita hänelle ja sain mahtavat kikatukset ja valloittavan, ikenet paljastavan, hymyn vastapalveluksena. Parasta <3 Pelastaa paskimmanki päivän. :)

    VastaaPoista
  171. Tänään vihdoin sain terveen paperit keuhkokuumeen osalta ja se teki päivästäni täydellisen! :) Nyt voin nauttia koirien kanssa ulkoilusta pääsiäisenä. Toivottavasti on hyvät ilmat.

    VastaaPoista
  172. Tää päivä on ollut aurinkoinen, lähes kuuma +20 astetta täällä etelä-Kreikassa :) On tehty puutarhahommia ja shoppailtu paikallisessa pikkukaupungissa, pian lähdetään illanviettoon saksalaisille naapureille ja verryytellään englannin kieltä, saksakin vähän sujuu. Guten abend!

    -Ella T.

    VastaaPoista
  173. Edellinen vapaapäiväni oli 4.3., sain eilen tietää, että ihana työkaverini tekee lauantaisen työvuoroni, joten pääsiäiseen saan kolme vapaapäivää, johon jokaiseen on muotoutunut jo jotain kivaa tekemistä! T on sankari. <3

    VastaaPoista
  174. Tänään on ilahduttanu se, että vaikka jouduin kesken päivää ottamaan loppuviikon sairaslomaa, niin oppilaat oli surullisia siitä, että oon kipeenä + huolissaan mun voinnista. :)

    VastaaPoista
  175. Ihanan keväinen ilma ollu tännään :P

    VastaaPoista
  176. Huomenna alkaa pääsiäisloma ja oli muutenkin kiva päivä kavereiden kanssa :) Kävin myös tänään ostamassa suklaamunia viikonlopuksi, nam!

    VastaaPoista
  177. Parin päivän lumisateen jälkeen, on ihanaa kun aurinko taas paistaa :) Heti tulee ihana kevätfiilis.. Tiistaina oli mun synttärit ja nyt sitten huomiseksi ajattelin alkaa leipomaan täytekakkua töihin :) Sitten onkin pääsiäinen vapaata ja saan viettää sen poikani ja appivanhempien kanssa.. ajateltiin käydä HopLopissa riehumassa :)
    Odotan kesää ja kukkia ja kärpäsiä :D Kesälomaa, että pääsen näkemään rakkaita ihmisiä pohjoiseen.. <3
    Kaikkea kivaa on mielessä ja viikonloppua piristäisi JumpIn ;)
    Hyvää pääsiäistä Mimmi ja Peppi! Ootte ihania!

    VastaaPoista
  178. Se tieto et huomenna pääsee KOTIIN <3 perheen ja mun koiraolennon luokse! :)

    VastaaPoista
  179. Tänään aamulla oli masentunut ja paha fiilis, mutta kaikesta huolimatta lähdin avustamaan 4h invalidi-isoäitiäni. Oli ihan huippua ja isoäidin kanssa pystyi juttelemaan naisten juttuja. Isoäiti on ihanan fiksu ja viisas, elämänkokemus on ihan huippu. Jalat ei toimi, mutta pää leikkaa kuin partaveitsi. Ja oli niin ihanaa piristää isoäitiä. Tällaista mun päivään. :)

    VastaaPoista
  180. Maattuani jo 2,5 viikkoa paikoillani nilkkamurtuman vuoksi, tää aurinkoinen päivä on saanu mut hymyilemään ja muistamaan jälleen kerran, että sairastelusta huolimatta elämä on ihanaa! Mulla on ympärillä kaikki mitä tarvitsen ja paljon läheisiä, jotka auttaa ihan kaikessa. Siksi hymyilen juuri nyt :)

    VastaaPoista
  181. Voiko päivä edes olla huono kun aurinko paistaa täydeltä taivaalta? Voi ihan nähdä kuinka lumet sulaa ja kevät tulee ! Se on syy miksi tänään on hyvä päivä. Tosin vieläkin hymyilyttää muutama päivä sitten virallistettu parisuhde ja ihana huolehtiva poikkis jolla tuntuu olevan rajattomasti hellyyttä annettavana :-) mutta sehän vain sopii! Ja tänään alkoi 5päivän pääsiäisloma, mikä kyllä kelpaa vallanmainioisti, nyt vain odottelen kotiin pääsyä ja isosiskon näkemistä. Pääsen taas hiplailemaan masua, jossa köllöttelee kaksi pientä vauvaa <3 Ja näin kauniissa ilmassa sujuu lenkki koirien kanssa mitä mainioimmin. Illalla ajattelin mennä ottamaan muutaman kylmän siiderin loman, rakkauden ja kevään kunniaksi!
    Hyvää kevättä kauniit naiset <3

    VastaaPoista
  182. Tänään on ollut niin ihana ilma, hyvää ruokaa koulussa, enää pari koetta jäljellä tätä koeviikkoa, hyvää kaakaota ja pehmoiset jalat eilisestä jalkahoidosta<3 joka päivästä löytyy jotain positiivista (te jos ketkä sen tiedätte!;)) ja vaikka mulla ONKIN koeviikko meneillään niin on tää ollu kyl hyvä päivä:) HYMYÄ!

    VastaaPoista
  183. Töistä lähtiessä aurinko paistoi ihanan keväisesti ja siihen kun lisää hyvän musiikin kotimatkalle, ei voi olla kuin vaan hyvä mieli :) Kyllä se kesä vielä sieltä tulee :D

    - Laara

    ps. Terveisiä Kuopiosta

    VastaaPoista
  184. oli huono päivä koulussa mutta sain kuulla että nään huomenna yhen mun kaverin mitä nään tosi harvoin, piristi kummasti :)

    VastaaPoista
  185. Kerrottiin eilen minun perheelle hääuutisia ja on nyt niin onnellinen olo pitkästä aikaa kaiken murheen keskellä. Viikonloppuna jaetaan iloisia uutisia vielä murun perheelle. :)

    Lellu

    VastaaPoista
  186. Nyt täytyy kyllä ensimmäistä kertaa kommentoida blogianne!

    Oman päivän piristys tänään tuli, kun sain unelmieni kesätyön! Monta päivää jatkunut tauti alkaa myös viimein hellittää otettaan, joten toivottavasti viikonloppuna pääsen jo nauttimaan kevätpäivien auringonpaisteesta :>

    Kiitos teille paljon siitä että jaksatte tätä blogia pitää! Aloin lukemaan kirjoituksianne kesken pahimpien teinivuosien ulkonäkökriisien, ja siitä asti olen mukananne roikkunut. Pikkuhiljaa oma ajatusmaailma alkaa muuttumaan siihen suuntaan, että EHKÄ sitä itsekin kelpaa juuri tällaisena kuin on. Olette olleet mahtavia esikuvia, ja toivottavasti jaksatte jatkaa toimianne vielä vuosien ajan!

    VastaaPoista
  187. Josko nyt nappais ja kävis suuri tuuri. Mä haluuuuuuuuuun oman haalarin jonka sisään voin hyppää koulupäivän tai työillan jälkee ja ottaa kaikki kolme karvasta vaavia mun kainaloon ja nautiskella elämästä höyryävä teekupponen kädessä. <3 Kivaa tässä päivässä on se,että enää 4 yötä ja saan mun mieheni takas kotiin työreissulta! Tsihih! :)

    Terkuin, Emppu

    VastaaPoista
  188. Heti aamusta oli iloinen fiilis ku heräsin kevätauringon paisteeseen ja koulupäiväki meni hujauksessa kun sai vaan laipoa kaikkea namia kahvitukseen. Kaiken kukkuraksi serkkujen koira sai viisi pentua viimeyönä niin kohta pääsee katselemaan pikkuisia koiravauvoja tuitui! <3

    VastaaPoista
  189. Tulin aamulla kotiin käymään Ruotsista ja näin poikaystävää taas monen viikon jälkeen. Päivän ruokaa varten järjestettiin tortilla-piknik olohuoneen lattialle! :) ihana päivä, toivottavasti teilläkin on ollut!
    T. Enni

    VastaaPoista
  190. Mua on ainaki piristäny tänään tieto siitä, että saa syödä kinder-munia 4 päivää putkeen! :)))))

    VastaaPoista
  191. Hyvä ystäväni tuli tänään käymään tyttärensä kanssa ja sain tarjota näille kahdelle päivällisen kaikilla herkuilla, joka tuntui maistuvan. Pienen neidin hymy sai päivän piristymään kummasti. :)

    VastaaPoista
  192. Stressaava pari kuukautta takana nyt: Yllättävän hyvin menneet ylioppilaskirjotukset takanapäin, ennakkotehtäviä tehty viikko ja ne lopulta eilen palautettu Otaniemen Arkkitehtuurin laitokselle ja huomenna ihana poikaystävä tulossa pitkälle (4:n päivän!!!) lomalle armeijasta. Lisäks ensi viikolla vuosipäivä tämän ihanan kanssa ja viikonlopun suunnitelmissa laatuaikaa kaksin eli leffoja ja kokkausta! Elämä hymyilee! Me likey :3 Ihanaa kevättä ja tätä mukavampia päiviä teille ihanille! <3

    VastaaPoista
  193. Mullakin on ollut tänään vähän huono päivä mutta kiljuin onnesta kun näin tän postauksen:)Ja pakko sanoo, että teillä on ihana blogi jota on mukava seurata:)
    Hauskaa pääsiäistä Mimmi&Peppi ja jatkakaa samaan malliin!:)<3
    -Nea

    VastaaPoista
  194. Oon maannu koko päivän kuumeessa (no se ei ole positiivinen asia...) ja sitten tuli äiti töistä kotiin mukanaan Aino-maitosuklaajäätelöä, josta olin hiljaa koko pitkän päivän unelmoinut <3 Positiivinen asia on siis maailman paras äiti, joka tietää mitä tytär tarvitsee silloinkin kun sitä ei sanota ääneen <3 -emmaanniina-

    VastaaPoista
  195. Elämä hymyilee! :> Ihanaa, että aurinko paistaa ja kevät on tullut (mua ei edes tää pieni takatalvi masenna!), tiedossa on kaikkea ihanaa kuten laskettelua Lapissa, IKEA-reissu kavereiden kanssa kun suunnitellaan muuttavamme syksyllä omillemme, vappu Levillä, kesäkuuksi muutan Helsinkiin töiden perässä ja juhannuksen jälkeen viikoksi Maltalle parhaiden kavereiden kanssa. Tulevaisuuden suunnitelmat näyttää selkeiltä eikä mua estä mikään, elämä on ihanaa <3

    - Emilia

    VastaaPoista