maanantai 27. helmikuuta 2012

XL-Mimmin uus MXL-tukka.

Kuten jo mainitsinkin, niin mulla venähti letti pituutta tuossa viime viikolla yhtäkkiä melko reilusti, olin nimittäin torstaina MXL-koulutuksessa hiusmallina (tietty yks MimmiXL sinne haluttiin) ja nyt mulla on sitten pitkät hiukset, jee!
Lähtötilanne oli punaruskea, josta eka värjättiin ihan tumman ruskee ja sitten lähettiin liimailemaan vähän jatkohiusta päähän...
Olin ainut malli joka värjättiin paikan päällä, joten sain olla aika ylhäisessä yksinäisyydessäni tuolla Studiolla.
Mulle laitettiin kolmea eri sävyä ja tuo eroo perus teippipidennyksestä sillä, että liima levitetään hiusnauhaan "irtonaisena" kynsilakanlevitystaktiikalla, ei siis teippirullasta. Samoin tuon poistaminen on helppoa, koska poistoaine haihduttaa liiman ja hiukset saa nätisti irti, eli on täten myös hiuksille hellävaraisempi. Ainakin mulla on ollu nimittäin melekosta showta tuo teippien irrotus aiemmin, joten ootan jo innolla sitä päivää, kun näitä uusitaan ja se ei (toivottavasti) ole yhtä kivuliasta kun ennen on ollu :D Hyvällä hoidollahan nämä hiukset kestää nimittäin hyvänä parikin uusimiskertaa.

Vilma myös rouhi leikata tuota minun lettiä aika ruhtinaallisesti ja nyt se istuu muuten aika hyvin tähän minun melko lyhyeen lettiin. Kauhistuttaa aina kahtoo näin kampaajana niitä (usein kotitekoisia) pidennyksiä joita ei oo ollenkaan leikattu ja jotka on semmoset pötköt ja omat hiukset nousee esiin (esim Voice of Finlandissa oli just yks semmonen tyttö, huh).

Kun kyselette meiltä usein missä kannattaisi ottaa hiustenpidennys niin Vilma pyysikin vinkkaamaan teille, että heillä Cime:ssä saa helmikuussa varatuista tuuhennuksista ja pidennyksistä nyt -50% alennuksen. Vielä on siis pari päivää aikaa toimia! Pidennykseen voi siis tulla vielä maaliskuun loppuun mennessä. Hintaa tuuhennukselle alennuksen jälkeen jää 155€ ja pidennykselle 310€. Hinnat sisältävät materiaalit ja työnosuuden sekä arvonlisäveron, eli ei tosiaankaan paha hinta. Kannattaa pistäytyä Cimen Facebookissa katselemassa kuvia ja varata myös aika ilmaiseen konsultaatioon :) Vilma ainakin oli ihan huippu (ja näppärä) tyyppi ja onpa tuolla Cimessä tarjolla vaikka mitä muutakin (esim. hypnoosia)...

Miltäs näyttää? Ja mikä on tuomio tummasta väristä (on muuten vaan vähän tummempi kuin minun oma väri)? Oon pessyt tätä nyt kerran ja hius on kyllä tosi hyvälaatusen tuntusta. Pepillä on myös päässä samaa hiusta, tosin meidän Simon laittamana. Katellaan miten pysyy ja miltä tukka tuntuu tuossa muutaman kuukauden päästä :)

20 kommenttia:

  1. Voi miten näyttää kivalta! :)

    VastaaPoista
  2. Mua vähän ihmetyttää (ihan yleisesti, ei mitenkään pelkästään Mimmin kohdalla) tuo, kun kampaajaa häiritsee "tavisten" urpot hiustyylit. Mikä siinä oikeen on? Ei kai kokkejakaan häiritte jos porukka syö valmisruokaa, tai siivoojaa jos joku ei pidä kotiaan siistinä... Siis ihan mietin vaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En ole kampaaja, mutta kyllä minuakin vähän säälittää sellaset pidennykset joista näkee kilometrin päähän että on irtohiusta. Vähän kun käyttää aikaa ja vaivaa, niin saa hyvännäköiset pidennykset ihan kotioloissakin.

      Terveisin clip-on -pidennyksiä käyttänyt luonnonkihara hamppuhius :)

      Poista
    2. Siis oon aika varma, että vähän ammatin kuin ammatin edustajaa häiritsee asia jonka ite tekisi "paremmin" olipa kyse sitten vaikka meikkaajasta, kampaajasta tai ammattikirjoittajasta. Minua asia tosin ei häiritse oikeastaan muuten kuin pidennyksissä, toki saatan katsoa ja ajatella, että joo tuon hiukset on tehty noin jne. ja moni luuleekin, että arvostelen siinä sitten samalla, kampaaja kun olen.

      Yleensähän just kotitekosen pidennyksen erottaa hiuksissa nimenomaan leikkauksesta ja jos pidennykset ottaa niin kannattaa sitten vaikka panostaa siihen leikkaukseen semmosella kampaajalla, joka osaa pidennyksiä leikata (ei muuten ole tämäkään itsestäänselvyys :D). Tiedän muuten monta muutakin tyyppiä ketä ihmetyttää semmoset pidennykset joista just mainitsin, vaikka ei ole ees kampaaja :D Yleensähän tarkoitus on luoda hiukset, jotka eivät erotu samantien pidennyksiksi.

      Poista
    3. Ai kokkeja ei häiritse jos ihmiset syö valmisruokaa? Sulta on jääny huomaamatta ilmeisesti Jamie Oliverin Food Revolution -sarja, jota on tehty kaksi kautta. Siinä se nimenomaan puuttuu valmisruokien syömiseen. Ja kyllä muakin tutkijana usein ärsyttää, jos tuntuu et joku muu tekee huonoa tutkimustyötä...

      Poista
    4. Mua hoitoalan työntekijänä ei haittaa siis yhtään, jos joku elää epäterveellisesti tms... (Paitsi tietty työvuorossa kiinnostaa tasan se oma potilas, mut ei muuten.) Ja muutenki oon törmänny nimenomaan tohon, et kampaajaa haittaa ne kaameet tukat :) No, nytpä tuli kuultua muidenkin mietteitä :)

      Poista
  3. oi että kun sopii ihanasti toi tukka :)

    VastaaPoista
  4. Soppii kyllä hyvin ja kivan luonnollisen näkönen! Itse muuten kanssa vihaan yli kaiken sellaisia kotitekoisia pidennyksiä että tilataan netistä mahollisimman pitkät ja sitten ne isketään päähän kiinni ja son siinä, kauheaa -.- oma tukka sojottaa sieltä varsinkin jos on lyhyt ja sitten ne pidennykset roikkuu yhtenä tasapitkänä kökkönä. Vaikka en siis kampaaja olekaan, en sinne päinkään :)

    VastaaPoista
  5. VAU mitkä hiukset! :) sopii tositosi hyvin!

    VastaaPoista
  6. Mulle tuli mieleen Pocahontas :) Teille molemmille käy melkeinpä mitkä hiustyylit ja värit tahansa. Tosi nätit! Itsekin olen haaveillut pidennyksistä, mutta ne on vain niin kalliit laitattaa.. :( Koitan elää vielä jonkin aikaa tällaisena "lirupäänä", hiuksia, joita on vaikea laittaa. :D Ehkä sitten joskus!

    VastaaPoista
  7. Hianot on :) Onneks saan itekin kohta tukan päähän, näistä kuvista vaan himo kasvo :)

    VastaaPoista
  8. Upeat! (: Hiuksista tulee mieleen Idolssista tuttu Diandra-kaunotar, jos katsot Idolsia niin tiedät (:

    VastaaPoista
  9. Mä taas tykkään enemmän teillä molemmilla, lyhyestä kuontalosta. Se nyt tuo vaan ilmeeseen enemmän ryhtiä. Mutta kai se vaihtelu on hyväkin :)

    VastaaPoista
  10. Ihana tukka!! Sopii tosi hyvin,ruskee menee just yhteen sun silmien kanssa :)

    VastaaPoista
  11. Oi, että, nättejä ootte ja oon lukenu tejän seikkailuja Miss Mixistä! Ihanat hiukset kans tuli <3 nimimerkillä: <3 long hair
    http://vintageandlifestyleblogspot.com
    Liittykää lukijaks :)
    SE OLIS KUNNIA!! <3

    love you <3

    VastaaPoista
  12. Vautsi tosi kivan näkönen lopputulos!!:) houkuttais itteäkin niiiin paljon ottaa pidennykset, mut täl opiskelijan budjetilla voin siitä vaan unelmoida..

    VastaaPoista
  13. Tää sun uus tukkas on kyllä superihana !! Monesti oon käyny jo ihailemassa mut nyt vasta sain rohkeutta tälleen yöllä kommentoida :) Onko teillä mitään nyt isompia yhteistöitä tulossa tässä kevään mittaan ?

    VastaaPoista

Hellurei ja hellät tunteet! KIITOS jo etukäteen kommentistasi!

Hey you! Please, leave a comment. We would really appreciate that! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.