sunnuntai 19. helmikuuta 2012

Pizzalauantai

Suunnattiin Matin kanssa eilen nokka kohti Helsinkiä Joonakselle ja Veeralle viettämään lauantai-iltaa. Otettiin pariskunta kyytiin Espoon Ikeasta ja koska myöhästyttiin lihapullilta (taktikointia?) Joonas kyseli onko meillä nälkä ja maistuisko pizza. No maistuihan se ja Jone suuntas suoraan kaupan kautta keittiöön.
Joonas viihtyy tosiaan keittiössä ja menipä tuo pirulainen viime vuonna ja voitti Suomen ensimmäisen Master Chef-tittelinkin itselleen. On se melekonen jätkä! Nythän sillä valmistuu keittokirja jota ootan kyllä innolla. 
 
Jone osas heitellä tuota pizzataikinaa ja tulin siitä aika kateelliseksi. Joonas vääns myös tuossa samalla ite vasurilla tehä tomaattikastikkeenkin pizzaan.
Ite päätin tässä vaiheessa suunnata napsimaan uusista laseistani peilin kautta kuvia (uudet rillit kuvissa, toiset niistä, heh heh). Oli muuten jotenkin outo fiilis pitää nuita. Mulla vahvuutta tuli niihin siis +0,75, mutta silti niiden läpi maailma näyttää vähän oudolta, enkä voinu pitää niitä koko iltaa. 
Silmälasit Sand (Specsavers Forum)
Paita BikBok (L)
Toppi GT (XXL)
Paljettishortsit F21 (3XL)
Legginssit Piruetti (L)
Sukat Hoo et äM :D
Pepe söpöliini.
Hulinaa riitti, kun Jykä, Pepe ja Pablo leikkivät keskenään. 
Jauheliha-sipuli-tomaatti-feta 
Ilmakuivattu kinkku-mozzarella-rucola

Voin kertoo, että oli kyllä suhteellisen hyvät eväät... 

Katottiin tietty Putous (Leena Hefner os. Herppeenluoma voittoon!) ja Veera teki samalla mulle myös aivan ihanat rakennekynnet. Kyllä nyt kelpaa taas :) Ajeltiin yöllä sitten vielä kotiin ja on kyllä pakko todeta, että tämä lauantai-ilta pelasti itse asiassa koko menneen viikon, nimittäin alkuviikon vietin oksennustaudissa (not nice), torstaina Kela muisti kirjeellä (opintotukia perittiin takaisin 3kk vuodelta 2010, not nice) ja perjantaina kävin verikokeissa ja oikeaa käsivarteni kipeytyi niin, etten voinut oikein tehä mitään ja sitä komistaa yhä melkoinen mustelma (not nice). Onneks siis oli ees eilen mukava ilta!

Tänään puolestaan oon kirppistellyt, tehnyt lumitöitä ja leikkinyt lumessa Jykän (ja Matin) kanssa. Lunta tuli muuten ainakin meille todella kiitettävästi lisää viime yönä, eikä loppua näy :D Että tervetuloa vaan Peppi Suomeen, lähetän jonkun lumikissan vaikka hakemaan sinut kentältä! ;) 


Miten teillä meni vkl? Toivottavasti oli ainakin parempi viikko kaikin puolin, kuin minulla... :) 

Silmälasit ja leggingssit blogin kautta saatu.

26 kommenttia:

  1. Ooo! Kannatin tätä Joonasta ihan täysillä viime vuoden MasterChefissä, vaikutti huippu tyypiltä ja mahtavalta kokilta! :) Täytyykin ostaa tuo keittokirja, heti kun se ilmestyy.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana :) Joonas on kyllä huippu! Ollaan vietetty yläaste samalla luokalla, joten tunnetaan pitkän ajan takaa :)

      Ite ootan kans keittokirjaa vesi kielellä!

      Poista
  2. Sulla taitaa ottaa nuo lasit poskiin? Ainakin hymyillessä. Ei hyvä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Säädettiin niitä just siellä optikolla ja katottiin, että ei pitäis ottaa :) Mut saattaahan se olla jos hymyilen isosti.

      Poista
  3. Voi aivan ihanat lasit Mimmi! Paljonko sulla on vahvuutta/voimakkuutta laseissas? Mulla sellaset kevyet -5.75.. Anyways, ostin uudet lasit pitkän harkinnan jälkeen tuossa pari päivää sitten ja voi että oon rakastunu näihin (Chanelin 3234 kyseessä:>)!! Kaikkee hyvää sulle:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siis näissä on "vaan" +0,75 eikä tarvii siis pitää koko aikaa. Hyvät just näin koneella jne. Onnea uusille laseille :)

      Poista
  4. Kannatin myös tätä Joonasta siinä MasterChefissä, koska hän vaikutti tosi rennolta ja persoonalliselta henkiöltä ja ennen kaikkea ihan huipulta kokilta. :) Hänellä on muuten tosi tyylikkäät ja hyvännäköiset silmälasit!

    VastaaPoista
  5. Voih, muakin kela muisti kivalla yli tonnin lappusella! Mur! Jotenkin se tuntuu vaan niin turhalta kun siitä nyt on hetki aikaa kun sen opiskelunkin lopetin...mäkin taidan tarvita "me no love Kela" pizzaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sama... mutta ei ajatella sitä nytten...

      Poista
    2. Hei naiset ! Itseäni Kela myös muisti samalla tavalla kuin Mimmiä, 3kk palautukset pitäis vuodelta 2010 maksaa.. MUTTA tarkistakaapa että mitä siinä lapussa lukee. Minulla lukee nimittäin että se on Opintotuen takaisin maksu EHDOTUS, ei päätös :) Eli koska lopetin opintoni vuonna 2010 ja menin valmistumaan ammattiin niin he ovat vain katsoneet koko vuoden 2010 tulot vaikka opintojen jälkeen tulojen ei mitenkään pitäisi vaikuttaa Kelalta saatuihin opintotukiin. He eivät voi kuitenkaan olla varmoja olenko oikeasti valmistunut vai jatkanut opintojani. Joten minun pitää lähettää Kelalle jotain kopioita/todistuksia valmistumisestani, työsopimuksistani, tiliotteistani yms yms että he ymmärtävät minun tienanneen vasta opintojen lopputtua ne yli menneet rahat. Silloin se käsitellään uudelleen ja ei pitäisi tulla mitään maksettavaa:) Jos tästä tekstistä nyt sai mitään selvää:D Ja on muuten ihana blogi niin Mimmin kuin Pepinkin osalta, oikea elämän ilo huokuu postauksista vaikka aina ei olisikaan maailman paras päivä:)

      Poista
  6. Siskon kanssa sunnuntaibrunssilla Fazerilla. <3 kelpaa! Ne letut on jotain tajunnanräjäyttävää.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mmmmm... ei oo tullutkaan käytyä koskaan, täytyy pistää korvan taa :)

      Poista
  7. Kokilla sormus sormessa ja kello ranteessa..hyh..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siitä nähden en vois kokata mitään koskaan näillä rakennekynsilläni...

      Poista
  8. Hei, eikö noi + lasit oo lähönäköön...
    Koska itsellä on miinusta ja se on kaukonäköön..
    Joten ei sun varmaan kannata niitä laseja käyttää koko aikaa jos kauas näät hyvin?

    Kysy ihmeessä optikoltas..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, kato mallailin vaan noita, kun hain just ennen tonne menoa ne. Ja onpa hyvinkin, lähinnä koneella istuskeluun.

      Poista
  9. hih, olipas hassua lukea tätä juttua ja katsella kuvia...meillä oli siskon kanssa myös eilen pizza päivä ja tehtiinpä myös mozzarella-ilmakuivattukinkku-rucola pizzaa!:D ihan on saman näköstä! nam nam kyllä kannattaa aina väsätä itse pizzaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hauska sattuma ja todellakin kannattaa, on nimittäin vaan niiiin hyvää!

      Poista
  10. I adoreeeeeeee your top and that food looks delish!!

    VastaaPoista
  11. Terve Mimmi! Et tainnut huomata kommenttiani tuolla "Pakkasviikon pinkit piristäjät" -osiossa. Olisin vain hieman kysellyt estenomian opinnoistasi ja alan työllistymismahdollisuuksista. Kiitos jo etukäteen, jos viitsit hieman neuvoa minua :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka, sori, oli näköjään jäänyt huomaamatta. Olen tehnyt aiheesta postauksen ja se löytyy täältä: http://www.moretolove.fi/2010/03/estenomiksi.html

      Koulutuksen myötä voi tehdä kovin monenlaisia asioita, mutta itse en tällä hetkellä hae "oman alan" töitä. :)

      Poista
  12. On kyllä tajuttoman herkullisen näköistä pizzaa :)

    VastaaPoista
  13. en tiiä oonko jo myöhässä mut oon kuullu monelta et niille on tullu kelalta kirje jossa peritään takas tukia (aika isojakin summia) mutta ne on ollu vääriä/turhia. että kannattaa tarkistaa palkkakuitit yms :)

    VastaaPoista
  14. I love your snake print top babe! Looks so cute with that outfit and those glasses x

    VastaaPoista

Hellurei ja hellät tunteet! KIITOS jo etukäteen kommentistasi!

Hey you! Please, leave a comment. We would really appreciate that! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.