maanantai 6. helmikuuta 2012

Punapää täällä päivää!

Männäviikon torstaina rupes tekemään mieli lettuja ja uutta kuontaloa. Vetäsin sitten vaalennusainetta lapuilla päähän ja aloin paistaa samalla lettuja :D Paistoin letut ja pesasin vaalennusaineen pois. Laitoin päähän punasta hiusnaamiota ja kaivoin esille Sokos Hotellin Gossip-kiertueella sponsoroiman suihkumyssyn päähän. Ekasta paketista jonka avasin suihkussa ja jossa kuvittelin olevan suihkumyssyn olikin muuten ompelusetti (:DDD) Sitten vaan telkkari (eli ruutu.fi) auki ja nauttimaan Idolsia ja lettuja. Sen jälkeen taas pesulle.

Päästä tuli loppupeleissä aika ärhäkän punanen :)




Jätin siis tuota tummaa myös tarkotuksella esim. tyveen. Jos olisin iskenyt vaalennusaineen nimittäin oman väriseen hiukseen (jota mulla on muutama sentti tyvessä) olisi se vetänyt sieltä ihan valkoiseksi ja punainen olisi tarttunut tyveen vielä huomattavasti kirkkaammin. Inspiksenä tähän toimi siis se punakiharatukkanen tyttö tuossa aiemmassa hiuskriiseilypostauksessani.

Reseptinä oli siis :

Hapetetta + vaalennusainetta KC.

Ja punainen hiusmaski Revlonilta. Näissä ilmeisesti muuttuu pakkaukset tuubimaisiksi ihan näillä näppylöillä (ellei oo jo muuttunu). EDIT: Lueskelin vähän tarkemmin tiedotetta aiheesta ja ilmeisesti tämä pallo säilyy yhä myynnissä, mutta rinnalle tulee myös 100ml tuubi :)

Kirkkaiden värien ylläpito hiuksissa on yleensä hankalaa (kuten myös usein vaikkapa vaaleasta tummaksi värjättynä tumman ylläpito) joten suosittelen kyllä läträämään noilla värjäävillä naamioilla värin säilyttämiseksi. On hyvä keino tehä myös vaikkapa omasta kevyemmästä hoitoaineesta väriystävällisempi lorauttamalla joukkoon joko naamiota tai suoraväriä. Tai sitten siirtyä kokonaan jätettäviin hoitoaineisiin, eli pesasta värihiukselle suositetulla samppoolla ja heittää jätettävä (ei suihke) hoitoaine hiuksiin. Käsin levitettävä on suihketta tehokkaampaa, joten käytä siis sitä.

Värjättyjen hiusten sampoota puolestaan kannattaa käyttää jos on esim. punaiset tai violetit hiukset, tai muuten helposti karkaava hiusväri. Nykyään lähes kaikissa samppoissa nimittäin on värisuoja (harvoilla on nykyään nimittäin enää "oma väri"), joten kannattaa miettiä olisiko joku muu (esim. tuuheuttava tai kosteuttava) sampoo parempi juuri sinun hiuksillesi.


Fudgen värinaamioita tuli ainakin minulle testiin yksittäinpakattuina. Aika kätevä esim. matkalle mukaan. Voisin kuvitella, että vaikkapa aurinkolomalla viimeisenä iltana olis huippu heittää tuommonen päähän auringossa kulahtaneeseen tukkaan ja palata kotiin freesinä ja hiukset kunnossa :)


KC:n Color Maskeihin on tullut lisää värejä, kannattaa tsekata. Vaaleassa pidin yleensä vaaleutta yllä joko tuolla KC:n Honey- tai Silver-maskilla. Ja syksyinen oranssi hiuksissani on myös kuparisen Color Maskin tulos... Kannattaa siis olla varovainen etenkin vaalealla kuontalolla... Nuo hoitonaamiot ja suoravärit tuppaa myös imasemaan kaakeleihin, sormiin yms. aika tymäkästi, joten tarkkana siellä! Nämä ovat myös oikein kukkaroystävällisiä.


Jos taas ei halua pysyvää muutosta on tuo Kevin Murphyn Color Bug oikein oiva "yhden illan" vaihtoehto, tosin tuon kanssa (kuten minkä tahansa vappuvärin yms. "kestää kaksi pesua"-värin kanssa) tulee olla vaalean ja huokoisen hiuksen kanssa hirrrveen hirrrrrveen varovainen, väri saattaa nimittäin imaista jopa "kestoväriäkin" paremmin.

Että tämmönen kuula tällä kertaa. Kauan ei tätä punaista tosin tule kestämään, sillä suuntaan erääseen tilaisuuteen hiusmalliksi 23.2 ja sillon tehhään meikäläiselle kevättukka! Sitten testiin pääsee varmasti myös mm. tuo Color Bug. Jee!

Mitäs pidätte, piristää kyllä ainakin omaa mieltä täällä lumen keskellä, mutta punainen kuontalo on aika hankalasti yhdisteltävissä esim huulipuniin. Punapäähän ei oikein tunnu sopivan pinkki, eikä oranssi. No ehkä kestän tätä sen pari viikkoa ;)


Kaikki tuotteet vaalennusainetta ja hapetetta vaille blogin kautta saatu.

37 kommenttia:

  1. Voi Mimmi ootpas nätti! Tosi hyvännäkönen tukka näistä kuvista päätellen. Kiinnitin myös huomiota tuohon sun huulipunaan, joka on aika täydellisen sävynen! Mistä moinen? :)

    VastaaPoista
  2. Iha mahtavat noi sun hiukset!! :3

    VastaaPoista
  3. Mahtavan näköinen kyllä! :) Itelläkin huvittais värjätä ihan punaiseksi, mutta nyt en taida värjäillä vajaaseen vuoteen kun sain tietää olevani raskaana :D

    VastaaPoista
  4. Voi että aivan ihanan värinen tukka ! :)
    Itselläni on ollut myös tässä hetken aikaa haaveena värjätä tukkaa vähän punasemman sävyseks tästä ruskeesta. :)

    VastaaPoista
  5. Ihanan pirtsakka tuo uusi hiusväri, tykkään! Se sopii sulle todella hyvin.

    Mun hermot ei kyllä kestäis kotivärjäystä sitten yhtään joten oon vähän kade kun saat noin hienon lopputuloksen aikaan :)

    VastaaPoista
  6. Ihana postaus. Vaikka itselläni on ollut melkein 10 vuota punaiset hiukset niin en ole vieläkään oppinut tai löytänyt hiuksii sopivia tarvikkeita. Ostan jotain Color Maskia joka on 12-15e (taisi olla 12e kaverin alennuksella)Ja sitä menee paljon. Olen miettinyt ihan samaa nimennomaan pinkin kanssa. Rakastan pinkkiä mutta ei tunnu oikeen sopivan. Mutta rakastan myös tummansinistä mihin se sopii hyvin. Onko mielipidettä keltaisesta? Itse en voi ymmärtää ihmisiä jotka vaihtavat kokoajan hiusväriä/tyyliä. Ite en voisi millään kuvitella olevani muutakuin punapää. Vaikka tummanruskea on käynyt mielessä.

    VastaaPoista
  7. mistä noita fudgen värinaamioita voi ostaa? :)

    VastaaPoista
  8. Loving the new color,brings life to the cold outside :)

    VastaaPoista
  9. rupes vähä hiukoilee tuo sun syksyinen tukka :p pitääpä harkita..

    VastaaPoista
  10. Punanen tukka on niin hot ja tosi hyvin sopii. :)

    VastaaPoista
  11. Tosi kiva :) Punainen on kyllä siitä hankala, että ei tahdo pysyä. Itselläni on Elumen ollut hyvä vaihtoehto. Tosin sen punainen on niin kylmän punainen, että kyllästyin siihen ja ostin Lushin Hennaa ja värjäsin punaisella hennalla. Väri on ihanan lämpimän oranssinen ja pysyväkin tuntuu olevan.
    Crestolilta löytyy myös hyvä sävyttävä hoitoaine, jota voi käyttää myös saunassa. Sävyjä on myös paljon.

    VastaaPoista
  12. Ihanan väriset hiukset! :) itsekin oon haaveillu punaisista hiuksista, mutta vielä ei oo ollu uskallusta.. :/

    VastaaPoista
  13. Hello! Miten oot saanu ite vaalennettua, varsinki folioilla?! Ei meikäläisellä onnistus.. Nyt pitäs latvaa saaha aste-kaks vaaleemmaks, vaan en jaksa/pysty alkaa laittaa kotona. Jos laitan, on kyllä varma että ei seuraa mitään hyvää....

    Ja semmosta piti vielä sanomani, että jos joskus jaksaisit nii oispa kiva nähä joku "kokoelma" sun hiuksista. Sulla kun on ollu niin monenlaista nii ois kiva nähä niitä koosteena :) Ja Pepin hiuksia kans. Paitsi toisaalta en ookkaan varma oisko hyvä idea, nimim. aina kun nään kivat hiukset jollaki, haluun uudet hiukset itellekki :D

    VastaaPoista
  14. Hei hauska idea tuo musta tyvi! Voisin itsekin kokeilla, koska punainen hiusväri tekee todella pahaa päänahalleni oli merkki mikä tahansa :) Ja kiitos noista vinkeistä hiusvärin säilyttämiseksi, punaisten hoisten hoitamiseen todella kannattaa nähdä hieman vaivaa. Nyt täytyy saada äkkiä kampaaja-aika itselleni :D

    VastaaPoista
  15. Punainen on hyvä väri. Just taas laitoin itellekin ja juurikin etsin punaisille hiuksille sopivia tuotteita. Kiitos siis tästä postauksesta! :)

    VastaaPoista
  16. Makeet ja räväkät hiukset, sopii sulle kun osaat "kantaa" noinkin rohkeen värin. Oot tosi kaunis, ja toi huulipuna on täydellinen! Ihanaa, kun teiltä molemmilta saa aina uutta inspistä. :D

    VastaaPoista
  17. Aivan mielettömän upeet hiukset! Rakastan punaisia hiuksia, mutta juuri koin karvaan pettymyksen, kun väri ei (taaskaan) pysynyt päässä. Oikeastaan kaksi viikkoa ja se oli valunut viemäriin.... :( Olisinpa silloin tiennyt noista värjäävistä naamioista, niin ehkä mun hiukset olis vieläkin punaiset :)

    VastaaPoista
  18. Hienon väriset! Voi kun noi räväkät värit pysyiskin aina noin kirkkaina.

    Noista kuvista muuten tuli mieleen että kun sulla on kuitenkin luonnostaan niin hyvä iho niin miksi hyvä ihminen pakkeloit noin paljon? Mua ahdistaa jo ajatuskin. :D

    VastaaPoista
  19. Itse olen kokeillut Fudgen värinaamiota, juuri tuota punaista ja oli kyllä huonoa! :/ antoi ihan vähän kiiltoa, mutta ei mitään muuta vaikutusta. Ei ollut mun juttu :s

    VastaaPoista
  20. Oi että! Näyttää tosi ihanalta! :) Mmmm, mitä mieltä oot muuten noista KC:n tuotteista? Ootko kokeillu värejä Ultimatea ja Velvettiä nykyisin kai nimellä Velvety?? Onko sun milestä noi toimivia? :) Käytän paljon ite myös vaalennusta ja Color maskia kun kaipaan uutta ilmettä. :) Tällä hetkellä just toi Plum käytössä itellä. :)

    VastaaPoista
  21. Oi tosi nätti tuo väri! Upea! Joo itse käyttelen kans noita color maskin värejä. Tuolla plumilla ja hoitoaineella saa aika kauniin hattaran vaalean punaisen sävyn <3 Nyt ostin myös sen Curry sävyn niin sekoittelin niistä silleen jännän et juurista on punaoranssihko ja latvoista sit pinkimpi violetti, aika jännä tuli! Hyvin tais blondatut hiukset imasta sen kyl ja kevättä kohti alkaa toivomaan taas blondia monroe hiusmallia juurikin huulipunien takia... No pitääpä katsoa miten blondiksi takaisin selvitään!

    VastaaPoista
  22. Sun poikkiksellahan on Mimmi näihin aikoihin synttärit. Mitä oot keksiny lahjaks? Jos et voi tämän vuotista yllätyksen vuoksi paljastaa, pystytkö kertoon viime vuoden synttärilahjaa...?

    Mun tarttis keksii ens viikoks jotain kivaa miehelle -> mitäköhän, hmmmmm

    VastaaPoista
  23. WAU! Ei voi muuta sanoo.

    VastaaPoista
  24. Punaiset sopii sulle hirmu hyvin! Itse värjäsin uudelleen punaiseksi, kun kaipasin niitä. Noin vuosi sitten oli punaiset, kylmän sävyinen, kunnes värjäsin mustaksi. Nyt siis punainen päässä ja on kanssa mustaa raidotusta hiuksissa, punainen ei tarttunut mustaan, mutta hieno on! Nyt aion pitää tätä väriä pitkään, koska tämä sopii itselleni todella hyvin ja kaveritkin sanovat samaa :)
    Älä hetkeen luovu sun punaisista hiuksista, ne ovat NIIIN UPEAT ja ainakin erotut joukosta ;)

    VastaaPoista
  25. Siis hämmentävää, oikeasti oot saanut värjättyä Revlonin pallerolla? Mulle kampaaja ohjeisti sitä värin ylläpitämiseen, siis lähinnä hoitoaineen sijaan.

    Raportoipa, miten nopeasti

    On muuten tuote, jota ainakaan sen tullessa markkinoille, ei saanut netistä kuin olemattoman summan verran halvemmalla (euro tai alle).

    VastaaPoista
  26. Sara: Voi kiitos :) Huulipuna on Rimmelin Kate Moss-sarjasta nro 1. Ihan mahtavia (ja edullisia punia!) voisin kirjotella niistä oman postauksensa jossain vaiheessa :)

    Essi: Kiitos :)

    Haihattelija: Vooii, onnea ilouutisesta! <3

    Anonyymi: Voithan kokeilla heittää sen ruskean päälle jotain punaista hoitonaamiota, noissa on aika kivasti pigmenttiä niin sävyä saa taitettua punaisempaan :)

    Reetta: Juu, en suosittele kyllä. Saattaa olla osuutta onnistumiseen sillä, että olen kampaaja ;)

    Sara: Keltainen on myös hankala saada pysymään, mutta sillon kun sitä ei toivoisi niin kaikki tuntuu vääntävän aina keltaseks ;)

    rriä: Noita yksittäispakattuja saa kampaamoista, hinta n.3,5€.

    Cara: Thanks :)

    sssus: Niin muakin, kun katoin niitä kuvia!! :D

    cadis: Voi kiitos :)

    Santsumantsu: Joo Crestolia mulla on kans ollu :) Ne on kyllä hyviä. Elumen on kyllä semmonen, että sitä ei saa sitten kirveelläkään pois :D Wellalla on myös hyvät punaset kestovärit.

    mirkkaaaaa: Niin sinäkin :)

    Mariska: Eikun vaan rohkeasti kokeilemaan :)

    enni: Laaitoin semmosilla lapuilla, en folioilla (en voi sietää niitä käytössä :D) ja eihän siitä nyt ihan täydellinen tullu, mutta ei tarvinnutkaan. Vuosien kampaajatyö opettaa ;) Joo, tota kokoelmaa on pyydelty, ainut ongelma siinä on, että monet nuoruuden hiustyylit on ollu ja menny ja kuvatkin jopa kadonneet. Katsellaan :)

    Milla: Ole hyvä! Kotona mustan tyven värjääminen punaseen on hieman haastavaa, koska huuhteluvaiheessa punainen tuppaa imasemaan sen mustan ja menettää punasuuttaan. Kampaajalle siis :)

    A: Kiitos :)

    Laura: Punapäät rokkaa! Hyvä, että sait nyt vinkkejä :)

    Anonyymi: Voi kiitos :) Hyvä jos inspaa!

    Outi: Joo, onneks noita on nyt tullut useitakin erilaisia. Punanen vaatii kyllä työtä, mutta onhan se kiva :)

    Anonyymi: Kiitos. Minulla muuten ei ole tuossa kuvassa kuin meikkivoidetta, vähän poskipunaa ja huulipunaa :D Ei mielestäni siis meikkiä kovinkaan paljon. Punainen huulipuna tekee varmasti aika meikatun näköiseksi. Niin ja tietty ripsipidennykset.

    Anonyymi: Voihan. Pitänee testata itsekin ja raportoida miltä tuntui :)

    Sofia: Mulla oli KC:n värit liikkeessä kun ne tuli, mutta nyt en oo käyttänyt enää vuosikausiin, eli en osaa sanoa. Sillon tykkäsin joistain sävyistä tosi tosi paljon :)

    SugarRat: Hiuksilla leikkiminen on kivaa, tosin ainut ongelma on, että nuo maskit saattaa just jumahtaa päähän ja ei saa millään pois :D Hattara kuulostaa hyvältä!

    Anonyymi: Kiitos :)

    Anonyymi: Kyllä, 12.2 (miten voit muistaa?!? :D) Ostin viime vuonna vaatteita + leivoin kakun ja tänäkin vuonna toin jenkeistä vaatteita (5 t-paitaa, yhen kauluspaidan ja yhen laukun) joten siinä oli minun tuliaiset/synttärilahjat tälle vuodelle. Aijon leipasta myös jotain, saas nähä. Miehille on kyllä aika haastavaa ostaa lahjoja. Onneks kuitenkin aina voi ostaa niitä vaatteita ;)

    Anonyymi: Kiitos :)

    Tinde: <3

    sane: Nämä lähtee vaihtoon jo 23. päivä. No onpahan kokeiltu :)

    Anonyymi: Kyllä! Oon puljannu kaiken maailman suoravärien kanssa koko ikäni, joten päätin kokeilla sitten tämänkin :)

    VastaaPoista
  27. Oho, mulla oli jäänyt lause kesken. Siis niin, olin aikeissa kirjoittaa, että raportoipa, miten kauan tuo kestää, mutta eipä siinä ookaan kyllä raportoimista, kun kyllähän se siihen hiusmallijuttuun asti tietty kestää.

    Sillain normikäytössä toi ei musta kovin erikoista olekaan. Mulla on väri Havanna eikä se musta tuo kuin vähän kiiltoa lisää.

    VastaaPoista
  28. hei mistä noita Color Bugeja voi ostaa? :)

    VastaaPoista
  29. ^niimpä muuten mistä tollaisen color bugin voi tilata/ostaa ? & paljon ne maksaa noin..
    ps. ää ihana blogi, oot tosi kaunis ;_;

    VastaaPoista
  30. mistä saa color bugin!? pliis vastaaaa :)

    VastaaPoista
  31. Mistä color. bugeja voi ostaa ? eBaystä voi tietty tilata mut mistä sä oot ostanu ja siis myydäänkö niitä vaan kampaamoissa ?

    VastaaPoista
  32. heippa! ihana tukka ja huulipuna :) itselläni ollut paloautonpunainen tukka nyt reipas 3 vuotta enkä vaihda :) iho on couperosa ja vähän kellertävä. hampaat valkoiset. minkä värinen huulipuna olisi sopiva? silmät vihreät.

    elvis-fani -78

    VastaaPoista
  33. pitääkö hiusmaski hiukset punasina ja paljon maksoi:)? itekki harkinnu punasia hiuksia!

    VastaaPoista

Hellurei ja hellät tunteet! KIITOS jo etukäteen kommentistasi!

Hey you! Please, leave a comment. We would really appreciate that! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.