lauantai 25. helmikuuta 2012

Peppi Broadwaylla!

Mä tein viimesenä päivänäni teille tällasen videon, kun olin hakemassa viimehetken juttuja New Yorkissa. Tämä video johdattaa sinut flunssasta huohottavan oppaan voimin esimerkiksi Conversen liikkeeseen. :D (Huomatkaa, kun mua rupee vähän jännittämään siinä...)



Enjoy. :)

HUOM! Jos on tarvetta pienelle ja hyväkuntoiselle yksiölle Kalliosta 1.3 alkaen niin laittakaa spostia info(a)moretolove.fi

20 kommenttia:

  1. IHANA postaus :) wau tuli kauhea hinku New Yorkiin! Sinne pääsy tuntuu vaan niin mahdottomalta :( Tää oli kyllä ihan kuin olisi itse päässyt kuljeskelemaan pitkin New Yorkin katuja! kiitos<3

    VastaaPoista
  2. Upeita Converseja! Voisin ottaa vaikka kaikki videolla näkyneet :) Ootko koskaan ajatellut tekeväsi videopostausta Englanniksi?:) Ois mahtava kuulla, videon perusteella osaat ainakin puhua ja ääntää tosi hyvin!

    VastaaPoista
  3. pahemmanlaatuinen matkakuume iskee näitä NY-postauksia lukiessa :D toivottavasti löydän itseni sieltä vielä joku päivä (: ja pikaisia paranemisia sinulle Peppi! :)

    VastaaPoista
  4. Uih ihana postaus <3 Mulle on iskenyt tässä parin kuukauden sisäl kauhee hinku päästä New Yorkiin ja on ollut ihanaa lukea näitä sun postauksia sielt :) Ja ihania Converseja <3

    VastaaPoista
  5. aivan ihana postaus, lisää tällasia! :-)

    http://highheels-lowjokes.blogspot.com

    VastaaPoista
  6. Ihanaihana lauantaiaamun piristys! Juuri tota haluaisin NYCissä kokea, ihan vaan kävellä kaduilla ja ihmetellä ihmisiä :) Mä niiin lähden tonne ensi vuonna, niinku sillon aikanaan puhuttiin ;)
    -Sanni
    http://sandra-sophie.blogspot.com/

    VastaaPoista
  7. Moikka Peppi! Mistä olet löytänyt tuon ihanan punaisen takin, joka taitaa videossakin vilahtaa? Pidän sormet ristissä, ettei vastaus ole nykistä :D

    VastaaPoista
  8. Oi voi, vasta vähän aikaa sitten kuljin samaa katua ja ostin Conversetkin :D En tosin tuolta Conversen omasta liikkeestä vaan jostain pikkukenkäliikkeestä (oli alet!) vähän tuosta eteenpäin. Toivottavasti pääsisi takaisin vielä tämän vuoden puolella. :)

    VastaaPoista
  9. Jep, ei tää kyllä NY-himoa ainakaan latista :DD Haluan tuonne!

    VastaaPoista
  10. Oon tässä viime aikoina päättäny et Nykiin on joskus pakko päästä, tollanen yleinen haahuilu ja shoppailu kaverin kaa olis niin parasta just tuolla:)

    VastaaPoista
  11. Aivan ihania nuo Converset! :D Nyt on tässä myös pakko sanoo, että kuullostat aivan Jenni Vartiaiselta! :DDD

    VastaaPoista
  12. oon menossa kesällä new yorkiin joten aattelin vaa kysästä et mitehän löydän tolle kadulle kun en ikinä ole nykissä ollut ? :D

    VastaaPoista
  13. Voi että mun on niin pakko päästä tonne ! Rankka rahansäästö-operaatio alko tammikuussa ja huoneen seinältä löytyy muutama NY-juliste :D:D

    VastaaPoista
  14. Thanks for this video. :) It's always so nice to see different places all over the world. I have never been abroad but I have many countries to visit in the future and New York is absolutely on of them! :)

    VastaaPoista
  15. Ite ostin omat rakkaani paljetti Converset New Jerseyn? Outlet alueelta. Jossain oliko Broadwaylle linja-auto asema mistä lähtee bussi, joka vie suoraan Outlet alueelle. Yleensä olen pettynyt Convese kauppoihin mutta tuo vikutti paremmalta kuin ne mihin olen törmännyt. Siksi olen suosinut outlettei kun isompi valikoima. Ja vähän tulee suomessa vastaan samanlaisia :)

    VastaaPoista
  16. Oi tämä oli tosi kiva postaus ja huhuhhh, ku alkaa itekki haluta tonne! Ja voi viude miten paljon ihania Conversejä, miekiii tahon :D!

    VastaaPoista
  17. Sulla on aivan ihana ääni. Jotenkin todella miellyttävä! :)

    VastaaPoista
  18. voisitko joskus tehä nykistä esittelypostauksen et missä kannattaa käydä, hankkia hotellit tai asunnon jos meinaa pitkäksi aikaa muuttaa yms. myös kysymyspostaus nykistä ois paikallaan!

    VastaaPoista
  19. CHeck you mail ;)

    http://dashantilife.blogspot.com

    VastaaPoista
  20. Olin tuolla pari kesää sitten <3 Oli kyllä ihanaa ja uudestaan olisi mukava päästä!
    sunnyblogger292.blogspot.com

    VastaaPoista

Hellurei ja hellät tunteet! KIITOS jo etukäteen kommentistasi!

Hey you! Please, leave a comment. We would really appreciate that! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.