lauantai 18. helmikuuta 2012

100% hyvää!

Rakastan MACin huulipunia ja oon vähän ruvennut hamstraamaan niitä. Ne pysyy hyvin huulilla, niissä on makeita värejä ja koostumus on just hyvä.

No tännehän on kevät jo täysin tullut (onkohan Helsingissäkin jo "kevätlinja" Macin pisteellä, eli sairaasti värikkäitä kuvia ja pari kuollettavan ihanaa huulipunaa?) ja niinpä innostuinkin yks päivä Macin liikkeessä ostamaan pari huulipunaa.


Yksi niistä oli tää Viva Glam Nicki-puna joka on herkullisen pinkki, eikä ehkä tässä kuvassa näytä ihan niin kirkkaalta mitä todellisuudessa onkaan. Siinä vaiheessa, kun luin, että huulipunan tuotta menee sataprosenttisesti tukemaan AIDS-työtä niin kiikutin sen tiskille. Samoin Ricky Martinin "lip conditionerin" koska oletan sen tietenkin olevan jotain todella hyvää hoitoainetta mun tällä hetkellä todella oudosti käyttäytyville huulille. (Mun iho ja huulet on tällä hetkellä todella oudoissa meiningeissä, en oo varmaan koskaan kärsinyt tällasista iho-ongelmista.)


Tykkään paljon Nicki Minajista (jos miinustetaan tästä se Grammeissa ollut järkyttävä esitys) ja Rickykin on ok. Nää kuvat on makeita ja koska en saanut Nickin Pink Friday-huulipunaa niin tämä lohduttakoot mua.

Macin kaupan tiskillä muuten soitetaan aina kelloa, kun joku ostaa ton huulipunan. Mun ostaessa näitä ja kellon soidessa koko liike taputti ja huus. :D Toivottavasti jos näitä saa myös Suomesta niin sama käytäntö tulee Stockalle!

12 kommenttia:

  1. Millainen viisumi sulla on, kun teet töitä usassa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oon nyt ihan turistiviisumilla, teen työni Suomeen joten en tarvitse työlupaa. :)

      Poista
  2. Ihanaa, ääääk!! Oon odotellut tätä, tarttis varmaan kiiruhtaa Stockalle kyselemään - tai sit maltan pari viikkoa. Voi toki olla, ettei noita enää ole kun ehdin sinne paremmalle puolelle rapakkoa, mutta on noi MACit niin paljon edullisempia siellä, että otan riskin. Toisaalta en edes tiedä onko toi mun väri ollenkaan, mutta se on NICKI MINAJ!! <3

    Tosiaan maaliskuussa pääsen ekaa kertaa New Yorkiin!! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mun kaveri kävi toissapäivänä kyselee tollasta ja oli jo jostain liikkeestä loppu! Noi spessut menee hetkessä. Kevään huulipunaväritki sold out jo monessa paikassa. :)

      Poista
  3. Peppiii, odotatko tätä leffaa jo? :) http://www.youtube.com/watch?v=Ks1xP4Q6jSE&feature=related

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. KYLLÄ! Näin trailerin leffassa, kun menin katsomaan The Vown ja itkin. :D

      Poista
  4. Moi tytöt!
    Ootte ehkä jo ennenkin saaneet tästä asiasta palautetta, mutta laitanpa varmuuden vuoksi minäkin. Teidän blogi kun on muutenkin aika tuhti paketti sekä kuvia että videoita, plus sivupalkin mainokset, niin sivujen selaaminen on aika tukalaa ja takkuista ainakin Firefoxilla. Myös taustakuvan käyttö monesti tekee sivusta selaimelle raskaan avata. Lisäksi merkintöjänne selaillessa sivun loppuun skrollatessa kuvat, tekstit ja tausta tuppaavat sekoittumaan päällekäin sellaiseksi ihmeen sekamelskaksi. Maallikkona en tiedä, auttaisiko esimerkiksi kuvien pakkaaminen kevyempään muotoon, palvelimen vaihtaminen, tai sivun ulkoasun/taustan koodaaminen jollain toisella tavalla?

    Joka tapauksessa bloginne sisältöpuoli on parasta A-luokkaa, siitä kiitos! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kokeileppa google chromea. ei oo ainakaan mulla tökkiny ollenkaan.

      Poista
    2. Käytän itse myös Firefoxia ja ihan hyvin toimii:)

      Poista
    3. Ei se varmastikaan fire foxista johdu, nyt on netti hidas sulla :)

      Poista
  5. Olen about samaa kokoa teidän kanssa, joten ajattelinpa kysäistä, että osaisitteko suositella jotain hyvää nettikauppaa, josta saisi kivoja juhlamekkoja ihan tämänkin kokoiselle? Kiitoksia paljon, jos osaisitte neuvoa :)

    VastaaPoista
  6. Mulla ei ole ollut ongelmia sivujen kanssa, käytän myös Firefoxia. Oisko ongelma käyttäjän omassa kaistan nopeudessa?
    h.

    VastaaPoista

Hellurei ja hellät tunteet! KIITOS jo etukäteen kommentistasi!

Hey you! Please, leave a comment. We would really appreciate that! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.