lauantai 17. syyskuuta 2011

Terkut Turusta!

Ollaan täällä Turussa. Terveisiä! Tulkaahan tuonne Wiklundille meitä moikkaamaan huomenna klo 12-16! :) Hyvää yötä!

48 kommenttia:

  1. ihania ootte!
    tuo teidän sarkasmi "blogin kautta saatu" on ihan mahtavaa, hah :D

    VastaaPoista
  2. awww mimmin savolaismurre <3

    VastaaPoista
  3. ihana video, nauroin yksikseni täällä, varmaan muut ihmettelee ku kello jo puol 3 hahah :--D ihana toi kommentti ''huligaaneja'' :--D ja toi matka ei herranjumala, tossahan tulee lenkit tehtyä ainaku päättää hotellilta lähteä :-DD ootte ihania !

    VastaaPoista
  4. oi ihanaa että ootte Turkkuseenki eksyny! :) Voi harmi etten varmaan kerkeä kyllä tulla moikkaamaan kaiken synttärihulinan keskeltä mutta etteköhän te ilman muaki siellä sokkarilla pärjää ;)

    VastaaPoista
  5. Hei ihanaa toi Mikkeli-pysäkki teijän kiertueella!

    VastaaPoista
  6. Aivan ihana video. Olette ihania molemmat :)

    VastaaPoista
  7. Ihan kiva, mutta pikkuhiljaa alkaa jo ärsyttää tuo "tää on muuten sit kans blogin kautta saatu". Eikö riittäis jo..? :)

    VastaaPoista
  8. kiva tämä (: ei liity tähän viedoon kyllä nytten mutta on gossip-mallistossa nahkatakkeja myös? ja jos on niin onko mitä hinta luokkaa? (:

    VastaaPoista
  9. Kylläpä ärsyttää, että Oulussa ei ole Sokosta :( Mutta voittehan silti joskus tulla käymään. (: jeij. ihana video!

    VastaaPoista
  10. Ihana video! :D
    Hotellin aamupalalle kun tuolta kömpii, niin siinähän saa ihan aamulenkkeilyn samalla suoritettua, käytäväähän oli vaikka millä mitalla :D

    VastaaPoista
  11. Mimmi sulla on maailman söpöin puhetyyli!:D

    VastaaPoista
  12. hahahah "hulikaaneja" ihana mimmi :D

    VastaaPoista
  13. Ihan huippua nähä tämmönen! :DD
    Tehkää joskus toistekin videopostaus!
    Ja Peppi, aiiiivan ihana toi sun neule!!! <3

    Hauskaa aina nähä noita Turun keskustan "maisemia" kun niin monesti tullu siellä itekin käppäiltyä. (:

    VastaaPoista
  14. Eiiiiiikä mullakin on kerran ollut tuolla ihan perällä huone!

    Enkä edes löytänyt sitä heti just noiden pelottavien itsestään aukeavien ovien takia ja lompsottelin noita hehtaarikäytäviä ees taas! :D

    VastaaPoista
  15. voi että ootte mahtavia!:D ja turku myös<3

    VastaaPoista
  16. Kiitos tästä videopostauksesta, tää oli tosi kiva ja piristävä ja ihanan pitkä!! Hyvää viikonloppua teillekin sinne! ;)

    VastaaPoista
  17. Musta tuo 'blogin kautta saatu'-juttu alkaa nyt jo menettaa makuaan ja siina alkaa jo olemaan enemman sellaista vittuilun makua. Aika aikansa kutakin, kylla se kerta riittaa. :)

    VastaaPoista
  18. Voi hitsi, tulipa hyvä mieli tästä postauksesta, kiitos piristyksestä! :) ootte niin söpöjä! Tampereella tavataan :)

    VastaaPoista
  19. Mimmi ja Peppi, ootte ihan mun idoleita! <3 käyttehän vastavierailulla blogissani, se ois suurin kunnia ikinä! (sinisetajatukseni.blogspot.com)

    VastaaPoista
  20. Ihana video! Mä nauroin täällä yksinäni noille teidän jutuille!

    Hei tytöt, lisää tälläsiä videoita! Jooko?

    VastaaPoista
  21. Hihii, olipas hauska video :)

    VastaaPoista
  22. Tämä oli ehkä yksi eniten lukijoita halveksuva postaus, mitä tiedän. Oikeasti, miksi teette tätä blogia, jos se on niin kamalaa?

    Ei ehkä myöskään kannattaisi kauheasti morkata työnantajaa (Sokos ja Bössi kuuluvat molemmat S-ketjuun).

    VastaaPoista
  23. tällaisia videoita lisää! ehdottomasti teidän blogin parasta antia :)

    VastaaPoista
  24. Ihana video <3 "Huligaaneja" "Joo ja tääkin on tosiaan blogin kautta saatu" :D Teidän upeus pääsee videossa vielä paremmin esiin!! Voi teitä, jos se ei kuulostais jurojen suomalaiseten korviin hassulta niin julistaisin tähän väliin teille vähän rakkautta ;)

    VastaaPoista
  25. Tainnu kaikki muutki sanoa samaa, mutta ihana video ja ihanat naiset! :) Tehkää useemmin videoita jos jaksatte, niitä ois kiva katella. Ja tota kannattaa ahdottomasti mainostaa, että on blogin/työn kautta saatu tai sitte ihan ite omilla rahoilla(jotka on myös blogin kautta saatu) ostettu.

    Kiitos kivasta blogista ja mukavaa kiertuetta sinne :)

    VastaaPoista
  26. Oli kyllä niin mahtava bongata teiät Turusta! (: Ootte vallan ihania molemmat.
    Terveisin "mukava lukijatyttönen" :D

    VastaaPoista
  27. Heippa naiset! Onko teillä samaa ongelmaa kuin minulla, eli pohkeista sopivien pitkävartisten saappaiden löytäminen? Jos ei, niin mistä moisia löytyy? Itselläni on pohje niinkin muhkea kuin 45cm ja saappaita ei tahdo löytyä varsinkaan opiskelijaystävällisestä hintaluokasta :( Pelkästään kengille omistettu postaus ois muutenkin kiva! -Naksu

    VastaaPoista
  28. Toisiks viimenen anonyymi: Mietin tuossa tovin, että kommentoinko ollenkaan mutta nyt on kyllä pakko kysyä, että missä vaiheessa morkataan meidän työnantajaa, eli s-ryhmää? Katoin just koko videon ihan ajatuksen kanssa ja en kyllä keksiny en sitten millään, onko vika minussa vai missä, kun en vaan käsitä :D Ole toki ystävällinen ja sivistä meikäläistä. Ja Wiklundillahan me tänään oltiin töissä ja ne varas meille ton hotellin, joten kyllä hyvin tiedetään, että ovat S-ryhmää... Hmmm...

    VastaaPoista
  29. Olipas muuten tuttu hotelli. Mahtavat huoneet ja kiva ravintola. :)

    VastaaPoista
  30. Tulee niin kotoinen olo kun kuuntelee Mimmin murretta, ihana!

    VastaaPoista
  31. ihan huippu video!! lissää tämmösiä!

    VastaaPoista
  32. Enemmän tällasia videoita! Ootte ihan mahtavia♥♥

    VastaaPoista
  33. Minä en myöskään jaksa ymmärtää tätä blogin kautta saatu -v***lun jatkamista. Laki on laki, kuten hyvin tiedätte. Näyttää tekevn tiukkaa myöntää olevansa väärässä.

    VastaaPoista
  34. ^Anonyymi: Ei kai tässä kukaan mitään v*****le, vaan kerrotaan miten asiat on :)

    VastaaPoista
  35. Hyvä video ja oikeastaan vaan hyvä kun kerrotte, mikä on saatua ja mikä itse ostettua! Nimittäin välillä tuntuu siltä kun lukee blogeja, että miten noihin kaikkiin asioihin on varaa. Tarkoitan siis sitä, että mielestäni minulla on kohtuullinen palkka mutta pakollisten menojen jälkeen rahaa ei oikein ole ylimääräiseen. Esimerkiksi peruskäynti kampaajalla ei ole mahdollista kerran kuukaudessa (puhumattakaan kosmetelogikäynneistä), uusien vaatteiden ja tavaroiden ostamista pitää suunnitella ja harkita tarkkaan, ravintoloissa tai kahviloissa käyminen on harvinaista herkkua... Nuo kaikki olisivat kivoja mutta todellisuus on se, että rahat ei riitä kaikkeen! :)

    VastaaPoista
  36. Iha mahtava video, ei hemmetti, kerrassaan anto niin mukavaa lisäpotkua tähän sunnuntaihin ettei rajaa :) Ootte sulosia ja ihania ja teen huumori on aivan mielettömän iskevää! Hihii <3

    VastaaPoista
  37. Kiitti videosta. Lisää tämmösiä :) ei tarvii olla ees niin "huolella tehtyjä, mut ois kivaa nähä lisää teitä näin videon muodossa.

    Voisitteko tehdä esim. kerran viikossa jonkun videopostauksen.
    Ja oli kiva kun ei ollut mikään minuutin pituinen postaus, vaan tämmönen mitä vois kattella vaikka popkorni kulhon kera :)

    Ootte ihania <3

    VastaaPoista
  38. Hmmm---- jos nyt julkaisisin yksitellen blogissa joka ikisen vaatteen mitä multa löytyy + kengät + asusteet + huonekalut + esineet, niin en todellakaan kertoisi mikä on mistäkin tullut (jos edes muistaisin). Ja pelkästään sillä määrällä postaisi epäilemättä noin 3 vuotta. Ja huom. olen mies ja ostan harvoin vaatteita. Missään ei edelleenkään ole lakia joka käskee kertomaan tämä on "blogin kautta saatu" ja tämä on mummon antama ja tämä taas anopin kummin kaimalta saatu. Jos anymyymejä elämä ahdistaa niin terapeutit auttavat, jos joku saa vaatteita niin keneltä se on pois? Jos saatte joululahjan niin ilmoitatteko naapurille kuka sen antoi? Tai lapulla ulko-ovessa? Alkaa vähitellen tympimään tuo kirjoittelu, vaikka harvemmin blogeja luen niin aina on sama laulu. Piste.

    VastaaPoista
  39. Hauska postaus! Börs näyttää olevan sisältä todella paljon suurempi kuin ulkoa. o_O

    Oli kiva nähdä teidät livenä Turussa lauantaina. Teistä näkyy jo kauaksi, että viihdytte todella hyvin omissa nahoissanne. Lisäksi vaikutitte todella päteviltä vaate-esittelijöiltä ja näytitte myös pitävänne työstänne kovasti.

    Kiitokset Pepille hyvistä saapasvinkeistä, ja hyvää syksyn jatkoa teille molemmille!

    VastaaPoista
  40. Joo teitä ärsyttää, että teidän pitää kertoa, mitkä tuotteen on saatu blogin kautta. On käynyt selväksi kyllä. Mutta silti meillä lukijoilla on oikeus tietää, milloin tuotteet tai palvelun takana on kaupallinen vaikutin.

    VastaaPoista
  41. "Toisilla löllö, toisilla ei" Nauroin ihan kippurassa! :D Tää videopostaus oli ihan huippu! Ootte ihania :)

    VastaaPoista
  42. Haha ootte ihan mahtavia :D pisti kyllä naurattamaan tuo teiän video :) ja huh, toi matka teiän huoneelle! aattelin että se on vaan se käytävä loppuun, mutta ei, ku se vieläki jatku :D

    VastaaPoista
  43. Ihan huippu hauska video! Päivän piristys! :)

    VastaaPoista
  44. Ihana video! :) Ja ihanat asut, mut hyi noi siniset saappaat!!

    VastaaPoista
  45. Nauratti vähän kun te puhuitte että ei tää käytätvä lopu ikinä, niin vähän nauroin täällä! :)

    VastaaPoista

Hellurei ja hellät tunteet! KIITOS jo etukäteen kommentistasi!

Hey you! Please, leave a comment. We would really appreciate that! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.