tiistai 13. syyskuuta 2011

Ja Gossip-rundi jatkukoon! Seuraavana Salo, Lohja ja Turku!

Me suunnataan huomenna keskiviikkona taas Sokoksiin seuraavasti: Saloon (16-21), Perjantaina Lohjalle (14-19) ja lauantaina Turkuun (12-16). Nyt hakusessa onkin stailattavia sekä Lohjalle, että Turkuun. Jos olet stailausta (tai muuten vaan vaatteilla ja meidän kanssa leikittelyä) kaipaava kokoa 44-54 oleva nainen lähesty meitä kuvan kera osoitteeseen more2love(at)more2love.fi ja tee se mahdollisimman PIAN! :) Otamme sitten yhteyttä kahteen voittajaan per kaupunki henkilökohtaisesti, joten laitathan myös puhelinnumeron mukaan. Voittajille tietty luvassa pientä ylläriä vaivannäöstä ja päivä on ainakin kaikkien jo stailattujen mielestä ollut upea kokemus (tai sujuvasti ovat ainakin asiasta meille valehdelleet ;)) ! :) Ja vaikka ei tämä kisa kiinnostaisikaan niin tulukeepa ihmeessä jututtamaan meitä, nyt kun siihen kerta tilaisuus siunaantuupi...

Tässäpä taas puhelimeni syövereistä löytynyttä laadukasta kuvamateriaalia Gossip-malliston toisista kuvauksista (näistä on esim se ihana kuva minusta ja Pepistä joka löytyy monesta lehdestä tai esim täältä), jotka suoritettiin Raisiossa ja meitä kuvasi ihana Nana Simelius...

Nanan mies oli tehnyt ihan mahtavat lavasteet IHAN VAAN MEITÄ VARTEN! Awww!


Poseerattiin taas yksin ja yhdessä.


Meidän kuvauksissa hassutellaan ihan urakalla ja tässä Saara on lorauttanut justiinsa hiuspuuterit mun paidalle. Kiitti Saara! :D (Saara: Täähän on muuten aika hyvä terveisiä-kuva?? :D)


Meikkejä vaihdeltiin taas tiuhaan tahtiin. Kuvasimme kolme eri set uppia ja jokaisessa oli eri meikit ja hiukset. Huh! Onneks Saara on vaan niiiin hyvä näissä!


Ootte välillä kaipailleet mulle tummempaa silmämeikkiä ja tuosta tykkään kyllä itekkin ihan tosi paljon. Vielä kun neiti SS tekis noi mulle jokapäivä... :D


Siinä hiukset ja meikki valmiina juhlakuviin ja korvis väännettiin hädässä tietty pinnistä ja jostain tuhotusta muovikorusta (korvareijät kiittää). (Koruja asiakseen Turusta asti hakemaan lähetetty mieshenkilö nimittäin ei tiennyt, että myös korvikset ovat koruja, joten hän jätti sitten ne kokonaan tuomatta. Awww! :D)


Peppikin on näköjään todistettavasti ollut paikalla...


Siinä yksi yhteiskuva meistä juhlakoltuissa, jossa viiletin menemään myös Helsingin Sokoksen Vip-avajaisissa viimeviikolla. Tuo juhlamallisto saapuu kauppoihin siis lokakuun lopulla :)


Kuvauksissa tuli taas huijattua korkoja korkeammaksi puupalikoilla ja voin kertoo, että kaks kokoo liian pienissä koroissa napottaminen alkaa siinä klo 04 aamulla olemaan aiiika haasteellista. Monesti kuvauksissa pidettävät vaatteet ovat epämukavat (usein vedetty esim. auki takaa tai köytetty kiinni mitä ihmeellisimmin virityksin) kengistä puhumattakaan ja silti kaikki se epämukavuus pitäisi pitää poissa kasvoilta. Rankkaa! Olo on varmasti vähän sama ku niillä hampurilaisilla kuvauksissa, joihin on tökitty hammastikkuja ;)


Ja eihän ne kuvausalustat meidän alla säilyneet näissäkään kuvauksissa ehkänä, joten R.I.P Juhanan askartelemat "kyllä ne teitä kestää"-portaat! ;)

Että tämmöstä meininkiä. Vielä olis yks setti kuvausmatskuja varastossa, se luvassa kenties sitten ens viikolla...

Ps. Kannattaa tsekata myös Mira-Bellan postaus meidän ekoista kuvauksista täältä.

EDIT: Yksi stailattava hakusessa Lohjalle!

17 kommenttia:

  1. Heippa!
    Sellainen kysymys, että jos onni potkaisee ja pääsee teidän stailattavaksi, pitääkö siellä tämän stailattavan sitten heilua jossain lavalla ja poseerata? :D Ihan vain tuli nyt tällänen mieleen...

    Ps. Teidän blogi on kyllä aina päivien piristys! :)

    VastaaPoista
  2. Te ootte ihania, näyttäviä ja upeita naisia! Näytätte kauniilta joka kuvassa. Peppi, pidä pää pystyssä! Sun "signature"-poseeraus saa sut näyttämään helposti kaulattomalta.

    VastaaPoista
  3. Voi Mimmiliini, sinun ihos on niin kaunis!!:)

    VastaaPoista
  4. Upeilta näytätte kuvissa jälleen! Harmi, ettei teidän kiertue ulotu lainkaan Kuopioon :(

    VastaaPoista
  5. Eikä, mun tekisi mieli ilmottautua stailattavaksi mutta tää mun viimesillään oleva raskausmaha saattaa estää sen :S

    VastaaPoista
  6. Kävin eilen sokoksella katsastamassa Gossip-malliston ja heti tarttui yhdet farkut mukaan. Odotan innolla mallistolle jatkoa. Kiitos! :)

    VastaaPoista
  7. Ice-Cherry: Kuopion talo ei halua meitä sinne, joten valitettavasti ei olla tosiaan tulossa! :(

    VastaaPoista
  8. Huikaisevan upea meikki Mimmillä!

    -Mips

    VastaaPoista
  9. Heips! Onko Kajaanin Sokos milloin vuorossa? Sinne voisi täältä Oulustakin piipahtaa!

    VastaaPoista
  10. Kajaanin Sokoksesta ei ole vielä tullut tietääksemme kyselyä, joten ei minkäänlaista tietoa! Vierailut tapahtuu kysynnän mukaan, eli mitä enemmän meitä toivoo omaan Sokokseensa, sitä mahdollisempaa on, että kyseinen talo kutsuu meidät kylään. :)

    VastaaPoista
  11. I love Love LOve your blog!

    PLease follow me on www.bigisalsobeautiful.blogspot.com

    VastaaPoista
  12. Ootte kauniita, ihania ja inspiroivia! Tämä entinen koulukiusattu on saanut teidän ansiostanne hurjan paljon lisää itseluottamusta, kiitos siitä. :) Olen aina rakastanut muotia ja vaatteita, mutta en varmaan olisi uskaltanut aloittaa omaa blogia ilman More To Lovea. Keep up the good work! <3 Tulen ehdottomasti moikkaamaan kun tuutte Tampereelle!

    VastaaPoista
  13. Tykkään todella gossip mallistosta mutta se tumtuu jotenkin niin ... Värittömältä!

    VastaaPoista
  14. Peppi. Mä tiedän, että sä ymmärrät: http://www.youtube.com/watch?v=pw4HyVS9Wy0

    VastaaPoista
  15. EI EI EI EI EI EI!!!!!
    Miks missään ei mainostettu et tuutte lohjalla :'( EIKÄ oisin NIIIIIIN halunnu tulla teitä kattomaan,Mut empähän tietenkään käyny täälä 2 viikkoon ja sit missain :'( Nyt en kyllä yhtäään tykkää :'(

    Ku ihailen teitä just siks ku te ootte upeita ja te pukeudutte ihanasi ja ootte just sellasia ku ootte ja tää mallisto juttu <3 ah!! Mä ainakin oooon niiin kyllästyny niihin aneemisiin mallinukkeihin joita kaupassa aina on ja ku vaatteet tehään usein laihoille ihmisille nii et ne näyttää muitten päällä tyhmältä :/

    No mutta anteeks ku nyt tuli tälläne ihkufrikkipikkutyttö kommentti :D

    VastaaPoista

Hellurei ja hellät tunteet! KIITOS jo etukäteen kommentistasi!

Hey you! Please, leave a comment. We would really appreciate that! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.