tiistai 27. syyskuuta 2011

Puistoilemassa

Meillä on nyt pieni tauko kiertämisestä ja pari viimeistä päivää oonkin vaan hengaillut ja ottanut tosi rennosti. Jäin taas True Blood-koukkuun ja oonkin kattonut pari seasonia putkeen... Niin pahasti koukkuun, että välillä varmaan kuvittelen jo olevani vampyyri tai ainakin toivon tapaavani sellaisen. :D True Bloodia katsoneet tietää kyllä.....

Ollaan vietetty myös aikaa istuskellen Mbarissa Kiran ja Kiran siskon koiran Faran kanssa, joka on maailman söpöin. Vihreetä teetä on mennyt litroittain ja välillä aina istuskellaan myös tuossa Eduskuntatalon vieressä olevassa puistossa.


Fara tutkii...


Tutkiminen on tylsää, mutta rapsuttelu kelpais. Toi koira on kyllä niiiin hellyyttävä. Se nukahtaa sellaseen vauva-asentoon syliin ja sitä sais koko ajan paijailla. Kiran kanssa ollaan naureskeltu kippurassa meidän kesälle New Yorkissa ja kaipailtu sitä kattoterassia... Voi niitä aikoja. :)


Napsastiin musta pitkästä aikaa myös asukuvat, myöhästyin tänään palaverista koska etin yhtä tiettyä hametta, mutta en sitten koskaan löytänyt sitä. :D Vetäsinkin päälle ton mun suosikiks muodostuneen Vertsun löllöneuleen, se on pelastaja.


Pipo: Monki
Neule: Veromoda (XL)
Mekko alla: City Chic (Plussapuolen XS)
Kassi: H&M
Sukkikset: H&M (XL)
Kengät: Vagabond (37)

Oli taas kiva päivä ja nyt onkin hyvä juoda vähän lisää teetä ja lukea The Secretia tätä kats.. kuunnellen.



TREY sydänsydänsydän.

Huom. Osa päälläni näkyvistä vaatteista on blogin kautta saatuja.

14 kommenttia:

  1. ah, true blood! ♥ Oon vähän myöhässä herännyt ja alotin tossa jokin aika sitten ykköskaudesta, kaikki neljä kautta meni yhdeksässä päivässä... :D

    VastaaPoista
  2. Todellakin ymmärrän. Olen ihan hullu True Blood addikti ja taidan fanittaa Alexander Skarsgårdia jo niin paljon, että se on ihan epätervettä. Haha. :D

    VastaaPoista
  3. Rakastan noita sun punaisia hiuksia :)

    VastaaPoista
  4. ihanaihana asu! mä oon lukenu noita true blood -kirjoja ja ne vasta hyviä onkin! en oo koskaan alkanut kattoa sarjaa, koska tiedän miten siinä kävisi... addiktoituisin kattomaan kaikki tuotantokaudet yhteen putkeen :D

    http://chillingout-globalstyle.blogspot.com/

    VastaaPoista
  5. Hei, ootte molemmat aivan ihania ja tosi inspiroivia, en siis halua kysyä tätä loukkaavasti! Mutta miksi Peppi poseeraat lähes aina juuri tuolla tavalla jalat ristissä niin että reidet näyttää kapeammilta? Tulee sellainen olo että oletko sittenkään niin tyytyväinen omaan kokoosi kuin annat ymmärtää. Toivottavasti en loukannut! :( Tullut vaan monta kertaa mieleen. Hyvää syksyä teille mahtaville tytöille :)

    VastaaPoista
  6. TRUE BLOOD ON KOUKUTTAVIN!! Ne kirjat on kans ihan supereita. NAammm <3333

    Anonyymi: Mua ehkä ihan vähän ärsyttää se, että ihan miten tahansa poseeraan niin ihmiset aina näkee sen, että yritän "piilotella" jotain. Yleensä valitetaan kuinka piilottelen tuplaleukaani ja arvasin, että joku tulee sanomaan tänään noista jaloista. Meistä otetaan niin sairaasti kuvia, että jossain vaiheessa sitä vaan helposti jämähtää johonkin maneereihin ja poseeraa aina samalla tavalla. Tarkoituis ei ole kuitenkaan piilotella tai peitellä mitään.
    Mikäli hoikka ihminen pitäisi jalkoja tolla tavalla ristissä niin siitä ei kellään tulisi mieleenkään, että se "yrittää" jotain. :D Mutta musta usein tuntuu, että meistä yritetään etsimällä etsiä sitä ettei oikeasti oltais tyytyväisiä ulkonäköömme. Se on jotenkin huvittavaa, kun itsellään ei ole mitään sellaisia fiiliksiä. :)

    Mulla ei rehellisyyden nimissä itselläni edes käynyt mielessä, että "tälleen mun jalat näyttää kapeemmilta".. Mikäli kokisin jotain epävarmuutta paksuista ja lyhyistä jaloistani en varmaankaan käyttäisi sukkahousuja lyhyen neuleen kanssa joka ei siis jätä mitään arvailuiden varaan.

    VastaaPoista
  7. Noh, mitäs mieltä oot Salaisuudesta? Luin sen juhannuksena yheltä istumalta. Olin vältelly sitä siihen asti, ku oon huomannu et ihmiset on sen lukukokemuksen jälkeen ihan hurahtaneita.

    VastaaPoista
  8. Mä en ehkä sinänsä oo hurahtanut, tai sitten se hurahdus on tapahtunut jo aiemmin. On välillä hämmästyttävää lukea sitä ja huomata, että "noinhan mä olen ajatellut jo pitkään" More To Lovessahan esim. tää läski-sanan käyttäminen on juurikin sitä itseään... Meille vaikea sana nuorena joka satutti joskus todella paljon ja aiheutti paljon pahaa mieltä. Ruvettiin yhteisestä päätöksestä viljelemään sitä normaalissa puheessamme ja ajattelemaan se positiivisena sanana, joten nykyään ei vois tippaakaan loukata jos joku tulee sanomaan läskiksi. :)

    VastaaPoista
  9. wow! love your new haircolor, sorry if its not so new but i am a long time follower and havent had the time to read the last month or so, but it looks so great on you! and those tights are hot! you rock em girl :)

    xo
    A_Riot

    VastaaPoista
  10. felling love with an alien28. syyskuuta 2011 klo 0.23

    HUOMIO!! Ootteko hetkeen käyny Forumin MicMacissa???? Jos ette nii menkää heti!!!! Se on täynnä sellasii juttuja mistä tulitte te mieleen! En ees kerro mitä, menkää ite!

    VastaaPoista
  11. upea tukka! ja ihanat sukkikset : )

    VastaaPoista
  12. Onko toi Vertsun neule ihan reilua kokoa? Oon jotenkin aina luullut, ettei Veromodasta löydy kovinkaan isoja vaatteita meille vähän muhkeammille, mut ehkä joskus voi käydä tutkimassa.

    VastaaPoista
  13. Kiitos, punainen on kyllä ollut kiva!! :)

    Vertsun neule on isoa kokoa, ei missään nimessä kannata kiertää kaukaa noita kauppoja, sieltä tekee hyviä löytöjä!

    VastaaPoista
  14. Minen ite tykkää tuosta True Bloodista... tai en oo jaksanut kiinnostua. Mie oon itte koukussa Vampyyripäiväkirjoihin ja Ian Somerhalderiin!!! <3 ;P Jos en jo seurustelis niin mie kävisin ettii ton Ianin ja ottaisin siitä ittelleni miehen :DDD
    (....jos täältä semmosia ihmisiä löytyy niin ihan vinkkinä, että älkää ottako tuota liian vakavasti...)

    Ja Peppi! Oot kyllä niin ihanan rohkee pukeutuja! (: Mie tahon samanlaisen tukan kun sulla. Onko se muuten siulla luonnonkihara vai jaksatko aina kihartaa erikseen?

    VastaaPoista

Hellurei ja hellät tunteet! KIITOS jo etukäteen kommentistasi!

Hey you! Please, leave a comment. We would really appreciate that! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.