perjantai 30. syyskuuta 2011

Iltashoppailut IKEAssa...

Hässäkkäviikko alkaa olla viikonloppua vaille pulkassa (ja tuleva viikonloppu on kyllä ihan yhtä hässäkkää, kun koko viikkokin tähän asti, huomenna nimittäin päivällä tortillakutsut Matin vanhemmilla ja illalla TIGIn gaala sekä sunnuntaina taas Forumin Muotikirppis :D)... Viime sunnuntaina pikkusisko pamautti vähän yllättäin Jyväskylästä vierailulle ja viihtyi meillä keskiviikkoon asti. Pyhitin alkuviikosta laatuaikaa siis siskolle ja vähän myös omalle opparille (ja siskon kandityölle)... Ja myös tietty Jylpylle, eli mopsipojalleni Jykälle. Meillä oli kyllä tosi mukavaa. Harmi, että siskoo tulee nähtyä niin harvoin. No onneks 15.10 Gossip-kiertueemme suuntana on JKLÄ!

Tiistaina pihahommien lomassa keksittiin siskon kanssa, että lähetäänpä IKEAan ja niinhän me viiden minuutin päästä sinnepäin jo ajeltiin. Tulin toteuttaneeksi myös muutamia ajatuksiani työhuoneen suhteen ja mm. se kollaasista löytyvä valkea magneettitaulu tuli sitten kotiutettua, joku teistä mainitsikin, että siihen voi kirjotella tussilla (vaikka siinä on tussin kieltomerkki) niin ehkäpä uskaltaudun testaamaan. Nyt yks tietty sikahieno tapetti Bauhaussista vaatimalla vaatii päästä meidän yhelle seinälle ja suattaapi olla, että käyn sen hankkimassa ja tapettitiimi Matti ja Mimmi pistää taas parastaan... Ja voin paljastaa, että jos meidän yks betonivalu (joka siis äsken tuolla ulkona askarreltiin) nyt menee nappiin niin saattaapi tuohon meidän olohuoneeseen tulla aika kivaa kalustetta lisää... On se kodin laittaminen yhdessä vaan kivaa! :)


Espoon IKEAan on meiltä vaan n.20min matka niin siellä tulee välillä käytyä aika extempore. Oli kiva olla viikolla siellä kasin aikaan illalla, kun ei ollu niin älyttömästi porukkaa liikkeellä.


Pähkäilemästäni verhosta oli tuunailtu raheihin huppuja. Aika kiva idis ja tuo kangas on kyllä tosi kiva ihan luonnossakin.



Paljettipipo Warehouse
Metsuripaita H&M Trend (42)
Mekko H&M (L)
Legginssit H&M DIVIDED (42)
Kengät Vagabond Sokos (40)


Huomaattekos näissä kuvissa jotain "outoo"? Nimittäin käppäilin koko IKEA-kiekan KORKKAREILLA! Ja ajoin muuten myös ekaa kertaa elämässäni autoo korkkareilla... Nuo Vagiksen kiilakorot on vaan niin parhaat jalassa.


Pakolliset (joo ne siellä pakottaa ottamaan AINA nuo, ihan mahotonta!!!) hodarit ja kotia kohti.

Näin palkkapäivän kunniaksi voisin hurauttaa _taas_ IKEAan ja kotiuttaa mm. parit parisängyn lakanat, mutta musta tuntuu, että mun rahat hurahti jo ihan huomaamattani tililtä muutamaan vähän kalliimpaan hankintaan...

Miten muuten on, ihan mielenkiinnosta kysyn, että nukutteko poikaystävän kanssa tuplapeitoilla vai molemmat omilla peitoilla. Ja mistä löytää kivoja tuplaleveen peiton pussilakanoita? Ite oon vannoutunut tuplapeiton kannattaja ja tuntuu, että kivat pussilakanat vaan on tosi kiven alla.

Nyt saunaan ja sinne tuplapeiton alle, että jaksaa tämänkin viikonlopun. Kauniita unia! :)

Kengät Blogin kautta saatu.



35 kommenttia:

  1. Ihan omat peitot kummallakin. Ei tulis mieleenkään tuplapeitto. Nukutaan aamulla aina niiiiiiin eripuolilla sänkyä että yhteisestä peitosta ei seurais kuin yölliset tappelut.

    VastaaPoista
  2. Nuo kengät on hienot!!

    Me nukutaan poikaystävän kanssa ihan tavallisen peiton alla yhdessä, mutta ollaan ajateltu ostaa tuplapeitto, koska sain "anopilta" synttärilahjaksi kivat tuplapeiton lakanat. Ne lakanat oli Tokmannilta! :)

    VastaaPoista
  3. Ei ole poikaystävää mutta en osaisi nukkua tuplapeitolla koska aika usein rohmuan peiton :D Kaluste shoppailu on välillä minusta jopa kivempaa kuin vaatteiden ostaminen :) itselläkin pari ikean huonekalua mitkä pitäisi kotiuttaa.

    VastaaPoista
  4. Ehdottomasti oma peitto kummallakin. Mulla se on kokonaan päällä niin että vain nenä jää näkyviin ja murulla taas vaan vähän toisen jalan päällä :).

    terkuin Minnie

    VastaaPoista
  5. Tuplapeitto sen olla pitää! Vaikka kyllä niitä öisiä riitatilanteita aina välillä tuleekin :D Mua vaan harmittaa, että niitä samperin lakanoita ei löydy juurikaan mistään. Tai jos löytyy niin ne on semmosia jotain harmaita tai jotenki ihan älyttömän tylsiä :D

    VastaaPoista
  6. Itse olen tuplapeiton kannalla, kun sellanen vihdoin ja viimein äiteeltä saatiin lahjaks. Onneksi se on tarpeeksi iso! :D Itsellä on muumilakana setti, löytyny kuulemma City Marketista aika halvalla vielä. Hobby Hallista löytyy omasta mielestä edullisia isoja pussilakanasettejä. :)

    VastaaPoista
  7. Meillä on tosiaan omat peitot kanssa molemmilla. Tai siis ongelmaksi koituu se, että mun mies ei käytä peittoa ollenkaan ja mulla untuvapeitto :D Sen lisäks mulla on valtava tarve laittaa peittoa mitä ihmeellisimpiin ruttuihin ja kierityä siihen.

    VastaaPoista
  8. Meillä oli tuplapeitto, mutta sen käyttö ei onnistunu ku jotenki rohmusin sen joka yö :) Mutta niin kauanku tuplapeitto oli niin lakanat ostin ikeasta ja kodin ykkösestä. Eilen kävin kattelemassa ikean lakanoita ja ihan kivoja sieltä löytyi (tosin en tyykkää yhtään ettei niissä pussilakanoissa ole niitä päädyn reikiä, toivottavasti ymmärrät mitä tarkoitan :). Kodin ykkösestä löytyy monen hintasta ja tyyppistä.

    VastaaPoista
  9. Nukun tuplapeitolla, tosin yksin. Ja aivan mahtavaa on, en vaihtaisi takaisin tavalliseen :)

    VastaaPoista
  10. Molemmilla on omat peitot kun se menee avoimeksi sodaksi siitä ainoasta. Samoin tuplapeitolla pääsee kylmää ilmaa väliin, kun itsestä on vaan niin mukava kietoutua toukaksi peittoon. Tai sitten meillä ei vaan lämmitetä riittävästi kämppää! Onnea liinavaatteiden metsästykseen! :)

    VastaaPoista
  11. Meillä on ihan vaan yksi normipeitto ja ihan hyvin mahdutaan sinne alle kahestaan. Jos jostain syystä on pitempi aika, kun on nukkunu yksin, saattaa poikaystävän kanssa olla muutama yö, jolloin peitosta taistellaan, mutta muuten ei.
    Joskus mietin, että tuplapeitto vois olla kiva niin olis sitä peittoo kummallakin reilusti, mutta mitäs mä sitten teen mun kaikille ihanille normipussilakanoille? Eikä tuplapussilakanoita vaan oo niin hirveesti myynnissä, joten en ainakaan vielä oo ostamassa :)

    VastaaPoista
  12. Mekin kaytiin viime viikolla ikeassa ja ostettiin pussilakanoita - kummallekin omat. Muutama vuosi takaperin nukuttiin viela saman, ison peiton alla mutta tultiin siihen tulokseen ettei se toimi, toinen kun aina sen kuitenkin varastaa itselleen.

    Seka Australiassa etta taalla Skotlannissa asuessa olen huomannut etta yleensa pariskunnilla on yhteinen peitto. Suomessa taitaa olla vahan harvinaisempaa.

    VastaaPoista
  13. Tuplapeitolla nukutaan! Ennen nukuttiin yhdessä semmoisen pikkupeiton alla ja sielläkin sopuisasti. En tiiä millaisia riitapukareita muut on, mutta meillä ei ole ikinä riitaa peitosta. Tyynyjä ei olla kumminkaan vielä jaettu ;)

    Lakanoita meillä on H&M:stä, Ellokselta ja Stockmannista. Myös Ikeassa on jonkunlaisia pussilakanoita tuplapeitteisiin. H&M:stä ei ole hetkeen löytynyt miellyttäviä tuplapussiksia, mutta Ellokselta ja Hobby Hallista sen sijaan joo!

    VastaaPoista
  14. Ehdottomasti tuplapeitto! Meillä on ainakin semmonen ihana termopeitto vielä, ei kuule palellu vaikka kylmä alkaakin olla jo! Ihanaihana, paras keksintö!! :) Me saatiin kans anopilta ihanat pussilakanat, se oli Hemtexiltä hommannu. Harmi kun hävis täältä Kuopiosta, mutta Helsingissä varmaan on :) Tai ainakin Jyväskylässä! Kandee pistäytyä kerran sinne ootte suuntaamassa :)

    PS: Ihana paljettipipo !

    VastaaPoista
  15. Huijasin! Näköjään Jyväskylästäkin on kadonnu Hemtex! :D

    VastaaPoista
  16. Haha meille riittää ihan normaali peitto sen verran lähekkäin nukutaan...:D En tajua mite en poikaystävän kanssa nukkuessani herää aivan eri asennosta kuin mihin olen nukahtanut, vaan edelleen olen siinä kainalossa käpertyneenä...

    VastaaPoista
  17. Aivan ihanalta Mimmi näytät! <3

    Ja joo, me nukutaan molemmat poikaystävän kanssa omilla peitoilla :DD Ja hah, molemmilla on vielä parisängyn peitot xDDD
    Ei tuu mitään kun ite rohmuan sitä peittoo aina ihan hirveesti ja poikaystävä valittaa kun on niin kuuma ja sitten kun sille joskus tulee kylmä niin ei se saa sitä peittoo enää minulta :D Ja minun kanssa ei kuulema pysty nukkuu saman peiton alla kun oon aina niin kuuma että hiki tulee ;D

    VastaaPoista
  18. yksi yhteinen normi-kokoinen peitto :) hyvin on jo monta vuotta sujunu yhdellä peitolla. Tuplapeittoa ei koskaan, liikaa hienoja muumilakanoita normi-kokoisille peitoille. :D

    VastaaPoista
  19. Mulla on tuplapeitto, vaikka nukun ihan vaan yksin. Jos nukkusin kaksin, sais se toinen hommata oman peiton. :-D Tuplapeitto on ihana, luksus !

    Kivat pussilakanat siihen onki sitten toinen homma. Ensinnäki ne maksaa ihan sikana, ja ei oo tosiaankaan niin helppo löytää, ja alesta on kans vähän hankalampi tehä mitään kivoja löytöjä, mitä normipusareihin löytäis. Oon kuitenki ollu ihan tyytyväinen Ikeaan, ne ei oo ihan niiiin superkalliita ja hyvin ainaki mulla on kestäny.

    -fli

    VastaaPoista
  20. Juu
    Ehdottomasti tuplapeitto !
    Tosin talvella kun on kylmä niin ylimääräinen peitto myös, niin ei kukaan palele. Tuplapeitto tuplarakastuneille aaaawwww....
    Just niin et ollaan iholla koko yö ilman ylimääräisiä häiriöitä.

    VastaaPoista
  21. Tuplapeiton lakanoita saa Ikeasta, Jyskistä ja Anttilasta ainakin. Itselläni on yksinään tuplapeitto siihen on hyvä kääriytyä ilman poikaystävää :D

    VastaaPoista
  22. Saman peiton alla;)

    Joskus on vaikeeta löytää tuohon sänkyyn hyvän kokosia lakanoita
    inhoan liian suuria ja sitte
    saa palella kun reunassa vaan lakanaa:P

    Tykkään ite Finalysonin ja marimekon lakanoista:)

    Jamssi

    VastaaPoista
  23. Oma peitto on molemmilla. Pakko olla, muuten tulisi liikaa yöllisiä taisteluja. :D Ja mun mielestä yksin nukkuessa tuplapeitto vasta kamala onkin, se on ihan liian iso! Mä kun tykkään vääntelehtiä peiton kanssa ties millaisiin asentoihin ja tuplapeitto on kaikenlaiseen kiemurteluun liian hankala. :)

    VastaaPoista
  24. Mulla on myöskin tuplapeitto, jonka kanssa nukun yksin! :D En osaisi nukkua enää "normaalilla" peitolla...

    Ex-poikaystävän kanssa asuessa mulla oli oma tuplapeitto ja poikaystävällä normaalipeitto, yritettiin nukkua samalla tuplapeitolla, mutta se päätyi aina siihen että jompikumpi heräsi aamulla ilman peittoa, joten päädyttiin sitten tuohon ratkaisuun.

    Ostan kaikki tuplalakanani Ikeasta, ihanat kuosit ja hinta/laatusuhde erittäin hyvä :)

    VastaaPoista
  25. Me nukutaan omilla peitoilla, en osaisi nukkua saman peiton alla ja omisin varmasti koko peiton itselleni :D Satun kuitenkin tietämään, että Finlaysonilta löytyy kivoja parivuoteen pussilakanoita!

    VastaaPoista
  26. Meillä on myös tuplaleveä, tykätään molemmat siitä hulluna :) H&M:n valikoimassa on jonkun verran pussilakanoita tuplapeittoon, ja useimmiten myös tyynyliinat sisältyvät samaan hintaan. Itse tilasin jo jonkun aikaa sitten alesta, vähän kokeilumielessä, ja olin tosi positiivisesti yllättynyt niiden laadusta. Suosittelen :)

    VastaaPoista
  27. Meidän taloudessa molemmilla on omat peittonsa. Ja silti siinä yleensä käy niin, että avopuoliso herää yöllä palelevana, kun minä olen jotenkin käsittämättömästi potkinut oman peiton pois ja ryöstänyt toisen päältä sitten itelleni uuden peiton. :D Tuplapeitosta ei tulis kyllä mittään...

    VastaaPoista
  28. Suomessa taitaa olla yleistä että on omat peitot, puolisoni on ulkomaalainen ja asumme E-Euroopassa jossa monilla on myös yhteinen pitkä tyyny ja lähes aina tuplapeitto, lähes kaikki lakanat ovat siis tuplakokoa eikä omia yksittäisiä tunneta. Harmillista on että minulla on ihania kapeita muumilakanoita kahteen kapeeseen peittoon jotka ovat sitten käyttämättä.

    VastaaPoista
  29. Ellokselta ja Ikeasta on meillä tuplaleveät pussilakanat. Aiemmin oli yksi tuplapeitto, nykyisin kummallakin oma tuplaleveä :) Mies kieputtaa omansa mitä kummallisemmalle myttyrälle ja mä nukun tiukassa käärössä oman peiton sisällä, välillä jompikumpi tosin mönkii toisen peiton alle kylkeen kyhnyttämään <3

    VastaaPoista
  30. Tuplapeitolla nukutaan, eikä luovuta siitä ikinä. Meillä oli joskus omat peitot mutta herättiin silti aina sen yhden peiton alta tai toisen peitto oli aamulla kateissa, niin yksi iso on vaan paras. Niitä kivoja pussilakanoita onkin vähän vaikeampi löytää. Ikeasta on löytynyt kivat mutta ne on vähän vaikea laittaa, kun sieltä yläpäästä puuttuu aukot käsille. Äitini oli löytänyt jostain puuvillasatiinisen pussilakanan meille, joka on vielä leveämpi kuin meidän peitto. Siinä on semmoinen 40 cm ylimääräistä toisessa reunassa ja tapellaan iltaisin kumpi joutuu nukkumaan ilman peittoa :D

    Aattelin pakottaa äidin ompelemaan vanhoista normilakanoista meille sopivia. Saatiin yhteenmuutettaessa iso pino lakanoita yhden hengen peittoja varten ja osa niistä oli aivan ihania.

    VastaaPoista
  31. Tuplapeitto täälläkin :) Ja löytöjä ollaan tehty milloin mistäkin, viimeeksi hullaannuttiin Finlayssonin valikoimiin ja sieltä tarttukin mukaan muutama tuplalakana taas vähäksi aikaan :)

    Mitäs muuten opiskelet?

    VastaaPoista
  32. oli kivaa nähdä eilen!! varmasti jatkossaki törmätään jossakin, silloin minä hieman vähemmän huppelissa ja hieman enemmän kameraa mukanani :D

    niin ja nukutaan jarnon kanssa eri makuuhuoneissa, ei peittoriitoja ikinä ;D

    VastaaPoista
  33. Ihan huippuja tarinoita! <3 Minä oon kuulemma meillä se joka ryöstää peiton, mutta pari kertaa oon ottanu ihan kuvan todisteeks, kun Matti onki kietoutunu peittoon, niin ettei mulle jääkkään tilaa :D

    Mulla on tuplapeiton lakanoita Ikeasta, Marimekolta, Nansolta ja Finlaysonilta. Viimesimmät ihanat Pandalakanat Finlaysonilta tilasin juurikin Kodin1:stä. Olis huippua saada vielä isot muumilakanat <3


    ja Nata: Oli huippua tavata! Vi ses ihan varmasti :)

    VastaaPoista
  34. Hei,

    kivoja, laadukkaita tuplapeiton lakanoita olen löytänyt Luhdan hintaralleista kohtuuhintaan.

    VastaaPoista
  35. Ehdoton omien peittojen kannattaja täällä! Tämä johtuu kyllä varmaankin siitä että olen maailman pahin peiton hamstraaja eli kerään puolen peittoa jalkojen väliin niin ettei todellakaan riitä muille kuin mulle! =P

    VastaaPoista

Hellurei ja hellät tunteet! KIITOS jo etukäteen kommentistasi!

Hey you! Please, leave a comment. We would really appreciate that! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.