torstai 21. lokakuuta 2010

Whip My Hair!

Ei ilmeisesti riitä, että oon todella rakastunut (joo tiedetään.. Peppi rakastaa kaikkia miehiä) Jaden Smithiin, koska kävin kattomassa Karate Kidin ja se oli ihan täydellinen..

Mä nimittäin oon myös rakastunut sen siskoon Willow Smithiin (9v), joka on oikeesti ehkä maailman coolein. Ensinnäkin sen tyyli on joku ihan mieletön!!! (Mimmi, mä tiiän että sä lämpeet myös) ja toi biisi on ihan tajuttoman hyvä (jää niin soimaan päähän) ja NOI HIUKSET!!!! Mä haluuuuuuun.

Molemmat on siis Will Smithin lapsia, josta kyllä tykkäilen myös kovasti. Kuka nyt voisi vastustaa Miamia? Tai Gettin' Jiggy With Itia? Mä ainakin aina räppäilen mukana innoissani. :D



Meidän konferenssistakin tuttu Gabi sai muuten joku aika sitten aika unelmien työn, kun se pitkän uurastuksen päätteeksi voitti työpaikan MTV:llä ensimmäisenä Twitter Jockeyna, eli TJ:na. Mitenkäs kun esim. viimeisen about viikon aikana Gabi on tavannut mm. juurikin ihanan Willow:n, laittoi just Facebookkiin kuvan missä se hengailee Kings Of Leonin Calebin kanssa (joo oon todella rakastunut taas tähän uuteenkin levyyn) ja tapas myös vaatimattomasti OBAMAN. Ei tällasia töitä saa kukaan? Paitsi meidän Gabi, joka on vielä ihan tajuttoman hyvä työssään! :)

Huhhuh. Mä ainakin tiedän mitä mä kuuntelen taas koko viikonlopun, jonka vietän muuten Tampereella Inkan
kanssa Musiikissa ja Mediassa. Ei varmaan tarvii erikseen mainita, että viikonlopulta eniten odotan hotelliaamiaisia (nam) ja kivojen tyyppien näkemistä pitkästä aikaa (namnam)! En oo aikoihin käynyt Tampereella ja kyselinkin jo tuolla meidän Facebookissa, että löytyykö sieltä jotain hyviä sushipaikkoja..

Mitä tykkäätte? Eikö oo ihan mieletön tyyli tolla tytöllä ja pikkasenko toi biisi tarttuu?

Mulla on pari muutakin todella tarttuvaa biisiä takataskussa, joita oon viime aikoina luukutellut ahkerasti..

23 kommenttia:

  1. Toi tyttö on YHDEKSÄN :D Ei kuinka suloista ja outoa <3 Toivottavasti ei julkisuus sotke noin suloisen tytön elämää liikaa.

    Mimmille ja Pepille halirutistus sateiseen aamuun!!

    Mushi mushi <3

    _NuPPu

    VastaaPoista
  2. Tampereen kauppahallista saa parasta sushia. Se on myös joidenkin tamperelais bloggaajien suosikkipaikka. Paikan nimi on Norimaru. Muutenkin kauppahalli on tampereen ykköspaikka.

    VastaaPoista
  3. -maruski ravintolasta olen kuullut paljon hyvää :) löytyy hämeenkadulta sokoksen päästä.

    VastaaPoista
  4. ekan anon kanssa samaa mieltä.toivottavsti ei julkisuus ei sekota tytön päätä :))

    VastaaPoista
  5. hmh.pikkutyttö leikkii aikuista.mutta pakko myöntää että willowilla on lahjoja 0__o

    VastaaPoista
  6. Pieni tyttöhän tuo on edelleen, mutta Gabin mukaan se käyttäytyykin edelleen kuin pikkutyttö onneksi.

    Mietin myös tuota ettei julkisuus vaan sekottaisi päätä, mutta sitten tajusin, että hei toi on Will Smithin tyttö, ton 12-vuotias veli on iso nimi Jenkeissä ja muutenkin koko perhe jatkuvasti parrasvaloissa. Se on luultavasti pienestä pitäen tottunut siihen julkisuuteen ja osaa toivottavasti siksi pitää jalat maassa ja nauttia myös lapsuudestaan! :)

    Mun mielestä toi Willow on ihan mieletön ja toivonkin, että siltä tulee pian levy!

    VastaaPoista
  7. Aika moista. Ei kyllä ole varmaan ihan tollaista tyyliä, lahjoja ja itsevarmuutta monella noin nuorena!

    VastaaPoista
  8. Tampereen paras sushipaikka on Maruseki, sinne myös mahtuu syömään toisinkuin kauppahalliin.

    Musta toi ei ollut kovinkaan suloista, mimmin ääni on tosi hyvä, mutta mitä hemmetin tanssiliikkeitä noi lapset välillä tekee? Mua ei muutenkaan huvita 9-vuotiaiden lasten tyylitietoisuus, sillä se viestittää jotain tosi onttoa tän päivän lapsuudesta.Enkä usko, että 9-vuotiaalle minkäänlainen bändäys on loppujenlopuksi hyväksi, kaverini voitti Tenavatähden tossa iässä ja hyvä et se on siitä toennut vieläkään.

    VastaaPoista
  9. Suoraan sanottuna en itse teidän tykkäänkö vai vihaanko : D Tyttö on cool, biisi on ihana. Mutta kertsi... Jotenki ärsyttävä. Ei sillä, varmasti soi kun vaan mahdollista ja lopulta ainaki tykkään : D

    VastaaPoista
  10. kuuntelen nyt kolmatta kertaa :))

    VastaaPoista
  11. ääääh mistäköhän noitta mankkoja saa mikä sillä oli iha alussa ??
    :DDD
    tosi ihana nimittäin :DD

    VastaaPoista
  12. Voe mikä hauska biisi! :)
    Tuli moshaus mieleen lapsuusdiskoista ja ne niskakrampit, joista kärsittiin seuraavina päivinä ;) Liekkö tämä video nostattaa lapsilla uuden hoppivaikutteisen buumin? :D
    Ja mikä ihana pallero sielä pyöri lasten jaloissa joraamassa?! Kyllä ne pienestä asti jo oppii - Suomessa uutta tanssikulttuuria nostamaan lastemme kautta!!!

    VastaaPoista
  13. Ihanaa, oon nyt viikon yrittänyt miettiä, et onko ihan ok tykätä noin pienen tytön biisistä. On se, eikö ookin? :)

    VastaaPoista
  14. Voi herran jumala tuota tyttöä !!!!1 En kestä :D Siis ihan uskomatonta, miten voi lapset olla ton ikäsinä noin lahjakkaita. Will Smithillä täytyy olla supergeenit... WHOA ! Kiitos videosta !

    Ja ootte ihania, kiitos että piristätte päivää. :-)

    VastaaPoista
  15. Oho. Oonko ainut jolle toi biisi aiheutti migreenin? :D Tai lähinnä toi ärsyttävä "I whip my hair back and front" -renkutus. Ei iske. Ei niin millään.

    VastaaPoista
  16. Tää on soinu mun päässä koko päivän ja tulee varmaan soimaan pitkään! :D

    Toi pallero tosiaan tuolla videossa on niiiiin söpö ja samoin toi mankka, NAM!

    Tässä tytössä on tyyliä, asennetta ja sitä kaikkea mitä tarvitaan. Toivottavasti tää alkais soimaan Suomessakin kunnolla radioissa! :)

    VastaaPoista
  17. "kaverini voitti Tenavatähden tossa iässä ja hyvä et se on siitä toennut vieläkään."

    Ei helvetti! Mää kuolen!! Paras läppä ikinä:D Tää niiin pelasti mun tylsän päivän :DD

    P.s. Itseänikin ehkä vähän häiritsee toi että lapsien "ei anneta" enää olla lapsia nykypäivänä, vaan kauhea halu tehdä vaan niillä rahaa. Joo uskon, että tyttö on ihan itse kympillä mukana, mutta ei tossa iässä niitä juttuja vielä tajua. Kuinka moni lapsitähtikin on aikuisena itkenyt sitä ettei saanut olla lapsi? Nojoo, tä on vaan mun mielipide.

    VastaaPoista
  18. kappale kuulostaa jotenkin ärsyttävältä, mutta todella upea ääni willowlla on ikäisekseen!

    VastaaPoista
  19. "Anonyymi sanoi...
    kappale kuulostaa jotenkin ärsyttävältä, mutta todella upea ääni willowlla on ikäisekseen!"

    Joo, eikä onneks yhtään tietokoneella muokattu ;) Kuulostaa ihan samalta kuin Rihanna.

    VastaaPoista
  20. haha biisi on tosi hyvä mut teki mieli muistuttaa et willown ääni muuttuu kummiski vielä tosta ! mut silti uskon et sit vanhempana on ihan kova nimi ♥ muuten, kun tässä kirjoittelen ni noi edellise postauksen pipot on IHANIA!! ♥

    VastaaPoista
  21. soori,neljäs kommenntti tähän postaukseen :DD.mutta siis on kyllä sairaan hyvä biisi!pakko tilata kännykkään! :DD kuulostaa ihan rihannalta :DD.ja kun on molemmat vanhemmat hemmetin_kuuluisia niin ei sitä voi väistääkkään etteikö joutus musabisnekseen mukaan noin nuorena.:))
    kiitos.

    VastaaPoista
  22. Norimaruun kauppahalliin, siältä saa älyttömän hyviä nuudeleita ja sushia!:)) Hintakaan ei oo paha. Sit ois yksi Maruseki, mutta kavereiden kautta olenpi kuullut et vähän hintava paikka..en sitten tiedä. :o Kivaa kun tuut täällä Treelläkin käymään! Have fun!:D..vaikka itse olisin jo valmis käymään jossain muualla kavereita katsomassa, vanhat tutut piirit ja koulu alkaa jo vähän stressata:D

    VastaaPoista

Hellurei ja hellät tunteet! KIITOS jo etukäteen kommentistasi!

Hey you! Please, leave a comment. We would really appreciate that! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.