torstai 7. lokakuuta 2010

Kauneuspäivillä!

Tänään oltiin Polhemin kauneuspäivillä tutustumassa kaikkiin uusiin ihaniin tökötteihin ja purnukoihin. Mehän ollaan siis erittäin pahoja kosmetiikka-friikkejä (Mikko esim. kutsui mua purnukkakuningattareks yms...) ja meillä on vaikka mitä tuotteita varastossa, joita on hirvee hinku päästä kokeilemaan. No tänään niitä tuli sitten taas lisää.. :D Meitä on viime aikoina kiinnostanu paljon luomu-kosmetiikka ja Polhemilla on asiakkaina todella hyviä ja mielenkiintosia merkkejä, joten siksi niiden kauneuspäivillä on aina todella kiva käydä.

Napsastiin nopeasti myös Päivän asut ja tässä tulevat ne sitten..


Neuletakki: Gina Tricot (XL)
Tunika: ASOS (UK22)
Farkut: Torrid (3)
Saappaat: Torrid (9)
Laukku: L.A.M.B.
Koru: Youth vs. Future


Mimmiäkin hymyilyttää. :)


Meillä on molemmilla tollaset ihanat ylipolvensaappaat Torridilta ja ne on pelkkää rakkautta. Haluaisin noi myös mustina.. Noissa on takana levikkeet, joten menee tämmöseen vähän punkerompaakin sääreen.. :D Näitä hamstrataan varmasti myös Jenkeistä ens kerralla paljon. Ovat osottautuneet nimittäin lemppareiksi.


Meille loihdittiin myös Konad-pisteellä tämmöset ihanat kynnet. :)


Hattu: Monki
Nahkatakki: Torrid (1)
Topit: Gina Tricot, XL
Farkut: Torrid (2)
Saappaat: Torrid (7)



Näistäkin löytyy siis takaa tollaset levikkeet ja meikäläinen joka ei oo vielä koskaan löytänyt Suomesta sopivia saappaita näihin punkerosääriin (Mimmillä on tikut verrattuna Peppiin) on aivan fiiliksissä näistä saappaista. Mä siis oon nykyään ihan farkkusaapastyttö, koska ne on niin helpot vaatteet ja oon niin onnessani, että oon löytänyt kokosiani! :D


Myös nää kynnet on todella piristävät ja herkulliset! :) Konad rules! (jonku pitäis pitää meille kurssi niistä)

Kauneuspäivän jälkeen lähettiin syömään Jaanan ja Lauran kanssa (okei mä katoin ja muut söi) ja tytöt lähti vielä Danko Jonesin keikalle. Peppi kilttinä tyttönä päätti jäädä kotiin, koska töitä on paljon ja olo on nuutunut. Niin ja aamulla pitää hoitaa pientä Unoa taasen, kun Unolla on pieni pipi tassussa. :/ Oon ollut nyt monena päivänä Mikon luona hoitamassa Unoa ja vitsi miten parasta onkaan hengata sen kanssa. Tänään kyselin Unolta, että "Miten on mahdollista rakastaa jotain näin paljon, Uno miten on mahdollista rakastaa jotain näin paljon?" Ja pussailin sen tietty läpimäräks. :)

Huomenna onneks alkaa viikonloppu ja arvatkaa mitä? Huomenna soitetaan ite henkilökohtaisesti kaikille kolmelle Muotimessujen stailaus-kilpailun voittaneelle tyypille ja vähän jututetaan niitä. Aikamoista. Noi Muotimessut jännittää ihan hirmusesti, ens viikosta tulee tosi hektinen mutta varmasti sitäkin siistimpi!

Hyvää yötä kaikille!! Tsekatkaapa muuten tämä, aika kiva juttu mun mielestä! Koko juttu löytyy tänään ilmestyneestä Annasta. :)

32 kommenttia:

  1. mistä noi saappaat on,voiko tilata jostakin yms? haluuun! t. kolmas punkerosäärinen :(

    VastaaPoista
  2. Teidät tukat on kyllä tällähetkellä niin mahtava! Terveisin kateellinen ;)

    VastaaPoista
  3. Mielettömän kivat saappaat Pepito :)
    <3 Mutta Minxit on ykköset;)

    VastaaPoista
  4. Täällä neljäs punkerosäärinen :) joka myös haluaa tietää onnistuuko saappaiden tilaaminen jotenkin tänne koti-Suomeen????

    VastaaPoista
  5. Ihanat saappaat molemmilla.<3 Kävin heti torridin sivuilla,että jeejee tilaan myöskin itselleni saappaat (Punkero sääri kun olen, niin suomesta saatavat saappaat eivät ikinä mahdu). Mutta sitten iski toinen ongelma:heillä ei ollut mistää saappaista tarpeeksi pientä kokoa!!! kengännumero 35-36 ja jäätävän paksu pohje=jälleen talvi ilman saappaita. :(

    VastaaPoista
  6. Voihan jee teidän kanssa! Olin muka menossa nukkumaan, kunhan "äkkiä" vaan vilkasen blogit.. No nythän mulla on mennyt vaikka miten myöhään kun oli pakko rueta selailemaan noita Torridin sivuja! :>
    että kiitoksia vaan kovasti ja sen vielä sanon, että olis se vaan pikkasen helpompaa/kivempaa olla pläski tuolla ameriikoissa, kun siellä on vaikka mitä ihanaa! :)

    -Saara

    VastaaPoista
  7. Oh you guys are so cute! I love your outfits! I would love to take you shopping in oslo :)

    welcome!!

    xx Anika
    sweetfacedstyle.blogspot.com

    VastaaPoista
  8. oihn, nuo kukonaskelkuvidoidut konad kunnet ♥ ihanaa.... miksi aina kaikki mustavalkoinen pistää mun silmään :'D

    söpöt ♥

    VastaaPoista
  9. oi miten kauniita jälleen kerran ootte :-)

    mimmi, oon ite paininu sellaisen ongelman kanssa, että oon muuten isokokoinen, mutta mulla on tosi vähäpätöinen rintavarustus. jotenkin se tuntuu typerältä, ettei mikään läski mee tisseihin vaan ihan vääriin paikkoihin :D
    susta kuitenkin näen, että pienirintainen iso nainen voi näyttää kauniilta ja hyvältä - ja mikspä ei :-)

    joo, mutta pointti oli, että ootte niin ihanan samaistuttavia, kiitti kun ootte!

    VastaaPoista
  10. peppi! eiks ois jo ikävä pitkiä mustia kutreja? :) ne oli niin ihanat!

    VastaaPoista
  11. ei oo ikävä ollenkaan niitä mustia pitkiä! :) viihdyn erittäin hyvin näin!

    Torridilta voi tilata Suomeen, tullit vaan on pirun korkeita! :(

    VastaaPoista
  12. Katoin pikavilkasulla että Mimmillä oli kaulassa vaaleanpunanen wunderbaum ja säikähdin kuoliaaksi:D Mutta onneks katoin väärin:D


    Oiii luoja täällä taas yks punkerosääri kuolaa noita ylipolven saappaita! Harmi vaan että opintotuilla ei paljo saappaita tilailla:(

    VastaaPoista
  13. polhem, you say? epäilyttävästi ympäristö puhuu benin ja jerryn puolesta.. :)

    VastaaPoista
  14. Täällä toinen punkerosääri ilmoittautuu! Tiedättekö saako noita Torrideja tilattua Suomeen? Olis niin ihanaa pitää saappaita :D

    VastaaPoista
  15. Kivat saappaat mut harmi että Torridilla on vaan keinomateriaaleista tehtyjä saappaita. Kannattaa tsekata www.duoboots.com niminen sivu, siellä on iso valikoima oikeita nahka- ja mokkasaappaita ja pohkeenympäryksen voi valita itse (50 cm asti eli varmasti menee Pepinkin jalkaan!) Kauppa on Englannissa eli tullejakaan ei tule. Suosittelen lämpimästi!

    VastaaPoista
  16. Hitto menin jo ihan innoissani Torridin sivuille ja olin heti valmis tilaamaan mut tosiaan noi tullien hinnat :/ Toi duoboots.com taas on vähän liian hintava muutenki... Miks Suomesta on niin vaikea saada yhtään leveempiä bootseja, munki saapassaldo on nyt 0! Onneksi jouluks nyciin niin ehkä sitten... ;)

    VastaaPoista
  17. Fellow punkerojaloille tiedoks, brittiläinen Evans myy hienoja saappaita ja postikulut Suomeen on se 5£. :) Ja jos pääsette paikan päälle liikkeeseen, niissä on vielä lisää ihania malleja.

    VastaaPoista
  18. oon itekin ettiny kunnollisia saappaita jotka söis noi mun pohkeet sisälleen mutta ei!!

    Itelläni on vielä näin, että olen perinyt isältäni tuon lihaksistoni, eli jalkani ovat hullun vahvat ja tämä tietenkin näkyy isoina pohkeina ja reisinä. + vielä kun olen lyhyt niin en saa tungettua noita pohkeita mihinkään! :DD (tälläinen avautuminen tällä kertaa)

    VastaaPoista
  19. Oij mitä saappaita ootte saaneet ! :)
    Toi Pepin takana näkyvä Ben&Jerrys näyttää aika makoisalta 8>

    VastaaPoista
  20. Tuo kiristysväljennyssysteemi on kyllä mahtava. Kuntosaliharrastus+saappaat on huono ajatus lähtökohtaisesti, ja sitten vielä jos on lihakset ihan jumissa, niin ne pohkeet on vielä normaaliakin paksummat. (Ja hyvä tavaton, kun ei ne mun pohkeet ole edes isot, vaan mielestäni lähinnä terveen/normaalin kokoiset, ja silti on ongelmia.) Täällä tosin muiden naisten pillifarkuista ei mainittavasti pohkeiden muoto painu läpi, eli ehkä porukka vain on tikkujalkaista. :)

    VastaaPoista
  21. Ihanat molempien kengat :D
    Itekkin metsastan kivoja ylipolven saappaita :)

    VastaaPoista
  22. Mimmin alempi paitan aiiiiiiivannnnn iiiiiihana *W*

    VastaaPoista
  23. Yli-paino ei ole kenellekkään terveellistä, ootteko ottanu sen huomioon(okei tottakai ootte). Mutta sama asia jos huolestuttavan laiha anoreetikko pitäisi blogia ja rohkaisisi kaikkia laihduttamaan.

    VastaaPoista
  24. monta kertaa oon vääntäny itkua kaupassa, kun kaikki pienet koot ovat menneet ja pelkkiä L-XXL:iä on jäljellä mielinmäärin ja usein alessa.onnekkaat te, ei lopu vaatteet koskaan kesken ja vielä halvemmalla saa usein kuin muut!

    VastaaPoista
  25. Olen itse löytänyt K-kengästä Janan saappaat, missä etuosa on nahkaa ja takaosa venykettä (nahan näköistä), menivät eka sovituksella jalkaan kuin sukka. Lisäksi saappaissa Antishock-korko, joka säästää niveliä tärinältä jne. sopii siis kaikinpuolin isoille luille. Hinta oli 120e.

    VastaaPoista
  26. VOI PEPPI MITKÄ KENGÄT ! <3

    VastaaPoista
  27. Pikku vinkki: Nuo Pepin kynnet pystyy tekemään helposti ilman konadia. Lakkaa ensin kynnen ja antaa tietysti kuivua. Sitten taivuttelee klemmarin auki ja dippaa sen pään kynsilakkaan ja tekee pisteitä kynsiin. Todella helppoa ja välineetkin löytyy helposti :D

    VastaaPoista
  28. Onks teil mitään hajuu saaks Suomesta mistään saappaita jotka menis punkerojalkoihin? Tää saappaiden metsästys on aika epätoivosta nimittäin...

    VastaaPoista
  29. mimmelin uus tukka on tosi komee:)

    VastaaPoista
  30. Sanni: Juu, se on siinä alakerrassa :P

    Heidi: Täällä kommenttilootassa näyttäis olevan muutamat potentiaaliset vinkit :)

    VastaaPoista
  31. MOOI! Paljonko maksoi tullit+postikulut Torridilta??

    VastaaPoista
  32. Molemmat olette nättejä, mut nyt on ihan pakko sanoa, että MIMMI ON IHAN ÄLYTTÖMÄN SÖPÖ! Awwwwwwww. ♥

    VastaaPoista

Hellurei ja hellät tunteet! KIITOS jo etukäteen kommentistasi!

Hey you! Please, leave a comment. We would really appreciate that! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.