torstai 14. lokakuuta 2010

Punkeroiden piina!

Tänäänkin ollaan juostu ympäriinsä hoitamassa vielä vikoja asioita koskien Muotimessuja ja meijän stailauksia. Me välillä saatetaan jättää jotain myös vähän viimetinkaan, mutta nyt asiat on jotenkin väkisinkin jäänyt näille vikoille päiville ja nämäkin pullerot on pistetty juoksemaan minuuttiaikataululla..


Vaikka on väsyttäny melkosen paljon, niin meillä on ollu hauskaa. Ollaankin naurettu tänään taas katketaksemme. :D


Ystäväni Mimmi etsii jotain..


Käytiin myös Bellesissä moikkaamassa Sumia...


Ja ehkä vähän kattomassa kenkiä...




Bongaa Mipe :D


.. Bongaa Mipe! :D


Meillä oli ihan hirvee hätä päästä Pepin luokse, koska siellä alkoi yheksältä vesikatkos ja meidän oli päästävä käymään suihkussa ennen sitä. Helsingin keskustassa oli kuitenkin tippunut joku johto ja koko ratikkaliikenne seiso täysin. Arvatkaapas kun meidän matka Viiskulmasta Kallioon kesti yli tunnin. Saattoi vähän sylettää noiden meidän nyssäköiden kanssa, kun oli kylmä ja väsynyt ja kiire suihkuun. Taistelu palkittiin ja päästiin peseytymään ennen vesikatkosta. Lähettiin myös käymään kaupassa ja Peppi oli vissiin laittanu vähän väärät asetukset kamerasta.. ainakin näiden värien mukaan. :D


Ystäväni Mimmi on tunnetusti Hello Kitty-friikki, mutta että nyt hänellä on sitten crocsitkin Hello Kittyina.. :D Näillä käytiin kaupassa. :D


Löydettiin Siwasta Kellogsin Roosa nauha-muroja ja meidän mielestä on ihkua, kun noi paketit menee tolleen, että ne pitää toisiaan kädestä! :)

Huomenna aamulla ollaan sitten Aamupoikia stailaamassa NRJ:llä klo 08:00 ja sen jälkeen lähdetään treffaamaan meidän stailattavaa Mirjaa. Aamupojat puetaan huomenna pinkkiin, pukeuduthan sinäkin? Huomenna nimittäin on PUKEUDU PINKKIIN-päivä!!! :)

18 kommenttia:

  1. Oi. Onpas Pepillä ihana pipo! ♥

    VastaaPoista
  2. "Järkytys" on suuri kun tajusin että tuo kuva kerrostalon ala-aulasta on samasta talosta missä itsekin asun :D huh. ja olen jo jonkin aikaa blogianne seuraillut :)

    VastaaPoista
  3. heih! kivannäköi paikka tuo kampaamo/kauppa! pitäs varmaa koklaa käydä joskus tuol:)
    hehe, tää blogi on meidän koulus useimmin vieraillut sivut heti kakkosen koulun kotisivujen jälkee ;)

    VastaaPoista
  4. Mä oon selkeesti teidän sekoitus, mulla on nimittäin pinkit reinot (ainot?) ja pinkit hellokittycrocksit :D JA MOLEMMAT LÄHTEE LAIVALLE, NIINKUIN MINÄKIN JUURI NYT!!

    VastaaPoista
  5. En yhtään muista saitteko jo ratkaisun kenkäonglemaanne, kun ei meinaa pohkeista mennä talvisaappaat kiinni, niin mä ainakin nyt löysin sellaset saappaat! tykkään ite kovasti ja oon paksupohkeinen:)

    http://www.ellos.fi/DetailPages/DetailPage.aspx?categoryid=51789&productId=297410&SellingFlag=SearchText&SearchBackLink=

    VastaaPoista
  6. Tää teijän blogi on tosi kiva (-: ja se teijän haastattelu oli ihana nrjllä tänää ! ootte mahtavia tyyppejä :))

    VastaaPoista
  7. haha en ees muistanu koko pukeudu pinkkiin päivää, mut oli mulla kuitenki vaaleenpunanen paita koulussa :D ihan sattumalta siis :)

    VastaaPoista
  8. APUA ku olitte söpöjä uutisissa :--)

    VastaaPoista
  9. Hei olitte söpöjä uutisissa! :D

    VastaaPoista
  10. Olitte uutisissa :--D Kivalta näytti.

    VastaaPoista
  11. Luin juttunne Anna-lehdestä ja olitte kyl tosi mahtavii (:

    PS. Ah, miten ihania kenkiä!

    VastaaPoista
  12. Oh mitä kenkiä! Oikein..herkullisilta näyttävät :p

    Niin ja kiva idea toi muropaketti-juttu! Ihastuttava kerrassaan.

    VastaaPoista
  13. Luen nyt blogianne ensimmäisen kerran ja kauhistuin tuota tuhlaamista ja ökyostamista. Kuinka paljon luonnonvaroja, energiaa ja turhaa työtä noihin tyhjänpäiväisiin muovisilmälaseihin ja halpisrytkyihin on sitoutunut.

    VastaaPoista
  14. Kiitos teille Mimmi ja Peppi, tää teijän blogi auttaa mua tosi paljon, oon ite niinsanotusti isoluinen ja oon aina saannu kuulla siitä. Nykyää mulle sanotaan aina : oi kun oot kaunis ja sulla on tosi ihania vaatteita. Kiitos oikeesti tosi paljon teille tää on iha uskomaton blogi <3 tsemppiä muotimessuille (:

    VastaaPoista
  15. Ihana blogi teillä! :)

    Oltiin tänään muotimessuilla kattomassa teitä ja olitte valinneet stailattavaksi todella ihanan naisen! Mielettömän kaunis tyttö, sekä stailattuna että ei - mutta etenkin 'bileasussa' oli niin hurmaava! ♥
    Jos pystytte välittämään viestiä, kertokaa hänelle, että ihastuin kovasti ja että toivottavasti hän pystyy arvostamaan itseään, sillä hän on mielettömän upea ja säteilevä kaunotar. ♥ Tosi hyvä valinta teiltä, toivottavasti stailaus kohotti hänen itsetuntoaan. :)

    VastaaPoista
  16. Kiva takki Mimmillä, mistä? Ja mitä kokoja siitä oli? ( Ehkä vähän pienempää kokoa :) )

    ps.
    Ootte tosi ihania<3

    VastaaPoista
  17. hei mistä noi teidä takit on ostettu? (=

    VastaaPoista

Hellurei ja hellät tunteet! KIITOS jo etukäteen kommentistasi!

Hey you! Please, leave a comment. We would really appreciate that! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.