lauantai 23. lokakuuta 2010

From Tampere with Love..

Kuten kerroin, mä lähdin viettämään viikonloppua Tampereelle torstaina. Täällä vietetään Musiikki ja Media-tapahtumaa ja täällä on kaikkea mielenkiintoista. Eilisen yks mielenkiintoisimmista jutuista oli seminaari Spotifysta, jonka veti.. kukas muukaan kun itse Jonathan from Spotify. Mahtavuutta!

Alotetaan kuitenkin torstaista, koska sillon täällä oli kans jotain tosi kivaa.. Me yövytään Ilveksessä koko tää viikonloppu ja se onkin hyvä, koska suurinosa seminaareista on täällä ja samoin torstain keikat oli tuolla meidän yökerhossa. (Ei tarvii kävellä pitkälle, tai värjötellä kylmässä joten tää on todella mukava juttu lihavan mielestä. :D)


Maskinen Ruotsista. Ihan uskomattomia tyyppejä, mieletön show ja tykästyinkin kovasti! Tosi kovia biisejä, tykkään tykkään tykkään!


Kymppilinjakin oli saapunu paikalle pienellä edustuksella. :)


Illan odotetuin.. Adam Tensta, joka veti myös uusia biisejä uudelta levyltä, joka on kuulemma vihdoin valmis! :)


Oli myös kiva nähä Adamia pitkästä aikaa. Se on ihana! :)


Tää paita kuuluis Mipelle!


Nää lasit kuuluis Pepelle. :/ Inka osti noi Bronxista, mua jäi vähän kaivelemaan ja saatankin pakottaa jonkun tamperelaisen kaverin hakemaan noi mulle..Vai tietääkö joku saako Helsingistä noita? :)


Kiitos lukijoille vinkeistä, tää löydettiin!


MMMMMMM. Vihdoinkin. Musta on tullut ihan mahdoton SUSHIMONSTERRRRR! :)


:/ Onneks meille löyty kuitenkin jälkkäriä.


Illalla suunnattiin Pakkahuoneelle kattomaan keikkoja. Capital Beat oli ihan mielettömän energinen ja yleisö oli ihan liekeissä. Näin bändin ekaa kertaa ja tykkäsin kovasti!


Mieskomeutta Ruotsista.


Naiskauneutta Suomesta.


Ihanat pojat! :)


Ihana Axl oli Deluxeissa soittamassa. Kävästiin pikaisesti Tivolissa moikkailemassa tuttuja, mutta nyt täytyy alkaa jo myöntämään, että alan olla liian vanha. Ne lasinsirut, oksentelevat ihmiset ja muu meininki ei oikein uponnut tähän vanhaan, selväpäiseen ja raihnaiseen Pepeen. :D Onneks Axl oli ihanan fresh ja soitti mielettömän hyvää musaa! Muutenkin näissä bileissä soi oikeesti ihan tajuttoman hyvä musiikki. Siellä oli monta eri DJ:tä soittamassa.


Jälleen aivan liian vähän nukuttuja tunteja.. Nukahdin eilenkin kylpiessäni sinne ammeeseen ja heräsin omaan pulinaan, kun puhuin unissani. :D


Aamiainen ja pilaantunut luumu... :D

Nyt taidan häippästä tonne alas kuuntelemaan Inkan hostaamaa paneelikeskustelua digitaalisesta promootiosta ja sitten Koskikeskukseen kattelemaan esim. Puhuvaa Konetta! (awwwwwwww).. Töiden merkeissä menee taas tää päivä ja illalla olis taas kivaa tiedossa. Saa nähdä mihin tänään eksytään, Tampere on täynnä menoa ja meininkiä ja paljon tuttuja paikalla. JEEE! :) Terkkuja muuten kaikille teille ihanille, jotka tulitte eilen moikkailemaan mua!! :)

Mipelle terkkuja Nummelaan.. Kiitos noista lomakuvista, tuli pikkanen hinku päästä johonkin lämpimään. Pitäisköhän meidän harkita jotain lämmintä lomakohdetta PIAN?

Ehkä tän hetken kivoin tanssibiisi:



Rihanna ja Drake TOIMII!

4 kommenttia:

  1. Voi Peppi oot ihana ♥ Bongasin sut muuten Koskarilta XS:n haastiksen aikana, mut en sit kehdannu tulla moikkaamaan. :D

    VastaaPoista
  2. Jei, sullakin kuvia tcb:n keikalta :) Me oltiin tanssimassa tuon pylvään toisella puolella eturivissä :)

    VastaaPoista
  3. the capital beat on jotaa niiin parhautta! ♥ keikkaa voi fiilistellä näin jälkikäteen yle areenasta: http://areena.yle.fi/video/1383837 :)

    ♥:Laura

    VastaaPoista
  4. Laura on niin asian ytimessä :) <3

    VastaaPoista

Hellurei ja hellät tunteet! KIITOS jo etukäteen kommentistasi!

Hey you! Please, leave a comment. We would really appreciate that! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.