torstai 4. helmikuuta 2010

Syleilyssä Ruotsin coolein!

Eilen tehtiin koko päivä töitä ja oltiinkin aivan poikki illalla kun piti lähteä koht Tavastiaa. Oltiin kuitenkin jo keretty odottamaan tätä Tenstan keikkaa, joten pakko oli lähteä kattomaan herraa.

a2

Me katottiin aivan hurmioituneina Saurusta ja fiilisteltiin Tarua ja Mikkoa joilla tuli eilen 3v seurustelua täyteen. Kattokaa miten rakastuneesti Taru tuijottaa Mikkoa <3

a3

Timi esiinty ennen Saurusta ja hitsi täytyy kyllä ihailla herran kuntoa. Se vetää ihan hullulla energialla siellä lavalla ja aika makeella paidalla myös!!!

a1

No yleisö kyllä innostu viimeistään täysin kun tämä herra hyppäs lavalle ja veti aika mielettömän shown. Mukana lavalla nähtiin myös esim. Fintelligens ja Cheek ja yleisö tietenkin aivan pähkinöinä. Me Mimmin kanssa siemailtiin kokiksiamme ja oltiin tosi väsyneitä, mut onneks keikka oli niin energinen ettei siinä voinu ku jammailla mukana fiiliksissä. Adam on mieletön myös livenä, nyt se on todistettu!

a6

Keikan jälkeen käytiin vielä takana moikkaamassa herraa jota haastatellaan tänään ja otettiin tietty myös se meidän syleilyyn. :)

a8

Peppi:

Verkkatakki: Adidas ja tosi vanha, Mimmin kaapista anastettu

Mekko: VeroModa, L

I<3NY laukku on lahja Mimmiltä, kampaajamme Niina toi sen Nycista

Leggarit: VeroModa, L

Kengät. H&M, 38

Kengät

a7

Mimmi:

Verkkatakki: Adidas, vanha kirppikseltä

Mekko: Gina Tricot, XL

Leggarit: Lindex, XL

Kengät: Nike Low Dunk, 9 (uudet, Tallinnasta)

a5

Adam:

No varmaan jostain Ruotsista koko asu! Toi paidan teksti ei sitten liity meihin mitenkään, meidän kosketushan on pelkästään ihana! ;)

Tosi kiva ilta oli, lähettiin oikeestaan heti keikan jälkeen pois ja tehtiin vielä vähän töitä. Tänään ollaan herätty kuudelta, pitkä päivä jälleen edessä! JEE :D

16 kommenttia:

  1. Mimmin on syötävän söpö! Tyttö se vaan kaunistuu päivä päivältä :) Ja noi tossut ja takit, en voi lopettaa kuolaamista!

    VastaaPoista
  2. ääääääää apuaaaa siis ADAM TENSTA ON PARAS!!! kiitos sikahyvästä postauksesta ja ootte teki parhaita!! :)))

    VastaaPoista
  3. Voi hanit, näytitte ihanilta verkkiksissänne! <3
    pus!

    VastaaPoista
  4. Aaaw!!! Adam Tensta on ihan parhautta. Näin itse herran kesällä Tampereella ja oli kyllä ihan mieletön keikka! Harmittaa kun en itse eilen päässyt paikalle.

    VastaaPoista
  5. Supersöpöt violetit kengät nam :)

    VastaaPoista
  6. adam tensta ja mimmin huppari + kengät<3

    VastaaPoista
  7. Juotteko muuten paljo alkoholia? Vai ettekö ollenkaa? =)

    VastaaPoista
  8. Hahhah:) tulin ekaa kertaa MissMixin innostuttamana kattoon teidän blogia, ja tajusin että täällä on "tuttuja":D En tiedä, kumpi se teistä oli mutta törmättiin Rukalla Uudenvuoden päivänä, mutta kehuin sen toisen teistä pinkkiä jättirusettipantaa, jota olin itsekki kuolaillu hennesillä. Jäit jotenki mieleen kun olit muutenkin niin kivasti pukeutunut:))) ei ihmekään että te tytöt pidätte näin kivaa muotiblogia (?), tsemppiä teille! <3

    VastaaPoista
  9. oi adam <3__<3 harmittaa taas ehkä vähän tänään ku adam tulee joensuuhun, mutta jos ikää on k20 - 4 vuotta ni ei pahemmin naurata =( mut ompas teillä söpöt verkkatakit molemmilla, hihi

    VastaaPoista
  10. Ohmy Tensta on paras! Muttahei.. Mihin toi Tarabanxx -ihanuus on kadonnu blogimaailmasta? Jos tunnette tyttösen nii lähettäkää äkkiä terveisiä, TÄÄLLÄ IKÄVÖIDÄÄN!!

    VastaaPoista
  11. ihania nuo adidasverkkaritakit! haluan haluan haluan!

    VastaaPoista

Hellurei ja hellät tunteet! KIITOS jo etukäteen kommentistasi!

Hey you! Please, leave a comment. We would really appreciate that! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.