tiistai 2. helmikuuta 2010

Lomapäivä!

Rankan muuton, pitkien työpäivien ja suuren stressailun takia päätettiin tuossa melkosen extempore ottaa itellemme lomapäivä ja lähteä käymään Tallinnassa. Saatiin ilmaiset risteilyt syksyllä suklaafestareilta ja nyt tuli hyvä hetki käyttää ne. Mukaan napattiin eräs ystävämme ja lähdettiin reissuun.

peace

Saatettiin olla sunnuntaina melkosen myöhään Virgin Oilissa kattomassa erään poikaystävämme keikkaa ja tästä syystä väsyttikin vähän lähteä aamulla satamaan.. Toivottiin jopa jossain vaiheessa, että myöhästyttäis laivasta ja saatais mennä takasin kotiin nukkumaan.. :D Ehdittiin kuitenkin reissuun ja nukuttiinkin koko menomatka hytissä joka oltiin onneksi tajuttu ottaa erikseen! HUH! Tässä kuitenkin pönötetään jo tyytyväisinä menossa maihin Tallinnan päässä.

repeil

Kuten saatatte arvata, niin melkein ensimmäisenä suunnattiin syömään. Lomapäivinähän saa nautiskella ja koska ootte kysellyt meiltä, että ollaanko laihduttu, niin ajateltiin pitää kiinni kiloistamme ja suunnattiin pizzalle. Molemmat ehkä hieman fiiliksissä..

nam

Ja tässä taas totuus-kuva.. Meillä oli aika levotonta juttua heti aamusta, kuvaaja nauro kyyneleet silmissä koko ajan ja siitäkös me vasta innostuttiinkin vielä enemmän.

tytottallinnassa

Ruokailun jälkeen käytiin kiertelemässä kauppoja. Mimmi löys itelleen ihanat uudet Niket, Peppi ei ostanu _MITÄÄN_.. Saattaa toki johtua myös siitä, että Peppi nähtiin useemmin istuskelemassa kauppojen ulkopuolella tylsistyneen näkösenä kun kiertelemässä vaaterekkien seassa. Ei aina voi jaksaa :)

jadeee

Yllättäen Peppikin piristyi kun mentiin paikalliseen Amarilloon jälkiruoalle. Täytyy kyllä rehellisyyden nimissä myöntää, että vaikka olenkin Peppi More To Love ja vatsalaukkuni on melkein pohjaton, niin jouduin luovuttamaan suurimman osan jätskiannoksestani kameramiehelle, koska en vaan jaksanut. Nyt kyllä maistuis <3

mekko

Kuten oon saattanut joskus kertoa, niin olen aika kova koheltamaan. Kesken päivän huomattiinkin, että mun mekko on ollut aamusta lähtien väärinpäin.. :DDD Kaaduin myös pyllylleni kun käveltiin satamaan ja siinä sitä sitten taas naureskeltiin.. Ei päivää ilman Pepin kohelluksia, onneks Mimmikin on ruvennut kyllä koheltamaan aika paljon ja puhuu nykyään aivan mitä sattuu. Sillä vaihtaa nykyään kirjaimet aina paikkaa ja sitte hihitellään. :D

trubaduuri

Paluumatka istuskeltiin kuuntelemassa tätä ihan mahtavaa espanjalaista trubaduuria. Meikäläisen heikko kohta on aina mies + kitara ja siinä vaiheessa kun se soitti U2:n Onen tai Oasiksen Wonderwallin, niin saatoin melkein tirauttaa pari kyyneltä.

Reissu oli ihan mahtava, kiitos ihanille seuralaisille! :)

24 kommenttia:

  1. Ihana postaus :) Tykkään paljon teiän blogista just ihanan kirjotustyylin ja hassujen asioiden joita kerrotte takia. Keep it going! Ja mun heikko kohta on myös mies + kitara :D

    VastaaPoista
  2. Hih, toi vaatteiden pukeminen oikeinpäin on myös täällä ajoittain ilmeisen hankalaa. Tunnustan käyneeni erinäisiä kertoja jossain tavaratalon vessassa kääntämässä jonkun päälläni olleen vaatekappaleen oikeinpäin... ;)

    Hmph, eihän se nyt niiiin justiinsa oo... ? -Ai, on vai? *ihmeniuhotusta* ;)

    VastaaPoista
  3. eikö teistä kumpikaan osaallistunut tolle blogiristeilylle missä oli vaikka kuinka paljo bloggareita ? : )

    VastaaPoista
  4. oi et peppi oo ainoo jolla on pohjaton mahalaukku 8DD

    VastaaPoista
  5. Mistä sä Mimmi löysit tallinnasta hienot niket? Me kävästiin viime kesänä siellä ja yritin löytää hienoja lenkkareita ni vaan juoksulenkkareita tuli vastaan.

    VastaaPoista
  6. Moi Peppi ja Mimmi!

    Oon 12-vuotias,ja löysin vasta teidän bloginne,ja rakastuin siihen heti.Yhdestä lehdestä sain bongattua bloginne osoitteen,ja siitä se sitten lähti :D

    VastaaPoista
  7. Tunnistiko kukaan laivalla teitä? :)

    VastaaPoista
  8. :DD ihanaa että Mimmi löys uudet Niket ♥
    ja Peppi koheltamisesta tulee vaa hyvät muistot :D

    sanoo autiolla käytävällä tolppaan törmännyt pygmi :P

    VastaaPoista
  9. kuis ette menny sinne bloggareiden risteilylle, sehä oli ilmanen ? ;o

    VastaaPoista
  10. Mimmi, pistä näytille Niket niin arvioin ovatko varastamisen arvoiset. :)

    VastaaPoista
  11. Teidän poikaystävänne veti hyvän ja energisen setin!

    VastaaPoista
  12. Mulle on kans käynyt niin, että kotona huomaa jonkun vaatekappaleen olleen nurinpäin koko päivän :DD

    VastaaPoista
  13. Teillä on aivan mahtava blogi! :D

    VastaaPoista
  14. ihana!! <3 mekko väärin päin! :)toi on niin myös muakin, mä olen kova koheltaja kans... mut eipä siinä! Hauskaa mä olen joskus laulanut tuon trubatuurin kanssa, toissa kesänä juu.... en muista hänen nimeään mutta oli oikein taitava nuori mies ja oli kivaa lauleskella hänen kanssaan!! :) Kaikkea hyvää teille!!

    VastaaPoista
  15. Paljonko te painatte? Ihan uteliaisuudesta.. :)

    VastaaPoista
  16. Heh :) Kunnon lomapäivä tekis kyllä taas täälläkin poikaa ;) Kumma, ettei lomaa oikeen koskaan oo liikaa! (Emmä oo laiska, mä vaan tykkään joutenolosta!)

    Heh. Oon tässä onnistunu tän julkasun jälkeen käyä varmaan kymmenen kertaa täällä kattomassa, että oisko jottain jo tullu, eli siis koukussa oon. teiän vika. ootte niin huippuja. Joo.

    VastaaPoista
  17. varmaan aika paljon, ei seurata painojamme :)

    VastaaPoista
  18. joo mä oon aikamoinen koheltaja! :D ui, mäkin voisin lauleskella sen kaa ;)

    VastaaPoista
  19. Hei tytöt! Käyhän noissa Bershkassa ym. Visa Electron maksukorttina?

    Ootte ihania mussukoita!;)

    VastaaPoista
  20. Luen blogianne päivittäin, tykkään tyylistänne kirjoittaa :) Toivottavasti jaksatte blogata vielä pitkään!
    Keep on going, girls! :)

    VastaaPoista
  21. Jos haluatte kuulla lisää tuota ihanaa trubaduuria, hän soittaa The Rock Delusion-nimisessä duossa Helsingin seudulla:

    http://www.myspace.com/therockdelusion
    http://www.facebook.com/home.php?ref=home#!/dukebox?v=app_2405167945

    VastaaPoista

Hellurei ja hellät tunteet! KIITOS jo etukäteen kommentistasi!

Hey you! Please, leave a comment. We would really appreciate that! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.