torstai 25. helmikuuta 2010

Melekosen superia!

Eilen kiidettiin suoraan radiosta Milttonille maistelemaan vähän superfoodia. Me ollaan jo jonkinaikaa oltu kiinnostuneita tutustumaan superfoodiin, mutta jostain syystä ei olla niin vielä tehty. Niinpä oltiinkin ihan fiiliksissä kun astuttiin Miltton Showroomiin sisälle ja tajuttiin, että täällähän on PALJON RUOKAA. :D


Milttonin tytöt valmistelee supersmoothieita ja ai että kun ne olikin hyviä.. Saatettiin syödä aika monta.


Täydellisiä leipiä ja ihania levitteitä tuli myös syötyä aikamoinen kasa, harmi ettei muistettu maistaa aamiaismuroja.


Peppikin vetää siinä kaksinkäsin smoothieta ja on aivan superfoodpäissään. :D


Mimmin leivät, namskis.


Peppi (aka. kokkikolmonen) valmisti kansalle omaa smoothietaan nimeltä "tyrnäys" joka sisälsi mm. paljon tyrnimarjoja, banaania, mustikoita, kookosta, makajauhoja, kaakaopapuja, pinaattia, soijamaitoa yms. ja oli muuten oikeesti ihan tosi hyvääkin. Ainakin kaikki sanoi niin. :D Me tahotaan tollanen blenderi, se oli täysin hiljanen ja toimi ku unelma.


Laura taasen löys uuden tiistaina ilmestyneen Miss Mixin ja tietty lueskeli meidän palstaa sieltä.



Bongattiin myös tämmöset Marimekon Havaianasit ja me tahdotaan ne kiitos!


Peppi myös tahtoo tämän kevääksi. Ollaan aikamoisia neitejä tahtomaan jos sille päälle satutaan. :D

Milttonilla oli tosi kivaa, nähtiinkin kaikkia ihania bloggarityttöjä ja oli ihanaa päästä vähän syleilemään niitä. Ilostuttiin kuitenkin ihan hirveesti kun paikalle pamahti meidän lempparibloggaaja nimeltä Varpu ja meidän oli pakko ottaa hänet välittömään syleilyyn.


Tässä Varpu Mimmin sylissä ihmettelemässä meidän blogisormusta. AWWWWW!


Tässä Peppi ja Varpu fiilistelee yhdessä. Siis mulla on ollut vauvakuume varmaan sata vuotta jo ja tästähän se taas lisäänty entisestään. Varpu on niiin sulonen ja odotan jo kovasti, että nähdään uudelleen. Pian jooko?


Varpu myös otettiin ihan kunnon syleilyyn. (Kiitos Nadjalle kuvasta)

Olipa mukava päivä, me vähän hurahdettiin superfoodiin ja aiotaankin vaatia, että Tuija tulee opastamaan meitä sen saloihin vieläkin enemmän. Oli hassua kun ei tullut nälkä oikeestaan koko päivänä ton jälkeen. Saatiin vielä hieman tota herkullista Tanskalaista leipää mukaan ja ai että kun olikin hyvää.


Ootteko te kokeillu superfoodia? Entäs kenen mielestä meidän olis pitäny varastaa Varpu? Ilmottauduttiin ainakin jo lastenhoitajiks! :)))

19 kommenttia:

  1. Minkä merkkinen Pepin himoitsema ruutu-unelma mahtaa olla? :)

    Varpun kaappaus olisi ehdottomasti pitänyt toteuttaa, mutta voi olla reilumpaa ainakin äitinsä ikävöinnin kannalta, jättää moinen suunnitelman tasolle.

    Vakkarilukija ilmoittautuu, aiemmin en vielä oo tainnut kommentoidakaan mitään. :)

    VastaaPoista
  2. Jep, oon hurahjtanut goji-marjoihin, smootheihin ja kaikkeen superiin, erityisesti suklaaseen! Jos kiinnostuitte niin surffatkaa http://nutrix.fi/ siellä on hyviä juttuja ravinnon vaikutuksesta. Törmäsin Olli Postiin Maria! ohjelmassa pari kk ennen teitä. Mielenkiintoinen adhd-heppu, mutta puhuu asiaa!

    VastaaPoista
  3. Varpu <3

    Tuo ruisleipä näyttää superilta! ..eiku, superiahan se onkin. :)

    VastaaPoista
  4. Superfood kuulostaa niin kiinnostavalta. Onhan siitä nyt ollu jo pidempään puhetta, mutta mennyt jotenkin ohi.
    Täytyy heti oottaa selvää, vois tehdä hyvää näin kevättä ootellessa. Ja toi blenderi kuulostaa NIIIIN mahtavalta! :)

    VastaaPoista
  5. Ää, vihaan tätä konetta kun ei näytä noita kuvia kunnolla.
    Aw Pepin ilme noiden smoothielasien kanssa 8D

    Aww ois teidän kyllä pitäny varastaa Varpu <3 Ja ottaa hirveästi kuvia.

    VastaaPoista
  6. Voi vitsi noita Mimmin hiuksia! Ihan täydelliset <3

    VastaaPoista
  7. Ihana Varpu, ottakaa hänet bloginne vakiovieraaksi <3 !

    VastaaPoista
  8. En o kyl koskaa maistellu noita superfoodeja :o ....enkä kyllä tiiä viittinkö maistaakkaa, kuulostaa liian terveelliseltä 8)

    VastaaPoista
  9. VARPU!<3 juu ja oon huomannu että tekin käytätte rvb:n meikkejä (:

    VastaaPoista
  10. Mä oon ostanut goji-marjoja kaiken hehkutuksen vuoksi ja olihan ne ihanan pahoja. Pitää varmaan ostaa lisää, mut ne on vähän kalliita. Haluisin myös kokeilla ainakin tota makajauhetta, en vaan vielä tiedä mihin laittaisin sitä :)

    VastaaPoista
  11. En ole kokeillut superfoodia, mutta siihen on tarkoitus alkaa perehtyä. Luin Olli Postista artikkelin Suomessa käydessä ja kiinnostus heräsi aiheeseen. Kiitos muuten anonyymille nutrix-linkistä!

    Ette te nyt Varpua voi varastaa, sille tulisi ikävä vanhempia :) Mutta toivottovasti pääsette hoitamaan!

    VastaaPoista
  12. Kattokaas myös www.cocovi.fi :)

    Sieltä mä tilailen mun superfoodini!

    VastaaPoista
  13. Superfoodista en osaa sanoa, mutta mulla oli viime viikolla käytössä blenderi ja ai nannaa mitä sillä sai aikaiseksi! Nyt olis haussa oma kone myös! Ps. teiän blogi on kiva=)

    VastaaPoista
  14. Tykkäsin tästä postauksesta, mutta silti päällimmäiseksi jäi mieleen Varpu :D. Voi kuinka onkin söpö pikku neiti :).

    VastaaPoista
  15. Oon vähän tutkinu tätä superfood-ilmiötä ja no täytyy todeta, että vanhalle jutulle on keksitty trendikkäämpi nimi.
    Tavallaan tuntuu tyhmälle, että luomulle jne pitää keksiä uusi nimi, jotta nuoret ja miksei myös vanhemmatkin saadaan kiinnostumaan.

    Lie jokainen suomalainen on syönyt joskus superruokaa, kun on maistanut marjoja mummolan herukkapensaista tai mustikoita suoraan varvuista...

    http://olotila.yle.fi/sisallot/blogit/noora-sydan-eko-reilu-ja-luomu/superfood-tarkoittaa-erityisen-terveellisia-ruoka-ain

    VastaaPoista
  16. Äitini ja tätini ovat totaalisesti hurahtaneet superfoodiin ja hamstranneet hyllyt täyteen terveellisiä pussukoita. Itse maistellessani tykästyin goji-marjoihin ja täytyy niitä luultavasti itsellekin ostaa. Myös raakasuklaa maistui ja oli yllättävän vaivatonta valmistaa. Kaakaopavut eivät kyllä itselle maistuneet. Ensimmäinen reaktio oli että nehän maistuu ihan viinalle ja äitini bongasi mauksi irkkuviskin. Kuulema siihenkin tottuu mutta itsellä jää kyllä se pussi hankkimatta. Riittää kun mies satunnaisesti haiskahtaa viskille.

    VastaaPoista
  17. Peppi oot ihan yli-nätti<33 ihana blogi teillä,kiitos siitä<3

    VastaaPoista
  18. Komppaan ulpukkaa, varmasti jokainen, joka on joskus syönyt esim. mustikoita on siis syönyt superfoodia. Hah, mikä sana luonnolliselle ilmiölle. Mutta ihanaa että promoatte silti hyvää asiaa! Vois vaan myös täsmentää, ettei pelkästään gojimarjat ja macajauhe oo superia vaan monet "normaalit" ruoat on sitä myös :)

    VastaaPoista
  19. Kiitos kaikille vinkeistä superfoodin supermaailmaan! :) Ja tosiaan, itse ainakin pyrin ostamaan luomua aina kun mahdollista muutenkin, että ei mikään uusi juttu. Ja tietty ollaan marjojen suurkuluttajia oltu aina :)

    Pitää tutustua superfoodin saloihin linkkejenne avulla. Jee.

    Ja VARPU <3<3<3<3<3

    VastaaPoista

Hellurei ja hellät tunteet! KIITOS jo etukäteen kommentistasi!

Hey you! Please, leave a comment. We would really appreciate that! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.