keskiviikko 3. helmikuuta 2010

Bageleita ja fruitieita...

Oltiin perjantaina brunssilla Hennesin Showroomilla. Paikalla oli myös liuta muita bloggaajia, joista suurin osa oli lähdössä blogiristeilylle. Jouduttiin itse skippaamaan laivan buffet joten syötiin sitten bageleita ja mokkapaloja senkin edestä.

Parastahan oli tietenkin se, että ahdettiin varuilta itsemme täyteen jo brunssilla, jonka jälkeen suunnattiin suoraan lounaspalaveriin ja sielläkin jouduttiin uhrautumaan ja nautiskelemaan maukasta lounasta.

SAM_1019

Paikalle olivat saapuneet myös mansikka-banaani- ja mangofruitiet. Viihdyimme myös heidän seurassa melko kiitettävästi. NOMNOMNOM.

SAM_1034

Siellä on joku saatu kiinni bagelin kimpusta... No sattuuhan sitä...

SAM_1030

Pepin pakkohankintalistalle meni nämä kengät.

SAM_1022

Ja bagelit maistuu. Meidän toivehan MissMixissä oli päästä New Yorkkiin nauttimaan bagelia katukahvilaan Zac Efronin kanssa, no tyydyttiin tällä kertaa toistemme seuraan, mutta voi jummi nuo oli hyviä!

SAM_1020

Siis meillähän ei lasketa, mut Peppi veti nuita joku kolme (3) !! :D

SAM_1040

Sitten katottiin taas vaatteita ja siinäpä onkin Mimmille ens kesäks oivat katu-uskottavat shortsit.

SAM_1037

Mokkapalat on selkeesti tehny uuden tulemisen. Ohan ne nyt ihan sikahyviä. Mummo teki aina synttäreille mokkapaloja :)

SAM_1057

Löydettiin myös Pepin kanssa pakkosaada-arskat, eli nörttilasit joissa on tuo aurinkolasiosa nouseva. NIIIIN SIISTIT!! :D

SAM_1059

Ja pitihän meikänkin posettaa. Voi pojat noi on oikeesti hienot! :)

Ja kohtapa taas tapaamme poikaystäväämme Adam Tenstaa Tavastialla! :) Paikalla varmaan myös muita potenttiaalisia poikaystäviä...

28 kommenttia:

  1. JEE! vihdoin joku keskitty ton tapahtuman pääasiaan eli noihin ruokiin<3 näyttää niin hyvältä ja muut vaan jotain sivulauseessa sanoo niistä jotain että olipa hyvää! :DD asiaa!

    VastaaPoista
  2. Nothing to love Salla on aika ällö tossa yhdessä kuvassa :D :D

    VastaaPoista
  3. hei!
    teillä on ihana blogi ja mukava tyyli vaatteiden sekä kirjoituksen osalta. on hieno juttu, että uskallatte olla ihan reilusti omat itsenne tässä nykymaailmassa luisine kauneusihanteineen, MUTTA... :D vaikka bloginne idea ehkä onkin ns. läpällä korostaa läskejänne, mutta mua aina vähä järkyttää sielusta, kun kerrotte, että nyt syötiin 18 mokkapalaa ja sitten pitsalle ja sen jälkeen 3litraa jätskiä jne ja että "hei, se on ihan ok", kun se on niin törkeen epäterveellistä ja on muutenkin hengenvaarallista olla ihan kunnolla paksu. en ole mikään fanaattinen terveysintoilija, mutta asioihin sen verran perehtyneenä tiedän, ettei liikalihavuus ole pelkkä ulkonäöllinen ongelma, vaan siihen voi tosiaankin kuolla. ja ei, en maalaile tässä nyt piruja seinille ja arvaile teidän kuolinpäivää, ku ettehän te nyt sentää NIIIN LÄSKEJÄ oo. :)
    katsoin kyllä teidän aamu-tv-haastattelun, jossa sanoitte, ettei teidän ole tarkoitus kannustaa ketään lihomaan tms, mutta teidän teksteistä saa käsityksen, että "ah,tämä on niin ihanaaaaa, ei haittaa vaikka on lihava, ku on niin kivaa herkutella, ahhhhh"........

    miksette koittaisi elämäntapamuutosta ja kirjoita siitä herkkujen sijaan.. kuinka kannustavaa se nyt olisi muille paksuille, jos te hoikistuisitte kunnolla terveellisellä ruokavaliolla ja liikunnalla! :)

    toivottavasti ette ota tätä pahalla, tarkoituksenani ei ollut tosiaan paasata. kaikkea hyvää teille! :)

    VastaaPoista
  4. Kuule Paula, sä luet nyt täysin väärää blogia jos annat tollasia neuvoja. 1) mistä sä tiedät syökö Mimmi ja Peppi tosiaan tollasia määriä - voisko se olla sarkasmia/huumoria/itseironiaa???, ja 2) mitä ihmettä se sulle kuuluu??

    Ja tää sun lause: "kuinka kannustavaa se nyt olisi muille paksuille, jos te hoikistuisitte" on niin täyttä kakkaa. Mua ei ainakaan yhtään kannustaisi jos tytöt "hoikistuisi" eli sano vaan suoraan laihtuisi. Tää blogi on just sen vuoksi niin ihana ja erilainen, kun siinä ei aina syyllistetä syömisestä ja ulkonäöstä, oli läski tai laiha. Eihän nämäkään anna laihoille ystävilleen "vinkkejä" siitä miten kannattais jättää se jatkuva kaloreiden laskeminen väliin.

    VastaaPoista
  5. te ootte ihania ja mitää laihduttamaan ette rupea! vaikka toi edellinen ei ollukkaa paasausta nii ei sitä silti tartte tänne pistää. Te ootte ihanii just noin ja oottee ihailtavii tyyppei koska tiiän et tiedätte sen itekki. Hyvää jatkoa ja jatkakaa samaan malliin!:-)

    VastaaPoista
  6. ojjj Adam Tensta on sikahyvä!!! :))) eli pitäkää hauskaaa!!

    VastaaPoista
  7. omg noi lasit ON hienot, miten mulla meni ihan ohi :D

    VastaaPoista
  8. :DDDD te löysitte kaikki parhaat jutut tuolta! noi arskat on toppenit! ♥ ihkun väriset (tollasia oli pari keää sit bikbokis, olin tooosi kade sille jollekki jolla oli ne )

    ja muuten: Arnold'sin mexicana (?) bagel on niiiiiiin überomnomnomhyvää ♥

    VastaaPoista
  9. Todella herkullisen näköisiä bageleita.
    Peppi, mistä oot ostanu noi sairaan (jos sanaa
    saa vielä käyttää =) ) hyvän näköset niken kengät?

    VastaaPoista
  10. huhhuh. ihmettelin jo, että tulipa mimmiltä ja pepiltä lapsellinen vastaus, mutta sehän olikin joku random vaan.
    ihan vaan selvennykseksi, jos ilmaisin itseäni huonosti, niin pointtini siis oli, että lihavuus on epäterveellistä, hoikkuus ei (en siis puhu LAIHUUDESTA, vaan hoikkuudesta). entisenä paksukaisena olen ihailusta soikeana, että tytöt omaavat noin mahtavan itsetunnon ja uskaltavat olla ihania ja lihavia monien mielipiteistä huolimatta! huoooh, en jaksa toistaa itseäni, joten luepas, sanna, se ensimmäinen viestini nyt ihan ajatuksella läpi ja koita ymmärtää lukemaasi. :)

    VastaaPoista
  11. Heippa Peppi ja Mimmi! Sitä vain, että oli tosi kiva sanoa teille "moikat" ihan henk.koht tuolla. :) Itseäni jäi harmittamaan, kun jäi bagelit syömättä omalla kohdalla.. Mutta noita smhoothieita vedin kyllä kokonaiset kolme.. :D

    Kaikkea hyvää teille sinne ja mitä ihaninta kevättä! :)

    VastaaPoista
  12. oih adam tavastialla..kirotut 05:40 aamut, pitäkää hauskaa stylistat;)

    VastaaPoista
  13. gaaaaaaaaah rakastuin noihin laseihin! Millon noi suunnilleen tulis kauppoihin myyntin? >:O
    Ja yhyyyy nyt tekee mieli smoothieta, kiitti vaan!

    VastaaPoista
  14. MMMMMMMMmmm noi smoothiet, tänne tollasta heti kiitos 8) (Ps. sorry mutta Zac Efron on varattu mulle)

    VastaaPoista
  15. Hitsi mua häiritsee ku jotenki mun päässä mimmi on peppi ja peppi mimmi :D:D:D Mä en tiiä mistä se tulee mut mun mielest peppi näyttää enemmän mimmiltä ja toisin päin:D Yritän päästä tämän suuren ongelman yli mut jos en pääse ootte sit mulle toisinpäin :D Haluaisin myös kiittää teitä blogistanne, sitä lukiessa tulee aina niin hyvä mieli kun huomaa miten itsevarmoja olette! Ite oon aina kärsiny tosi huonosta itsetunnosta ulkonäköni takia, ja teidän ansiosta omakin itsetuntoni on hieman parempi :)

    VastaaPoista
  16. Tumma nainen on laihtunut, ihan selvästi! Hyvältä näyttää! :)

    VastaaPoista
  17. Oonko jo monessa blogissa kuolannu noita <3 Ja mulla on aamupalana täällä töissä vaan energiajuomaa :'O NÄLKÄÄ

    VastaaPoista
  18. näin teidät eilen keikalla mutta kun en oo ennen seurannu blogianne niin en ollut satavarma onko oikeet henkilöt kyseessä, en sit viittiny tulla juttelee tyhmiä:P Adam oli taas ihan mahtava, oliko teillä hyvä ilta? :)

    VastaaPoista
  19. Tämä on aivan ihana blogi ja tulen aina superhyvälle tuulelle kun luen tätä <3... joskin myös tällä kertaa nälkäiseksi! Vaikka olenkin vasta alkanut lueskelemaan tätä blogia, huomaan HETI että olette omia "itsejänne" :) Mahtavaa saada kerrankin erilainen ja rehellinen blogi!
    Itse olen hoikka ja pitkä, ainaisella lihotuskuurilla oleva 22-vuotias tyttö ja tiedän kyllä miltä tuntuu koittaa sopia siihen "normaaliin" muottiin. Ihmisen pitää hyväksyä ittensä semmosena mitä on. Ittensähän kanssa täällä pitää elellä vielä piiiitkä tovi :) Ootte kertakaikkiaan ihania tyttöjä molemmat! Hyvää kevättä !!!

    VastaaPoista
  20. Se ei ole mokkapala vaan MASALIISA. Kyseisestä asiasta on facebook yhteisökin :D

    VastaaPoista
  21. Kaikki lihavat ei mätä ruokaa jatkuvalla syötöllä. Itse saatan joinain päivinä syödä yhden aterian, ja silti vaa'an viisari näyttää päälle 100 kg. Terveisiä Paulalle.

    VastaaPoista
  22. ööö, ok..? ärsyttää, kun ihmiset ei ymmärrä lukemaansa ja aukovat sitten päätään täysin väärästä asiasta. terveisiä nimettömälle.

    VastaaPoista
  23. hei,
    syöttekö te oikeeta ruokaa ollenkaan?
    mulla ois postaustoive, nimittäin ruokapäiväkirja vaikka viikon tai kahden ajalta. onnistuisko?

    VastaaPoista
  24. Kyllä syödään, mutta harvemmin kuvaillaan :)

    Ehkä onnistuu joskus. Kiitos vinkistä :)

    VastaaPoista
  25. TE OOTTE IHANII!!!!!!!! Ja ai jummi miten kova himo tuli nyt noihin baageleihin :D

    VastaaPoista

Hellurei ja hellät tunteet! KIITOS jo etukäteen kommentistasi!

Hey you! Please, leave a comment. We would really appreciate that! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.